Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

defnecim,

canım hoşgeldin seni bi türlü yakalayamadım diğer topikte
seni en iyi anlayan insanlar buradadır sanırım sende hikayeni kısaca anlat bakalım biz de seni teselli edelim:)))))

Son düzenleme:

ayy kesın ıste canımm
zaman sızın ıcın cok onemlı hem ıkı yumurta bırden çatlar kesın olarak
doktor vermese de sen iste tatlım:))))))

ayy kesın ıste canımm
zaman sızın ıcın cok onemlı hem ıkı yumurta bırden çatlar kesın olarak
doktor vermese de sen iste tatlım:))))))

söylicem o zaman eşim gitti gidiyor gibi benim.... iğne yaparsanız memnun olcam bi zahmet diye ... üff ya ne zaman bunları kendi düşünen dr um olacak

Son düzenleme:
söylicem o zaman eşim gitti gidiyor gibi benim.... iğne yaparsanız memnun olcam bi zahmet diye ... üff ya ne zaman bunları kendi düşünen dr larım olacak

cnm normalde kendılığınden de çatlar julıanın 3 yumurtası olmustu farlı boyutlarda
ama hepsi çatladıı kendılığıden vermedı onada doktoru normalde kendısı çatlar die beklenıo
sızın kocaiş gıdıo ıdıe ıstıoz:))))))

nextcim haayydi hayırlısıııııişallahhh meraklı bir kamara bekliyordur kukuucanım ben şu an hiçbvişi yapmaktayımyani doğpal yolllarla deniyok diyelim yadadonmuşum vaa benim 3 taneara dönemde kullanayım dedim ama bir tatil olabilir:)olmazsa deneriz belkim:)bilmiyorum ki yaa hiçbi fikrim yok inan

İKİZLERRRRRço şükürr yaaa bak sen gayretlim benimmmmbüyüsündeee bebe olsun işallahhhhhtatlım anestezili çekim vs. ben o kadar bodozloma girdim ki bu işleree ne ağrı kesicii ne kas gevşetici ne anestezioyy anestezili bi daha çekilirsin tatlım uyu ama mümkünseenet olmaması iyi diil bak çekil sen iyidir:)İşalaaahh hamile kalırsında çekinemezsiinnnnnnnnnnhahahasanki sen ille istiyosun gibi oldu ama ne güzelll olduuu temennimmmm
aman aman derin de umut da burda ama bi çorba içip gelcem ben gitmeyin...

temaam yewrrum gell sen burdayım ben

EEEEE HERKEŞ NASILLLLLLhepinize muahhhhhhhhhhhhh

bu hafta derin gebe kalsa next kukunun içini güzelce bi dünya aleme gösterse ve hemen tüp e geçip gebe kalsa ben de iki yumurtayı da aynı tüpten geçirip dölletsem benim gg kocaya ( bundan sonra adı gg gitti gidiyor)
umutta takiple hamile kalsa 6 ay dollar dolmaz yani bu ayyyyyyyyyy
nazemir de klomenle gelir arkadan
süper olcek demi ama

bi hareketlenme var ama herkeste bakın kararlar ilaçlar tüpler......

sorma kuzummm kocaiş dıokı doktorlar ben den cok göriiii:))))))))ahahahaha
sen bebek napiiii bakalımm yerleşıomu anneciğinin rahmine:))))))

ayy evet yaaa valla nedir bizim çektiğimiz...kocan doğru söliiiiiiiiii benimkide diyo ki bebek işi de olmasa şeklini unutcaz
çok ayıpçı benimki de valla ...yazarken utandım:26::26:

Son düzenleme:

o kahve lekeni al domestosla kilodunu görmemiş olayım üfffff yaaaaaaaaaa

alıp gidecemm daha da gelmem dawosaaamannn ya gelen ağam giden paşam:13:valla hareket var bu ay haklısınnn nerde harekaaatt orda berakaaatttttişallahh bereketli oluurrrr yaaaRabbim emekelerimizi boşa çıkarmasınn

alıp gidecemm daha da gelmem dawosaaamannn ya gelen ağam giden paşam:13:valla hareket var bu ay haklısınnn nerde harekaaatt orda berakaaatttttişallahh bereketli oluurrrr yaaaRabbim emekelerimizi boşa çıkarmasınn

amin canım benim........
davosa mı gel gel nolurrrrrrrrrr

kızlar kuzey güney i izleyem ben biraz kestane çizittirim kendi başıma

gebe kalsam laptop başında geçecek heralde....kocamı istiyom üffffffff
gelirim birazdan.....
muahhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
kızlar kuzey güney i izleyem ben biraz kestane çizittirim kendi başıma

gebe kalsam laptop başında geçecek heralde....kocamı istiyom üffffffff
gelirim birazdan.....
muahhhhhhhhhhhhhhhhh

anam yaa benim koca budaa aha bende budayım kız nolcekkkkestane mii oyyy çok severim amaazım fena yaa off offf

nazzz napıyosunnnnnn

İnşallah şu tersliklerde zincirleme kaza gibi peş peşe gelmese geçen ay bayrama denk geldi bu adetimle başlıyayım dedim sigortamızda sorun çıktı biz kendimiz ödüyoruz sigortayı bakalım halledebilirsek en geç 4. gün dr gitmem lazım...dediklerin de inşallah sırasıyla gerçekleşir
anam yaa benim koca budaa aha bende budayım kız nolcekkkkestane mii oyyy çok severim amaazım fena yaa off offf

nazzz napıyosunnnnnn

iyi diyelim iyi olalım senin ağzındaki yarada geçmedi bi ilaç aldınmı

bu ay başlamayı çok istiyordum 5 ay önce gittiğim dr 3 ay sonra gel demişti 5 ay oldu halen gidecem terslikler üst üste geldi... bu ayda tam gidecem sigortamızda sorun çıktı sigortasızda gidersem herşeyi cepten karşılamam lazım ilaçlar tahliller.... böyle durumlarda hep şu söz aklıma geliyor
hayat sen planlarını yaparken başına gelenlerdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…