• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

İKİZLEERRR cihaz teke düşüüüü az öncee baktımmm:)yarın regli geliyor bacımmm:31:

derin al o cihazını münasip bi yerine:52::52::52: sakla(evinde)... ateşini de yükselt. bu ay bebe senden gelecek ben kendimi hazırladım.. sora umuttan galiba. gelen kahve lekeleri de sil görmemiş duymamış olim.bize bunu yapamazsın :50::50:
20 likler haaa kendiliğinden haaaaaa:36::36: duymak istemiyorum....
ah ne çektim onların birinden.
2 kez ağzım kapandı.
2 kutu antibiyotik içtim 1 hafta çorba içip 2-3 kg verdim.
ağlıyodum inan.sonra tam adam akıllı çıktı yerine oturdu. ama çürüyomuş onlar kendi kendine diyeeeeeeeeeeeeeeeee
sapasağlam 20 liğimi geçen sene gebe kalcam diye gidip çektirdim belki gebelikte sorun çıkarır diye:52::52::52::52:
aradan 1 yıl geçti benim dr la karşılaşcaz diye ödüm kopuyor (tanıdık oliii dee) sorarsa bebe nerde diye ne dicem ben:(((((doğdu bayaa büyüdü ne de olsa 1 yıl geçti derim artık:52::52:
hemde çenem dağılıyodu vallahi çektirirken.
iyiki bi doç a yaptırmışım. 3 ü de gömük içerde. sana brovo dicem ağzın ne kadar büyükmüş yani çene kemiğin. anemde öle 20 likte köprüsü vardı yıllarca....... hiç fark etmeden çıkmış kendisi...

Son düzenleme:
abbowww napcam bilmem iki aile görgüsüz beni aşşalayan şapşal kadın ve eltimler gelicek allaaammm dua edin bana :)
masayı şimdiden kurudum prova yaptım. yarında camlarını silerim süpürürüm ohhh. kıslar ne pişiriyim yahuu? bi et haşlasam suyu ile pilav, çorba yapsam kavurma zeytin yaglı dolma, rus salatası,havuç salatası, yeşil salata, turşular( kendi yapımım) üstede baklavamı aldırsam? yoksa
eşimin menüsü:
barbeküde balık, hamşi buglama,mercimek çorbaa, rus salata, piyaz,havuç salata, yeşil salata, üstünede aşure diyo.
aşure ne alakaysa anlamadım hangisini yapıyım?

abbowww napcam bilmem iki aile görgüsüz beni aşşalayan şapşal kadın ve eltimler gelicek allaaammm dua edin bana :)
masayı şimdiden kurudum prova yaptım. yarında camlarını silerim süpürürüm ohhh. kıslar ne pişiriyim yahuu? bi et haşlasam suyu ile pilav, çorba yapsam kavurma zeytin yaglı dolma, rus salatası,havuç salatası, yeşil salata, turşular( kendi yapımım) üstede baklavamı aldırsam? yoksa
eşimin menüsü:
barbeküde balık, hamşi buglama,mercimek çorbaa, rus salata, piyaz,havuç salata, yeşil salata, üstünede aşure diyo.
aşure ne alakaysa anlamadım hangisini yapıyım?
ayy çok acıktım bu menüler süper siz karı koca ne beceriklisiniz dicem demiyorum kocanı bilmiyorum ama iki menüde süper valla...
slm kıslarr nbrsınız ben bıraz usuttum ardımdan esım hasta sımdıde
tmda ovulasyın gunlerıme denk gelıoz
ateşlenıosa yandık spemleri ölduruo
yaaa bu kadar da şanszızlığa pes diyorum.iyi dinlensin ateş olmasın bari.hasta hasta idere et artık :)
benim de kocam gitti bugün cumaya kadar yok. ve benim 8-9-10. günlerim boş geçicek :((((((
ıkızlerım naapptın canım bıraz baktım geçmıse ama goreemdım
gıttınmı ronyayla nektın drlarına
ne dedıler bana bı ozet geç kuzum:))
canım klomenin 5. sini bugün içiyorum yarın görünücem 2 dr a birden:))) yani haberler yarın akşam şimdilik biraz overlerim ağrıdı acaba yumurta oluşuyor mu çok merak ediyorum...
bişeyler yiyip gelcem birazdan geçmiş olsun sizeeeeee

ayy çok acıktım bu menüler süper siz karı koca ne beceriklisiniz dicem demiyorum kocanı bilmiyorum ama iki menüde süper valla...

yaaa bu kadar da şanszızlığa pes diyorum.iyi dinlensin ateş olmasın bari.hasta hasta idere et artık :)
benim de kocam gitti bugün cumaya kadar yok. ve benim 8-9-10. günlerim boş geçicek :((((((

canım klomenin 5. sini bugün içiyorum yarın görünücem 2 dr a birden:))) yani haberler yarın akşam şimdilik biraz overlerim ağrıdı acaba yumurta oluşuyor mu çok merak ediyorum...
bişeyler yiyip gelcem birazdan geçmiş olsun sizeeeeee

ayy ağrır ıyıdır ağrı her ıkı tarafınd ağrıomu sızlıomu
yarın bakalım nelr olcekmerak dıorum bende:)))))))))
sorma cnm yaa her ay bişi cıkıo boyle boyle yazı getırırız tüp yaparız napayım:)))))))

kızlar tüpe başlamayı düşünüyodum bu adetimle biliyosunuz ama dr y. dışında olduğu için başkasına gittim o da doğum k. kullan bu ay dedi bi de histeroskopi yapılması gerek dedi yaptıran arkadaşlar beni bi aydınlatır mısınız
ikizlerim yeni dr um serdar özşener bu da iyi haa baya pisişik opsesif diyebilirim hiçbir şeyi atlayamam diyo bu da bi çeşidi istersen buna da gidebilirsin bülent hocadan daha temkinli eşim bunu baya beğendi

ayy ağrır ıyıdır ağrı her ıkı tarafınd ağrıomu sızlıomu
yarın bakalım nelr olcekmerak dıorum bende:)))))))))
sorma cnm yaa her ay bişi cıkıo boyle boyle yazı getırırız tüp yaparız napayım:)))))))

daha çok kapalı taraf ama dün açık tarafta sızladı sanki oleyyyyyyyyy ama belkide psikolojik olmuştur:50::50:

kızlar tüpe başlamayı düşünüyodum bu adetimle biliyosunuz ama dr y. dışında olduğu için başkasına gittim o da doğum k. kullan bu ay dedi bi de histeroskopi yapılması gerek dedi yaptıran arkadaşlar beni bi aydınlatır mısınız
ikizlerim yeni dr um serdar özşener bu da iyi haa baya pisişik opsesif diyebilirim hiçbir şeyi atlayamam diyo bu da bi çeşidi istersen buna da gidebilirsin bülent hocadan daha temkinli eşim bunu baya beğendi

ayy canım yaaa yarın akşama kadar 3. dr a da götürceksin sen beni. nerde bu 9 eylül mü? ünvanı ne? üffff ronya nın dr unu geçip direk bun mı gitsem bide kaç tl muayene sorması ayıp?

bi çocuk yapmayı beceremiyoz çalışıyoz çalışıyoz amma olmuyo. birini seçin ne olur menülerden ona göre market listesi yapmalıyım.
ikizleerrr
akşamada patatesli bulgur pilavu turşu ayran var :) işallah bizim topikte hamile yoktur. o pitli beni aşşalayan karıya göstermeliyim nasıl misafir agırlanır öyle lahmacunla misafir agırlanmaz sümsük karıııı daha öfkem geçmedi ona valla dobidik sümsük :)

varya kasıklarım dehşet verici ff tablomda çizgi mizgi çekmedi kistmi oldu gene bilmem sol yımırtalıgım çok sızlıyo
ölsem kurtulurmuyumki bu işkenceden?

derınımmmm atesınn cok guzelll bakalım yarın nolcek:)))))))))
dedım sana bennn guvenmıorum o cıhazlara:))))))))))
karasalll sen napıonn kuzumm nasıl gıdıo bakem:))))))))
nazemır sen naptınn klomene sende başlıomusun
topikte patlama olur ınsallh hamılekalır herkesler:)
yeterrrrr sen napıosun kuzum bı adana bı mersın:)))))))
sermavııcım atesını goreemdım tablonu:)))))

nextımnapıosunn cnm hasta olmussun
hayırlısı olsun bakalım tedavıye başlamak da güzel bı adım daha yakınsın beebişşe:))))))))

umutcum sağ ol tatlım daha tam olarak başlayamadım dr başından bi ameliyat bi doğum geçmiş rahmin içine bakmadan tüp yapamam dedi dere geçilirken at değişmez ama her ay bi engel çıkması beni üzüzyo eski dr bir ay öncesinden d.kontrol kullandırmıyordu bu kullanacxan diyo bi de bebeği kaybedince kan pıhtılaşma testi yapılması gerekiyomuş 600 tl tutuyo bülent hoca gereksiz dediydi çıksada çıkmasada clexsan iğne kullanacan dediydi bu adam bu testi de istedi bizde yaptırdık yani ne bileyim bülent hoca çok tahmini iş yapıyo yoktur diyo bu da bilemem testsiz diyo offff durum böyle işte kızlar hayırlısı

[

bi çocuk yapmayı beceremiyoz çalışıyoz çalışıyoz amma olmuyo. birini seçin ne olur menülerden ona göre market listesi yapmalıyım.
ikizleerrr
akşamada patatesli bulgur pilavu turşu ayran var :) işallah bizim topikte hamile yoktur. o pitli beni aşşalayan karıya göstermeliyim nasıl misafir agırlanır öyle lahmacunla misafir agırlanmaz sümsük karıııı daha öfkem geçmedi ona valla dobidik sümsük :)

varya kasıklarım dehşet verici ff tablomda çizgi mizgi çekmedi kistmi oldu gene bilmem sol yımırtalıgım çok sızlıyo
ölsem kurtulurmuyumki bu işkenceden?

1. meni yü seçtim canım...
meni yazmışım kafayı bozduk bu spermlerle hehehehe yani 1. menü diyorum ben kesinlikle. istersen hamsi buğulamayı da araya sıkıştır değişik olsun.
bi de çatlamadın ve ağrın var dr a görünmelisin bence geç olmadan...

Son düzenleme:
nextımnapıosunn cnm hasta olmussun
hayırlısı olsun bakalım tedavıye başlamak da güzel bı adım daha yakınsın beebişşe:))))))))

ayy canım yaaa yarın akşama kadar 3. dr a da götürceksin sen beni. nerde bu 9 eylül mü? ünvanı ne? üffff ronya nın dr unu geçip direk bun mı gitsem bide kaç tl muayene sorması ayıp?

canım bak bu herif baya pimpirikli bize ilk defa böylesi denk geldi ege ünv. profu ama ben özeline gittim ünv. bakmazlar adam gibi bi de eşimin ark. yakını hollandada tüp olmuş 4 defa olmamış bu yapmış ıncığı cıncığı istiyo özeli alsanvcakta gitcek olursan tarif ederim 200tl cik:18:

umutcum sağ ol tatlım daha tam olarak başlayamadım dr başından bi ameliyat bi doğum geçmiş rahmin içine bakmadan tüp yapamam dedi dere geçilirken at değişmez ama her ay bi engel çıkması beni üzüzyo eski dr bir ay öncesinden d.kontrol kullandırmıyordu bu kullanacxan diyo bi de bebeği kaybedince kan pıhtılaşma testi yapılması gerekiyomuş 600 tl tutuyo bülent hoca gereksiz dediydi çıksada çıkmasada clexsan iğne kullanacan dediydi bu adam bu testi de istedi bizde yaptırdık yani ne bileyim bülent hoca çok tahmini iş yapıyo yoktur diyo bu da bilemem testsiz diyo offff durum böyle işte kızlar hayırlısı

ayy tam bana göre benim de aklımda 1-2 milyon kadar test:)))) ve1-2 ameliyat var kendime yaptırmak istediğim. bu adamla anlaşıtrız ki biz o zaman.. ama bi servet lazım galiba:))))))

canım bak bu herif baya pimpirikli bize ilk defa böylesi denk geldi ege ünv. profu ama ben özeline gittim ünv. bakmazlar adam gibi bi de eşimin ark. yakını hollandada tüp olmuş 4 defa olmamış bu yapmış ıncığı cıncığı istiyo özeli alsanvcakta gitcek olursan tarif ederim 200tl cik:18:

valla pahalı ama salak dr a 150 verdim 2 ay noldu???
buna giderim o zaman biraz araştırim bunu bende...
yerini yurdunu bulurum donunun rengine kadar bulurum kolay da kimden referansın derse seni diyem mi onu sölersin gidecek olursam eğer...

Son düzenleme:
Back