- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #6.001
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma bi bakarmısınız?
ben akıntımı dogru dürüst işaretlemedim uydurmasyondu o yüsden öle oldu bence. valla bence kedi için tarım ilaçları satılan yerlerde anti biyotik oluyo hayvanlar için 7liraya bi şişe ondan al bence suyuna koy bi kaç damla ameliyat eldiveni giy eline :) tam benlik iş bizim çiftlikte köpekler var her gittigimde hekim edasıyla elimde eldiven denetliyorum kene varmı kulakta pislik varmı saglıklımı :)kedimide öyle dişlerini bilem fırçalıyorum yoksa agzı kokuyo :) ablasıo kedicigin gözlerini ıslak pamukla silsen süt versen sütün içine o antibiyotikten koysan bi kaç damla valla iki günde canlanır sevabada girersin kuşlar hastaydı ölücekler hemen bi antibiyodik içrdim iki gün şimdi susmuyolar. eve alma bence kenesi olur biti piresi olur paraziti olur. :) valla ankarada olsa hiç üşeenmez giderdim o kedicige sokakta gördügüm tüm kedileri eve getirip yıkyıp bakım yapıp (kulak, göz, bit, kene kontrol) yapıp bırakıyorum :)karas bu tabloda hala bi yumoş yok.
derin,
ben şimdi bi tabelacı bulmaya gidiyorum neon ışıklar koydurcamsol da yol çalışması var kapalı herkes sağdaki kestirme yola hücummmmmm şeklinde belki işe yarar ansını satim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
derin kedişe ne yapayım söle sende bişeyler...
benim tabloma bakın kızlar c.tesi 24 mm olan yumoş hala çatlamadı ateşe göre ve ağrı yapıyo .kaç mm olmayı bekliyosa artık... solda da hafif ağrı başladı. preseed im de azaldı
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben akıntımı dogru dürüst işaretlemedim uydurmasyondu o yüsden öle oldu bence. valla bence kedi için tarım ilaçları satılan yerlerde anti biyotik oluyo hayvanlar için 7liraya bi şişe ondan al bence suyuna koy bi kaç damla ameliyat eldiveni giy eline :) tam benlik iş bizim çiftlikte köpekler var her gittigimde hekim edasıyla elimde eldiven denetliyorum kene varmı kulakta pislik varmı saglıklımı :)kedimide öyle dişlerini bilem fırçalıyorum yoksa agzı kokuyo :) ablasıo kedicigin gözlerini ıslak pamukla silsen süt versen sütün içine o antibiyotikten koysan bi kaç damla valla iki günde canlanır sevabada girersin kuşlar hastaydı ölücekler hemen bi antibiyodik içrdim iki gün şimdi susmuyolar. eve alma bence kenesi olur biti piresi olur paraziti olur. :) valla ankarada olsa hiç üşeenmez giderdim o kedicige sokakta gördügüm tüm kedileri eve getirip yıkyıp bakım yapıp (kulak, göz, bit, kene kontrol) yapıp bırakıyorum :)
karas bu tabloda hala bi yumoş yok.
derin,
ben şimdi bi tabelacı bulmaya gidiyorum neon ışıklar koydurcamsol da yol çalışması var kapalı herkes sağdaki kestirme yola hücummmmmm şeklinde belki işe yarar ansını satim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
derin kedişe ne yapayım söle sende bişeyler...
benim tabloma bakın kızlar c.tesi 24 mm olan yumoş hala çatlamadı ateşe göre ve ağrı yapıyo .kaç mm olmayı bekliyosa artık... solda da hafif ağrı başladı. preseed im de azaldı
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yavrum yaaa bi de merhamet kalmadı diyosun daha merhametlisini görmedim ben vallahi....
ben yarın veterinere gidim o zaman hatta bugün mü gitsem ilaç alıp yüzünü gözünü sileyim ilaçlı suyla. ama bi yardımcı lazım yanıma. okulda da bi tane hayvensever öğretmen yok ki anacım. ilaçlı sütüde koyim önüne belki içer zavallıcık. bundan bile aciz olmak istemiyorum insansam bu kadarını yapmalıyım diye düşünüyorum...yanımda biri olsa inan daha kolay olucak şimdi öğrenciler veliler başıma toplanacak salak salak bakacaklar...küfür de edemicem...ayyy yada ben bunu alıp direk veterinere götüreyim 2-3 gün orda kalsın iyileşsin sonra tekrar sokağa koyarız olma mı ?ölcek yoksa.ben arabay bi kutu ayarlıyayım en iyisi. bir de veterinerle konuşayım telefonda . bak daha iyi bu fikir.
uyu uyu kalk bu saatte yemek yap bu ikizlerin ikizleri olsa vala açlıktan ölürler yazıkkkkkkkkk.....
kıss allah senıı bebeler açlıktan perişan olduuuu huuuuuu
yumoş bugun çaşlıo gıbı gozukuo kuzum
ateş dusmusss:)))999
hiç çalışasım yok uyuyasım var(((
Bu günde oruçtan başka hayır, hasenat ve sadaka gibi güzel âdetlerin de yaşatılması isabetli ve yerinde olacaktır. Herkes imkânı nisbetinde ailesine, akraba ve komşularına ikramda bulunur; bugünlerin faziletini bildiren hâdiseleri hatırlayarak ihsanda bulunursa şüphesiz sevabını kat kat alacaktır. Bilhassa, Peygamberimiz, mü'minin aile efradına Âşura Gününde her zamankinden daha çok ikramda bulunmasını tavsiye etmiştir.
Bîr hadiste şöyle buyurular: "Her kim Aşura Gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa, Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(9) Bu aile mefhumunun içine akrabalar, yetimler, kimsesizler, konu komşular da girmektedir. Fakat, bunun İçin fazla külfete girmeye, aile bütçesini zorlamaya lüzum yoktur. Herkes imkânı ölçüsünde ikram eder.
Âşura Gününün Allah katında da çok seçkin bir yerinin olduğunu Fecr Sûresinin ikinci âyeti olan "On geceye yemin olsun" ifâdelerinin tefsirinden öğrenmekteyiz
alıntıdır)
aa sakın valla diğer yumos ıcın çalışacaksın bu kez
olmaz kalk bı abdest al ıkı rekat namaz kı cnm
bugun cok hayırlı bır gun muharrem ayının 10.gunu
kalpten dıle kuzunu abdestlı bırlıkte olması daha hayırlıdır hem:)))
ıspanağı koydum ocağa geldim ama umut gitmiş tabi yakalayamadım(((
madem bugün önemli bi gün dua edip çalışalım elden başka bişey gelmez. ama eşim gelince dicem ki:
aşkım çok yoruldum çocuk yapmaya çalışmaktan artık bu bebek olayına bi son verek. vazgeçelim böyle görev gibi çalışmaktan.diğer ay tüp bebe yapak olmadı dicem...o zamanda olmazsa temelli vazgeçek demek istiyom...bu kısma karar vermek biraz zor tabi...
keşke kediye bugün yardım etseydim içim içimi yiyiyor hiç bişey de yapmadım çok uyuzum kendime...
karas kaymak gibin mi oldun kısssssss. dün yine inledi desene apartman. bugün daha beter artık mokokoooooooo
anacım veterinerler senden şimdi dünya para alır :) sen tarım ilaçları satan bi yerden BAYTRİL ilacın adı al eger igne yapabilirsen sırtına eti tut altına enjekte et bişi yok yapamam diyosan sütünne yada suyuna damlat gözlerinide pamukla sil BENCE. valla ben veterinerlere gitmem çok kazıkcılar hele seni hayvan sever görsün yok kuduz aşısı yapmalıyız yok parazit sana bi fatura çıkartıtrlar kol gibi :) eger daha ilgileniyim iyilik yapıyım diyosan marketlerde küçük paketlerde jole şeklinde azcık azcık mamalar var onlar çok yararlı 4 lira falan paketi ondan al istersen.
ben böle sokaktan kedi köpek topluyodum bakıyodum kısken, evlenmeden :) benim bi veteriner kırık vardı ona götürüyom adam para göz hem bana askıntıydı hemde para alır baktım olmayacak mahhellenin kedisi köpegi beni batıracak. alıp götürüp veteriner klinigini önüde koyuyodum :) oda vicdanlı iyleştiriyodu ben saf anacım ne biliyim kamera oldugunu adam meger benim kapısının önüne bıraktıgımı biliyomuş ay ne rezil olmuştummmmbana kendi köpeginin yavrusunu hediye etmişti dogum günümde ayyy gençligiiimm (((((((((
umut nerelere gittin neler yaptın anlat bekem. ayrıntı ver bişey anlamadım ben bundan...kıslarr nbrlerr bakalımm
ayy bende gezdım tozdumm yedım içtim geldim:))
biraz iyi oldu öğretmen ortamnından cıkmak
doktorlar bıze göre daha düz ınsanlar yaa
ben kendımı large sanırdım ama bayağı bı ayrıntıcıymısım
her doktor arkadaslarla görüştüğümüzde bu kanıya varıorum
bıde cok konusuoruz:))))))
sızden nbr ne cok kaynatmıssınızz vallahii okuyamadımm ne mümkun:))))
bı bakem de gelem:)))
kocam geliyomuş gidip çorba yapcam daha bu kedi işini de yemekten sonra bi daha konuşak .vet. den alim ilaç o zaman tarım ilacı satan yer bulabilir miyim ki....anacım veterinerler senden şimdi dünya para alır :) sen tarım ilaçları satan bi yerden BAYTRİL ilacın adı al eger igne yapabilirsen sırtına eti tut altına enjekte et bişi yok yapamam diyosan sütünne yada suyuna damlat gözlerinide pamukla sil BENCE. valla ben veterinerlere gitmem çok kazıkcılar hele seni hayvan sever görsün yok kuduz aşısı yapmalıyız yok parazit sana bi fatura çıkartıtrlar kol gibi :) eger daha ilgileniyim iyilik yapıyım diyosan marketlerde küçük paketlerde jole şeklinde azcık azcık mamalar var onlar çok yararlı 4 lira falan paketi ondan al istersen.
ben böle sokaktan kedi köpek topluyodum bakıyodum kısken, evlenmeden :) benim bi veteriner kırık vardı ona götürüyom adam para göz hem bana askıntıydı hemde para alır baktım olmayacak mahhellenin kedisi köpegi beni batıracak. alıp götürüp veteriner klinigini önüde koyuyodum :) oda vicdanlı iyleştiriyodu ben saf anacım ne biliyim kamera oldugunu adam meger benim kapısının önüne bıraktıgımı biliyomuş ay ne rezil olmuştummmmbana kendi köpeginin yavrusunu hediye etmişti dogum günümde ayyy gençligiiimm (((((((((
umut nerelere gittin neler yaptın anlat bekem. ayrıntı ver bişey anlamadım ben bundan...
kocam geliyomuş gidip çorba yapcam daha bu kedi işini de yemekten sonra bi daha konuşak .vet. den alim ilaç o zaman tarım ilacı satan yer bulabilir miyim ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?