Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

neden kavga ettin bakim ablacım
aksilik mi yaptın?
kıyamam bak burda biz varız seni anlıyoruz sıkma canını.
biraz zaman ver kendine düzleceksin şu panik halden biraz uzaklaş. hatta bi iş bulsana çalışmak istemez misin?

daha çok kapalı taraf ama dün açık tarafta sızladı sanki oleyyyyyyyyy ama belkide psikolojik olmuştur
benimde hep sol tarafımdaKİ gelişiyor soldanda bişey olmuyor...sağ açık ama ondada bi hareket yok bir gün şu sağdakini geliştirirsek olacak inşallah seninki gelişmeyi becermiştir

daha adet olmadım adetmle birlikte gidecem dr a başkada bir terslik çıkmazsa inşallah başlayacam

ayy tam bana göre benim de aklımda 1-2 milyon kadar test:)))) ve1-2 ameliyat var kendime yaptırmak istediğim. bu adamla anlaşıtrız ki biz o zaman.. ama bi servet lazım galiba:))))))

offf ikizim yaaa fena güldürdün beni demek 1,2 ameliyat var kendine yaptırmak istediğin sen söyleyince komik olmuş ama valla yok yere benim başımdan 1 tane geçti cumaya kadar da histeroskopi midir nedir genel anesteziymiymiş ne bi de o geçecek artık başıma gelenlere ben bile inanamıyorum olumsuz seneryolar vardır4 hep kafamda ama hayat benden daha yaratıcı çıktı hala inanamıyorum tedavi tedaviyi mi doğuruyo ne dumur şok bödöfff
valla şu bebe yolunda döktüğümüz parayla güzel bi araba alabilirdik yani bugün ege tüp bebek merkezine gittim hoca orayla anlaşmalıymış ya ne gariban insanlar vardı valla üzüldüm belli bazısının gerçekten parası yok belki senelerce biriktirdi Allahım yüzlerine balsın vbersin bebişlerini bi sürü insan şehir dışındandı ne zor bana bile zor geli,yo bugün okuldan izin aldım tabi müdüre söyledim napayım yalan yalan nereye kadar kendimi sıkamıcam bi de onun için doğrusu
yemek yapmam lazım hala çene çalıyom bakııııyiiiimm bişiler yapayım

canım hemen koyayım tablomu...daha erken olduğundan çok sık eklemiyorum...sen nakadan ilgili bir topik sahibisn yaaa..tebrik ediyorum ve bu duruma seviniyorum....

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ya bi de progestan kullanıyorum ya pek güvenemiyorum vücut ısıma..o da yükseltiyomuş ya...bakalım...

ayy hadı nazemırım valla daha once hamıle kalanalar bı sekıldebı daha kalıo
merak etme ayse en buyuk ornek buna:))))

tatlım sen ne zaman yaptırdın çatlatma iğnesını sankım daha once çatlamıs gıbı geldı bana:))))
ayy teşekkur ederım cnm evet hepınızı merak edıorum tek tek herkes hamıle aklsın ıstıorum:)))))))

tatlım ben yaptırdım hıstereskopı de bısı yok yaa rahım fılmı daha zordu valla:))))))tansıyonum dusmustu rahım fılmınde:)
bende herseyı arastıran dru daah cok sevıorum tabıkı pıhtılşama testı yapılmalı cnm herseyde bı hayır var
diğerının olmamaması hayır olur ınsallh sızın ıcın :)
bende genetık test ısteyecektım gerek yok demıstı drum bı dahada demedım
bısey dıyınce kızıo hemen tetkık dıyınce yaptırnadığın bi o kaldı:))))

canım senin iki tüpün de açık ama değil mi yada şöle sorayım hsg çektirmişmiydin yakınlarda. süt maydonoz buharını yapsana sende bende mi yapsam nee 5 gün üstüsteymiş. bi kova almam lazım ama plastik popişime göre ayy iğrenç beeeeeeee

kız ben çok seviyom o test bu test ameliyat ama gidip gelmek sıra mıra kasıyo beni yoksa onlar olmasın ne güzel araştırsınlar beni :))
ama harbi seni de delcekler haa yineeee....ben bile bu kadarını beklemiyordum diyon yanii..... aman müdür e sölediğin iyi olmuş bi de onla mı uğraşcan ağzını sıkı tut kızdırma beni demeyi ihmal etme yine de

valla siz çok harcamışsınız allahım bu son olur inşallah.ben de bu gidişle allahım sattırmasın özene bezene aldığım arabamı bu yollara harcamasam bari...ama sağlıklısından hayırlısıyla olsun da para da ne güne kazanılıyo napalım eski arabaya bineriz kirada otururuz bi süre daha. bak söylediklerine de üzüldüm yazık insanlar ne şartlarda...hoş bizde ne zorluklarla 3 kuruş kazanıyoruz ama olmayınca daha da zordur bu işler ..allah herkese yardım etsin...
demek ege tüp bebek de yapıyo yani smyrna art mı oluyo orası?değilmiş alsancakta galiba mayın gibi tüp bebe merkezi var anacımmmm

Son düzenleme:

önce adetin 11. günü gittiğimde (yani 18 kasım cuma) foliküllerin boyutunu gösterdi.pazartesi gel çatlamadıysa bakılm iğne vurul dedi.21 kasımda yani adetin 14. günü pazartesi baktı çatlamamış iğne yaptırmıştım öğleden sonra..büyük ihtimal salı yı çarşambaya bağlayan gece çatladı..doktoruma çarşamba sabah gittim (yani 16. gün sabah)..güzel çatlamış dedi..tabloyla uyuşuyor ama niye öyle düşündün ki acaba?...ff de de düşüşten sona 3 yükselme gerekior diyor...benim de gerçekten 3 yükselmeden sonra çizdi çizgimi....önce derken ne kadar önce sence?kaçırmış olmayımda ne zaman çatlarsa çatlasın..:)))

Son düzenleme:

ozaman kuzu 15.gece çatlamıs:))))))) cunku iğneden 36 saat sonra çatlıo 14 ve 15 boş geçmediyse
olmustur bu ıs allahın ıznıyle:)))))))

bir garibetim bir şerim anlatamam amiyane bi tabirle köpek gibiyim.çok aksiyim elimde degil aglıyorum içim daralıyo eve sıgamıyomrum dışarı çıkıyorum valla millete yan yan bakmaktan tezgahtar ve satıcı azarlamaktan yoruluyorum. tüm arkadaşlarımda küstü telde konuşuyoz ama valla kan kusturuyorum bi azar bi kapriski sorma artık arıyom açmıyolar elimde degil bu halim
çalışmka istemiyom kocamda çalışmıyo onun nezaman eve gelecegi belli olmuyo ben işte o evde olmaz yani hem kendimde evde olmayı özledim yıllarca yurtta kaldım üniversite için. ultra temizim bi işe girsem ne iş yerinde rahat ederim nede evde ay ay ayyyyy düşünemiyom bileee azcık kırık benim tepe kemiklerim teşekkür ederim cevap yazdıgım için bak topikten bile beni dinleyecek bi gönüllü yok (((((((((((((
http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd ama ışık yeiş yanıyo ve su gibi akıntım var yımırtalamadan hamile kaldım nihahah bu arada kuşlarda yumurtladı ben kaldım önce kedi sonra köpekler ve şimdi kuşlar allammmm

Son düzenleme:
aman ne kızıyolarsa yaptırcaz işte onlara neeeeeee
ayyy oley oley oley ozaman hadı bakalım hayırlısı kuzuşş:))))))
yarın goreceksın yumoşları cok zevklı:))))))))

ayyy görecekmiyim acaba :)))) gerçektn günde bir klomen işe yarar mıki? çok heycanlıyım hemen gidip ağda yapayım

next in dr unu araştırayım ddim karşıma bakın ne çıktı...
linkini veriyom ...
insanlar çocuklarının inciğini cıncığını nete site yapıp koymuşlar .. bu ne amaçla neden yapılıyor bilen var mı?yeni moda falan mı ben bilmiyorum... para mı kazanılıyor? benim ödüm kopar öle herşeyimi orataya dökeyim valla...

Demir Kuzren: Hogeldiniz!

Ateş Kuzören: Hoşgeldiniz!

hiç sorma kuzum yaaaa bu yollarda öleceğim ben
kuzum yorucu ama rabbim bu günlerimizi aratmasın inşşşş

ayy tam bana göre benim de aklımda 1-2 milyon kadar test:)))) ve1-2 ameliyat var kendime yaptırmak istediğim. bu adamla anlaşıtrız ki biz o zaman.. ama bi servet lazım galiba:))))))

demek zor değil anesteziyle yapcaz dediler 800 tl cikde oymuş sen kaça yaptırdın tabi biraz dr indirimi olcak ama yine de çok mesela kan testi 600 tlcik di 500 cuk aldılar :26: inş. rahim içi bozuk değildir bi de o uğraştırmaya bari neyse ya vardır bi hikmeti herhalde başa gelen çekilir buna da şükür

ayy hadı nazemırım valla daha once hamıle kalanalar bı sekıldebı daha kalıo
merak etme ayse en buyuk ornek buna:))))

İnşallah olur ama benim normal hamilelikten sonrada dış gebelik geçirmem biraz işleri zorlaştırıyor çünkü benim gibi dış gebelikten sonra hamile kalamayan kişide az değil ama yinede çıkmadık candan umut kesilmez diyorum...

3 sene olacak hsg çektireli rahimde gariplik varmış ama hamilelliğe engel değilmiş.... birde benim sağ yumurtalığım biraz uzakmış spermin ulaşması açısından...ultrasyondada zor görünüyor dr onun için pek ümitli değil sağdan ama yinede belli olmaz demişti...işin ilginç tarafı ilaçda kullansam kullanmasamda sağdaki gelişiyor soldaki yerinde sayıyor
[
ben iltihap yüzünden birkaç sene önce maydonoz suyu buharını yapmıştım ama bişeye faydası olmadı... ama adetliyken maydonuzu kaynatıp limonla birlikte içmiştim iltihaplar nasıl sökülmüştü arada yapıyorum üşenmezsem

hay anasını yaaaa neden böyle ters köşe oluyoruz biz? bakalım benimki nerden gelişecek? yarın haber veririm...

ne amaçla yaparlar bilmiyorum heralde mutluluklarını herkesle paylaşmak istiyorlar diye düşünüyorum.... bende baktımda benim memlekettede çekmişler bir video

demirin sitesini okudumda annesi çok zor şartlarda dünyaya getirmiş ve çok zorlu süreçlerden geçmişler biraz duygulandım okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…