Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bana ne demeli bir günde 2 dr iki muayene hamide ikisi de erkek

hahaah güler misin ağlar mısın

evet gerçekten çok sıkıntılı oluyor birde bende normalde nefes darlığı var öyle bir durumda iki katına çıkıyor...
bende keşke öğrenmeseydim bazen ablamlar ben anlatırken uzaylıymışım gibi dinliyorlar beni anlattıklarım onlara okadar ilginç geliyorki en basidi yumutlama gününü bile bilmiyorlar çünkü hiç öyle problemleri olmamış... 45 yaşında ablam var halen doğum kontrol hapı kullanıyor 2 gün unutsa kesin hamile kalır... benim ablamların ikişer tane çocukları var doğuma gidene kadar alttan muane nedir hiç bilmemişler benim küçüğüm doğuma kadar dra hiç gitmemiş 7 aylık hamileyken hastanede kontrole gidiyor hemen doğuma alınıyor... bazen anlatıyorlar ablam doğumda parmakla muane ettiler diye çığlığı basmış tabii doğum sancısı falan acımıştır ama ben adet sancısı çekerkende dış gebelik geçirdiğim zamanda hepsinden kötü acı çektim dr bile acımıştı halime... hamile kalana kadar alttan muaneye mecburuz diye...ilk zamanlar bebek soranlara korunuyoruz diyordum yemin etsem başım ağrımazdı 7 yıl birlikte olamadık çünkü bir nevi korunma sayılırdı...yinede halime binlerce şükür ediyorum duana amin diyorum

ikizlerim idrar testi pek güvenilir değil ben ona inanmadığım için diretk kan takılıyorum haberin olsun idrar yolu enf. varken idrarda gebelik teşhis edilemeyebiliyo bizzat tanık olmuşluğum da var okuldan bi yardımcı kadının gelini bu şekilde oldu

yine şiir gibi yazmışsın
kızlar nasılsınızz herkesler iyimiiii

bana ne demeli bir günde 2 dr iki muayene hamide ikisi de erkek

valla ilk bu tedavilere başladığımda erkek dra gitmem diye tutturmuştum utanırım diye ilk dr kadındı onun dışındakiler hep erkek artık utanmada kalmadı git soyun diyorlar sıkılmadan yatıyorum muane masasına erkek dr istemem derken 7 erkek dr 1 kadın drum olmuş bugüne kadar

ahhhh sevgili next ahhh:)bendede erkek dr fobisi vardıı:)3. tüpümü irkeğee yaptırıp onuda yendimşimdi alayına açasım var ahahahahaartık ist yetmiyor çevre illere açılacam anasını saatayımm ahahaha::))sabırr yaa var herşeyde bi hayır arkadaşımm hakkında en hayırlısıı olsun Rabbim hepimiz için hayırsızı hayırlıya çeviripde versin:)
kız deseydin yaa hangi pozizyonda hamile kalmışın onu da gösterdi mi diye
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA:)BAYILIYORUM SANA BOŞA DEĞİL İŞTE YAAAA:dvalla tatlım insanlar deli bide kavga etti benle yazıyo diye bende bi miktir git dedim evde yüz tane beta var :Sgetirdim hani hankinde yazıy değer yazıy işteebeta ne dedi bana sustum derindenbilmemek istiyorum ulaaaaaannnnnnnikizlerr ateşte ters köşeye yattım bacımmmm boğaz enf.hayırlı olsun iki gündür 36.9 ateş ama hikayee bu durumda dün kahve akıntım oldu regli gelio 2 güne maksimumateşim şu an 37.1 ayı ateşim yaa az daha tutamaımmm kendimi hasta oldum yaaa

bende her ay bu idrar a güvendiğimden kezaaa hep boş çıkıyor kanda baktırsam olcek o zaman küçücük bi belirti olsa gidip kanda baktırcam da ahh olmuyo işte ne gecikme ne belirti...
şu ateş tablonu koy bi de beni taklit edip hemen hasta olmuşsun .ist. un ayazında koş koş tabee...ne zaman ateşin çıktı ne zaman indi anlamadım. ayyy bende yine bir uyumuşum bir uyumuşum yine kesin ikizlere hamile kaldım bu aynormal uykunun 2 katı uyuduğuma göre...

Son düzenleme:
canlar nasılsınızzzzz ben yine çok yorgunummm bu şler hiç bitmiyorrrr
neyse beni bırakalım sizlerde ne var ne yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yaaa sormaa ya poff dün ve bugün ki ateş hastaalıktann hatta akşam üzeri 37.1 di ahahah393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloo buuu şekerr:)eeyy evett ikizler hakketten çook uyku yapar bacım ahahha:)bende tek bebe bak nasıl uykuluyum ahahahaha

vallahi bu hastalık olmasa süper yükselmiş... neyin var ciddi hasta mısın bu gebelik yükselişi olmasın...

Kızlar mrb bişi merak ediyorum ankara üniv tıp fak tüp bebek yaptıran varmı memnunmu muhamele nasıldı yumurta toplama işlemi genel anestezi ilemi lokal anestezi ilemi yapılıyor cvp verirseniz çok memnun olurum

Kızlar mrb bişi merak ediyorum ankara üniv tıp fak tüp bebek yaptıran varmı memnunmu muhamele nasıldı yumurta toplama işlemi genel anestezi ilemi lokal anestezi ilemi yapılıyor cvp verirseniz çok memnun olurum

bende düşünüyorum ankara üniv. ama bi fikrim yok bilgi edinirsen yada tecrübe dersen bizimlede paylaşırmısın

vallahi bu hastalık olmasa süper yükselmiş... neyin var ciddi hasta mısın bu gebelik yükselişi olmasın...

yavrum ikizlerrr:)ne bilima slında boğazım inmiş bugün fakat ağzım yara içindee:Sözellikle alt çenede en arkasında bir oyuk var diş hekimim 20likler çıkmış dediydii bende ne zmana dediydimm yaa havlee yaa:Sben ya malım milletin geberdiği dişleri çıkarmışım totomdan haberim yok ya da kadının kafa iyiydi:)bugün daha iyiyim gece iyi diilim ama yaaa:Sne bilim benim kahve akıntım vardı dünde regli evveli hep böle olur benim canım yaaa

sevgili ilaydaa ben hep özelde denedim ünvleri bilmiyorum açıkçası...opu yani yumurta toplama işlemini ben hep genel anestezili oldum ama öle anestezi demekte doğru diil.hafif selesyonmuuu ne diyolar..yani uyku hali ama bişey hatılamıyosun:)varsa başka merak ettiğin birşeyy bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…