• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ne amaçla yaparlar bilmiyorum heralde mutluluklarını herkesle paylaşmak istiyorlar diye düşünüyorum.... bende baktımda benim memlekettede çekmişler bir video

demirin sitesini okudumda annesi çok zor şartlarda dünyaya getirmiş ve çok zorlu süreçlerden geçmişler biraz duygulandım okurken

evet bende okudum çok zor bir karar gerçekten cesaretli kadınmış.. bende duygulandım.
bu kadar manyak insan dolaşırken nette hayatta koymam çocuğum olsa hiç bişeyini.paylaşsınlar tamam da bu kadar aleni değil...sapık dolu allah korusun... bizim insanımız da meraklı facebook bile tehlikeli bence... burası bile:)

hay anasını yaaaa neden böyle ters köşe oluyoruz biz? bakalım benimki nerden gelişecek? yarın haber veririm...
inşallah yarın şeytanın bacağını kırarız hayırlı haberlerle gel yarın...
evet bende okudum çok zor bir karar gerçekten cesaretli kadınmış.. bende duygulandım.
bu kadar manyak insan dolaşırken nette hayatta koymam çocuğum olsa hiç bişeyini.paylaşsınlar tamam da bu kadar aleni değil...sapık dolu allah korusun... bizim insanımız da meraklı facebook bile tehlikeli bence... burası bile:)

ben olsam ne yapardım bilmiyorum çocuğumun resimlerini koyarmıydım yaşamadan bilemem ...ama ben daha faceye profil resmimi anca 1 senedir koydum ondan önce çiçekten köpek resmi vardı...

2 milyondan 72 milyona topiğinden ceylan hamileymiş.
umut tanıyo muydun?
bak oluyomuş demekki. acaba spermleri ne durumdaydı?

Son düzenleme:
ozaman kuzu 15.gece çatlamıs:))))))) cunku iğneden 36 saat sonra çatlıo 14 ve 15 boş geçmediyse
olmustur bu ıs allahın ıznıyle:)))))))

canım ben de öy düşünmüştüm çünkü 15. gece çok ağrım olmuştu...12. 13. v 15. 16. günler doluydu..bi tek 14. gün boştu...:)))..hade hayırlısı bakem...:)))

2 milyondan 72 milyona topiğinden ceylan hamileymiş.
umut tanıyo muydun?
bak oluyomuş demekki. acaba spermleri ne durumdaydı?

evet tatlım bılıodum ceylanı:))))))
sayısını tam bılmıorum ama ılerı hılzısı %14 ılerı yavas %17 mı oyle bişeymıs sayı sanırım normal sınrılrda
bızımkı gıbı ıste anı aman aman değildir ana 20 ıle 30 mılyon arasındadır
1 yıl olmus varkosel amelıyatına..
benım doktorumda bana dıo acele edıosun dıo
varıkosel amelıyatı 6. aydan onra tam ıyuleşmeyı göstermeye başlıo dıo
bende onumuzdekı aylarda takıp yaptırcam klomenlı:)))))))
2-3 yumurta olsun sans artsın esımın hastalrından varmıs klomenlı takıp yaptıran
bakalım en azından gır gel derdım olmaz evımın dıbınde hastane:)))))
en azından kaçrmamaıs olurum bakalım cnm hayurlısı
ayy olmaz olurmu kuuzum varkosel topığinde okudum
kadının ocasıın spermı 11 mılyon cıkmıs dr korunmayın demıs
doğal yolla olamz amelıyat demıs
kadın o ay hamılee kalmıs olmaz dıye bısey yok
benım ceylanda farkettiğim cok takmıodu hanı cok streslı değildi
maaşallah neselıydı hep tabıkı ıcınden uzuluodur ama cokda kendını yıyıp bıtırmıodu
allah tamamına erdırsın
o topiğe girmıorum bı tatsızlık yasamıstım yoks cok sevdiğim takıp ettiğim arkadaşlar var
lorkeyı merakla beklıorum bılgemmi inşllah onlarda sırada:))))))

derınnnn haoşgeldınnnnn
kuzummmm ateşinii merake dıorummm nolduu:)))))))))
ıkızlerrrr senıde merake dıorumm gel anlat bakalımm yumoşlarıııı:))))))

derin al o cihazını münasip bi yerine:52::52::52: sakla(evinde)... ateşini de yükselt. bu ay bebe senden gelecek ben kendimi hazırladım.. sora umuttan galiba. gelen kahve lekeleri de sil görmemiş duymamış olim.bize bunu yapamazsın :50::50:
20 likler haaa kendiliğinden haaaaaa:36::36: duymak istemiyorum....
ah ne çektim onların birinden.
2 kez ağzım kapandı.
2 kutu antibiyotik içtim 1 hafta çorba içip 2-3 kg verdim.
ağlıyodum inan.sonra tam adam akıllı çıktı yerine oturdu. ama çürüyomuş onlar kendi kendine diyeeeeeeeeeeeeeeeee
sapasağlam 20 liğimi geçen sene gebe kalcam diye gidip çektirdim belki gebelikte sorun çıkarır diye:52::52::52::52:
aradan 1 yıl geçti benim dr la karşılaşcaz diye ödüm kopuyor (tanıdık oliii dee) sorarsa bebe nerde diye ne dicem ben:(((((doğdu bayaa büyüdü ne de olsa 1 yıl geçti derim artık:52::52:
hemde çenem dağılıyodu vallahi çektirirken.
iyiki bi doç a yaptırmışım. 3 ü de gömük içerde. sana brovo dicem ağzın ne kadar büyükmüş yani çene kemiğin. anemde öle 20 likte köprüsü vardı yıllarca....... hiç fark etmeden çıkmış kendisi...

valla ikizlerim hala muammaaa bu ne halttır...ama dilimin arka kısmını sarannn mütiş bir yaralar silsilesi var kıyıya dik dik uzanıyo yamaçları ahh anaaammmm:14:biri kesin dili kopasıca dedi bn çok konuşurumdaaa :9:diş mii ne bu anam her haltımız muammaaa bee:S
slm kıslarr nbrsınız ben bıraz usuttum ardımdan esım hasta sımdıde
tmda ovulasyın gunlerıme denk gelıoz
ateşlenıosa yandık spemleri ölduruo
Umutcummmm takma yaawww ölmezzz ölmessss bişicik olmazzz:)hatta normaldee olmaz böle olurrr bizi bulurrr kaçırmaaa:D
kızlar tüpe başlamayı düşünüyodum bu adetimle biliyosunuz ama dr y. dışında olduğu için başkasına gittim o da doğum k. kullan bu ay dedi bi de histeroskopi yapılması gerek dedi yaptıran arkadaşlar beni bi aydınlatır mısınız
ikizlerim yeni dr um serdar özşener bu da iyi haa baya pisişik opsesif diyebilirim hiçbir şeyi atlayamam diyo bu da bi çeşidi istersen buna da gidebilirsin bülent hocadan daha temkinli eşim bunu baya beğendi
Nextcann bizim godes çekildiydi...kolay dedi.ama ona herşey kolay bilmiyom bacım:9:hoop bayılıyosun hoop ayılıyosunn:)hsg çok zordu benim için :43:o dakika sperm sonuçları çıktı dr tüp bebekten başka yolu zor dedi ...sayı 1 milyon...neler düşündüm o an...bi sürü iştee yaaa milyoonn...ref aralığını keşfedene kadardı herşey...o acıyla girdim ağlaya zırlaya çığlık çığlığa geçti şahsen:):27:olsun geçti...sende yaptır kalmasın aklındaa;)
derınımmmm atesınn cok guzelll bakalım yarın nolcek:)))))))))
dedım sana bennn guvenmıorum o cıhazlara:))))))))))
karasalll sen napıonn kuzumm nasıl gıdıo bakem:))))))))
nazemır sen naptınn klomene sende başlıomusun
topikte patlama olur ınsallh hamılekalır herkesler:)
yeterrrrr sen napıosun kuzum bı adana bı mersın:)))))))
sermavııcım atesını goreemdım tablonu:)))))

ben napimmm sahte ateşimle ateşli ateşli takılıyorummm:9:ya nerden çıktı bu hastalık ne güzel sahih sahiti ateşim :9::9::9::9:

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php tatlım ama hastayım sanki yani azım falan yara boğazlar bu enfeksiyon ateşi olmalı kalibamm... hoşbulduummm yaa özledim denk gelemiyozz sen nasılsınnnn:D

kuzum lınkı yanlış kızz sharnig de set up var onu tıklayıp
o kutucuğun ıcındekı lnkı vercen kuzum:)))))))
napım bende onumuzdekı aylarda takıp yaptırım barı dıorum boş duramıorum:)))))))))

kuzum lınkı yanlış kızz sharnig de set up var onu tıklayıp
o kutucuğun ıcındekı lnkı vercen kuzum:)))))))
napım bende onumuzdekı aylarda takıp yaptırım barı dıorum boş duramıorum:)))))))))

393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu dimi canım?aynı sankim:)canım yaa ateş çizlgesinde ki bazı yuvarlakların içi mavi bazısı içi beyaz neden kinee?? yaa bu ayyı değerlendir sen yaparsın takip daha kolay olarrrr:52:

kızlar klomenden olur mu sabahtan beri belimde bir sızı yine mi böbreklerim ağrıyo dicem ama idrar sıkıtım pek yok . yumurtalar mı çoğaldı da ağrıtıyo ki? karnımda şiş adet olcaK gibi
1 saat sora ilk dr a ondan 1 saat sora da 2. dr a gitcem. akşam anca 5-6 larda gelir yumoşum var mı söylerim size...

Son düzenleme:
Nextcann bizim godes çekildiydi...kolay dedi.ama ona herşey kolay bilmiyom bacım:9:hoop bayılıyosun hoop ayılıyosunn:)hsg çok zordu benim için :43:o dakika sperm sonuçları çıktı dr tüp bebekten başka yolu zor dedi ...sayı 1 milyon...neler düşündüm o an...bi sürü iştee yaaa milyoonn...ref aralığını keşfedene kadardı herşey...o acıyla girdim ağlaya zırlaya çığlık çığlığa geçti şahsen:):27:olsun geçti...sende yaptır kalmasın aklındaa;)

ben napimmm sahte ateşimle ateşli ateşli takılıyorummm:9:ya nerden çıktı bu hastalık ne güzel sahih sahiti ateşim :9::9::9::9:

valla benim rahim filmi maceram da çok zorluydu gözümden yaşlar akarken nerdeyse dr tekme atacaktım bi yandan da tamam yeter
vazgeçtim diye bağırmaya başladım asistan çektiydi hava kabarcığı yapmış yanlışlıkla acıdan bayılcaktım eşim kapıda bekliyodu indiğimde masadan ellerim zangır zangırdı suratım kireç gibi olmuş her şey şu sidikli bebe için Allah ım nasıl bi içgüdü vermiş ya geçen gazetede okudum okumaz olaydım kadının biri 20 yaşında evlilik dışı bebe doğurmuş sonra tülbentle boğum çocuk parkının duvar dinbine gömmüş vahşet yaa nasıl kıymış Allah şaşırtmasın ama akıl sır ermiyo

kızlar klomenden olur mu sabahtan beri belimde bir sızı yine mi böbreklerim ağrıyo dicem ama idrar sıkıtım pek yok . yumurtalar mı çoğaldı da ağrıtıyo ki? karnımda şiş adet olcaK gibi
1 saat sora ilk dr a ondan 1 saat sora da 2. dr a gitcem. akşam anca 5-6 larda gelir yumoşum var mı söylerim size...

canım olabilir yumurtalıklar uyarılırken oluşan ağrıyı bel ve sırtta yanlarda hissetmek mümkün:34:hadi bakalım güzel haberlerlee gelllll öpüyorumm seniiii:54:

valla benim rahim filmi maceram da çok zorluydu gözümden yaşlar akarken nerdeyse dr tekme atacaktım bi yandan da tamam yeter
vazgeçtim diye bağırmaya başladım asistan çektiydi hava kabarcığı yapmış yanlışlıkla acıdan bayılcaktım eşim kapıda bekliyodu indiğimde masadan ellerim zangır zangırdı suratım kireç gibi olmuş her şey şu sidikli bebe için Allah ım nasıl bi içgüdü vermiş ya geçen gazetede okudum okumaz olaydım kadının biri 20 yaşında evlilik dışı bebe doğurmuş sonra tülbentle boğum çocuk parkının duvar dinbine gömmüş vahşet yaa nasıl kıymış Allah şaşırtmasın ama akıl sır ermiyo

bende yeterrr diye bağırınca elindeki film şeysini düşürmüştü kadın:9:ne kötüü deneyimmş yaaw:(yaa ölee haberlerde dehşete düşüyorumm:(((ver devlete yada bırak bir kapıya yaa takip et ne biliym o bebeğin iyi yada kötü bir hayatı olmazmı şimdi:(offf hiç gelmiyorum niye yedin o boku hadi yedin niye doğurdun kısmınaa:(ne zaman histereskopii;:34:

Back