- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.701
vay beee demek hiç vajinal muayene olmamış ne diyim ben nerelere gideyimikizleeerrrrr sen de duyyy olmazların anası benim kurban bayramından 2 önceki ay dr gittim bülente hocaya hoca dedik yap şu tüp bebeği hoca dediki doğaldan oldu biraz daha deneyin iyi dedik hocaaa efendi deneyek 2 ay geçti olmadı tam tüpe gitcez anaaaaaammmm tüp bayramın ortasına denk geliyo aman dedik stres yaparuk olmaz falan sonra yok 3. gün embriyosu yok şu yok bu deriz sonraki aya erteleyek anammmm bekle Allah regli olmam neyse şukür oldum bu sefer eşim aramış bizim hoca y.dışına gitmiş iyi mi hahahahahahahahah eşim de serdar özşenerden almış randevuyu bilmem kaçıncı drum bilmem kaçıncı kez vajina muayenesi yorummmmmsuuuuuuuzzzzzzzzz yine de şükür yine de şükür Allah ım sabır yaarabbimmmm
oyuyy be ikizlerim ne diyeyimm:)benim gebelik testinde bebeğin olduğu saat ile spermin ağırlığının yazılı olduğunu idda eden bir arkadaşımda var:)tabi bu gebelik hikayesini ballandıra ballandıraa ayy şok olduk hiç beklemioduk diye anlatanlardaannn:)))ne diyim ki:=)Hayatt güzelldiirr beeeeeeeee
bana ne demeli bir günde 2 dr iki muayene hamide ikisi de erkek
aynen öyle oldu umutcum dün sabah hayatımda 2. kez 32.günü gördüm ilkinde hamileydim şimdi zırt ama o bile güzel sanırım çok stres yaptım adet olmak istemiyordum ama tabi böylesinden değil dolu dolu olanındandı istediğim olsun buna da şükür olamamak ne kötüymüş şükür binlerce kez kızlar
nazcım ben 5 günde patlama noktasına geldim sen çok kötü olmuşsundur biraz araştırdım stres çok etkenmiş e tabi bende de stresin alası var olmamaya çalışıyorum ama bilinçaltı devrede tabi kandıramıyorum beynimi çok akıllı namuzsuz başka birşide kafa basmaz bunda profum valla
ikizim testi tekrarlamaya gerek kalmadı ama bi daha o tıp merkezine gitmiceğim kesin değersiz var yok un bi anlamı da yok. acabada kalıyosun başka bi tıp merkezi daha vardı gittiğim yazın bi kaç kere kan verdim zorrrrrt çıktı kızlar sanki benle eğlendiler dolayısıyla bi daha da oraya gitmemmmm kendimi bu bölgede mimledim gitcek yer kalmadı manyağım ben alıngan bi manyakkk
offff 13 yıl haaa Allahım acı bize....ben de durumumu bilmeden 6 ay doğum kontrolle korundum komik bee toplam 1.5 yıl bebe istemedik iyi ki istememişiz evliliğimizin için eedicekmişiz o günler mutluydum huzurluydum eski huzurumuzu kaygısız sevişmelerimizi insan içine çıktığımızda yan masada hamile görcem diye kaygılanmadan bebekleri sevdiğim birisi hamileyse hasetlenmeden onunla konuştuğum bebek tebriğine koşa koşa gittiğim infertilite sözcüğünü öğrenmediğim aşılama tüp bebek varikosel endometriozis hsg bhcg vs laflarının anlamsız olduğu günleimi özledim ALLAHIM beterin beteri var bu günlerimi aratma yarabbim Amin
yine şiir gibi yazmışsınsadece son sayfayı okudum içim kıyıldı...cehalet mutluluktur der bir tüp anası kk neferi kızçe...bende bildiğim hiçbirşeyi asla öğrenmek istemzdim...bir çocuk annesi 30 yaşındaki arkadaşım henüz hiç vajinal muayene olmamış:Sne saadeet değil mi?bildiğim herşeyi unutmak istiyorum...unuttuğpum herşeyi hatırlamak...hala seviyorum hamileleri ve çocukları ama gözlerinde ki duyguyu sevmiyorum artık...korkuyu acabayı...üzülmeyi... Allah kimseyi her ne sebeple olursa olsun evladıyla sınamasın...hele olmayan evletlarıyla hiç...
kızlar nasılsınızz herkesler iyimiiii
vay beee demek hiç vajinal muayene olmamış ne diyim ben nerelere gideyimikizleeerrrrr sen de duyyy olmazların anası benim kurban bayramından 2 önceki ay dr gittim bülente hocaya hoca dedik yap şu tüp bebeği hoca dediki doğaldan oldu biraz daha deneyin iyi dedik hocaaa efendi deneyek 2 ay geçti olmadı tam tüpe gitcez anaaaaaammmm tüp bayramın ortasına denk geliyo aman dedik stres yaparuk olmaz falan sonra yok 3. gün embriyosu yok şu yok bu deriz sonraki aya erteleyek anammmm bekle Allah regli olmam neyse şukür oldum bu sefer eşim aramış bizim hoca y.dışına gitmiş iyi mi hahahahahahahahah eşim de serdar özşenerden almış randevuyu bilmem kaçıncı drum bilmem kaçıncı kez vajina muayenesi yorummmmmsuuuuuuuzzzzzzzzz yine de şükür yine de şükür Allah ım sabır yaarabbimmmm
bana ne demeli bir günde 2 dr iki muayene hamide ikisi de erkek
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA:)BAYILIYORUM SANA BOŞA DEĞİL İŞTE YAAAA:dkız deseydin yaa hangi pozizyonda hamile kalmışın onu da gösterdi mi diye
yine şiir gibi yazmışsın
Nazım gelmeyen sıpalar adi insanlar toplumum kendisi yakında filozoıf edecek hepimizi
valla ilk bu tedavilere başladığımda erkek dra gitmem diye tutturmuştum utanırım diye ilk dr kadındı onun dışındakiler hep erkek artık utanmada kalmadı git soyun diyorlar sıkılmadan yatıyorum muane masasına erkek dr istemem derken 7 erkek dr 1 kadın drum olmuş bugüne kadar
ahandyakalım seniiiiiiiii...DD..napıyon kız...demeye kalmadı ne kaçırdım...
bende her ay bu idrar a güvendiğimden kezaaa hep boş çıkıyor kanda baktırsam olcek o zamanikizlerim idrar testi pek güvenilir değil ben ona inanmadığım için diretk kan takılıyorum haberin olsun idrar yolu enf. varken idrarda gebelik teşhis edilemeyebiliyo bizzat tanık olmuşluğum da var okuldan bi yardımcı kadının gelini bu şekilde oldu
şu ateş tablonu koy bi de beni taklit edip hemen hasta olmuşsun .ist. un ayazında koş koş tabee...ne zaman ateşin çıktı ne zaman indi anlamadım. ayyy bende yine bir uyumuşum bir uyumuşum yine kesin ikizlere hamile kaldım bu ayahhhh sevgili next ahhh:)bendede erkek dr fobisi vardıı:)3. tüpümü irkeğee yaptırıp onuda yendimşimdi alayına açasım var ahahahaha artık ist yetmiyor çevre illere açılacam anasını saatayımm ahahaha::))sabırr yaa var herşeyde bi hayır arkadaşımm hakkında en hayırlısıı olsun Rabbim hepimiz için hayırsızı hayırlıya çeviripde versin:)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA:)BAYILIYORUM SANA BOŞA DEĞİL İŞTE YAAAA:dvalla tatlım insanlar deli bide kavga etti benle yazıyo diye bende bi miktir git dedim evde yüz tane beta var :Sgetirdim hani hankinde yazıy değer yazıy iştee beta ne dedi bana sustum derinden bilmemek istiyorum ulaaaaaannnnnnn ikizlerr ateşte ters köşeye yattım bacımmmm boğaz enf.hayırlı olsun iki gündür 36.9 ateş ama hikayee bu durumda dün kahve akıntım oldu regli gelio 2 güne maksimum ateşim şu an 37.1 ayı ateşim yaa az daha tutamaımmm kendimi hasta oldum yaaa
bende her ay bu idrar a güvendiğimden kezaaa hep boş çıkıyor kanda baktırsam olcek o zamanküçücük bi belirti olsa gidip kanda baktırcam da ahh olmuyo işte ne gecikme ne belirti...
şu ateş tablonu koy bi de beni taklit edip hemen hasta olmuşsun .ist. un ayazında koş koş tabee...ne zaman ateşin çıktı ne zaman indi anlamadım. ayyy bende yine bir uyumuşum bir uyumuşum yine kesin ikizlere hamile kaldım bu aynormal uykunun 2 katı uyuduğuma göre...
yaaa sormaa ya poff dün ve bugün ki ateş hastaalıktann hatta akşam üzeri 37.1 di ahahah 393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloo buuu şekerr:)eeyy evett ikizler hakketten çook uyku yapar bacım ahahha:)bende tek bebe bak nasıl uykuluyum ahahahaha
Kızlar mrb bişi merak ediyorum ankara üniv tıp fak tüp bebek yaptıran varmı memnunmu muhamele nasıldı yumurta toplama işlemi genel anestezi ilemi lokal anestezi ilemi yapılıyor cvp verirseniz çok memnun olurum
vallahi bu hastalık olmasa süper yükselmiş... neyin var ciddi hasta mısın bu gebelik yükselişi olmasın...
Kızlar mrb bişi merak ediyorum ankara üniv tıp fak tüp bebek yaptıran varmı memnunmu muhamele nasıldı yumurta toplama işlemi genel anestezi ilemi lokal anestezi ilemi yapılıyor cvp verirseniz çok memnun olurum
İKİZLEERRR cihaz teke düşüüüü az öncee baktımmm:)yarın regli geliyor bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?