- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.821
bu ay başlamayı çok istiyordum 5 ay önce gittiğim dr 3 ay sonra gel demişti 5 ay oldu halen gidecem terslikler üst üste geldi... bu ayda tam gidecem sigortamızda sorun çıktı sigortasızda gidersem herşeyi cepten karşılamam lazım ilaçlar tahliller.... böyle durumlarda hep şu söz aklıma geliyor
hayat sen planlarını yaparken başına gelenlerdir...
canım bu ayıda kaçırmasanız keşke en azından dr bi görsün kistin falan yoksa klomen başlatır tahliller acil değilse yaptırmazsın. sen bi görün bence....
kızlar moraller düzelsin yumoşlarda hazır askerlerde........
en azından umut olsun adete yakın zaten çöküyoruz:)
bu şarkı da hepinize gelsin oh açılsın sesler takılsın kulaklıklar.......
Yalan Gözlerin (Öykü Gürman) - YouTube
İnşallah şu tersliklerde zincirleme kaza gibi peş peşe gelmese geçen ay bayrama denk geldi bu adetimle başlıyayım dedim sigortamızda sorun çıktı biz kendimiz ödüyoruz sigortayı bakalım halledebilirsek en geç 4. gün dr gitmem lazım...dediklerin de inşallah sırasıyla gerçekleşir
iyi diyelim iyi olalım senin ağzındaki yarada geçmedi bi ilaç aldınmı
bu ay başlamayı çok istiyordum 5 ay önce gittiğim dr 3 ay sonra gel demişti 5 ay oldu halen gidecem terslikler üst üste geldi... bu ayda tam gidecem sigortamızda sorun çıktı sigortasızda gidersem herşeyi cepten karşılamam lazım ilaçlar tahliller.... böyle durumlarda hep şu söz aklıma geliyor
hayat sen planlarını yaparken başına gelenlerdir...
Nazcımmmm inşallahhhh tüm sorunlar hallolurrr veee en büyük sorunlar bunlar olur bebekimizin gelmesindeeecanım testler tutar biraz haklısın canım ben kullanmadım yaa tuzlu su ile gargara yapıom birde antiseptikle iki fıs fıs senin dediğine baktım ben ama benim bünye alarejik ya daha önce mütiş bir uçuk deneyimim oldu çok basit bir ilaç beni heder etti.drumda doğal yollardan geçir der genelde bugün daha iyi gibiyim ama acı varken ziyadesiyle ağrıda var aft olurduda bölee ağrısılı yeni düştü bana ama iyiyim yaa çok şükürrr:))
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com bi bakın ne olur ateşim dalgalı dalgalı
evet canım tek sorun bunlar olsun gerisi boş...bir arkadaşda bana tuzla limonu karıştırıp iç demişti ben öyle içemediğim için bol limolu bağazımı yakacak şekilde şekerli limonata yapmıştım... ve ekstra ada çayını kaynatıp suyunu gargara yapıyorum kalanıda limonla karıştırıp içiyorum bana çok faydası oluyor...senin dediğin fıs fıs dan bende kullanmıştım bittiği zamanda ada çayını keşfetmiştim genelde doğal şeyleri tercih ediyorum malum bebek yapmaya çalıştığımız için ilaç fazla kullanmak istemiyorum...
Selam kızlar öpüyom hepiciğinizi
vayyy godess godess seni seniii:))hepiciğimizde seni öperiizzz
ikiizlerrr maviii nediyonuz kız sessizz sessizzz
godesciğimmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesin sen bakayım???
öp beni sar sarmala beni
valla ben yemek yapıyodum açık bırakmıştım...sen napen bakiyim...bitti mi temizlik..
hadi bugün koyayım ben grafiğimi...dpo 8 daha ama...
My Ovulation Chart
Canım ben kara batak gibiyim dime ne uyuzum
Burdayım şeker geldim dedim bir yok olim hamile kalınca girer süpriz yaparım dedim ama baktımki olmuyor geliyim dedim
valla ben yemek yapıyodum açık bırakmıştım...sen napen bakiyim...bitti mi temizlik..
hadi bugün koyayım ben grafiğimi...dpo 8 daha ama...
My Ovulation Chart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?