Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım bu ayıda kaçırmasanız keşke en azından dr bi görsün kistin falan yoksa klomen başlatır tahliller acil değilse yaptırmazsın. sen bi görün bence....

bi temizlik yapmışım ohhh domestos kokuyo ev kocama göre zehirlenicez bana görede cigerlerimizde temizleniyo :) süt gibi bembeyaz olcaklar.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-muayenede-kese-gorunmedi-2.html#post21934014 bu benim arkimin açtıgı topik şuna bi kızarmısınız ala ala hamile kaldı yaygara yapıyo karı alışmış sıkıntıya sıkıntı yapıyo .
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma bişi diyin valla ışık yeiş yanıyı nekadar yımırtlama çizgimi çekmesede.
sarı akıntım var nediye içeretleyim?
normalde çamaşırım hep kuru elimle bakıyorum oda kukumu acıtıyo ama bu sefer çamaşırımda sarı koyu kıvamlı lekeler var

canım bu ayıda kaçırmasanız keşke en azından dr bi görsün kistin falan yoksa klomen başlatır tahliller acil değilse yaptırmazsın. sen bi görün bence....

fsh ölçülecek 5 ay önce yüksek çıkmıştı prolaktin falan dr daha kaçtane hormon tahlili yaptıracak bilmiyorum bakalım önümde 2 gün var neler olacak

Nazcımmmm inşallahhhh tüm sorunlar hallolurrr veee en büyük sorunlar bunlar olur bebekimizin gelmesindeeecanım testler tutar biraz haklısın canım ben kullanmadım yaa tuzlu su ile gargara yapıom birde antiseptikle iki fıs fıs senin dediğine baktım ben ama benim bünye alarejik ya daha önce mütiş bir uçuk deneyimim oldu çok basit bir ilaç beni heder etti.drumda doğal yollardan geçir der genelde bugün daha iyi gibiyim ama acı varken ziyadesiyle ağrıda var aft olurduda bölee ağrısılı yeni düştü banaama iyiyim yaa çok şükürrr:))

evet canım tek sorun bunlar olsun gerisi boş...bir arkadaşda bana tuzla limonu karıştırıp iç demişti ben öyle içemediğim için bol limolu bağazımı yakacak şekilde şekerli limonata yapmıştım... ve ekstra ada çayını kaynatıp suyunu gargara yapıyorum kalanıda limonla karıştırıp içiyorum bana çok faydası oluyor...senin dediğin fıs fıs dan bende kullanmıştım bittiği zamanda ada çayını keşfetmiştim genelde doğal şeyleri tercih ediyorum malum bebek yapmaya çalıştığımız için ilaç fazla kullanmak istemiyorum...

aynennn nazcımmmmmvallahii adaçayını yapayımmm çok haklısıınn bunu okumuştumdaa en iyisi bunlar ya ben ilaç kullanmamaya dikkat ediyorum beni etkiliyo ya ota boka alerjim var benim

öp beni sar sarmala beni

evet evet totemci godeess hamile kalıpta mı gelmeyee totem ettin sen deeöperimm bee sarmalarım da muaahh muaahhhgel ama gel sen bekleme bende gelmedim kkya bi kaç ay ıı yok ahahahaha iş burda hamile kalıp going yapmakta

valla ben yemek yapıyodum açık bırakmıştım...sen napen bakiyim...bitti mi temizlik..
hadi bugün koyayım ben grafiğimi...dpo 8 daha ama...

My Ovulation Chart

maviiii mama mı yaptın ohh missbende yaptım temizlik bıcı mama da yiyecem birazdannn oyydpo 8:)baktım maviş maviş çizgilerr bölee hakkaa tikilsin işallaaahhhhh

Canım ben kara batak gibiyim dime ne uyuzum
Burdayım şeker geldim dedim bir yok olim hamile kalınca girer süpriz yaparım dedim ama baktımki olmuyor geliyim dedim

valla totemlerin falan bini bi para hepimizde
hoşgeldin bakalım .. burda gebe kalcaz aalhın izniylen...
burda da gaba kalan yok valla derin kaldı ama haberi yok daha:)

bende fırında brokoli yapıyom ama kocam mırın kırın ediyo
bugün gelcek kocacığım evine 9 gibi...
çok sıkıldım valla dağ gibi ütü var onu da yapmadım yapmadığıma da uyuzum....
çocuk olsa nası yetişcez kızlar işlere haaaaaaaa
bir de ikinciyi 6 yaş arayla yapmak ,isterdim ben ama öyle bi şansımız kalmadı üh ühü
ilkini gör de şükret sen hayalperest kaçık ikizler bide ikinciyi düşünüyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…