Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

eşim randevu alacak ama büyük ihtimal cuma günü olacak kameranın girmediği bi ora kaldıydı ama olsun aklımızda soru kalmayacak olması güzel bu dr umdan memnunun en azından herşeye dikkat ediyo diğerinde ben söylüyodum yoktur değildir gibi tahmin yürütüyodu tabi bizim de işimize geliyodu bu zora koşuyo ama yararımıza sen neler yapıyosun bişi yapıyomıusun

olur kuzum klomen VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsi kasık ağrısı da yapar merakla bekliyorum drların bakalım ne dicek hayırlı tarafından hayırlı yumoşların olur inş.

ALLAH ım inşallah yaşatmaz o anı daha ben hsg çekilmeden ayaklarım zangır zangır titiryordu hemşireye sormuştum kaç dakika sürer diye 5 dk sürmez demişti ben çok korkuyorumda demiştim hemşireye çekinerek, sinirli bir yapısı var gibi gelmişti.birde daha önceden uzun yıllar eşimle birlikte olamadığımı halen muanede bile biraz zorlandığımı söyledim...ama ne acıymış 5 saat gibi gelmişti bana hüngür hüngür ağlayarak çekildim hsgyi... odadan dışarı çıktığımda eşim bişey yaptılar sandı ne oldu diye soruyor ben ağlamaktan konuşamıyorum bişey yaptılar desem dalacak odaya dr falan dinlemeyecek... herkes yüzüme tuhaf tuhaf bakıyor yüzümü yıkamaya gittiğimde hsg çekilirken yanımda olan hemşire nasıl acıyor halime yazık başına gelmeyende kalmamış buda geçecek diyor...kaçgün o anı hatırladıkça ürpermiştim deprosyona girmiştim resmen ne kas gevşetici ne bir ağrı kesici vermemişlerdi...birdaha yaptırırsam bayılmadan kimse yatıramaz beni o masaya...gerçi herkesde aynı acı olmuyormuş ama benim rahimde dar olunca acı kaçınılmaz oldu şu kadınların işi ne zor inşallah yaşadığımız bu acıların karşılığını bir gün hayırlısyla alırız...

sidikli bebe ye artık benden bişey işlemez bu ay geldi geldi gelmedi kendi bilir neşeli renkli bi anne babayı renkli bi hayatı kaçırır...
ayyy iyi ki ben anestezili çektirmişim dicektim ama bende baygın olduğum halde masadan kaçmaya kalkmışım vallahi hareket etmişim gidiyomuşum. beni keser mi öle azcık doz tabeeeeeee....
o yüzden benim rahim filmi biraz yoruma açık bakan her dr bi daha bi daha bakıp cık cık cık diyor. aslında benim tüplerin akibeti de bu yüzden çok net değil.

neyse gelelim benim yumoşlara...
dr un birine gittim medical park a . dr pek şeker güler yüzlü genç bişey ( aramızda kalsın kocam da duymasın çok da yakışıklı) neyse bizi ilgilendiren kısmına gelelim .benim çelişkili sonuçlarıma bakıp bakıp herşey seni bulmuş bakışları fırlattı desem yalan olmaz..... spermlerin biri hormonların biri filimlerin 2 si hep manyak manyak çıkmış diyeee....
kapalı olan tarafta 13 mm var bugün 8. gün ve 2 aydır yine 8. gün ordaki 18 mm oluyordu. bu sefer klomene rağmen 13 de kalmış neden biliyomusunuz çünkü açık tarafta da 10 mm oluşmuş yupiiiiiiiiiiiiiiii

yumurta görmek bebek görmüş gibi sevindirdi beni. sora dedim noluyo salak mısın sen bi tokat attım kendime arabaya binince sevincek bişey mi var o daha bebeğin yarısı....sanki hemen gelip ordan döllencek yaaaaaa azına mıçtımın yumurtası.
fakat bu da rahim filmini çok başarılı bulmadı buna göre yorum yapmak doğru değil. madem öyle işte böyle dedi :)))))))))ve 2-3 ay takip yaptırcam dedim. oda okey o zaman bu 2 ayın sonunda belki bi rahim filmi tekrarlayabiliriz dedi. diğer dr un tedavilerini uygun buldu. fakat bu durumda ilaç kullanmanızı önermem gebelik oluşabilir dedi. benim diğer dr ha bire veriyodu...
bir de ben klomen sonrasında 11. veya 12. gün çağırıyorum dedi. yani benim eski dr a bok atamıcaz mı kızlar??? 11. gün tekrar gidicem...

2. dr a gelelim... yumurtaları görünce dedim ki şimdi gitcem ona da 120 tl vercem kuş mu kondurcak overime bu ay en azından bu adama baktırayım.sıkı takip yaparsa hem param cebime kalır tüp bebe parası biriktiririm... yani anlıcanız yumoşları gördüm cimriliğim tuttu diğer ay adetle belki diğer dr a giderim...

Son düzenleme:

ayy kuzum cok sevınıdm
ayy ben demedım mı sanaaaa:)))))))
hadi bu ay olacak ınsallh kuzum preseedlerı hazırlaaaaa ıkızlerrrr gelıooooo:)))))
bak kocsın yoktu onumuzdekı gunelrde ıyı oldu yavas buyudüğü
bu gıttığın ronyanın drumuydu:)

nextım kuzum ben bu yaz pıhtılaşma testını ege unıv. bedavaya yaptırdım
aklında bulunsun:))))))))
belkı hıstereskopıyı bıle uyguna yaptırısın ben 250 lr ya yaptırıstım unıv. hastanesınde:)))))))

değil canım bunu da ronya duymuş kendi de gitcekmiş takibini yaptırcakmış. medicalpark yeni açıldı izmir de yaaa. keşke olsa da orda doğursam çok büyük bi hastane oldu.
ayyy preseed in yarısı duruyor kocam diğer hafta burda olmalı pazartesiya falan çatlar mı ki bu 10 mm olan ayy çok heycanlıyım incir yiyeyim. süt maydonoz yapsam mı ki ne diyosun?

Son düzenleme:

tatlım ben maydonoz süte fılan ınanmıorum
yaa cunku yapan bı kadıncağızın rahmı sarkmıs:))))
yanıı bıde ekın var diğerbı topıkte oda yakı yapıstırmıs kızın 7. gun çatladı yumoşu 18.gun regloldu
yanıı sen sımdı zaten ilaç olarak kullanman gerekenı kulalnıosun klomen sana yeter ama
ıncır ye gunde bı kaç tane bişi olmaz ama kür olarak yapma..
bu ay yumurtan gunde 1.5 mm buyuo
cok buyuk ıhtımal pazar yada p.tesi çatlatma iğnesi verir o gun ve 3 gun boyunca da ilşki
ohhh ayy bu arada ceylan ılk bu ay preseed kullanmıs ve hamıle klomenle :)))))))) veeee 1 ml de sperm sayısı ıkı ay once 17 mılyonmus
bızım daha iyi kızz benım doktorum haklı sanırım daha 6 ay oldu bızım amelıyata
bekleyın doğal olur dıo:))))

Son düzenleme:
evet yaaaa takipen ne çıkar yaptır bi ağdaya bakar
yalnız var yaaa ben diğer dr a gitseymişim kesin anlıcakmış adam. hiç başıma gelmemişti ya jel bozuktu yada özelliği öyleydi böyle beyaz beyaz katılaşmış vajina girişinde amanınnn bi gördüm kii içinden bile çıkıyo krem gibi top top olmuşlar... düşünsene dr onu ya mantar sanırdı yada bilmem artık ne düşünürdü iğğğkkk

evet günde 2-3 incir yiyiyorum sadece ben zaten kürlerden korkarım rahim sarkması mı amanınnn korktum asla yapmam:)))))
aa ceylan da mı klomen kullanmış. preseed i biliyodum daaa.
ayy bu yılın ilk yarısı şurda hamile olalım hepberaber
olacak ben senden de çok umutluyum valla 6 ay 1 yıl doldu mu tık bebe 2 yıl sora tık bi daaaa:)

Son düzenleme:

evet evet takibe gitmiş bu ay ben hepsını öğrendım
esı varıkosel amelıatı olmus 1 yılonce:))))
ılerı hızlısı bıraz az işte ılerı yavasta az aslında ama rabbım ol deyınce oluo işte:))))
ayy ınsallh kuzum cok uıstıorum aynı anda kalıp bırlıkte gun sayalım hadı akalım bu ay morallerı yuksek tutuoz:)))))

bu ay moraller tavan yapsın bebeler de zıp zıp zıplasın artık karnımıza....... valla gebe kalırsak yazın gebe buluşması yaparız izmir de.....

ayy ne bilim böyle katılaşmış pütürler hiç görmedim sanki el kremi bi yerde kurumuş sonra pütür pütür olup kukuşuma girmiş hay allahım yaa kime neyse kukumdan
günde 1,5 büyüse 10 mm olan ne zaman çatlar

kuzummm zaten 18n19 mm olunca çatlatırlar diğerıde çatlar aynı zamanda 19 olduğuda diğerıde 16 olur
ve çatlatma iğneınden 36 saat sonra çatlıoya o zamana kadar buyumeye devam edio yıne
belkı 20 mm ı bekletır dr cunkua cık taraftakı daha onemlı dıye o zaman 17 mm olur gayet ıyı bır buyukluk
senı p.tesı çatlatırlar kuzu:))))))

çatlama iğnesi yapacak mısınız dedim? çatlamazda kist oluşturursa o zaman yaparız dedi. uyuz oldum biraz. dedim eşim şehir dışına gidiyo bizim için çatlama zamanı önemli. bakalım c. tesi ne dicek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…