- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.601
rahatla tabi yaa amannnn ye iç keyfine bak.ister git evde 50 lik test al yap yap rahatla
sen kendin için en iyisini yapıyosun korkma tabi tüp senden korksun hayatım. ağlayıp da durma artık yeter emi.
öp valla çok yanıyo annnneeeeeee.......
vallahi konuştuk telde ohh güldük eğlendik. bebe mebe üzümez bizi
hatırlıyorum aklıma sen geldin zaten. bereket olsun bari ne diyim.
ayyy başta kendine çıksın bu rüya. bende sürekli rüyamda seni gördüm umutcum. ben soruyodum bu ilaç doğru mu bu dr doğru ilaç mı vermiş sen diyordun hayır bu yanlış eksik fazla vb. ben sabaha kadar dr a iflit oldum...dr u değiştirdim gitti:) bi daha gitmeyi düşünmüyorum.klomen bitiyo ertesi günü dikkatini çekeyim 2 saat arayla hem ronya nın dr undan hem de medicalpark dr larından vedat bey e randevu aldım. ronya nın dr unun hemşiresi bile sordum da klomen bitince hemen gel dedibenim dr un kendisi bile bunu diyemedi.dr lar umarım 2 kez muayene olduğumu anlamazlar bi günde. zararlı olur muki
hangisini beğenirsem ona devam etcem 2 ay takip sora tüp. hadi bilemedin 3 ay. yapmadım demeyeyim next in dr u takip yapmıyormuş tahmin ettiğim gibi.
derinnnnn regl ıcın cok erken daha dpo 9 dasın 4-5 gunun var:)))
ınsallah yerkelme lekelsıdır bu:)))))
yaa ben bu jargona pek sabii kaldım dpo ne acebaa:))öylemii ama eee şimdi kırmızı çizgi çekmiş 15. güne orda çatlamış diyo kaliba
oha o halde 19 u mu diyo öyleyse üzerine mi 14 sayıcam:So halde 2-4 aralık yaa aman benim mercimek aklım her haltı anladı şu yımırtayıı anlayamadı yaa zati taployuda bozmuşum ahahahahabu arada test hala 2. kademeee DDumutt sende durum neeee; dakka skooorrr:))
kızlar çakşır kökünün sperm sayısını ve hareketlılıgını arttırdıgını söluyolar aranızda kullanan varfmııı???
kız sen gebe olmayasınbu kanama erken ama:) harbi yerleşme mi ki ne. kendine dikkat et bu günlerde var mı bi belirtin?
valla neden olmasın:)))
kuzum sen su sperm arama ıslemınıde yapır bakalım
vajına servıks uygunmu spermı saklamak ıcın yoksa,
hemen ölüolarmı
hayret valla klomn takıbını bılmyen drdan boyle bır ıstek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?