- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.801
çatlama iğnesi yapacak mısınız dedim? çatlamazda kist oluşturursa o zaman yaparız dedi. uyuz oldum biraz. dedim eşim şehir dışına gidiyo bizim için çatlama zamanı önemli. bakalım c. tesi ne dicek?
merhaba.... gerçekten moralim bozuk..beni çağırdığın için sağol ikizler 05.
ayy kesın ıste canımm
zaman sızın ıcın cok onemlı hem ıkı yumurta bırden çatlar kesın olarak
doktor vermese de sen iste tatlım:))))))
söylicem o zaman eşim gitti gidiyor gibi benim.... iğne yaparsanız memnun olcam bi zahmet diye ... üff ya ne zaman bunları kendi düşünen dr larım olacak
eşim randevu alacak ama büyük ihtimal cuma günü olacak kameranın girmediği bi ora kaldıydı ama olsun aklımızda soru kalmayacak olması güzel bu dr umdan memnunun en azından herşeye dikkat ediyo diğerinde ben söylüyodum yoktur değildir gibi tahmin yürütüyodu tabi bizim de işimize geliyodu bu zora koşuyo ama yararımıza sen neler yapıyosun bişi yapıyomıusun
sidikli bebe ye artık benden bişey işlemez bu ay geldi geldi gelmedi kendi bilir neşeli renkli bi anne babayı renkli bi hayatı kaçırır...
ayyy iyi ki ben anestezili çektirmişim dicektim ama bende baygın olduğum halde masadan kaçmaya kalkmışımvallahi hareket etmişim gidiyomuşum. beni keser mi öle azcık doz tabeeeeeee....
o yüzden benim rahim filmi biraz yoruma açık bakan her dr bi daha bi daha bakıp cık cık cık diyor. aslında benim tüplerin akibeti de bu yüzden çok net değil.
neyse gelelim benim yumoşlara...
dr un birine gittim medical park a . dr pek şeker güler yüzlü genç bişey ( aramızda kalsın kocam da duymasın çok da yakışıklı) neyse bizi ilgilendiren kısmına gelelim .benim çelişkili sonuçlarıma bakıp bakıp herşey seni bulmuş bakışları fırlattı desem yalan olmaz..... spermlerin biri hormonların biri filimlerin 2 si hep manyak manyak çıkmış diyeee....
kapalı olan tarafta 13 mm var bugün 8. gün ve 2 aydır yine 8. gün ordaki 18 mm oluyordu. bu sefer klomene rağmen 13 de kalmış neden biliyomusunuz çünkü açık tarafta da 10 mm oluşmuşyupiiiiiiiiiiiiiiii
yumurta görmek bebek görmüş gibi sevindirdi beni. sora dedim noluyo salak mısın senbi tokat attım kendime arabaya binince sevincek bişey mi var o daha bebeğin yarısı....sanki hemen gelip ordan döllencek yaaaaaa azına mıçtımın yumurtası.
fakat bu da rahim filmini çok başarılı bulmadı buna göre yorum yapmak doğru değil. madem öyle işte böyle dedi :)))))))))ve 2-3 ay takip yaptırcam dedim. oda okey o zaman bu 2 ayın sonunda belki bi rahim filmi tekrarlayabiliriz dedi. diğer dr un tedavilerini uygun buldu. fakat bu durumda ilaç kullanmanızı önermem gebelik oluşabilir dedi. benim diğer dr ha bire veriyodu...
bir de ben klomen sonrasında 11. veya 12. gün çağırıyorum dedi. yani benim eski dr a bok atamıcaz mı kızlar??? 11. gün tekrar gidicem...
2. dr a gelelim... yumurtaları görünce dedim ki şimdi gitcem ona da 120 tl vercem kuş mu kondurcak overime bu ay en azından bu adama baktırayım.sıkı takip yaparsa hem param cebime kalır tüp bebe parası biriktiririm... yani anlıcanız yumoşları gördüm cimriliğim tuttudiğer ay adetle belki diğer dr a giderim...
aman aman derin de umut da burda ama bi çorba içip gelcem ben gitmeyin...
aman aman derin de umut da burda ama bi çorba içip gelcem ben gitmeyin...
tamam kuzummm burdayımm bennn hadıı gıt gel.))))))
bende duramıom gıdıp bı göstereyım doktora onumzudekı ay
ahahahhahah
göster umudum yaa vallaha bak ha gayret gelecek bu sıpa kendisi kendisinee bedaveee
sorma kuzummm kocaiş dıokı doktorlar ben den cok göriiii:))))))))ahahahaha
sen bebek napiiii bakalımm yerleşıomu anneciğinin rahmine:))))))
ahahahavalla az önce az bi kahve leke daha geldi ama kendisi yok kırmuzununn beklemedeyim:)
sorma kuzummm kocaiş dıokı doktorlar ben den cok göriiii:))))))))ahahahaha
sen bebek napiiii bakalımm yerleşıomu anneciğinin rahmine:))))))
bu hafta derin gebe kalsa next kukunun içini güzelce bi dünya aleme gösterse ve hemen tüp e geçip gebe kalsa ben de iki yumurtayı da aynı tüpten geçirip dölletsem benim gg kocaya ( bundan sonra adı gg gitti gidiyor)
umutta takiple hamile kalsa 6 ay dollar dolmaz yani bu ayyyyyyyyyy
nazemir de klomenle gelir arkadan
süper olcek demi ama
bi hareketlenme var ama herkeste bakın kararlar ilaçlar tüpler......
o kahve lekeni al domestosla kilodunu görmemiş olayım üfffff yaaaaaaaaaa
alıp gidecemm daha da gelmem dawosaa amannn ya gelen ağam giden paşam:13:valla hareket var bu ay haklısınnn nerde harekaaatt orda berakaaattttt işallahh bereketli oluurrrr yaaa Rabbim emekelerimizi boşa çıkarmasınn
kızlar kuzey güney i izleyem ben biraz kestane çizittirim kendi başıma
gebe kalsam laptop başında geçecek heralde....kocamı istiyom üffffffff
gelirim birazdan.....
muahhhhhhhhhhhhhhhhh
İnşallah şu tersliklerde zincirleme kaza gibi peş peşe gelmese geçen ay bayrama denk geldi bu adetimle başlıyayım dedim sigortamızda sorun çıktı biz kendimiz ödüyoruz sigortayı bakalım halledebilirsek en geç 4. gün dr gitmem lazım...dediklerin de inşallah sırasıyla gerçekleşirbu hafta derin gebe kalsa next kukunun içini güzelce bi dünya aleme gösterse ve hemen tüp e geçip gebe kalsa ben de iki yumurtayı da aynı tüpten geçirip dölletsem benim gg kocaya ( bundan sonra adı gg gitti gidiyor)
umutta takiple hamile kalsa 6 ay dollar dolmaz yani bu ayyyyyyyyyy
nazemir de klomenle gelir arkadan
süper olcek demi ama
bi hareketlenme var ama herkeste bakın kararlar ilaçlar tüpler......
anam yaa benim koca budaa aha bende budayım kız nolcekkkkestane mii oyyy çok severim ama azım fena yaa off offf
nazzz napıyosunnnnnn
ayyy hadii bakalımmm sende başlıosun ınsallh klomeneeee
takıple senınkı de olacak ınsallh valla lıste bayagı hareketlenecek:))))))
ben eksık kalırmıyım bu reglımle ben de başlıcam takıbee:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?