- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.981
ayy kıslar bugun tuba buyukustunu gördum tvde
cok tatlı olmus gebelık cok yakısmıss ıkızlerıne hamıleydı yaa
rabbım bızede nasıp et amınn...
ayy derınımm saol ıste bılmıorumkı bazen olmayınca olmuo
ılerı hılzımız %0 ı bıraz uzaıo zamanı sanırım
ama bu sekılde kalan da var doğal yolla
allaha kaldı ısımız:)
rabbım ınsallah muharrem ayının yuuz suyu hurmetıne
bu ayda basındakı derlerden kurtulan peypamberlerımızın yuzu suyu hurmetıne daha fazla
bekletmesın ınsallah hepımızı:) amınn
önce bu duaya amin diyerek başliyim
ne güzel kaynamış karçırmışım...
kayınvalidem baskın yaptı kızlar...
bir de kahve falı baktı ve açar açmaz şak diye aaa ikileriniz olcak sizin galiba bu neeee demez mi?şok oldum...bakakaldım..
ama çaktırmadım biz birini bulamıoz anne sen de ne diyosun falan dedim....
kadın 2 yumurtam olduğunu gördü heralde bebek sandı
dedim eşime annene bişey mi söledin klomen falan ..yoooo dedi.
çok da garip rüyalar gördüm hayra çıksın...
hayrolsunn kuzum ruyan kızz
fala ınanmamda ruyalraın ruya-ı sadıka olanları vardır
geleeckten haber verenler
ayy ınsallah kuzum hadı bakalımmm beklıoz arık
her an bırınden gelecek sankı bu haber
kendımden bıle beklıom bazen:)))))
bir de kahve falı baktı ve açar açmaz şak diye aaa ikileriniz olcak sizin galiba bu neeee demez mi?şok oldum...bakakaldım..
bende senden de kendimden de bekliyorum bu ay.
rüyalarım çok garipti anlatamıcağım kadar karışık ama turuncu büyük bi kaplumbağa gördüm artı olarak
devlet hastanesinin kadın hastalıkları bölümüne gidicem ordaki dr yaparmı? yani özel takım taklavat gereklimi normal bi dr ypabiliyomu bunuay çok cahilim ama bu konudaaa bu gece namaz kılınıyomuş uyuyup uynanınca 4 rekat her elham sonrası 50tane kulhü okunuyomuş ardından secdede dua edince ne dilersen kabul oluyomuş
rüyalarım çok garipti anlatamıcağım kadar karışık ama turuncu büyük bi kaplumbağa gördüm artı olarak
olmasaydı ablamın olmazdı çocuğu...temizlikde eline su bile dökemem hiç üşenmez herzamn düzenlidir temizlik hastasıdır okadar yani ve evlendi senesinde çocuğu oldu aradan bir sene sonra bitane daha ne ağlamış ikinceyede hamile kalınca nasıl bakacam diye... ve çokda gaddarlar karı koca ilahi takdiri iştemavicim o düşüş erken umutta yazmış kırmızı belirtisi değil.....
takibe başladık sonunda 2 aydır diğer kadın ilaçiğne oyaladı beni. gerçi klomeni yine o verdi ama bakalım nolacak bi işe yarayacak mı? çok güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur.
kız merhametsizliği sen bana sor valla okulda bazen hiç kaldıramıyom saçma sapan hareketleri çocuklara çektiriyom sanki sora da allah günah yazmasın vicdan yapıyorum. ama anaları çantalarını ödevlerini bile kontrol etmiyo. zaten okuma yazmaları bile çocuklardan beter ne bekliyosam bende....arsızılık,dağınıklık, pislik, kural tanımazlık herşey var. yarısını ancak ben eğitiyom o kadar yani evden hiç bişey yok...ama düşünmeden edemiyorum çocuğum olsa farklı mı olur diye...zaten misafir gelmeden değil gittikten sonra yapıcan asıl temizliği pis annelerin çocukları evi mahfediyor.gıcık görgüsüz karı alma kız onu evine falan. eltine de mesafe koy görgüsüzlüğe hiç dayanamam hiiiçççç...kadın bile bile dökmüş saçmıştır kıskançlığından öldü kesin.. yalnız baktım da çoğumuz hep titizlenen tipleriz ondan mı çocuğumuz olmuyo kızlarrrrrr
kıss hamile olmayasın ....alt karında gerginlik vb şikayetler gebelik belirtisi yaaa...
alma kısım onları eve bi bahane bul daha güzel bi eve geçiyosan hiç alma nazar ederler....yaa grafik hala yükselmedi her gün aynı saatte ölçüyosun değil mi?yumurta gelmedi canım bu ay hala...son 3 günün ısısı nerde ölçmedin mi?
gülmekten gözüm yaşardı valla kısımmmmm deli misin kaçık mısın sen benim de hakkım bana ne... geçen gece uyurken kocam beni öpüyomuş yanağımdan falan bende rüya görüyom sanıyodum öyle şaşırmışım düşün. bunların hepsi aynı valla gidip şimdi öpecem sinir oldum bu duruma......
kız biz hem güzel yemek yapıyoz hem temiz düzenliyiz çocuklarımız yaşadı ama ondan mı olmuyo ki
canım ALLAH kimisini annelikle kimisinide evlat hasretiyle sınıyor önemli olan isyan etmeden tevekkülü elden bırakmamak...godeeessssssssssssssssssss hamileeeeeeeyseeeeeeeeeeeebi daa ki ayda demek ki ben hamileyimmmm eee o haldeeeeee ben hemen bebek odası takımı bakmalıyım
ya bide merhamet konusunda içim burkuldu...bize de diyolarmı kısır bu merhametsiz diyene acı ya böyle bir düşünce...Allah kınayana bverir ama öyle derler ne fena insnalara böyle bakmak (
Bazıları ANNE doğar...onların evladı olmasada olsa da anaçtır...Bazıları sonradan ANNE olur...ancak idrak eder eline alınca analığı...Bazıları ise BEBEK DOĞURUR AMA ASLA ANNE OLAMAZ...biraz düşünün ne çok tanıdığınız çıkacak ANNECİK!ben kkda hiç ANNE OLMAYYANINA rastlamadım...VE edindiğim izlenim şu ki ne kadar İYİ KALBİ OLAN İNSAN VARSA ANNE OLMAK İÇİN YARATILMIŞ CİNSİNDEN hepsini Rabbim böyle bir denemiş sanki...ne biliym çok acımasızca..merhameti öğretecekse bir çocuk bana sadece ona sahip olmakla kazanacaksam yazık bana...
canım ben adetliyim...ALLAH rüyanı hayırlıya çevirsinbu arada kuzuşlar bugun dıorum haftasonu hem muharrem ayındayız
cok mubarek bır ay bugun ruyamda sureklı dua edıodum estağfirullah dıodum
sureklı hep dua gördum
dıorumkı herkes bugun 1 yasin okusun ve burdakı arkadsalrı adına dua etsın sonunda olurmu bı
yazın bakem ben okuyabılırım dıye akşama kadar toparlımm
tlf olanlara msj atalım:))))))
ok işaretleriyle hangi yola gidecekler onun içinde yön tabelası koymalı...nerden gelir aklına böyle şeyler çok komiksinama ben regliyimm yaaaa(((((((((((maşallah rüyan mükkemmel inşallah Rabbim bugünlerin yüzüsuyu hörmetine gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın...hayırsızı hayırlıya çevirsinde versin Rabbim...Aman dileyipte el açanın elini geri çevirmesin Rabbim...Elbet vardır onun bir bildiği Duha surasinde olduğu gibi;Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı...Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...tüm kardeşlerinmizin muradını tez elden versin inşallah....
kaliba biizmkiler yolu bilmiyolar kayboluyolarriçeri ışıklı tabela koydıuracamm burdan beyleerr burdaannnn:)
mavim umutcum hukuk sınavım var salııı:Sben ders dönem ikiniziii öepr kucaklarım geri kalan gelmeyen kızlaraaabölee pankart açarımmm herkesleri kucaklarım hepşnizle duyalarımmm mavimmmmm sıkma canını sakınnn
inşallah canım inşallah olur sizin ırside zaten neden ikiz olmasınönce bu duaya amin diyerek başliyim
hadi bakalım inşallah dediğin gibi olurda bir hamile haberiyle coşarız...ama kendimle ilgili yakında böyle birşey hissetmiyorum ama sizlerden bekliyorumhayrolsunn kuzum ruyan kızz
fala ınanmamda ruyalraın ruya-ı sadıka olanları vardır
geleeckten haber verenler
ayy ınsallah kuzum hadı bakalımmm beklıoz arık
her an bırınden gelecek sankı bu haber
kendımden bıle beklıom bazen:)))))
valla sen üstüne alınma istersen ama bencede böyle tüp bebek deneyene kadar nasıl anaçtım artık insafsızım elimde degil kınadıgımızda başımıza geldi büyük konuştu ailem ben yaşıyorum yapıcagım bişey yok. evladı olmayıpta anaç olan hiç görmedim bizde ırsı kısırlık etrafımda kadar çok varki dogurupta anne olamayanları annelik yapmayanlarıda görüyoruz daha dogmamış bebegini atacak bakıcı arıyo görümcem evhanımı ayagına bag olmayacakmış çocuk gezecekmiş o. daha dogmadan sevgisiz bi dünyay geliyo o bebek. bende kusura bakma ama o söze katılıyorum. teyzem nasıl döverdi nasıl azarlardı heryerinden şer akardı elinde degildi 13yıl sonra bebegi oldu artık çirkeflik kadında huy oldu 5yaşındaki kızına nasıl bagırıyo nasıl azarlayıp aşşalıyo üzgünüm ama beklyip bebegi olanların çok iyiy anne olacagıını sanardım ama inan bana hiç öyle olmuyorlar. bende düşünüyorum artık ne başım gürültü götürüyo nede merhamet duygum kalmadı evdeki kedi bile bana batıyo elimde degilgodeeessssssssssssssssssss hamileeeeeeeyseeeeeeeeeeeebi daa ki ayda demek ki ben hamileyimmmm eee o haldeeeeee ben hemen bebek odası takımı bakmalıyım
ya bide merhamet konusunda içim burkuldu...bize de diyolarmı kısır bu merhametsiz diyene acı ya böyle bir düşünce...Allah kınayana bverir ama öyle derler ne fena insnalara böyle bakmak (
Bazıları ANNE doğar...onların evladı olmasada olsa da anaçtır...Bazıları sonradan ANNE olur...ancak idrak eder eline alınca analığı...Bazıları ise BEBEK DOĞURUR AMA ASLA ANNE OLAMAZ...biraz düşünün ne çok tanıdığınız çıkacak ANNECİK!ben kkda hiç ANNE OLMAYYANINA rastlamadım...VE edindiğim izlenim şu ki ne kadar İYİ KALBİ OLAN İNSAN VARSA ANNE OLMAK İÇİN YARATILMIŞ CİNSİNDEN hepsini Rabbim böyle bir denemiş sanki...ne biliym çok acımasızca..merhameti öğretecekse bir çocuk bana sadece ona sahip olmakla kazanacaksam yazık bana...
KARASALcım şimdi ilk başta hormon yahlilleri.fsh,prolaktin,troid,kan pıhtılaşması yani gebelik öncesi yapılan tüm tahliller kanda bakılmalı.senin rahim sorunun var sanırım bu duurmda hsg,histeroskopi,laparoskopi vs. buna ancak dr karar verebilir yani bilemiyorum hangisinin yapılması mantıklı...bunlara baktırırsın eğer yumurta takibiyağptırmak istiyorsanda regli 2. günü gidebilirsin folüküllere bakarlar büyümemmiştir henüz ama kaç var ne var ne yok bakarlar ve yumurta geliştirici hap veya iğne başlarlar yine bir kaç kez kontrole gitmen gereklidir.yani bu ilaçları kullanırken drun dediği günlerde mutlaka gitmen lazım karasalcım.bişey söyliycem kıslar bana direk tüp bebek yaptılar ama öncesinde neler yapılıyo ikinci tüpe kadar neler denemeliyim bilmiyorum. yarın gölbaşı devlethastenesine gitcez yumuurta takibi ne? ilaç kullanılıyomu ?ne yaptırıyım sizce? ertesi günde gataya gidelim diyoz:) azık kurcalatıyım akalım :) valla bana bi akıl verirmisiniz ? 8inde reglimvalla ne derseniz onu yapcam ateşimi misafir hazırlıgından dolayı ölçemez oldum yarın sabah devam etcem. bence benim çizgimi akıntımı dogru dürüst işaretlemedim azcık uydurmasyon oldu ondan çekmedi galiba :) AKIL İSTİYORUM LÜTFEN napıyım?
olmasaydı ablamın olmazdı çocuğu...temizlikde eline su bile dökemem hiç üşenmez herzamn düzenlidir temizlik hastasıdır okadar yani ve evlendi senesinde çocuğu oldu aradan bir sene sonra bitane daha ne ağlamış ikinceyede hamile kalınca nasıl bakacam diye... ve çokda gaddarlar karı koca ilahi takdiri işte
canım ALLAH kimisini annelikle kimisinide evlat hasretiyle sınıyor önemli olan isyan etmeden tevekkülü elden bırakmamak...
canım ben adetliyim...ALLAH rüyanı hayırlıya çevirsin
ok işaretleriyle hangi yola gidecekler onun içinde yön tabelası koymalı...nerden gelir aklına böyle şeyler çok komiksin
ben bugün gezmedeydim yeni geldim sen beni öpmedin ama ben seni öpüyorumkarasaldan izin alarak tabii
valla sen üstüne alınma istersen ama bencede böyle tüp bebek deneyene kadar nasıl anaçtım artık insafsızım elimde degil kınadıgımızda başımıza geldi büyük konuştu ailem ben yaşıyorum yapıcagım bişey yok. evladı olmayıpta anaç olan hiç görmedim bizde ırsı kısırlık etrafımda kadar çok varki dogurupta anne olamayanları annelik yapmayanlarıda görüyoruz daha dogmamış bebegini atacak bakıcı arıyo görümcem evhanımı ayagına bag olmayacakmış çocuk gezecekmiş o. daha dogmadan sevgisiz bi dünyay geliyo o bebek. bende kusura bakma ama o söze katılıyorum. teyzem nasıl döverdi nasıl azarlardı heryerinden şer akardı elinde degildi 13yıl sonra bebegi oldu artık çirkeflik kadında huy oldu 5yaşındaki kızına nasıl bagırıyo nasıl azarlayıp aşşalıyo üzgünüm ama beklyip bebegi olanların çok iyiy anne olacagıını sanardım ama inan bana hiç öyle olmuyorlar. bende düşünüyorum artık ne başım gürültü götürüyo nede merhamet duygum kalmadı evdeki kedi bile bana batıyo elimde degil
yorumunu yirim ben senin valla yirim :)))))))ayy kaplumbağayı ev olaeak yorarlar ama
ben de soyle yorayım demkkı bebek olacak kı
sızde ev ısıne gırebıleceksınızz bencee:)))))))
hadi bakalım kızlarrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş
hayırlara çıksın rüyan inşşşşşkayın validenenin falda gördüğü olur inşşşşşşşşşşşşşşş
sonra başını kaşımaya vaktin olmaz
çok saolasın nazemir ağzına sağlık allahım hepimizin gönlüne göre versin...hepimizi birden allahım bekletmesin dah fazla...kendimi artık hazır hissediyorum bebeğe korkmuyorum da:) önce bebek sora ev aynı anda denk gelsin inşallah...biraz zor ama..inşallah canım inşallah olur sizin ırside zaten neden ikiz olmasın
hadi bakalım inşallah dediğin gibi olurda bir hamile haberiyle coşarız...ama kendimle ilgili yakında böyle birşey hissetmiyorum ama sizlerden bekliyorum
bende umut gibi ev diye bilirim kaplumbağayı umudun da dediği gibi yeni eve bebekle girersiniz inşallah...kardeşimin eltisi 10 sene sonra 2.ye tüp yaptırdı bebeği oldu 15 günlük hatta bebeği .. evini de aldı yeni evine bebeğiyle girecek sanada nasip olur inşallah tüpe gerek kalmadan doğal olaraktan olur inşallah
kız seninde mi kedin var.. burası kediciler kulübü gibi haa ne güsel...... bugün bi kedi vardı benim okulun çöpünden hiç ayrılmazdı gözleri enfeksiyon olmuş kapanmış bugün gördüm. nasıl sağlıksız tüyleri. sesi bile çıkmıyor. benden yardım istedi 2 kez. hiç bişey yapamadım . allahım çok vicdan azabı duyuyorum ne yapim kızlar bi fikir verin evime alamam hayatta eşim istemez. alışır belki ama bende çekiniyorum eve almaya biraz.insan olarak böyle aciz kalınca kendimi hiç sevmiyorum affetmiyorum. aklım onda kaldı üfff.......valla sen üstüne alınma istersen ama bencede böyle tüp bebek deneyene kadar nasıl anaçtım artık insafsızım elimde degil kınadıgımızda başımıza geldi büyük konuştu ailem ben yaşıyorum yapıcagım bişey yok. evladı olmayıpta anaç olan hiç görmedim bizde ırsı kısırlık etrafımda kadar çok varki dogurupta anne olamayanları annelik yapmayanlarıda görüyoruz daha dogmamış bebegini atacak bakıcı arıyo görümcem evhanımı ayagına bag olmayacakmış çocuk gezecekmiş o. daha dogmadan sevgisiz bi dünyay geliyo o bebek. bende kusura bakma ama o söze katılıyorum. teyzem nasıl döverdi nasıl azarlardı heryerinden şer akardı elinde degildi 13yıl sonra bebegi oldu artık çirkeflik kadında huy oldu 5yaşındaki kızına nasıl bagırıyo nasıl azarlayıp aşşalıyo üzgünüm ama beklyip bebegi olanların çok iyiy anne olacagıını sanardım ama inan bana hiç öyle olmuyorlar. bende düşünüyorum artık ne başım gürültü götürüyo nede merhamet duygum kalmadı evdeki kedi bile bana batıyo elimde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?