Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ay derinim nasıl doğru söyledin işin sırrı orada dime burada kalıp hamile kalıcan sonra hop okus pokus ortadan kaybolucan

anammm süper mama işteee kız bırak ütüyü mütüyü patlat gitsin bebeğiiiben bi mama y,iyem gelemmm

GODEESSS aynıne öle hee ama yok ben kkya adadım kendimii umut elçisi olacammmm

Ay canım ya şaka bir yana herkesin bir totemi var. Sonu güzel olsunda valla yapsın herkes totemini.
Derincim hamile hee bende hamile olabilirim haftasonu yumurtalama günümdü ahahaha belki tutmuştur
Ay canım hiç sorma bebek yok işler hep kalıyor olsa demekki hiç yapamayacağız. O kısmı benide çok düşündürüyor valla.
Valla inşallah istediğin gibi olur canım ne diyim. Bazı kişiler ilkini doğuruyor peşinden hemen 2. geliyor. Belki bizde onlardan biri oluruz dime ama...

kendime bi totem bulmalıyım bu ay ne olmalı ne olmalı bi akıl verin kızlarr.....:))))

inşallah 1.nin ardından 2. de gelsin gönlümden geçen 2-3 valla........ama para yetişmez anacım 2. ye 3. ye..

mavi kızz nere kaçtın grafik iyi gidiyor tez zamanda yüksele........

ar5kadaşa kahveye kaçtım valla. BU progestanI kulladktan 1 saat sonra çakır keyif hatta sarhoş ediyo beni yaaa...ben de kahveyle ayılmaya gittim canım... Kasıklarım da ağrıyo...akıntım da çoookkk..bugün beyaz ve yumurta kıvamında... yaklaşık 8 gündür kremsiydi...anlamadım valla...bi fikrin var mı acep....

Son düzenleme:
ay evt valla ikizcim herkeşler bi yola girdi çok güldüm he ya en ince detaya kadar göstercez valla geçmişi okuyamadım yazdım mı yoksa düşündüm mü yazmayı bilemedim bikaç gün önce bi ark. konuştum kendisi henüz evli değil ama yaşı var dedim kihistereskopi çekilcem türkçe meali rahimin içine bakcaklarmış o da dedi ki aaa bana bi kere bakıldı ben de safff aaa neden dedim ya dedi onda bişi yok zevk almaya bak hönk? nasıl bişi dedim geliyo dumur sıkı durun dedi ki bi penise benzer bişi var buna prezervatif takıyolar sonra jel gibi bişi sürüyolar işte zevkli demesin mi yuh dedim bana milyon kez yapıldı bu işlem demek koca hayatında bi kez
ay bendeki de şans ne zaman levrek koysam fırına koca eve geç gelmek zorunda kaliiii yuh zavallı balığım zevk mevk kkalmadı
ayy evet yaaa valla nedir bizim çektiğimiz...kocan doğru söliiiiiiiiii benimkide diyo ki bebek işi de olmasa şeklini unutcaz
çok ayıpçı benimki de valla ...yazarken utandım:26::26:
dr bize de dedi ki adet bitsin kocanla ilişkiye girmeden histoyu çekek dedi valla biz artık sadece ovulasyon günlerinde sevişebiliyoz bu ay d. kontrol kullancam ya artık onu da yapmayızzz iyice kanki modu. tabi tam tersi de olabilür
nazcım senle aynıyız bizimde geçen kurbana denk geldiydi lafını beyendim hayat sewn plan yaparken başına gelenlerdir haa tamamen katılıyorum

kadın ultrason cihazını histeroskopi sanmış allahım. zevk almış bi de azını kırıverseydin. ben o aleti haftada 2 kez yiyiyorum deseydin bi de üstüne muayene için açılanından takıyolar. ama allah var bu dr um çok nazikti. hiç canım yanmadı...

ayyy en çok ben anlarım bu topikte heralde kocayı yemeğe beklemenin ne demek olduğunu bu saat oldu hala gelemedi benimki yolda zavallacık. zevkle bi yemek bile yiyemiyoruz...
yaa sen neden d.kontrol kulanıyon zararlı mı hist.kopi de?

Son düzenleme:
kendime bi totem bulmalıyım bu ay ne olmalı ne olmalı bi akıl verin kızlarr.....:))))

inşallah 1.nin ardından 2. de gelsin gönlümden geçen 2-3 valla........ama para yetişmez anacım 2. ye 3. ye..

totemin şu olsunnn kaldırım taşlarının asla kırmızısına basma meselabenim totemimsee kızım ben zaten hamileyin ne totemii ahahahabenim yapacağım totem belliihamileysemm çıkıp minareden üç kere gebaaayiim gebaaayimm gebaaayim diyecem muhteşem kocama en çok hürremin osu beni delirtti o kadar tüp yaptım bi ağız dolusu gebeeaaaayimm sülüman diyemedimm yaaa

Hamile kaldığımda dr banada vermişti gece gündüz uyuyordum...ama aşılama yapıldığında progestanı dr alttan fitil gibi vermişti öyle daha etkili oluyor dedi ağızdan alındığında uykudan başka bişey yapmaz demişti... her dr farklı birşey diyor bizde ne derseler denek gibi yapıyoruz...

alttan muaneden nefret ederim bide zevk alacaz ben biran önce bitse diye bakıyorum her gittiğim dru uyarıyorum benim canım acıyor diyorum nazik davransınlar canımı acıtmasınlar diye üstelik muane olduğum gün beraber bile olamıyorum çoğu zaman canım acıyor...bizde ovulasyon günlerinde zorla olur genelde... ovulasyon geçtikten sonrada maşallah zevkine...çocuk yapmamak için uğraşıyoruz sanki

kısssss nerdesınızzzz:)
hadii iyi gecelrrr sekerlerr bugun fik fik olmalıydı ama kociş uyudu
naapsamm strıptız mi yapsam naapsam acepp

stipriz işe yarayacaksa yap... benimkide öyle ovulasyon günleri hep yorgun uykusu olur onun dışındaki zamanlarda cin gibi sanki çocuk yapmamak için uğraşıyoruz...

nbrrr kıslarrr naspıosunuzz
derinnnn regl olmaamıssın aeşde düşmeemıs gozum ustünde:)

kısssss nerdesınızzzz:)
hadii iyi gecelrrr sekerlerr bugun fik fik olmalıydı ama kociş uyudu
naapsamm strıptız mi yapsam naapsam acepp

393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com umutcumm bu ay ben den el passsateş düştü çamur gibi akıntım var yarına kapıda hayta regli

stipriz işe yarayacaksa yap... benimkide öyle ovulasyon günleri hep yorgun uykusu olur onun dışındaki zamanlarda cin gibi sanki çocuk yapmamak için uğraşıyoruz...

kızlarr bi fikrim var yumurtlamadığınız günler yumurtlamış gibi yapın yani tarihi doğru vermeyinnn onlarda kasıuyorduıur ve bu etkileerr:)sölemeyin bi daha ki ay bide böle deneyin

canım ben çoğu zaman söylemiyorum bile stres olmasın diye ama sanki biliyormuş gibi uzak duruyor ...bende bazen kızıp söylüyorum hem çocuk istiyorsun hem uzak duruyorsun diye... ama yumurtlama günleri geçtimi pek hevesli oluyor... hesaplamazda öyle ben söylerim birdahaki aya unutur hangi günlerde olduğunu...hatta bu ay keçi boynuzu almalı cinsel gücü artırıyor kadındada erkektede ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…