- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.941
ayy dedım ben de nerde bu hatunn
sen gıttınmı dokora çatlamısmı yumos kıstı olmus nolmus:)
canım geçmiş olsun...ben yeni okudum...inşallah herşey daha da güzel olur sizin için...
doğru cnm yaa once can sonra canan:))
haydi bu kez olacak ınsallah cnm benım:)
onlar gelmeden önce evi bi görseniz mis mis bal dök yala. kapıdan girmeleri ile canavarların masaya ve odalara saldırmaları bir oldu. allah fesat ve haset insanlardan korusun o karı varya yatılı yardımcı muabbeti yapan masa örtümün ve ranırımın bileee bileee içine etti resmen mıçtı ne adi insanlarmışşşş kabus gibiydi o dagınık evini bize gezdirdi bide size evimizi gezdirelim diyince bi kah kaha neo kuzum bişeymi yarıştırıyoruz dedi (fesat görmeye bile tahammülü yok diger odalarımı) şeytan o anda kör testere ile kes şu karıyı dedi . biz yeni olunca eşyalarda etrtemizmiş vay anasıını dedim emeklerim boşaaa.bütün akşam çatal kaşık taşıdım karıya ya aşşa düşürüyo ya mutfaga servisin içinde yolluyo ayyyyyyyyy delirecektim. varsa yoksa marka eltimle ikisi.senin telefon kılıfın ne marka ayy benimki şu 100 lira verdim seninki 70lira olandan. muabbetlere bi bakın ya. en dehşet vericisi is okadar insan çocuk yemekten kalktı tek allah kulu el yıkamadı leş leşşşşş ıyyyy . sen o markaları ögrenecegine çocugunua tuvalet egitimi ver mayyymmmuuunnnnn :))))) o rahatladım. ama farkettimki hiç vicdanım kalmamış çocuklara hiç iyyi davranmadım. annem hep çocugu olmayanın vicdanı olmaz derdi teyzemdn için. teyzemde kısırdı ve tambir merhametsizdibende öyle oldum.
nihhaha bensizlik belli oldu yani ayy çok teşekkür ederim akşammmın üstüne sizin benim yoklugumun farkında olmanız ilaç gibi geldi dur öpücem mmmmmmmmmmuah mmmmmmmmuah umutuda öpüyüm muaaaaaaaaaaaaah muaaaaaaaaaahhhhh
godesım senden nbr:))
senin yazdıkalrını okurken bilee cinet geçirecektimmmm bu neeeeeeeeee
Tatlım iyiyim valla canım. 1,2 gündür garip bir ağrım var kasıklarımda ve tam göbeğimin alt kısmında sanki sancı girecek gibi ama girmiyor hep öyle huzursuz.
Geçen hafta cuma yumurtladım reglim yakın ondanmı acaba bilemedim kendimi dinleyip duruyorum sürekli:)))
onlar gelmeden önce evi bi görseniz mis mis bal dök yala. kapıdan girmeleri ile canavarların masaya ve odalara saldırmaları bir oldu. allah fesat ve haset insanlardan korusun o karı varya yatılı yardımcı muabbeti yapan masa örtümün ve ranırımın bileee bileee içine etti resmen mıçtı ne adi insanlarmışşşş kabus gibiydi o dagınık evini bize gezdirdi bide size evimizi gezdirelim diyince bi kah kaha neo kuzum bişeymi yarıştırıyoruz dedi (fesat görmeye bile tahammülü yok diger odalarımı) şeytan o anda kör testere ile kes şu karıyı dedi . biz yeni olunca eşyalarda etrtemizmiş vay anasıını dedim emeklerim boşaaa.bütün akşam çatal kaşık taşıdım karıya ya aşşa düşürüyo ya mutfaga servisin içinde yolluyo ayyyyyyyyy delirecektim. varsa yoksa marka eltimle ikisi.senin telefon kılıfın ne marka ayy benimki şu 100 lira verdim seninki 70lira olandan. muabbetlere bi bakın ya. en dehşet vericisi is okadar insan çocuk yemekten kalktı tek allah kulu el yıkamadı leş leşşşşş ıyyyy . sen o markaları ögrenecegine çocugunua tuvalet egitimi ver mayyymmmuuunnnnn :))))) o rahatladım. ama farkettimki hiç vicdanım kalmamış çocuklara hiç iyyi davranmadım. annem hep çocugu olmayanın vicdanı olmaz derdi teyzemdn için. teyzemde kısırdı ve tambir merhametsizdibende öyle oldum.
nihhaha bensizlik belli oldu yani ayy çok teşekkür ederim akşammmın üstüne sizin benim yoklugumun farkında olmanız ilaç gibi geldi dur öpücem mmmmmmmmmmuah mmmmmmmmuah umutuda öpüyüm muaaaaaaaaaaaaah muaaaaaaaaaahhhhh
muuuahh bak anacım bu topigin öpüşgeni benim çünkü kocam beni hiç öpmezsevgiliyken dudak dudagaydım evlendik öpüşmez olduk oyüzden ben aç bi kişiligim öpmek öpüşmek bu topikte benim hakkım sadece beni öpünnn muah muahh :)
Allahım herkezi korusun öyle insanlardan yaa. Bu nasıl bir görsüzülük yada sonradan görmedir...
En sinir kısım misafir gelmedne önce bir sürü emek vermek ve gelen kişiler tarafında kıymetinin bilinmemesi. Sonuçta kimse bişey beklemiyor elbette sonuçta misafir ağırlıyorsun ve elinden gelen en hoş şekilde tutmaya alışıyorsun. fakat bu tür davranışlar insanı genede kötü hissetmesine sebep veriyor. Sonuçta sen en iyi şekilde ağırla gerisi onların ayıbı olur...
( Ne acıki bu sırf bayanlardamı var bilmiyorum ama çok fesatlar
mavicim o düşüş erken umutta yazmış kırmızı belirtisi değil.....canımcım,takibin hayırlı uğurlu, yumoşların sağlıklı, 9 ay sonra kucağında olsun...
benim sıcaklık da 2 gündür düşüşte...sanırım kırmızılar yaklaşıyo....
My Ovulation Chart
kız merhametsizliği sen bana sor valla okulda bazen hiç kaldıramıyom saçma sapan hareketleri çocuklara çektiriyom sanki sora da allah günah yazmasın vicdan yapıyorum. ama anaları çantalarını ödevlerini bile kontrol etmiyo. zaten okuma yazmaları bile çocuklardan beter ne bekliyosam bende....arsızılık,dağınıklık, pislik, kural tanımazlık herşey var. yarısını ancak ben eğitiyom o kadar yani evden hiç bişey yok...ama düşünmeden edemiyorum çocuğum olsa farklı mı olur diye...zaten misafir gelmeden değil gittikten sonra yapıcan asıl temizliği pis annelerin çocukları evi mahfediyor.gıcık görgüsüz karı alma kız onu evine falan. eltine de mesafe koy görgüsüzlüğe hiç dayanamam hiiiçççç...kadın bile bile dökmüş saçmıştır kıskançlığından öldü kesin.. yalnız baktım da çoğumuz hep titizlenen tipleriz ondan mı çocuğumuz olmuyo kızlarrrrrronlar gelmeden önce evi bi görseniz mis mis bal dök yala. kapıdan girmeleri ile canavarların masaya ve odalara saldırmaları bir oldu. allah fesat ve haset insanlardan korusun o karı varya yatılı yardımcı muabbeti yapan masa örtümün ve ranırımın bileee bileee içine etti resmen mıçtı ne adi insanlarmışşşş kabus gibiydi o dagınık evini bize gezdirdi bide size evimizi gezdirelim diyince bi kah kaha neo kuzum bişeymi yarıştırıyoruz dedi (fesat görmeye bile tahammülü yok diger odalarımı) şeytan o anda kör testere ile kes şu karıyı dedi . biz yeni olunca eşyalarda etrtemizmiş vay anasıını dedim emeklerim boşaaa.bütün akşam çatal kaşık taşıdım karıya ya aşşa düşürüyo ya mutfaga servisin içinde yolluyo ayyyyyyyyy delirecektim. varsa yoksa marka eltimle ikisi.senin telefon kılıfın ne marka ayy benimki şu 100 lira verdim seninki 70lira olandan. muabbetlere bi bakın ya. en dehşet vericisi is okadar insan çocuk yemekten kalktı tek allah kulu el yıkamadı leş leşşşşş ıyyyy . sen o markaları ögrenecegine çocugunua tuvalet egitimi ver mayyymmmuuunnnnn :))))) o rahatladım. ama farkettimki hiç vicdanım kalmamış çocuklara hiç iyyi davranmadım. annem hep çocugu olmayanın vicdanı olmaz derdi teyzemdn için. teyzemde kısırdı ve tambir merhametsizdibende öyle oldum.
kıss hamile olmayasın ....Tatlım iyiyim valla canım. 1,2 gündür garip bir ağrım var kasıklarımda ve tam göbeğimin alt kısmında sanki sancı girecek gibi ama girmiyor hep öyle huzursuz.
Geçen hafta cuma yumurtladım reglim yakın ondanmı acaba bilemedim kendimi dinleyip duruyorum sürekli:)))
alma kısım onları eve bi bahane bul daha güzel bi eve geçiyosan hiç alma nazar ederler....yaa grafik hala yükselmedi her gün aynı saatte ölçüyosun değil mi?yumurta gelmedi canım bu ay hala...son 3 günün ısısı nerde ölçmedin mi?:) geçti gitti bitti bidaha yeni evime geçene kadar gelmezler taşınıcaz ozaman ev görmeye geliceklermiş :) yani 6ay gelemezler
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com bi bakın :)lütfen
muuuahh bak anacım bu topigin öpüşgeni benim çünkü kocam beni hiç öpmezsevgiliyken dudak dudagaydım evlendik öpüşmez olduk oyüzden ben aç bi kişiligim öpmek öpüşmek bu topikte benim hakkım sadece beni öpünnn muah muahh :)
kız biz hem güzel yemek yapıyoz hem temiz düzenliyiz çocuklarımız yaşadı ama ondan mı olmuyo kiçok geçmiş olsun diyelim sana ozaman...canım senin o çocuklara merhametsizliğin değil en merhametli insan bile öyle çocuklara tahammül edemez emin ol kendinede haksızlık etme...bende hiç tahammül edemem el yıkamadan yemeğe otur yemekten kalk yağlı yağlı etrafa sür ....okadarda sakin insanımdır senin yazdıklarını okurken nefesim daraldı ben bile sinir oldum...
yaa evet doğru gerçekten cihazdan daha güvenilir bence... hayırlısı ossun gari napak diğer aya kalırsın nolacak. 1 aydan bişe çıkmaz bizim için 1 ay neki
kana kana kanamak da iyi bişey bak ben adet olamıyorum adam gibi belki ondan kısırım...valla demişsin ya 3 gün gebe gebe gezemiyom kendimi tanıyom diye. al benden de o kadar bu güne kadar hiç gebe olduğumu sanmadım yaaaaa ...ve bildim gebe kalırsam onu da bilecem gör bak. bi kez 2 gün geç kalınca oldu sandımdı ama heeç değişiklik yoktu.2 gün önce adet olcam gibi ağrıdım sora geri kaçtıydı. hah dedim galiba gebeyim ama belirti olmayınca anlamıştım olmadığını yine((
derinim pek çok sağolasın.
inşallah bu güzel hanım hanımcık yavaş yavaş alımlı sakin sakin büyüyen akıllı kızım bana bebeğimi getirsin amin...kocam da işten izin alsa bu hafta cumaya kadar mokokooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
mercüü yeni döennmde istikrar var4 36.5 ahahahahevet derınım ates gayet saglıklı bı yontem
bende artık ov. testi yapmıorum coookk uzun zamandır
hadıı yenı sıklus hayırlı olsun kzuum:)
tatlım bencede dediğin gıbı en uygunu olur atesını ölç
eğer cuma sabah hala yukselmemısse olsun kuzum olabılıosa:)))9
ılşkıden zarar gelmez bugun benım 14. gun bugun br tık yukseldı ateşim sanırım çatladı
ayy evet proxeedi gunde 1e dusuruoruz cunku 6 ay doldu kullanalı
fazlasıda ciğerlere ve böbreğe zarar:))
bu arada sperm testi vermiştik gerçi esımde bende hastaydık bılosun
sonuçlar geldı 1 mlde 14 mılyon toplam 2.5 mılım
ılerı hızlı yıne%0 ılerı yavas %72
yıkama sonrası ise 54 mılyon:)))
ılerı hızlı%11
ılerı yavas%75
valla çarptık böldükk bişey anlamadık
yıkamadan sonra artıomu spermler doktoru aradım
yıkamdam sonra yogunlasıomus spermler
onemlı olan yıkmadan sonmrakı sonucmus aşılama dusunuoz ya
alla oncesı ıcın uzulecek olsakda dr süperr dedi yıkama sonrası ıcın
maaşallah dıım bende:))
bende bu reglımle gıtcem klomenle takibe kuzum:)
yeterimmm çok sevindim ya Rabbim şifasını versinn....bir an evvel hiçbişi olmamışçasına iyileşsin eşin işallahhhhhsağol kuzum mahdolsunn rabbime
canım eşim için prşb gün has gittik :26::26::26:kendi dr (ameliyatı yapan prof )muayenesini yaptıakşam aradım ünvrst dede görüşsek dedim tamam dedi :44::44::44:muayene etti konuşduk biraz kafamdaki soruları sordummm:44::44::44: (normalde muayeneleri beyin cerahiden uzman dr ve endokrin dr yapıyorlardı onlarda mr sonucuna bakıp ameliyat gereke bilir demişlerdi)ameliyatık bir durum yok şimdilik dedii olduğunda bizat sana ben söylerim :44::44:endokrin dr beyindeki kitleden ne anlarki sana ameliyat demişler kafanı karıştırmışlar dediii her kes kendi anladığı konuda yorum yapsın dedi her şey kontrol altında dediii inşşş eşin daha iyi olacak dediii çok rahahtladımmmm valla
bu arada DİĞER TOPİKTEN KIZLAR SENİ MERAK EDİYORLARRRR BİR GÖRÜN İSTERSENN
Sanırsam bugün o koca yumurta çatlıyor ağrı yapıyo o tarafta dün ilişkide de vardı ağrı biraz...
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yani cihaza devam en azından ikisi bir daha iyi fikir verir:)aldık kullanakbakalım nolacak ne yazık ki ben 3 denemmemdede bildim:Shatta birinde aşırı kanamalı gittim bişey var ama dedim be küçükçük betamı gördük benim ilk drum der derin bilir..var diyosa vardır yok diyosa yok...aşılamada günüm geçti ki geçmez onlar yumoşu çatlattığı için dedim şuramda bişi var ama bebek diilahahaha:)kist çıktı kafam kadar yani kukumda ne var biliyom ne yazık ki ne yok onudaa
mercüü yeni döennmde istikrar var4 36.5 ahahahah
umutcum....süper bir haber bu...der ki test sende herkeş kadar hamile kalma oranını yakalamışın...sokaktaki vatandaşlan aynııbencede denemeye devam dopğa.arada aşılama attırr yumurta takip ett olmadı bi ara tüp yaparsın ama maşallah herşey yolunda en önemliside buuu
yeterimmm çok sevindim ya Rabbim şifasını versinn....bir an evvel hiçbişi olmamışçasına iyileşsin eşin işallahhhhh
haydii hayırlısı be işkizlerr işe devammmmm
nbr kıslarr kaynatmıssınızz :)))
ayy derınımm saol ıste bılmıorumkı bazen olmayınca olmuo
ılerı hılzımız %0 ı bıraz uzaıo zamanı sanırım
ama bu sekılde kalan da var doğal yolla
allaha kaldı ısımız:)
rabbım ınsallah muharrem ayının yuuz suyu hurmetıne
bu ayda basındakı derlerden kurtulan peypamberlerımızın yuzu suyu hurmetıne daha fazla
bekletmesın ınsallah hepımızı:) amınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?