- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.681
tükan kapandı......... herkes mışıldıyor bazıları horulduyor. bense boğaz ağrımla başbaşa kaldım o benim en sadık dostum onsuz 1 ay geçirmem bile mucize sanırsam.......antibiyotik başladım.
13 yıl bebeği olmayan bi arkadaşım vardı 2 tüp 3-5 aşılama oldu. tüpü de kapalı çıkmıştı. hsg sonrası 4. ayda gebe kaldı 38 yaşında doğurdu. aklıma geldi de yazıyım dedim.
artık kabullenmek istiyorum bu durumu eski hayatıma dönmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.kısır olduğumdan habersizsaf saf mutlu mutlu yaşıyormuşum. dertsiz tasasızmışım.
gece gece çenem açıldı tek başıma konuşuyorum iç sesimi susturup bende fosurdamaya gidiyorum
canım eggwhite ı işaretlemişsin ya ondan yanmıştır sil onu bakalım nolacak sönecek mi?
ateşe göre yumurtlama olmuş gibi ama çizgini de çekmedi bakalım izleyip görcez. yalnız lütfen yarın bi dr a görün aksi bişey olmasın normal değil bu kadar kasık ağrısı. randevunuz yarın mıydı?
evet bazı yerlerinde kanalı değiştirdim tahammül edemedim... bende bir çocuk sevdim i izliyorum aslında ...ama kardeşim vardı o da ya ferihayı izliyor yada hayat devam ediyoru izliyor .... öbür filmin başını kaçırdım diye bende açmadım birdaha netten izlerim diye
canım benim hatırladığım 2 kez geldi başıma... bende normalde 30 günde olurum 10 gün geçmişti 3 kez test yapmıştım çıkmadı... birde nasıl sıkıntılı oluyor nefes darlığından karnımın şişliğinden nasıl bunalmıştım birde ramazandı gece yemek ye yat stresten patlamak üzereydim...inşallah biran önce adet olup tüpe başlarsın
canımmmm nasılsın bakem topiş anne :)) bi denk gelip çenelenemiyoz senle hee
klomene dün korkarak başladım günde 1.yani 3. gün oluyo. bi moka yaramaz 1 tane dedi ateşçi kızlardan biri. bu ay da boşa geçecek benim antika dr yüzünden.ama napim işte 5 taneyi yutucam 8. gün bitmiş oluyo o gün dr a gidicem. öyle işte.2. yi yuttum bugün.
yaaa next o kan testi doğru mu ki kızzz.. bi daha mı yaptırsan adam gibi bi yerde.
umutt nolur açıkla çatlıcam bu hatun dedim 34 yaşındayım dedi kim dedi ne dedi neye dedi nasıl dedi:)))))))))
ooooo tupbaby hoşgeldin mucksssssssss
kötü bişey olacağı zaman anneler hisseder değil mi kuşum?? hissetmediğime göre kötü bişey de olmayacak topiğin kızına :)))) azaltılmış doktor numunesi
aynen öyle oldu umutcum dün sabah hayatımda 2. kez 32.günü gördüm ilkinde hamileydim şimdi zırt ama o bile güzel sanırım çok stres yaptım adet olmak istemiyordum ama tabi böylesinden değil dolu dolu olanındandı istediğim olsun buna da şükür olamamak ne kötüymüş şükür binlerce kez kızlartatlım beklıosun ya
stres olunca gelmıo ıste boylee
bılgemm vardı onun 40.gun gelmıstı bekle bekle kız
bıra koyver bakalım gelır heralde
canım benim hatırladığım 2 kez geldi başıma... bende normalde 30 günde olurum 10 gün geçmişti 3 kez test yapmıştım çıkmadı... birde nasıl sıkıntılı oluyor nefes darlığından karnımın şişliğinden nasıl bunalmıştım birde ramazandı gece yemek ye yat stresten patlamak üzereydim...inşallah biran önce adet olup tüpe başlarsın
ikizim testi tekrarlamaya gerek kalmadı ama bi daha o tıp merkezine gitmiceğim kesin değersiz var yok un bi anlamı da yok. acabada kalıyosun başka bi tıp merkezi daha vardı gittiğim yazın bi kaç kere kan verdim zorrrrrt çıktı kızlar sanki benle eğlendiler dolayısıyla bi daha da oraya gitmemmmm kendimi bu bölgede mimledim gitcek yer kalmadı manyağım ben alıngan bi manyakkkcanımmmm nasılsın bakem topiş anne :)) bi denk gelip çenelenemiyoz senle hee
klomene dün korkarak başladım günde 1.yani 3. gün oluyo. bi moka yaramaz 1 tane dedi ateşçi kızlardan biri. bu ay da boşa geçecek benim antika dr yüzünden.ama napim işte 5 taneyi yutucam 8. gün bitmiş oluyo o gün dr a gidicem. öyle işte.2. yi yuttum bugün.
yaaa next o kan testi doğru mu ki kızzz.. bi daha mı yaptırsan adam gibi bi yerde.
tükan kapandı......... herkes mışıldıyor bazıları horulduyor. bense boğaz ağrımla başbaşa kaldım o benim en sadık dostum onsuz 1 ay geçirmem bile mucize sanırsam.......antibiyotik başladım.
13 yıl bebeği olmayan bi arkadaşım vardı 2 tüp 3-5 aşılama oldu. tüpü de kapalı çıkmıştı. hsg sonrası 4. ayda gebe kaldı 38 yaşında doğurdu. aklıma geldi de yazıyım dedim.
artık kabullenmek istiyorum bu durumu eski hayatıma dönmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.kısır olduğumdan habersizsaf saf mutlu mutlu yaşıyormuşum. dertsiz tasasızmışım.
gece gece çenem açıldı tek başıma konuşuyorum iç sesimi susturup bende fosurdamaya gidiyorum
nextciğim öncelikle duana amin diyerek başlayayım...
ben de mahalle eczacısından her ay 1-2 tane gebelik testi alıyodum baktım olcak gibi değil adam geçmiş olsun diyo gönderiyo sonrada kem küm iyi günler gebelki testi alana geçmiş olsun denmez ama di mi. neyse sonra başka bi eczane ye dadandım mahallede. baktım o da olcak gibi değil. sora 2-3 ay bostanlı dan falan aldım değişik yerlerden anaaaa gına geldi en son netten 50 lik paket aldım tanesi 50 kuruşa geliyo . sıkıldıkça yapıyom hiç kimseye de hesap vermiyom. eşim bile bilmiyo senin kan testi hikayesi de bende gebelik testi hikayesine benziyo yani...
hafta sonu çoook uzun süredir ilk kez idrr torbam sıkışmadan ve bebek düşüncesi olmadan sex yapabildik. ne biçim bi lüksmüş anacımmm. kocamı özlemişim valla o bebek yaptığım adam başka biri kimki o acaba
bu arada bizim okulda 4 kişi gebe kalmaya çalışıyo en kıdemlileri benim tabi ay olarak. ama biri 37 yaşında galiba belkide 38 birisi pko lu birisi normal ama denemeya başladılar mı bilmiyorum tam olarak. bi tanede hamile var ona da baktıkça üstün bi yaratıkmış gibi hissediyorum . vayy beeee diye bakıyorum...
derin bu da sana cavaptı ama alıntı yapmamış....
dün bi arkadaş dediki ben bebek yapmak istiyom 18 gün sürüyo adetlerim. neeeeeeeeeee 18 miiiiiiiiiiiiiiiiii? meğer bittikten sonra sayıyomuş 7-8 gün sürüyomuş. ne zaman hamile kalabilirim diyo bana. bu kızın bi çocuğu 2 düşüğü var. daha gün saymayı bile öğrenememiş zavallı ama ha bire gebe kalıyo....ben her hafta 1-2 dr a oramı buramı açıp onu bunu sokturuyom sabır yarabbim artık yaaaaaaaaaaaaa
kuzey güney dede kız hamile kalıyo kuzey diyor ki o kadar da dikkat etmiştik tüh
bari böle şeylerle kandırmayın len biz gibi garip kızcağızları....sorada yıllarca korunuyoz olcak sanıp
sol kasığım hafif hissettiriyo kendini klomen le yine solda yumurta oluşuyo galiba
kendimi uzaydan gelmiş gibi hisssttim kadın beni küçümsedide küçümsedi slak karı 4000 liraya lazer yaptırıyomuş yok arabasını degiştirmiş yok yardımcısı yatalı olmalıymış ayranı yok işmeye benim onu küçük görmem gerek ama ben yapmam o bana neler dedi aglayasım avr ama kanım konuk artık aglayamıyorum bile
deseydin ya yatılı bakıcı, yardımcı ancak ukraynalı,gürcü vb. asıllı olur şöyle güzelinden bi tane alsana eve diye.........hem gözleri gönülleri açılır.... fazla fazla açılırsa kocasınınki artık kendi bilsin
sadece son sayfayı okudum içim kıyıldı...cehalet mutluluktur der bir tüp anası kk neferi kızçe...bende bildiğim hiçbirşeyi asla öğrenmek istemzdim...bir çocuk annesi 30 yaşındaki arkadaşım henüz hiç vajinal muayene olmamış:Sne saadeet değil mi?bildiğim herşeyi unutmak istiyorum...unuttuğpum herşeyi hatırlamak...hala seviyorum hamileleri ve çocukları ama gözlerinde ki duyguyu sevmiyorum artık...korkuyu acabayı...üzülmeyi... Allah kimseyi her ne sebeple olursa olsun evladıyla sınamasın...hele olmayan evletlarıyla hiç...
oyuyy be ikizlerim ne diyeyimm:)benim gebelik testinde bebeğin olduğu saat ile spermin ağırlığının yazılı olduğunu idda eden bir arkadaşımda var:)tabi bu gebelik hikayesini ballandıra ballandıraa ayy şok olduk hiç beklemioduk diye anlatanlardaannn:)))ne diyim ki:=)Hayatt güzelldiirr beeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?