sidikli bebe ye artık benden bişey işlemez bu ay geldi geldi gelmedi kendi bilir neşeli renkli bi anne babayı renkli bi hayatı kaçırır...
ayyy iyi ki ben anestezili çektirmişim dicektim ama bende baygın olduğum halde masadan kaçmaya kalkmışım

vallahi hareket etmişim gidiyomuşum. beni keser mi öle azcık doz tabeeeeeee....
o yüzden benim rahim filmi biraz yoruma açık bakan her dr bi daha bi daha bakıp cık cık cık diyor. aslında benim tüplerin akibeti de bu yüzden çok net değil.
neyse gelelim benim yumoşlara...
dr un birine gittim medical park a . dr pek şeker güler yüzlü genç bişey ( aramızda kalsın kocam da duymasın çok da yakışıklı) neyse bizi ilgilendiren kısmına gelelim .benim çelişkili sonuçlarıma bakıp bakıp herşey seni bulmuş bakışları fırlattı desem yalan olmaz..... spermlerin biri hormonların biri filimlerin 2 si hep manyak manyak çıkmış diyeee....
kapalı olan tarafta 13 mm var bugün 8. gün ve 2 aydır yine 8. gün ordaki 18 mm oluyordu. bu sefer klomene rağmen 13 de kalmış neden biliyomusunuz çünkü açık tarafta da 10 mm oluşmuş

yupiiiiiiiiiiiiiiii
yumurta görmek bebek görmüş gibi sevindirdi beni. sora dedim noluyo salak mısın sen

bi tokat attım kendime arabaya binince

sevincek bişey mi var o daha bebeğin yarısı....sanki hemen gelip ordan döllencek yaaaaaa azına mıçtımın yumurtası.
fakat bu da rahim filmini çok başarılı bulmadı buna göre yorum yapmak doğru değil. madem öyle işte böyle dedi :)))))))))ve 2-3 ay takip yaptırcam dedim. oda okey o zaman bu 2 ayın sonunda belki bi rahim filmi tekrarlayabiliriz dedi. diğer dr un tedavilerini uygun buldu. fakat bu durumda ilaç kullanmanızı önermem gebelik oluşabilir dedi. benim diğer dr ha bire veriyodu...
bir de ben klomen sonrasında 11. veya 12. gün çağırıyorum dedi. yani benim eski dr a bok atamıcaz mı kızlar??? 11. gün tekrar gidicem...
2. dr a gelelim... yumurtaları görünce dedim ki şimdi gitcem ona da 120 tl vercem kuş mu kondurcak overime bu ay en azından bu adama baktırayım.sıkı takip yaparsa hem param cebime kalır tüp bebe parası biriktiririm... yani anlıcanız yumoşları gördüm cimriliğim tuttu

diğer ay adetle belki diğer dr a giderim...