- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.641
nbr kıslarr kaynatmıssınız yınee bende ızlıcek bısı bulamdım
önerisi olan ferıha dısında:)))))
günaydın karasalcığım,hadi bana sabah kahvesine gelin kuşlar size mis gibi kıbrıs kahvesi yaparım yanına taze kurabiye ımmmmm
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com
erken uyandım 07:15 ateşimi ölçtüm 36.3
alarm çaldı 08:00 ateşimi ölçtüm 36.6
hangisini kaydetmeliydim leke geliyoya onu ne diye işaretlemeliydim?
bu arada nazarınız degidibiz fik fik yapmıyos
preseedi hiç kullanmadık leke falan gelince önümüzdeki ay kullanalım dedi koccam gataya gitces salı günü dua edin banaaamuahhhh
günaydın kızlarr,
sabah spora gittim 3 yıl aradan sonra ilk kez. hep tedavi hastane derken erteleyip duruyodum. acayip iyi hissediyorum kendimi. sırt ağrılarım geçsin, karın bölgemde oluşan garibet şişlik gitsin başka bişi istemiyorum.ohss den sonra 5 kilo fazlam oluşmuştu.
hala veremedim gitti.
günaydın karasalcığım,
her sabah 8 de ölçtüysen onu baz almalısın bence. lekenin hala devam etmesine üzüldüm canım ya.tabloya leke diye işaretlenecek bi alan yok sanırım. gerçi tablo konusunda ben acemiyim. kızlar daha iyi fikir verirler. en son gata ya mı gitmeye karar verdiniz. hayırlısı olsun, dualarımız seninle.[/QU]
salı günü bi gidelim dedik bakalım bi aklımıza yatıcakmı gata. rapor için beş kasımda yeni kanun çıkmış işallahhh rapor çıkartabiliriz. özelden yazdıkların için çok teşekkür ederim.temizligi bitirdim bi panora yapıyım diyorum bende bunaldım dün bi aglaıdm bi agladım valla yaratık gibi oldum çıkıyımda bi havam degişsin diyorum :) dur senide öpüyüm ikizlerin tadı güzeldi damagımda kaldı mis gibide kokuyodusen nasılsın bide senin tadına bakıyım :) muaaaaaaahhhhhhh ohhh doyamadım bidaha muaaaaaaaahhh ayyy sen daha tatlıymışsssııınnn hepinizi öpüyorum. beni öpmeyen kocam üzülsün ben siz buldum öpüyorummmm
guzelce çatlamıs sermavıcım yumosun
bu son ablon olur umarım bebiş gelır sonunda:)))))
ben geldim garip bir hali içindeyim.. sanırım tedirgin olmam lazım ama içim son derece huzurlu!! perşembe akşamı ve bu sabah iki doktoruma da gittim..ikisi de aynı şeyleri söylüyorlar bebeğin büyüyor ama az büyüyor bu duruma gelişme geriliği diyemeyiz ama düşük doğum ağırlığı ile dünyaya geleceği artık kesin.. her ikisi de beni artık daha sık görmek istiyorlar bugün nst de yapıldı sorun gözükmüyor, suyum dopplerim hepsi iyi ama kızımın kafası ve bacakları haftası ile uyumlu iken karnı 2,5-3 hafta geride kilosu iki ölçümde farklı çıkıyor yaklaşık 1350 gr. aslında gramı çok düşük değil haftasına göre ama karın ölçüsü sorun.. her iki doktor da bekliycez 34ü geçmeni bekliycez 34ü geçtiğinde azar azar da olsa kilosu artmaya devam ediyorsa kalacak ama 34ü geçtikten sonra kilo alımı durursa beklemeye gerek yok alırız artık dedi.. hastaneyi sordum eğer erken olursa doğum yapmayı düşündüğüm hastane yenidoğan için yeterince donanımlı mı yoksa parayı bulup buluşturup acıbademe mi gidelim dedim hayır senin gideceğin hastane daha yeni daha donanımlı dedi içim rahat etti.. şşimdi öööylesine oturuyorum boş boş bakıyorum şimdi ben üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.. akşam eşim gelince valizimi yapıcam birazdan konacakları çıkartıcam akşam da yerleştiricem..
anam yaaa ikizlerr sana özelden attım şifreyi neyin ya ben reghi diilmki neden öle olduuyab böle kıl gibi bir kahver-lik kanamada diilde az az kremsi akıntım var yani çoook az olmakln birlşkte onun arasından çıktıı:))ikizzlerr ben şu sperm arama işini merak ettim yaaa:26:ben bebek istiyorum dedim gittim alll olur bebeniz dediler hemen tüp yaptık ondan takip makip bu konularda çok az fikrim var ama denemeye değer yaaa nasıl olack çok merakkk ettim bennnnnn
umut biliyomusun eşinin azosperm olduğunu öğrendiğimiz en yakın arkadaşıma bir yıl boyunca dru ultrasonu sokuppp yumurtayıı döllmeye çalışan spermm görüyorum demşşş:bu mal insan bana yılın sonunda dedi çok güvenmiş tabi benim ruhum muhalefet malumunuz sonra tahliller tetkikler adamda sperm yok dışarı çıkan canlı...yaa yaşa ki gör demişlerr benim tüpçüye gittik kadın dedi biz mikroskopla zor görüyozzz ahahahhaÇ:)dedim o abi keşke kahve falı baksa dimi amaa:)))
herkes bu tetkiği merak etti de işte bunu bi tek benim antika dr dan duydum başkalarından daha ne duydum ne gördüm. o yüzden bakalım diğer dr lar yapacacak mı?yok yok gıtme daha yaa cnmm
o uygulama güzel bı yerden duymustur kesın:))))))
ya normalde hiç sorun yokken ılmuosa sperm antikoruna bakılıo
aa senın dr dediğini duymamıstım hiç bı yaptır bakem
canlı kalmııosa takıple ugrasmazsın direk tüpe gecrsın cnm
aksiiiiiiiii şeytaaaaaaannnnnözür dilerim aksi davrandıgım için
lekeyi spotting işaretliceksin canikom. ya 13 ya 17 . günde tımırtladın gari dur çalışmayı bırak zaten. yalnız nazar felan da etmedik. o kadar çalışınca zaten artık böğğk gelmiştir sizede .........38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com benim tabloda lekeyi ne diye işaretlemeliyim ben nezman yımırtladımki?
demek artık beni öpmüyosun hıhsalı günü bi gidelim dedik bakalım bi aklımıza yatıcakmı gata. rapor için beş kasımda yeni kanun çıkmış işallahhh rapor çıkartabiliriz. özelden yazdıkların için çok teşekkür ederim.temizligi bitirdim bi panora yapıyım diyorum bende bunaldım dün bi aglaıdm bi agladım valla yaratık gibi oldum çıkıyımda bi havam degişsin diyorum :) dur senide öpüyüm ikizlerin tadı güzeldi damagımda kaldı mis gibide kokuyodusen nasılsın bide senin tadına bakıyım :) muaaaaaaahhhhhhh ohhh doyamadım bidaha muaaaaaaaahhh ayyy sen daha tatlıymışsssııınnn hepinizi öpüyorum. beni öpmeyen kocam üzülsün ben siz buldum öpüyorummmm
ayşecim tek bişey söyleyeceğim içinin huzurlu olması bence sana her şeyin yolunda olduğunu ve olacağını söylüyor. bu huzur çok iyi senin ve bebeğin için....ben geldim garip bir hali içindeyim.. sanırım tedirgin olmam lazım ama içim son derece huzurlu!! perşembe akşamı ve bu sabah iki doktoruma da gittim..ikisi de aynı şeyleri söylüyorlar bebeğin büyüyor ama az büyüyor bu duruma gelişme geriliği diyemeyiz ama düşük doğum ağırlığı ile dünyaya geleceği artık kesin.. her ikisi de beni artık daha sık görmek istiyorlar bugün nst de yapıldı sorun gözükmüyor, suyum dopplerim hepsi iyi ama kızımın kafası ve bacakları haftası ile uyumlu iken karnı 2,5-3 hafta geride kilosu iki ölçümde farklı çıkıyor yaklaşık 1350 gr. aslında gramı çok düşük değil haftasına göre ama karın ölçüsü sorun.. her iki doktor da bekliycez 34ü geçmeni bekliycez 34ü geçtiğinde azar azar da olsa kilosu artmaya devam ediyorsa kalacak ama 34ü geçtikten sonra kilo alımı durursa beklemeye gerek yok alırız artık dedi.. hastaneyi sordum eğer erken olursa doğum yapmayı düşündüğüm hastane yenidoğan için yeterince donanımlı mı yoksa parayı bulup buluşturup acıbademe mi gidelim dedim hayır senin gideceğin hastane daha yeni daha donanımlı dedi içim rahat etti.. şşimdi öööylesine oturuyorum boş boş bakıyorum şimdi ben üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.. akşam eşim gelince valizimi yapıcam birazdan konacakları çıkartıcam akşam da yerleştiricem..
ayyy bana da öyle geliyo yaaaaaaaaa ama bende umutlandırmak istemiyorum çok. inşallahderriiinnn..kız bahsettiğin o kıl gibi kahverengilik var ya...arkadaşım da öyleolduğunda hamile kalıyorum ben demişttiii...heyecanlandım ben şimdi yaaa....yani seni çok umtlandırmış olmıyım da..ne biliyim..arkadaşım akıntımın arasında böyle kıl gibi kan ya da kahverengi bişi diye tarif ederdi hep....şimd yok kanama filan dimi...
HA Bİ DE O KAHVERENGİLİK KAÇINCI GÜNÜNDE GELMİŞTİ CANIM?..
yaaa bu mucizeleri her zaman duyuyoruz demekki çok sık oluyor. beni hep mucizeler bulur zaten hadi artıkkkkkkkkkkkkkkk.........yalnız şaka gibi yaaa çok duyguluuuuuuuuuuuahh canım,
ağlama sen kıyamam. bi sürü aksilikler seni bulmuş ama belki de sen bu ay,gelecek ay çift çizgiyi göreceksin. hiç olmaz dediği zamanlarda gebe kalan o kadar çok oldu ki bu forumlarda. geçen akşam işten servisle eve dönerken tedavi gördüğümü bilen bi bayan anlattı. kadının yıllarca olmamış bebişi. en son ablasına demiş ki doğur bana ver. abla sırf buna vermek için 3. bebişine hamile kalmış. kadnda ablasını doktora getirip götürürken bi de kendim kontrol olayım diyor ve bingoo 4 aylık hamile. menopoza giriyorum sanmış aylarca..verecek olan Allah en beklenmedik anlarda neler kısmet ediyor. ama sen kendini bu kadar üzüp gerilirsen zaten zor olan süreç iyice çıkmaza girer.
öp tatlım öp güzeldir tadım,
ayrıca ben daha 17 'liğim (kocam 34 olduğumda bana 2 tane 17 liksin sen demişti) tazeciğim yani hahaha.
ohh ohhh süper çok sevindim hayırlı olsun salonun...günaydın kızlarr,
sabah spora gittim 3 yıl aradan sonra ilk kez. hep tedavi hastane derken erteleyip duruyodum. acayip iyi hissediyorum kendimi. sırt ağrılarım geçsin, karın bölgemde oluşan garibet şişlik gitsin başka bişi istemiyorum.ohss den sonra 5 kilo fazlam oluşmuştu.
hala veremedim gitti.
günaydın karasalcığım,
her sabah 8 de ölçtüysen onu baz almalısın bence. lekenin hala devam etmesine üzüldüm canım ya.tabloya leke diye işaretlenecek bi alan yok sanırım. gerçi tablo konusunda ben acemiyim. kızlar daha iyi fikir verirler. en son gata ya mı gitmeye karar verdiniz. hayırlısı olsun, dualarımız seninle.
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com düzelttigim ff tablomda ben nezaman yımırtalmışımki?
http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd işaretledim apllaaaaaa kuurban olurum sanaaaa muahhh sen daha tatlısın çaktırma :)13. yada 17 de yımırtladın galiba ama şu var ff çizgini hala çekmedi. bir de spotting i işaretledin mi ablam?
ahahahhaah o doktorun kartal gozumu varmıs:)))))
hay allhım bu drlar nerden mezun oluo acaba cok merak edıorum:)))
dolma dolduruyum birde mercimek çorrrba kalka tatlıda var zaten salata fiks üstünede çayyyy kurabiye onun üstünede üstte benim oldugum güzel bi fik fik ay ayyy ayyy hadi ben gittim öpüldünüz en sulusundan yavru kuşlarım taze çıtırlarım sevgililerimmmmm
evet içimi rahatlattılar ikisinde de telaş sıkıntı hissetmedim bekleyelim görelim diyorlar.. inşallah aralık ayını kazasız bir atlatsam sonrası kolay inşallah..ayşecim,
canım bebişin kilosu dediğin gibi hiç de az diil. 34 haftadan sonra da artış devam eder inşallah. yalnız 2 doktorunun hemfikir olması çok güzel. biri farklı diğeri farklı şeyler söleseydi durum çok zor olurdu. ama ikisi de aynı yolu tercih ediyorsa için rahat olsun canım. emin ellerdesin gerçekten. kolay gelsin canım.
ayşecim tek bişey söyleyeceğim içinin huzurlu olması bence sana her şeyin yolunda olduğunu ve olacağını söylüyor. bu huzur çok iyi senin ve bebeğin için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?