Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

senin yazdıkalrını okurken bilee cinet geçirecektimmmm bu neeeeeeeeee

muuuahh bak anacım bu topigin öpüşgeni benim çünkü kocam beni hiç öpmez sevgiliyken dudak dudagaydım evlendik öpüşmez olduk oyüzden ben aç bi kişiligim öpmek öpüşmek bu topikte benim hakkım sadece beni öpünnn muah muahh :)

Allahım herkezi korusun öyle insanlardan yaa. Bu nasıl bir görsüzülük yada sonradan görmedir...
En sinir kısım misafir gelmedne önce bir sürü emek vermek ve gelen kişiler tarafında kıymetinin bilinmemesi. Sonuçta kimse bişey beklemiyor elbette sonuçta misafir ağırlıyorsun ve elinden gelen en hoş şekilde tutmaya alışıyorsun. fakat bu tür davranışlar insanı genede kötü hissetmesine sebep veriyor. Sonuçta sen en iyi şekilde ağırla gerisi onların ayıbı olur...
( Ne acıki bu sırf bayanlardamı var bilmiyorum ama çok fesatlar

Ay naısl güldürdün beni yaa. Ama kocam benide öpmüyor ne olacak şimdi :))))
Sıraya girelim bari

çok geçmiş olsun diyelim sana ozaman...canım senin o çocuklara merhametsizliğin değil en merhametli insan bile öyle çocuklara tahammül edemez emin ol kendinede haksızlık etme...bende hiç tahammül edemem el yıkamadan yemeğe otur yemekten kalk yağlı yağlı etrafa sür ....okadarda sakin insanımdır senin yazdıklarını okurken nefesim daraldı ben bile sinir oldum...

evet canım çok haklısın bu fesatlık bayanlarda daha çok nedendir bilinmez...

valla geçmiş olsun kuzum....hepimizde var böyle görgüsüzler. bizde de bir tanesi evine aldığı herşeyi göstermek için çağırır.....aslınsa acınası halleri var haberleri yok...

Son düzenleme:
mavicim o düşüş erken umutta yazmış kırmızı belirtisi değil.....
takibe başladık sonunda 2 aydır diğer kadın ilaçiğne oyaladı beni. gerçi klomeni yine o verdi ama bakalım nolacak bi işe yarayacak mı? çok güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur.

kız merhametsizliği sen bana sor valla okulda bazen hiç kaldıramıyom saçma sapan hareketleri çocuklara çektiriyom sanki sora da allah günah yazmasın vicdan yapıyorum. ama anaları çantalarını ödevlerini bile kontrol etmiyo. zaten okuma yazmaları bile çocuklardan beter ne bekliyosam bende....arsızılık,dağınıklık, pislik, kural tanımazlık herşey var. yarısını ancak ben eğitiyom o kadar yani evden hiç bişey yok...ama düşünmeden edemiyorum çocuğum olsa farklı mı olur diye...zaten misafir gelmeden değil gittikten sonra yapıcan asıl temizliği pis annelerin çocukları evi mahfediyor.gıcık görgüsüz karı alma kız onu evine falan. eltine de mesafe koy görgüsüzlüğe hiç dayanamam hiiiçççç...kadın bile bile dökmüş saçmıştır kıskançlığından öldü kesin.. yalnız baktım da çoğumuz hep titizlenen tipleriz ondan mı çocuğumuz olmuyo kızlarrrrrr

kıss hamile olmayasın .... alt karında gerginlik vb şikayetler gebelik belirtisi yaaa...

:) geçti gitti bitti bidaha yeni evime geçene kadar gelmezler taşınıcaz ozaman ev görmeye geliceklermiş :) yani 6ay gelemezler
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com bi bakın :)lütfen
alma kısım onları eve bi bahane bul daha güzel bi eve geçiyosan hiç alma nazar ederler....yaa grafik hala yükselmedi her gün aynı saatte ölçüyosun değil mi?yumurta gelmedi canım bu ay hala...son 3 günün ısısı nerde ölçmedin mi?

gülmekten gözüm yaşardı valla kısımmmmm deli misin kaçık mısın senbenim de hakkım bana ne... geçen gece uyurken kocam beni öpüyomuş yanağımdan falan bende rüya görüyom sanıyodum öyle şaşırmışım düşün. bunların hepsi aynı valla gidip şimdi öpecem sinir oldum bu duruma......

kız biz hem güzel yemek yapıyoz hem temiz düzenliyiz çocuklarımız yaşadı ama ondan mı olmuyo ki

Son düzenleme:

yani cihaza devam en azından ikisi bir daha iyi fikir verir:)aldık kullanakbakalım nolacak ne yazık ki ben 3 denemmemdede bildim:Shatta birinde aşırı kanamalı gittim bişey var ama dedim be küçükçük betamı gördükbenim ilk drum der derin bilir..var diyosa vardır yok diyosa yok...aşılamada günüm geçti ki geçmez onlar yumoşu çatlattığı için dedim şuramda bişi var ama bebek diilahahaha:)kist çıktı kafam kadaryani kukumda ne var biliyom ne yazık ki ne yok onudaa
evet derınım ates gayet saglıklı bı yontem
bende artık ov. testi yapmıorum coookk uzun zamandır
hadıı yenı sıklus hayırlı olsun kzuum:)
mercüü yeni döennmde istikrar var4 36.5 ahahahah

umutcum....süper bir haber bu...der ki test sende herkeş kadar hamile kalma oranını yakalamışın...sokaktaki vatandaşlan aynııbencede denemeye devam dopğa.arada aşılama attırr yumurta takip ett olmadı bi ara tüp yaparsın ama maşallah herşey yolunda en önemliside buuu
yeterimmm çok sevindim ya Rabbim şifasını versinn....bir an evvel hiçbişi olmamışçasına iyileşsin eşin işallahhhhh

Sanırsam bugün o koca yumurta çatlıyor ağrı yapıyo o tarafta dün ilişkide de vardı ağrı biraz...

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

haydii hayırlısı be işkizlerr işe devammmmm

godeeessssssssssssssssssss hamileeeeeeeyseeeeeeeeeeeebi daa ki ayda demek ki ben hamileyimmmmeee o haldeeeeee ben hemen bebek odası takımı bakmalıyım

ya bide merhamet konusunda içim burkuldu...bize de diyolarmı kısır bu merhametsiz diyene acı ya böyle bir düşünce...Allah kınayana bverir ama öyle derler ne fena insnalara böyle bakmak(
Bazıları ANNE doğar...onların evladı olmasada olsa da anaçtır...Bazıları sonradan ANNE olur...ancak idrak eder eline alınca analığı...Bazıları ise BEBEK DOĞURUR AMA ASLA ANNE OLAMAZ...biraz düşünün ne çok tanıdığınız çıkacak ANNECİK!ben kkda hiç ANNE OLMAYYANINA rastlamadım...VE edindiğim izlenim şu ki ne kadar İYİ KALBİ OLAN İNSAN VARSA ANNE OLMAK İÇİN YARATILMIŞ CİNSİNDEN hepsini Rabbim böyle bir denemiş sanki...ne biliym çok acımasızca..merhameti öğretecekse bir çocuk bana sadece ona sahip olmakla kazanacaksam yazık bana...

ayy derınımm saol ıste bılmıorumkı bazen olmayınca olmuo
ılerı hılzımız %0 ı bıraz uzaıo zamanı sanırım
ama bu sekılde kalan da var doğal yolla
allaha kaldı ısımız:)
rabbım ınsallah muharrem ayının yuuz suyu hurmetıne
bu ayda basındakı derlerden kurtulan peypamberlerımızın yuzu suyu hurmetıne daha fazla
bekletmesın ınsallah hepımızı:) amınn

Canımm inan normal yollardan hamile kalmış ama isterken ama istemezken insanlar biliomu sayı kıl hız tüğbencee durumunuzda en azından şu umut çok yüksek bir şeyler yoluna giriyor bve inşallahhh neticeyi sizi yormadan ekstra hiçbişi yapmadan gelirrrdualarım seninlee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…