Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım eggwhite ı işaretlemişsin ya ondan yanmıştır sil onu bakalım nolacak sönecek mi?

ateşe göre yumurtlama olmuş gibi ama çizgini de çekmedi bakalım izleyip görcez. yalnız lütfen yarın bi dr a görün aksi bişey olmasın normal değil bu kadar kasık ağrısı. randevunuz yarın mıydı?

bilseydim olduğunu gelirdim bende facede takılıyordum...geçmiş olsun öncelikle benimde evlendikten sonra çıkmıştı boğaz ağrısı antibiyotiksiz kesinlikle geçmezdi yatak döşek yatardım bir süre sonra vucüt bağışıklık kazandı antibiyotik bile geçirmiyordu ama yatağada düşürmüyordu...bende ilaç kullanamadığım bi zamanda (adetime yakın) boğazımı yakacak şekilde limonata yapıyordum öyle geçmeye başladı artıkk kaç senedir falan antibiyotik kullanmıyorum şükür... sende antibiyotik yanında limonuda dene boğaz iltihaplarına gerçekten faydası oluyor..
.ALLAH ın mucizesi dedikleri bir olay daha ne güzel benimde aklıma geçen sene doktorum diye bir program var orada duydum programdaki dr başına gelen bir olay... kadın dr gidiyor 40 yaşlarında ben çocuk istiyorum diyor tedavi olmak istiyorum diyor... dr da ovulasyon günü geçtiği için sen adetinle beraber gel diye hastasını gönderiyor ...kadın 2 hafta kadar sonra gidiyor dr a ağlaya ağlaya işte menopaza girdim çok geç kaldım dr zor teselli ediyor durun bir önce kan tahlili yapalım duruma göre konuşuruz diyor belki hamilesinizdir kadın inanmıyor tabii okadar sene olmamış kendiliğinden mi olacak ... mutlu son kadın hamile çıkıyor tahlillerde ...çıkmadık candan umut kesilmezmiş adet olduğumuz sürece umudumuz hep var...

salı günü gitces ama muayne etmiycekler büyük ihtimalle elimdeki tahlil ve rahim filmine bakıcaklar galiba bende tam bilmiyorumda yarın mutlaka bi dr gitcem iyi degilim eggwhite şefaf akıntı degilmi sünen? çamaşırım kup kuru benim zaten çok nadir akıntım olur elimle içine bakıyorum geçen baya krem gibiydi şimdi beyaz ama birazdaha akışkan yani okadar yogun degil ozaman neyi işaretlemeliyim? evet onu degiştirince gene kırmızı oldu harıl harıl temizlik yapıyorum halıları falan kaldırdım yerleri ellerimle silicem viledalıyordum ama yok temizl olmuyo domestoslamak gerek ohh mis gibi ben işe devam ediyim azcık sonra dayanamaz tekrar gelirim bys

Son düzenleme:
ilk okul arkadaşım edi 3yıllık evliydi bebeki yoktu buay eltisi ve görümcesi hamileymiş hatta eltisi normal yolla ikize hamileymiş üzülüyodu karınları büyyüyecek burnuma sokacaklar diye eyyy edi sabah test yapmış şak iki çizgi oda hamile bi evde üç hamiler birden sende artık göbek tokuştururusun onlarla.

bende en son bır coocuk sevdime karar verdim canım:))))))))

evet kuzum hiç karsılasamıoz:))))))))
kız sermaviye dedim 34 yadındaymıs ama ateşi gayet gusel yukslemıs dıye:)))))))))

kendimi uzaydan gelmiş gibi hisssttim kadın beni küçümsedide küçümsedi slak karı 4000 liraya lazer yaptırıyomuş yok arabasını degiştirmiş yok yardımcısı yatalı olmalıymış ayranı yok işmeye benim onu küçük görmem gerek ama ben yapmam o bana neler dedi aglayasım avr ama kanım konuk artık aglayamıyorum bile

deseydin ya yatılı bakıcı, yardımcı ancak ukraynalı,gürcü vb. asıllı olur şöyle güzelinden bi tane alsana eve diye.........hem gözleri gönülleri açılır.... fazla fazla açılırsa kocasınınki artık kendi bilsin

Son düzenleme:
tatlım beklıosun ya
stres olunca gelmıo ıste boylee
bılgemm vardı onun 40.gun gelmıstı bekle bekle kız
bıra koyver bakalım gelır heralde
aynen öyle oldu umutcum dün sabah hayatımda 2. kez 32.günü gördüm ilkinde hamileydim şimdi zırt ama o bile güzel sanırım çok stres yaptım adet olmak istemiyordum ama tabi böylesinden değil dolu dolu olanındandı istediğim olsun buna da şükür olamamak ne kötüymüş şükür binlerce kez kızlar

nazcım ben 5 günde patlama noktasına geldim sen çok kötü olmuşsundur biraz araştırdım stres çok etkenmiş e tabi bende de stresin alası var olmamaya çalışıyorum ama bilinçaltı devrede tabi kandıramıyorum beynimi çok akıllı namuzsuz başka birşide kafa basmaz bunda profum valla
ikizim testi tekrarlamaya gerek kalmadı ama bi daha o tıp merkezine gitmiceğim kesin değersiz var yok un bi anlamı da yok. acabada kalıyosun başka bi tıp merkezi daha vardı gittiğim yazın bi kaç kere kan verdim zorrrrrt çıktı kızlar sanki benle eğlendiler dolayısıyla bi daha da oraya gitmemmmm kendimi bu bölgede mimledim gitcek yer kalmadı manyağım ben alıngan bi manyakkk

offff 13 yıl haaa Allahım acı bize....ben de durumumu bilmeden 6 ay doğum kontrolle korundum komik bee toplam 1.5 yıl bebe istemedik iyi ki istememişiz evliliğimizin için eedicekmişiz o günler mutluydum huzurluydum eski huzurumuzu kaygısız sevişmelerimizi insan içine çıktığımızda yan masada hamile görcem diye kaygılanmadan bebekleri sevdiğim birisi hamileyse hasetlenmeden onunla konuştuğum bebek tebriğine koşa koşa gittiğim infertilite sözcüğünü öğrenmediğim aşılama tüp bebek varikosel endometriozis hsg bhcg vs laflarının anlamsız olduğu günleimi özledim ALLAHIM beterin beteri var bu günlerimi aratma yarabbim Amin

sadece son sayfayı okudum içim kıyıldı...cehalet mutluluktur der bir tüp anası kk neferi kızçe...bende bildiğim hiçbirşeyi asla öğrenmek istemzdim...bir çocuk annesi 30 yaşındaki arkadaşım henüz hiç vajinal muayene olmamış:Sne saadeet değil mi?bildiğim herşeyi unutmak istiyorum...unuttuğpum herşeyi hatırlamak...hala seviyorum hamileleri ve çocukları ama gözlerinde ki duyguyu sevmiyorum artık...korkuyu acabayı...üzülmeyi... Allah kimseyi her ne sebeple olursa olsun evladıyla sınamasın...hele olmayan evletlarıyla hiç...

nextciğim öncelikle duana amin diyerek başlayayım...

ben de mahalle eczacısından her ay 1-2 tane gebelik testi alıyodum baktım olcak gibi değil adam geçmiş olsun diyo gönderiyo sonrada kem küm iyi günler gebelki testi alana geçmiş olsun denmez ama di mi. neyse sonra başka bi eczane ye dadandım mahallede. baktım o da olcak gibi değil. sora 2-3 ay bostanlı dan falan aldım değişik yerlerden anaaaa gına geldi en son netten 50 lik paket aldım tanesi 50 kuruşa geliyo . sıkıldıkça yapıyom hiç kimseye de hesap vermiyom. eşim bile bilmiyo senin kan testi hikayesi de bende gebelik testi hikayesine benziyo yani...
hafta sonu çoook uzun süredir ilk kez idrr torbam sıkışmadan ve bebek düşüncesi olmadan sex yapabildik. ne biçim bi lüksmüş anacımmm. kocamı özlemişim valla o bebek yaptığım adam başka biri kimki o acaba
bu arada bizim okulda 4 kişi gebe kalmaya çalışıyo en kıdemlileri benim tabi ay olarak. ama biri 37 yaşında galiba belkide 38 birisi pko lu birisi normal ama denemeya başladılar mı bilmiyorum tam olarak. bi tanede hamile var ona da baktıkça üstün bi yaratıkmış gibi hissediyorum . vayy beeee diye bakıyorum...

derin bu da sana cavaptı ama alıntı yapmamış....

dün bi arkadaş dediki ben bebek yapmak istiyom 18 gün sürüyo adetlerim. neeeeeeeeeee 18 miiiiiiiiiiiiiiiiii? meğer bittikten sonra sayıyomuş 7-8 gün sürüyomuş. ne zaman hamile kalabilirim diyo bana. bu kızın bi çocuğu 2 düşüğü var. daha gün saymayı bile öğrenememiş zavallı ama ha bire gebe kalıyo....ben her hafta 1-2 dr a oramı buramı açıp onu bunu sokturuyom sabır yarabbim artık yaaaaaaaaaaaaa
kuzey güney dede kız hamile kalıyo kuzey diyor ki o kadar da dikkat etmiştik tüh
bari böle şeylerle kandırmayın len biz gibi garip kızcağızları....sorada yıllarca korunuyoz olcak sanıp

sol kasığım hafif hissettiriyo kendini klomen le yine solda yumurta oluşuyo galiba

Son düzenleme:

oyuyy be ikizlerim ne diyeyimm:)benim gebelik testinde bebeğin olduğu saat ile spermin ağırlığının yazılı olduğunu idda eden bir arkadaşımda var:)tabi bu gebelik hikayesini ballandıra ballandıraa ayy şok olduk hiç beklemioduk diye anlatanlardaannn:)))ne diyim ki:=)Hayatt güzelldiirr beeeeeeeee

ben böyle büyüklük taslayanların başkalarını küçümseyenlerin kendi eksikliklerini bastırmaya çalıştıklarını düşünüyorum ...bir kaç kez de tanık oldum neden öyle davrandıklarını kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar...

en yakın arkadaşım beni anlayan yegane insan ediii de hamile :) nasıl aglıyodu kısa dedilerki 5cmlik kist var ameliyat dediler 3yıl bekledi pat bi baktı yeni evlenen görümcesi hamile bide baktı eltiside ikiiinciye hamile nasıl aglıyodu ben ameliyat olmam çok korkuyorum diye hastaneye gitmişler görümcesi nts girmiş bebekin kalp atışlarını edi ye dinletmiş nasıl üzülmüş arkasından eltisi girmiş bi çıkmış ikiz nasıl mutlu olmuşlar edi eve gelmiş agla agla. günü geçmişti çarşambaydı regli kalk gebelik testi yap dedim heray yapyom sonuç gene negatif çıkıcak canım sıkılıcak yapmam diyodu pazar sabahı yapmış hemen iki çizgi nasıl mutlu olmuş anlatamam allah işte. onun adına okadar sevindimki anlatamam ama kendi adıma birkez daha kırbaçlandım. gece agladımda agladım ben bögürdükçe kocam tv sesini açtı gel bi sarıl bi şevkat göster. zaten o oturmaya gittigimiz salak karı beni aşşaladı pislik gibi hisssettim kendimi eltimde sözde hamileymiş ama aldırmış kocasını haberi yokmuş oda bana aklınca nisbet yapıyo yalancı erkek çocuk diye ölüyo olmuyomuş iki kızdan sonra. bana kürtaj yaptırdım diyip gülüyo. eyyyy allahım banada bizede ver ne olur şu aciz kullarınıda sevindir. herşeyim bebege baglı benide gör ne olur acılar çektigim sancılar dinsin. inanın vicudumun her zerresi kemikleirm iliklerim milim milim sızı ve ızdırap içinde günül yorgunlugumu saymıyorum bile. lekem durmadı kasıklarım öldürüyo ama gitmiycem dra tüp bebege biraz dinlenmek istiyorum kenimi dinlemek aglamamak istiyorum. inanın dün gece ölüyüm istedim acılarım dinsin yanlızlıgım bitsin istedim huzur istedim.

vay beee demek hiç vajinal muayene olmamış ne diyim ben nerelere gideyim ikizleeerrrrr sen de duyyy olmazların anası benim kurban bayramından 2 önceki ay dr gittim bülente hocaya hoca dedik yap şu tüp bebeği hoca dediki doğaldan oldu biraz daha deneyin iyi dedik hocaaa efendi deneyek 2 ay geçti olmadı tam tüpe gitcez anaaaaaammmm tüp bayramın ortasına denk geliyo aman dedik stres yaparuk olmaz falan sonra yok 3. gün embriyosu yok şu yok bu deriz sonraki aya erteleyek anammmm bekle Allah regli olmam neyse şukür oldum bu sefer eşim aramış bizim hoca y.dışına gitmiş iyi mi hahahahahahahahah eşim de serdar özşenerden almış randevuyu bilmem kaçıncı drum bilmem kaçıncı kez vajina muayenesi yorummmmmsuuuuuuuzzzzzzzzz yine de şükür yine de şükür Allah ım sabır yaarabbimmmm

kız deseydin yaa hangi pozizyonda hamile kalmışın onu da gösterdi mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…