- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.841
evet evet totemci godeess hamile kalıpta mı gelmeyee totem ettin sen deeöperimm bee sarmalarım da muaahh muaahhh gel ama gel sen bekleme bende gelmedim kkya bi kaç ay ıı yok ahahahaha iş burda hamile kalıp going yapmakta
maviiii mama mı yaptın ohh missbende yaptım temizlik bıcı mama da yiyecem birazdannn oyy dpo 8:)baktım maviş maviş çizgilerr bölee hakkaa tikilsin işallaaahhhhh
valla totemlerin falan bini bi para hepimizde
hoşgeldin bakalım .. burda gebe kalcaz aalhın izniylen...
burda da gaba kalan yok valla derin kaldı ama haberi yok daha:)
bende fırında brokoli yapıyom ama kocam mırın kırın ediyo
bugün gelcek kocacığım evine 9 gibi...
çok sıkıldım valla dağ gibi ütü var onu da yapmadım yapmadığıma da uyuzum....
çocuk olsa nası yetişcez kızlar işlere haaaaaaaa
bir de ikinciyi 6 yaş arayla yapmak ,isterdim ben ama öyle bi şansımız kalmadı üh ühü
ilkini gör de şükret sen hayalperest kaçık ikizler bide ikinciyi düşünüyon
valla totemlerin falan bini bi para hepimizde
hoşgeldin bakalım .. burda gebe kalcaz aalhın izniylen...
burda da gaba kalan yok valla derin kaldı ama haberi yok daha:)
bende fırında brokoli yapıyom ama kocam mırın kırın ediyo
bugün gelcek kocacığım evine 9 gibi...
çok sıkıldım valla dağ gibi ütü var onu da yapmadım yapmadığıma da uyuzum....
çocuk olsa nası yetişcez kızlar işlere haaaaaaaa
bir de ikinciyi 6 yaş arayla yapmak ,isterdim ben ama öyle bi şansımız kalmadı üh ühü
ilkini gör de şükret sen hayalperest kaçık ikizler bide ikinciyi düşünüyon
Ay canım ya şaka bir yana herkesin bir totemi var. Sonu güzel olsunda valla yapsın herkes totemini.
Derincim hamile hee bende hamile olabilirim haftasonu yumurtalama günümdü ahahaha belki tutmuştur
Ay canım hiç sorma bebek yok işler hep kalıyor olsa demekki hiç yapamayacağız. O kısmı benide çok düşündürüyor valla.
Valla inşallah istediğin gibi olur canım ne diyim. Bazı kişiler ilkini doğuruyor peşinden hemen 2. geliyor. Belki bizde onlardan biri oluruz dime ama...
mavi kızz nere kaçtın grafik iyi gidiyor tez zamanda yüksele........
ay evt valla ikizcim herkeşler bi yola girdi çok güldüm he ya en ince detaya kadar göstercez valla geçmişi okuyamadım yazdım mı yoksa düşündüm mü yazmayı bilemedim bikaç gün önce bi ark. konuştum kendisi henüz evli değil ama yaşı var dedim kihistereskopi çekilcem türkçe meali rahimin içine bakcaklarmış o da dedi ki aaa bana bi kere bakıldı ben de safff aaa neden dedim ya dedi onda bişi yok zevk almaya bak hönk?bu hafta derin gebe kalsa next kukunun içini güzelce bi dünya aleme gösterse ve hemen tüp e geçip gebe kalsa ben de iki yumurtayı da aynı tüpten geçirip dölletsem benim gg kocaya ( bundan sonra adı gg gitti gidiyor)
umutta takiple hamile kalsa 6 ay dollar dolmaz yani bu ayyyyyyyyyy
nazemir de klomenle gelir arkadan
süper olcek demi ama
bi hareketlenme var ama herkeste bakın kararlar ilaçlar tüpler......
dr bize de dedi ki adet bitsin kocanla ilişkiye girmeden histoyu çekek dedi valla biz artık sadece ovulasyon günlerinde sevişebiliyoz bu ay d. kontrol kullancam ya artık onu da yapmayızzz iyice kanki modu. tabi tam tersi de olabilürayy evet yaaa valla nedir bizim çektiğimiz...kocan doğru söliiiiiiiiii benimkide diyo ki bebek işi de olmasa şeklini unutcaz
çok ayıpçı benimki de valla ...yazarken utandım:26::26:
nazcım senle aynıyız bizimde geçen kurbana denk geldiydi lafını beyendim hayat sewn plan yaparken başına gelenlerdir haa tamamen katılıyorumİnşallah şu tersliklerde zincirleme kaza gibi peş peşe gelmese geçen ay bayrama denk geldi bu adetimle başlıyayım dedim sigortamızda sorun çıktı biz kendimiz ödüyoruz sigortayı bakalım halledebilirsek en geç 4. gün dr gitmem lazım...dediklerin de inşallah sırasıyla gerçekleşir
iyi diyelim iyi olalım senin ağzındaki yarada geçmedi bi ilaç aldınmı
bu ay başlamayı çok istiyordum 5 ay önce gittiğim dr 3 ay sonra gel demişti 5 ay oldu halen gidecem terslikler üst üste geldi... bu ayda tam gidecem sigortamızda sorun çıktı sigortasızda gidersem herşeyi cepten karşılamam lazım ilaçlar tahliller.... böyle durumlarda hep şu söz aklıma geliyor
hayat sen planlarını yaparken başına gelenlerdir...
ay evt valla ikizcim herkeşler bi yola girdi çok güldüm he ya en ince detaya kadar göstercez valla geçmişi okuyamadım yazdım mı yoksa düşündüm mü yazmayı bilemedim bikaç gün önce bi ark. konuştum kendisi henüz evli değil ama yaşı var dedim kihistereskopi çekilcem türkçe meali rahimin içine bakcaklarmış o da dedi ki aaa bana bi kere bakıldı ben de safff aaa neden dedim ya dedi onda bişi yok zevk almaya bak hönk?nasıl bişi dedim geliyo dumur sıkı durun dedi ki bi penise benzer bişi var buna prezervatif takıyolar sonra jel gibi bişi sürüyolar işte zevkli demesin mi yuh dedim bana milyon kez yapıldı bu işlem demek koca hayatında bi kez
ay bendeki de şans ne zaman levrek koysam fırına koca eve geç gelmek zorunda kaliiii yuh zavallı balığım zevk mevk kkalmadı
dr bize de dedi ki adet bitsin kocanla ilişkiye girmeden histoyu çekek dedi valla biz artık sadece ovulasyon günlerinde sevişebiliyoz bu ay d. kontrol kullancam ya artık onu da yapmayızzz iyice kanki modu. tabi tam tersi de olabilür
nazcım senle aynıyız bizimde geçen kurbana denk geldiydi lafını beyendim hayat sewn plan yaparken başına gelenlerdir haa tamamen katılıyorum
kendime bi totem bulmalıyım bu ay ne olmalı ne olmalı bi akıl verin kızlarr.....:))))
inşallah 1.nin ardından 2. de gelsin gönlümden geçen 2-3 valla........ama para yetişmez anacım 2. ye 3. ye..
ar5kadaşa kahveye kaçtım valla. BU progestanI kulladktan 1 saat sonra çakır keyif hatta sarhoş ediyo beni yaaa...ben de kahveyle ayılmaya gittim canım...Kasıklarım da ağrıyo...akıntım da çoookkk..bugün beyaz ve yumurta kıvamında... yaklaşık 8 gündür kremsiydi...anlamadım valla...bi fikrin var mı acep....
ay evt valla ikizcim herkeşler bi yola girdi çok güldüm he ya en ince detaya kadar göstercez valla geçmişi okuyamadım yazdım mı yoksa düşündüm mü yazmayı bilemedim bikaç gün önce bi ark. konuştum kendisi henüz evli değil ama yaşı var dedim kihistereskopi çekilcem türkçe meali rahimin içine bakcaklarmış o da dedi ki aaa bana bi kere bakıldı ben de safff aaa neden dedim ya dedi onda bişi yok zevk almaya bak hönk?nasıl bişi dedim geliyo dumur sıkı durun dedi ki bi penise benzer bişi var buna prezervatif takıyolar sonra jel gibi bişi sürüyolar işte zevkli demesin mi yuh dedim bana milyon kez yapıldı bu işlem demek koca hayatında bi kez
ay bendeki de şans ne zaman levrek koysam fırına koca eve geç gelmek zorunda kaliiii yuh zavallı balığım zevk mevk kkalmadı
dr bize de dedi ki adet bitsin kocanla ilişkiye girmeden histoyu çekek dedi valla biz artık sadece ovulasyon günlerinde sevişebiliyoz bu ay d. kontrol kullancam ya artık onu da yapmayızzz iyice kanki modu. tabi tam tersi de olabilür
nazcım senle aynıyız bizimde geçen kurbana denk geldiydi lafını beyendim hayat sewn plan yaparken başına gelenlerdir haa tamamen katılıyorum
nbrrr kıslarrr naspıosunuzz
derinnnn regl olmaamıssın aeşde düşmeemıs gozum ustünde:)
kısssss nerdesınızzzz:)
hadii iyi gecelrrr sekerlerr bugun fik fik olmalıydı ama kociş uyudu
naapsamm strıptız mi yapsam naapsam acepp
stipriz işe yarayacaksa yap... benimkide öyle ovulasyon günleri hep yorgun uykusu olur onun dışındaki zamanlarda cin gibi sanki çocuk yapmamak için uğraşıyoruz...
hayırlı cumalarrrr kızlarrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]
nbrrr kıslarrr naspıosunuzz
derinnnn regl olmaamıssın aeşde düşmeemıs gozum ustünde:)
kısssss nerdesınızzzz:)
hadii iyi gecelrrr sekerlerr bugun fik fik olmalıydı ama kociş uyudu
naapsamm strıptız mi yapsam naapsam acepp
stipriz işe yarayacaksa yap... benimkide öyle ovulasyon günleri hep yorgun uykusu olur onun dışındaki zamanlarda cin gibi sanki çocuk yapmamak için uğraşıyoruz...
393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com umutcumm bu ay ben den el passsateş düştü çamur gibi akıntım var yarına kapıda hayta regli
kızlarr bi fikrim var yumurtlamadığınız günler yumurtlamış gibi yapın yani tarihi doğru vermeyinnn onlarda kasıuyorduıur ve bu etkileerr:)sölemeyin bi daha ki ay bide böle deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?