• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Umutcumm tekim valla geldim kaynamışı kaynattımm:)regliyim hassasım kalibamm bugün yaa:Sve salı sınavım varrrr:52:sen napıyosun bakim:3:

Canımm inan normal yollardan hamile kalmış ama isterken ama istemezken insanlar biliomu sayı kıl hız tüğ:27:bencee durumunuzda en azından şu umut çok yüksek bir şeyler yoluna giriyor bve inşallahhh neticeyi sizi yormadan ekstra hiçbişi yapmadan gelirrr:31:dualarım seninlee:)

:)
doğru cnm valla sormaa dıorumya sok oldum gecen gun bı yerde okudum
kadının esının 12 ane sperm saymışlar
azosperm yanı
vee kadın doğal yoldan hamıle
babası tupçüüü değilse:))))tobe tobee
bıde sunu soyledı drumuz bızzat
bı hastası varmıs 3coocuğu olmus
adam da tuplerı bağlatmıs korunmak ıcın erkeklerıde nasıl oluosa
sonra bakmsıalr spermıyogra 3 ay sonra 0 olmus
ayy kadın 2 ay sonra gelmıskı yıne hamıleeeee
test vermıss adam 1-2 tane canlı sperm varmıs:)))
vayy anasınıııı dedimmmmm
ınsan zaten neye uzuluo bılıomusun kuzum ulen dıosunn
54 mılyon sperm var ve ben hala gebe değilimm:)))):52::52::52:

:)
doğru cnm valla sormaa dıorumya sok oldum gecen gun bı yerde okudum
kadının esının 12 ane sperm saymışlar
azosperm yanı
vee kadın doğal yoldan hamıle
babası tupçüüü değilse:))))tobe tobee
bıde sunu soyledı drumuz bızzat
bı hastası varmıs 3coocuğu olmus
adam da tuplerı bağlatmıs korunmak ıcın erkeklerıde nasıl oluosa
sonra bakmsıalr spermıyogra 3 ay sonra 0 olmus
ayy kadın 2 ay sonra gelmıskı yıne hamıleeeee
test vermıss adam 1-2 tane canlı sperm varmıs:)))
vayy anasınıııı dedimmmmm
ınsan zaten neye uzuluo bılıomusun kuzum ulen dıosunn
54 mılyon sperm var ve ben hala gebe değilimm:)))):52::52::52:

:53::33::33::33::33:ay umut yaaa...ben son denememi kalamış jinemedde yaptım.oradaki embriyolog yurt dışında eşi tp dr olan arkadaşımın dediğine göre 1 numaralı embriyoloğu tükiyenin.öyle dediler yani.ben se drumu seçtim embriyolog tesadüfi denk geldi ve test günü fark ettik bu duurmuda:9:test günü bi arkidişimde yanımdaydı eşiyle eşi azosperm:(teseyle denediler olmadı.işallah bi daha kine...kadındedi ki bir hastam azo spermdi ve 3 çocukla geldi...doğal yollardan...aynen o bir iki canlı sperm ki erkek 72 gnde bir sperm üretir sayı sabit değildir yani değişir...denk geliyor..Rabbim verecekse herşey bahane oluyor sanırım...ama biz bu kdar üzerindeyiz diyemi böyle diyede düşünmeden edemiyorum umutcum:(ben her boku biliyom inan ayık olsam opumu yaparım haa:9::9::9:po denli ama 1 milyon sayımızdan haberim var...ilk tüpçüm bakmadık dedi ben sorunca bilme derin herşeyi..saten fazlasını biliosun...belki hiç hareket yok yani bilemiyorum...üroloğa gittik ameliyatlık bişey yok sizde sayı çok çok az dedi:27:yani demem o ki bu kouda herzaman 2 ile 2 yi toplayınca 4 bulamıyosun...

bu arada kuzuşlar bugun dıorum haftasonu hem muharrem ayındayız
cok mubarek bır ay bugun ruyamda sureklı dua edıodum estağfirullah dıodum
sureklı hep dua gördum
dıorumkı herkes bugun 1 yasin okusun ve burdakı arkadsalrı adına dua etsın sonunda olurmu bı
yazın bakem ben okuyabılırım dıye akşama kadar toparlımm
tlf olanlara msj atalım:))))))

:53::33::33::33::33:ay umut yaaa...ben son denememi kalamış jinemedde yaptım.oradaki embriyolog yurt dışında eşi tp dr olan arkadaşımın dediğine göre 1 numaralı embriyoloğu tükiyenin.öyle dediler yani.ben se drumu seçtim embriyolog tesadüfi denk geldi ve test günü fark ettik bu duurmuda:9:test günü bi arkidişimde yanımdaydı eşiyle eşi azosperm:(teseyle denediler olmadı.işallah bi daha kine...kadındedi ki bir hastam azo spermdi ve 3 çocukla geldi...doğal yollardan...aynen o bir iki canlı sperm ki erkek 72 gnde bir sperm üretir sayı sabit değildir yani değişir...denk geliyor..Rabbim verecekse herşey bahane oluyor sanırım...ama biz bu kdar üzerindeyiz diyemi böyle diyede düşünmeden edemiyorum umutcum:(ben her boku biliyom inan ayık olsam opumu yaparım haa:9::9::9:po denli ama 1 milyon sayımızdan haberim var...ilk tüpçüm bakmadık dedi ben sorunca bilme derin herşeyi..saten fazlasını biliosun...belki hiç hareket yok yani bilemiyorum...üroloğa gittik ameliyatlık bişey yok sizde sayı çok çok az dedi:27:yani demem o ki bu kouda herzaman 2 ile 2 yi toplayınca 4 bulamıyosun...

evett kuzumm ınsallah bakalım bızım sıpalar da gelıversın bı gun ınsallah
bence spermın kalıotesıne bakıo cnm
bır ıkı tane olur ama ok gibi fırlar bulur yumosu
bızım mal mal dolaşıolar sanırım:))))kendı etraflarında:)))
neyse buna şükür cnm umutlanabılmek bıle cok guzel
acaba mı dmek bile guzel derınım
hayal kurabılmek bile cokm guzel
allah vermeyeceği seyın hayalını kurdurtmazmıs.)))))

bu arada kuzuşlar bugun dıorum haftasonu hem muharrem ayındayız
cok mubarek bır ay bugun ruyamda sureklı dua edıodum estağfirullah dıodum
sureklı hep dua gördum
dıorumkı herkes bugun 1 yasin okusun ve burdakı arkadsalrı adına dua etsın sonunda olurmu bı
yazın bakem ben okuyabılırım dıye akşama kadar toparlımm
tlf olanlara msj atalım:))))))

ama ben regliyimm yaaaa:((((((((((((maşallah rüyan mükkemmel inşallah Rabbim bugünlerin yüzüsuyu hörmetine gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın...hayırsızı hayırlıya çevirsinde versin Rabbim...Aman dileyipte el açanın elini geri çevirmesin Rabbim...Elbet vardır onun bir bildiği Duha surasinde olduğu gibi;Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı...Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...tüm kardeşlerinmizin muradını tez elden versin inşallah....

evett kuzumm ınsallah bakalım bızım sıpalar da gelıversın bı gun ınsallah
bence spermın kalıotesıne bakıo cnm
bır ıkı tane olur ama ok gibi fırlar bulur yumosu
bızım mal mal dolaşıolar sanırım:))))kendı etraflarında:)))
neyse buna şükür cnm umutlanabılmek bıle cok guzel
acaba mı dmek bile guzel derınım
hayal kurabılmek bile cokm guzel
allah vermeyeceği seyın hayalını kurdurtmazmıs.)))))

kaliba biizmkiler yolu bilmiyolar kayboluyolarr:Diçeri ışıklı tabela koydıuracamm burdan beyleerr burdaannnn:)

ama ben regliyimm yaaaa:((((((((((((maşallah rüyan mükkemmel inşallah Rabbim bugünlerin yüzüsuyu hörmetine gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın...hayırsızı hayırlıya çevirsinde versin Rabbim...Aman dileyipte el açanın elini geri çevirmesin Rabbim...Elbet vardır onun bir bildiği Duha surasinde olduğu gibi;Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı...Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...tüm kardeşlerinmizin muradını tez elden versin inşallah....

kaliba biizmkiler yolu bilmiyolar kayboluyolarr:Diçeri ışıklı tabela koydıuracamm burdan beyleerr burdaannnn:)

:52::52::52:
kızz allah seniiii napmasınn
annem hepzı erkekmı kız olanlarda var kıı:)))))
valla bızım amelıayytan oncekı tup denemelerımızde hiç blast
embryom olmadı dıorum zaten bızımkıler kalıtesız zannımca:))))
amelıyata bı umut ıste belkım duzeltmışlerdır kaportayı azcık:))))))
tamam kuzu regl olmayanlarla okuruz sızın ıcınde allah kabul etsın:)))

mavicim o düşüş erken umutta yazmış kırmızı belirtisi değil.....
takibe başladık sonunda 2 aydır diğer kadın ilaçiğne oyaladı beni. gerçi klomeni yine o verdi ama bakalım nolacak bi işe yarayacak mı? çok güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur.

canım benim ısı iyce yerleşti bugün sanki...dpo ya göre erken gibi ama ben genellikle 26. 27. gün olurum..bakalım canm..hayırlısı dedik hayırlısı olsun..bi de galibam yerleşme düşüşünde birden düşüp yükşeliyormuş ..bu durumda beklemedeyim ben..karnımda ağrımaya başladı...artık yeni ayda yine devam değil mi kuzum...pes etmek yok...:):20::20:

My Ovulation Chart

seviyorum sizi yaaa...hiç umutsuzluk yok valla..hep destek tam destek...teşekür ederim...

Son düzenleme:
:52::52::52:
kızz allah seniiii napmasınn
annem hepzı erkekmı kız olanlarda var kıı:)))))
valla bızım amelıayytan oncekı tup denemelerımızde hiç blast
embryom olmadı dıorum zaten bızımkıler kalıtesız zannımca:))))
amelıyata bı umut ıste belkım duzeltmışlerdır kaportayı azcık:))))))
tamam kuzu regl olmayanlarla okuruz sızın ıcınde allah kabul etsın:)))

Ah umut o blast mılasstt kız benim bi sürü olduda hanııı hanı nerdelerrrrr:9::9::9::9: kız 1 milyon sperm var son denememde 8 blast oldu 2 koduk
3 dondurduk geri kalanlara gerek duymadı bile dr 2. kkalite gibi dedi düşün:)bi arkadaş var burdan bebesi 6 aylık oldu çöp embriyo atacağımıza jkoyak dediler aslan delikanlı oldu beeee:Dbence kalitesizlerde ne varsaaaaaaa:51:bende biteer bitmez nasipse okuyayımmmm:54:
canım benim ısı iyce yerleşti bugün sanki...dpo ya göre erken gibi ama ben genellikle 26. 27. gün olurum..bakalım canm..hayırlısı dedik hayırlısı olsun..bi de galibam yerleşme düşüşünde birden düşüp yükşeliyormuş ..bu durumda beklemedeyim ben..karnımda ağrımaya başladı...artık yeni ayda yine devam değil mi kuzum...pes etmek yok...:):20::20:

maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54:ateşi sallaaa al ben çok ateşliydiimmmm:9:düşünme vardır işallah iyi düşünelim olmadı bi daa ki ayaaaa:34::34:

mavim umutcum hukuk sınavım var salııı:Sben ders dönem ikiniziii öepr kucaklarım geri kalan gelmeyen kızlaraaa:kkk:bölee pankart açarımmm:9::9::9::9::9::9::9::9:herkesleri kucaklarım hepşnizle duyalarımmm mavimmmmm sıkma canını sakınnn:16::16::16::16::16::16:

Ah umut o blast mılasstt kız benim bi sürü olduda hanııı hanı nerdelerrrrr:9::9::9::9: kız 1 milyon sperm var son denememde 8 blast oldu 2 koduk
3 dondurduk geri kalanlara gerek duymadı bile dr 2. kkalite gibi dedi düşün:)bi arkadaş var burdan bebesi 6 aylık oldu çöp embriyo atacağımıza jkoyak dediler aslan delikanlı oldu beeee:Dbence kalitesizlerde ne varsaaaaaaa:51:bende biteer bitmez nasipse okuyayımmmm:54:

maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54:ateşi sallaaa al ben çok ateşliydiimmmm:9:düşünme vardır işallah iyi düşünelim olmadı bi daa ki ayaaaa:34::34:
kısmet herlade canım akdırı ılahı:)))))
hadii gi bakalım kuzu çalışşş kolay gelsın:))
mavim umutcum hukuk sınavım var salııı:Sben ders dönem ikiniziii öepr kucaklarım geri kalan gelmeyen kızlaraaa:kkk:bölee pankart açarımmm:9::9::9::9::9::9::9::9:herkesleri kucaklarım hepşnizle duyalarımmm mavimmmmm sıkma canını sakınnn:16::16::16::16::16::16:

My Ovulation Chart

seviyorum sizi yaaa...hiç umutsuzluk yok valla..hep destek tam destek...teşekür ederim...

ayy canımm senın yumosun çatladığı gunu bılıoruz
onun ıcın erken daha dur ınsallah yerlşeme düşüşüdür neden olmasın
genelde 10. gun oluo dpo da:))))

kıslarrrrr randevuuuu verıorummm
bugunn saat 7.30 daa yanı 19 30 daa
geloın laflayalım bakalımm
bı araya gelemıoz hiçç,
duyduk duymdık demeyinn kaynatalımmm söleeee biiiiiii:52::52:

bişey söyliycem kıslar bana direk tüp bebek yaptılar ama öncesinde neler yapılıyo ikinci tüpe kadar neler denemeliyim bilmiyorum. yarın gölbaşı devlethastenesine gitcez yumuurta takibi ne? ilaç kullanılıyomu ?ne yaptırıyım sizce? ertesi günde gataya gidelim diyoz:) azık kurcalatıyım akalım :) valla bana bi akıl verirmisiniz ? 8inde reglimvalla ne derseniz onu yapcam ateşimi misafir hazırlıgından dolayı ölçemez oldum yarın sabah devam etcem. bence benim çizgimi akıntımı dogru dürüst işaretlemedim azcık uydurmasyon oldu ondan çekmedi galiba :) AKIL İSTİYORUM LÜTFEN napıyım?

bişey söyliycem kıslar bana direk tüp bebek yaptılar ama öncesinde neler yapılıyo ikinci tüpe kadar neler denemeliyim bilmiyorum. yarın gölbaşı devlethastenesine gitcez yumuurta takibi ne? ilaç kullanılıyomu ?ne yaptırıyım sizce? ertesi günde gataya gidelim diyoz:) azık kurcalatıyım akalım :) valla bana bi akıl verirmisiniz ? 8inde reglimvalla ne derseniz onu yapcam ateşimi misafir hazırlıgından dolayı ölçemez oldum yarın sabah devam etcem. bence benim çizgimi akıntımı dogru dürüst işaretlemedim azcık uydurmasyon oldu ondan çekmedi galiba :) AKIL İSTİYORUM LÜTFEN napıyım?

kuzum onclıkle yarın gıttığınde
yumurta çalamıs mı yoksa kıstlesmıs mı gözukur
yenı takıbe reglınle başlayabılırsın
klomen vermeyı önerebılır doktor ama senın kıstlerın var
mutlaka çatlatma iğnesı de vermsı lazım
zaten dr gorunce kendısı de onlem alır
dr takıp yaparsa senın başka yapacağın bısey yok cnm
onerdiği gunlerde ılşkı olcek
omadan suphemız yok zaten:52::52::52:

canım en başat adetin 3. günü hormon profileri yapılmalı hsg çeklimeli isterse kan pıhtılaşması testleri ve genetiklerde yapıla bilir histerskopi yapılır (bu arada troid hormonunada baktırmalısın ) ayrıca yeniden bir tüp bebek yada aşılama vs (ilaçla yapılacak her tedavi için )n 3 ay ara vermelisin ki vucut da bulunan hormonlar atılsınn (sık sık denene tedavilerde ilaçlar etkisini göstermiyor ve yumoşlar gelişmiyor böyle bir risk var)yumurta takibi ilaçlı ve ilaçsız yapılır bence sen ilk önce ilaçsız br baktır doğal kaç tane oluyor nasıl ilerliyor diyeee karasallllllllllllllllll umurta takibiii adetin 2.3 günü dr gidiyorsun ve folükülerin sayısı ve gelişimi gözleniyor ilaçsız yapılıyor ilaçlı da yapılır (kolomen veriyorlar dr genelikle )ve eğer dr gerek görürse istenilen seviyeye gelince yumoşlarr çatlatma iğneside verip ilişki önere bilir

kuzum onclıkle yarın gıttığınde
yumurta çalamıs mı yoksa kıstlesmıs mı gözukur
yenı takıbe reglınle başlayabılırsın
klomen vermeyı önerebılır doktor ama senın kıstlerın var
mutlaka çatlatma iğnesı de vermsı lazım
zaten dr gorunce kendısı de onlem alır
dr takıp yaparsa senın başka yapacağın bısey yok cnm
onerdiği gunlerde ılşkı olcek
omadan suphemız yok zaten:52::52::52:

:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Back