Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

İkizlerr yawrum ben derim ki bugün ve takibindeki 3-4 gün sık dişini zannımca 2 güne yükselişe geçer ateşölegörev gibi mörev gibisini bırak be kuzum tüp yapaesın tabi ama bak bu ay biliyoruz ki açık yumurtalıkta yumoşşş varrr hadii annesi onun hatrına az daha motivasyonnnnnnnnnnnnnns

Kedin mi varrrrrrrrsüperrrr

sensin ooo bi kereeeeee:))))sen gelmiyon ama çido hatunnn hiçç küsüm ben sanaaa

Umutcummm sınav ytarın pöfff çalışamıyomda ya ikizler çeksene kulammııııı

İkizlerrr kız benim vetim vayyaa on numeroduyr keşke vicdanlı bi vet bulsan gerekeni yapsa:)ben vetime sokak haycvanı götürdüm mü hasta iyileştirir ve sahiplendirir beş kuruş almazz:)ama bende bir kutu yaptırdım yardım kutusu sokak hayvanlarına ona patra atılıyo ordan finanse ediyok:)olmadı oksijenli su al sil gözlerini ama onun kapalı bi yede klması gerek sıcak bi yer

kolay gelsinn kuzummm
kolaycık gelsın geçsin ınsallah:))))

ohh ay aman :) tabloma fikimi işleyim bari oh oh :) kocam sizi kıskanıyo kusura bakmayın arık akşamları giremiycem öptüm çapır şupur muah

kızlar malum çalışma var çok da uykum var ben kaçar...
bir de salı da kocam burda çarşamba yok artık o gün off günü olcak sinir oldum.
perşembe tekrar gelcek.

derinnnnnnnnn çok zor ama bu yaşta kalk çabuk ders çalışşşş
kocam ters ters bakıyo yine yazıyo kk ya delimisin nesin diyo......
hepinize dua etcem şimdi

muahhhhhhhh karasssssss
size sadece muah
hadi ben kalmaya gidiyom

Son düzenleme:

ayy hadı bakalım kuzum yetr ılışkı sıklığı zaten kuzum merak etme
keske yapabılsenızde çarsamba sabahı olsa:))))

kızlar slmm eşim için dr gittik çok yorulduk geç geldikkk sizlere slmmm deyip kaçıyorummmmmm
iyi bakın kendinze

:))))))))olduu kadar kız ben çok seviom ders bapmayı yaaaadelimiyim neyim ahahahaama bu hocayı sevmiyom pis bbuuu canımmm bencede 1 gün ara iyi bile oluurr heee hiç takmaaaa

kolay gelsinn kuzummm
kolaycık gelsın geçsin ınsallah:))))

saoll umutcumm işallah geçsinnn

kızlar slmm eşim için dr gittik çok yorulduk geç geldikkk sizlere slmmm deyip kaçıyorummmmmm
iyi bakın kendinze

yiteerrr selam sanada kuzumm

kıslar yapsammıki? nasıl yapılıyo deneyeniniz varmı? :)

yok yok o sana yaramaz canım yapma başına iş alma ben bile korktum yapmadım. 1 kez yaptım bıraktım. umut sölemişti bi kadında rahim sarkması yapmış hatta....

karas kediyi bulamadım bugün yoktu çöpün başında galiba ölmeye gitti yavrucak.hiç hali kalmamış demekki...

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

anamm kıslar dün bu çatladı acaba yetişebildik mi ki. yani enfeksiyondan çoğu ölüyosa zaten azlar hergün çalışmak lazımdı aslında. keşke pazar da çalışsaydık....
ama diğeri de aynı anda çatladı heralde ...belki düşer bi daha çıkar diğeri de çatlar
aile hekimim de tüp bebek yapmış benim yaptıracağım dr. a.bugün konuştuk da.
ege üni de çok vakit kaybettik iyiki israel bey var diyo . buna sevindim. bu ay klomenden sonra bir ay daha klomen dener miyim bilmiyorum gidip tüp yaptırasım geldi.
ama kıslar sol yumurtalığım çok ağrıyo kist oluştu heralde. dr un gördüğü koca yumırta çatlamadı sankim.. ilişkide de ağrıdı ...

Son düzenleme:

ayyy valla cok guzel çatlamısss
hadı bakalım bebiş olup gelsınler:))))
canım zaten eğer kıstın yoksa başlarsın ama bence de
yarıyılda deneyın tüp sımdı diğer ay yıne denesen belkı kıst olur
ve yarıyılı kacırısın
okul zamnı sreslı oluo tedavii
ben aslında hiçbeklemem de ıstanbulda denıcez
ancak yaz tatılınde gıdebılırım
bızde cok zaman kaybettık başkent unıv.de
lab. cok ıyı olmuo sanırım.....

tüh ya valla üzüldüm. bizde çiftlige gittik bu görseniz suları falan donmuş köpek 5yavru dogurmuştu 4ü ölmüş çok üzüldüm kalan yavruda hasta arka bacakları bi garip (
benim rahim normalden çoookkk yukarda taaaaaa bagırsaklara yapışık :) sarkınca normalleşir belkim :)
http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd tabloya bak beeeeeeee
aşure pişiriyorum ikinci kez :) valla tarif isteyene süpper bi aşure o görgüsüz misafirlerim ikişer tabbak yediler :)

Son düzenleme:

karasall kııss kaç gunde bıt hasta oluosun sen
yanı düşemzse 22.gune cekecek sanırım senın çizgiyi
ama o zaman senın 36.gun de regl olduğun oluomnu
ayy köpişlere uzuldumm yaa anne kopişte uzulmustur:)
bende aşure yapamadım ama konu komsya muhtaç sahıplerıne ıkramda bulunmka cok sevapmıs
bız de oyle yaptık:))
allh kabul etsın cnm

Hiiişt naber bakalım nasılsınız?

ayy ıyıyız kuzumm
sız nasısınızz 33leri görmüşsünüzz şükürrler olsunn
ayy kızcağıza erken alırız dedıler dedıler ankara06 vardı hatrulıomusun
hastanalerde yattı ama maaşşalalhh 38 hafada oldu doğumu
aynı sekılde 26. haftadan ıtıbaren nstde sancıları cıkıodu bı arkakasında
oda 38. haftada bugun doğurdu
bakma sen drlar en kötüsü soylerler
bızım kızımızda zamanını bekleyecek annaesii:)))

iyi miyiz kötü müyüz 1 saat sonra randevumuz var görcez bakalım.. Artık koyverdim bebek kilo alsın diye kim ne derse yiyorum.. Bugün de ciğer gelişimi için iğne olucam o da kortizonlu fos diye şişirmez inşallah beni..
Nst bana da yaptılar geçen gün bişey çıkmadı normal dedi hala da çalışıyorum bakalım ne olacaaak??

ayy rahat ol kuzum evet rabbıme emanet
bızede haber ver gelınce kuzum
ama kızın ıyı bence:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…