• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com işaretledim apllaaaaaa kuurban olurum sanaaaa muahhh sen daha tatlısın çaktırma :)

CANIM BENCE İNİŞ ÇIKIŞLARINDAN DOLAYI TABLON HENÜZ VÜCUT ISISI ORTALAMANI BELİRLEYEMEMİŞ.. O YÜZDEN ÇİZGİNİ ÇEKMEMİŞ. AMA EĞER BİR KAÇ GÜN DAHA ISIN YÜKSELİRSE...BENCE 14. YA DA 18. GÜNE ÇİZGİNİ ÇEKER...HADİ HAYIRLISI...BU DA BENİM TABLOM:

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com...

DÜN 15. GÜNDEYDİ ÇİZGİM.. BUGÜNKÜ DEĞERİMİ GİRİNCE ISI ORTALAMAM YÜKSELDİ O YÜZDEN ÇİZGİMİ 16. GÜNE ÇEKTİ...BAKALIM AŞAĞIDAKİ YORUMLARDA ŞANSIN YÜKSEK DİYOR AMA BAKALIM..HENÜZ YORUM İÇİN ÇOK ERKEN...DAHA 11 GÜNÜM VAR...

Son düzenleme:
hehe o adam gözünde elektron mikroskobundan yapılma bi gössslük takıyomuş. gelse de benim kocişimin de şöle testislerine bi göz atsa:52::52::52:

umut 11 hoşgeldin nasılsın?

derinnnn sana ateşçi kızlar topiğinden neden cevap gelmedi biliyomusun... oraya cihazla ilgili notlar düştün yaa 1. kademe 2. kademe vb. kimse onları anlamıyor ondan kimse yorum yapamamıştır.şimdi artık tablonu koyabilirsin ordan yorumlar gelir..... bayadır aklımdaydı anca yazabildim sanaa.......

bir de sermavi nin ateş tablosunun linkinin olduğu sayfayı aradım aradım bulamadım yeter in de yazdıkları vardı bende görünmüyo çatlıcam sinirden. bi kez gördüm sonra silindiler sanki arıyorum arıyorum yok yok yok sermavi yine koy tablonu.
bir de derin le sermavi sizin topik hangısi beni de davet edin bi gün gelim olma mıııı

CANIM BİZİM TOPİK"OVULASYON CİHAZI İLE YUMURTA TAKİBİ YAPANLARRR" TOPİĞİ...HER ZAMAN BEKLERİZ...BİRİMİZİN PROFİLİNE GİRİP YAZDIĞIMIZ CEVAPLARDAN GİREBİLİRSİN....BEN DE TABLOMU KOYUYORUM ŞİMDİ...

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com...

DÜN 15. GÜNDEYDİ ÇİZGİM BUGÜNKÜ DEĞERİMİ GİRİNCE ISI ORTALAMAM YÜKSELDİ O YÜZDEN ÇİZGİMİ 16. GÜNE ÇEKTİ...BAKALIM TABLONUN AŞAĞISINDAKİ YORUMLARDA ŞANSIN YÜKSEK DİYOR AMA BAKALIM..HENÜZ YORUM İÇİN ÇOK ERKEN...DAHA 11 GÜNÜM VAR...

BEN BU AY DOKTOR KONTROLÜNDEYDİM , ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM...GERÇEKTEN TABLO BİLİYO YAA...BEN YA 15. ÜN AKŞAM YA DA 16. GÜN SABAH ÇATLADIM...:))...ÇÜNKÜ 16. GÜN DOKTORUM TEKRAR ÇAĞIRMIŞTI...GİTTİM ÇATLAMIŞ DEDİ...

Son düzenleme:
BENDE HAYAT DEVAM EDİYORU İZLEDİM GELDİM KAÇ SAYFA BİRDEN İLERLEMİŞ :nazar:

kuzum bende onu ızledımde bıraz sıkıldım bazı yerlerınde7soyle
tutkulu bır aşk olmazsa yakısıklı bı esas oğlanla guzel bı kız arasında
cekılmıo valla:))))))))))))7bende bı ara bı cocouk sevdıme bktım odagha heyecanlı geldı:)))))))))))

ben geldim garip bir hali içindeyim.. sanırım tedirgin olmam lazım ama içim son derece huzurlu!! perşembe akşamı ve bu sabah iki doktoruma da gittim..ikisi de aynı şeyleri söylüyorlar bebeğin büyüyor ama az büyüyor bu duruma gelişme geriliği diyemeyiz ama düşük doğum ağırlığı ile dünyaya geleceği artık kesin.. her ikisi de beni artık daha sık görmek istiyorlar bugün nst de yapıldı sorun gözükmüyor, suyum dopplerim hepsi iyi ama kızımın kafası ve bacakları haftası ile uyumlu iken karnı 2,5-3 hafta geride kilosu iki ölçümde farklı çıkıyor yaklaşık 1350 gr. aslında gramı çok düşük değil haftasına göre ama karın ölçüsü sorun.. her iki doktor da bekliycez 34ü geçmeni bekliycez 34ü geçtiğinde azar azar da olsa kilosu artmaya devam ediyorsa kalacak ama 34ü geçtikten sonra kilo alımı durursa beklemeye gerek yok alırız artık dedi.. hastaneyi sordum eğer erken olursa doğum yapmayı düşündüğüm hastane yenidoğan için yeterince donanımlı mı yoksa parayı bulup buluşturup acıbademe mi gidelim dedim hayır senin gideceğin hastane daha yeni daha donanımlı dedi içim rahat etti.. şşimdi öööylesine oturuyorum boş boş bakıyorum şimdi ben üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.. akşam eşim gelince valizimi yapıcam birazdan konacakları çıkartıcam akşam da yerleştiricem..

canım doktorlar ne kotuunu soylerler herzaman
gulum diye bı kızcağız vardı onada oye demsılerdı ama
sonradan kıloalmaya başladı ve zamanında doğdu
sen canını sıkma proteın ağırlıklı beslenmeye çalışbebeğin kılo alacağı sekılde
beslenmeye çalış cnm stres yapma ama tamammı zaten huzurluymussun
olumsuz bısı olsabu kadar rahat olmazısn bence:))))))))))))

herkes bu tetkiği merak etti de işte bunu bi tek benim antika dr dan duydum başkalarından daha ne duydum ne gördüm. o yüzden bakalım diğer dr lar yapacacak mı?

aksiiiiiiiii şeytaaaaaaannnnn:33::33:

lekeyi spotting işaretliceksin canikom. ya 13 ya 17 . günde tımırtladın gari dur çalışmayı bırak zaten. yalnız nazar felan da etmedik. o kadar çalışınca zaten artık böğğk gelmiştir sizede .........

demek artık beni öpmüyosun hıh:20::20:söyle bizi bulduğunu kocan çatlasın ohhh:52::52:

ayşecim tek bişey söyleyeceğim içinin huzurlu olması bence sana her şeyin yolunda olduğunu ve olacağını söylüyor. bu huzur çok iyi senin ve bebeğin için....

ayyy bana da öyle geliyo yaaaaaaaaa ama bende umutlandırmak istemiyorum çok. inşallah:21::21:

ayy hadı bakalımyapsın da bızde öğrenelım kuzum
sen naaptın bugunmu gıdıodun doktorlra klomen basladınmuı:)))))))

dolma dolduruyum birde mercimek çorrrba kalka tatlıda var zaten salata fiks üstünede çayyyy kurabiye onun üstünede üstte benim oldugum güzel bi fik fik ay ayyy ayyy hadi ben gittim öpüldünüz en sulusundan yavru kuşlarım taze çıtırlarım sevgililerimmmmm :8:

ohhhh annem sen adresi verde bu aksam sana geleelmı bız en ıyısı:)))))))))

dolma dolduruyum birde mercimek çorrrba kalka tatlıda var zaten salata fiks üstünede çayyyy kurabiye onun üstünede üstte benim oldugum güzel bi fik fik ay ayyy ayyy hadi ben gittim öpüldünüz en sulusundan yavru kuşlarım taze çıtırlarım sevgililerimmmmm :8:

ohhhh annem sen adresi verde bu aksam sana geleelmı bız en ıyısı:)))))))))

kızlar ben de kasım adetimle tüpe başlıcatım çarşamba günü olması gereken adetim bi türlü olmuyor kan verdim bi heves değer içermeyen kan testiymiş kanda gebelik var ya da yok diyomuş tıp merkezinde yaptırdım yok çıkt:53:ı hiç belirtim yok başıma ilk kez böyle bişi geliyo stres oldum galiba offf
benim gibi adeti 28 günü aşmayıp gebe de olmayıp başına böle bi olay gelen var mı offf adet olmak bile güzel kızlar adetimi istiyorum :53:

kızlar ben de kasım adetimle tüpe başlıcatım çarşamba günü olması gereken adetim bi türlü olmuyor kan verdim bi heves değer içermeyen kan testiymiş kanda gebelik var ya da yok diyomuş tıp merkezinde yaptırdım yok çıkt:53:ı hiç belirtim yok başıma ilk kez böyle bişi geliyo stres oldum galiba offf
benim gibi adeti 28 günü aşmayıp gebe de olmayıp başına böle bi olay gelen var mı offf adet olmak bile güzel kızlar adetimi istiyorum :53:

tatlım beklıosun ya
stres olunca gelmıo ıste boylee
bılgemm vardı onun 40.gun gelmıstı bekle bekle kız
bıra koyver bakalım gelır heralde

kuzum bende onu ızledımde bıraz sıkıldım bazı yerlerınde7soyle
tutkulu bır aşk olmazsa yakısıklı bı esas oğlanla guzel bı kız arasında
cekılmıo valla:))))))))))))7bende bı ara bı cocouk sevdıme bktım odagha heyecanlı geldı:)))))))))))
evet bazı yerlerinde kanalı değiştirdim tahammül edemedim... bende bir çocuk sevdim i izliyorum aslında ...ama kardeşim vardı o da ya ferihayı izliyor yada hayat devam ediyoru izliyor .... öbür filmin başını kaçırdım diye bende açmadım birdaha netten izlerim diye

canım benim hatırladığım 2 kez geldi başıma... bende normalde 30 günde olurum 10 gün geçmişti 3 kez test yapmıştım çıkmadı... birde nasıl sıkıntılı oluyor nefes darlığından karnımın şişliğinden nasıl bunalmıştım birde ramazandı gece yemek ye yat stresten patlamak üzereydim...inşallah biran önce adet olup tüpe başlarsın

ayy hadı bakalımyapsın da bızde öğrenelım kuzum
sen naaptın bugunmu gıdıodun doktorlra klomen basladınmuı:)))))))
canımmmm nasılsın bakem topiş anne :)) bi denk gelip çenelenemiyoz senle hee
klomene dün korkarak başladım günde 1.yani 3. gün oluyo. bi moka yaramaz 1 tane dedi ateşçi kızlardan biri. bu ay da boşa geçecek benim antika dr yüzünden.ama napim işte 5 taneyi yutucam 8. gün bitmiş oluyo o gün dr a gidicem. öyle işte.2. yi yuttum bugün.
yaaa next o kan testi doğru mu ki kızzz.. bi daha mı yaptırsan adam gibi bi yerde.
ayyy sekerımm hatun dedım 34 yasındayım dedı ama maaşallah
gayet de guzel çatlamıs dedım valla hadi sonu guzeolsun ınsallh:)))))
umutt nolur açıkla çatlıcam bu hatun dedim 34 yaşındayım dedi kim dedi ne dedi neye dedi nasıl dedi:)))))))))
Ben geldim hepinizi opuyorum:)))

ooooo tupbaby hoşgeldin mucksssssssss

evet bazı yerlerinde kanalı değiştirdim tahammül edemedim... bende bir çocuk sevdim i izliyorum aslında ...ama kardeşim vardı o da ya ferihayı izliyor yada hayat devam ediyoru izliyor .... öbür filmin başını kaçırdım diye bende açmadım birdaha netten izlerim diye

canım benim hatırladığım 2 kez geldi başıma... bende normalde 30 günde olurum 10 gün geçmişti 3 kez test yapmıştım çıkmadı... birde nasıl sıkıntılı oluyor nefes darlığından karnımın şişliğinden nasıl bunalmıştım birde ramazandı gece yemek ye yat stresten patlamak üzereydim...inşallah biran önce adet olup tüpe başlarsın

evet evet katılıyorum bir çocuk sevdim fena değil en azından ordaki çatlak abla için izlenebilir ben bayıldım o karektere tam ruh hastası bakalım nasıl delircek hehehe çok kötüyüm alahım ama film diye valla ...hem aşk da var..

evet evet katılıyorum bir çocuk sevdim fena değil en azından ordaki çatlak abla için izlenebilir ben bayıldım o karektere tam ruh hastası bakalım nasıl delircek hehehe çok kötüyüm alahım ama film diye valla ...hem aşk da var..

evet rolünü çok güzel yapıyor tam kıskanç bunalım abla ...aşksız olmaz ben halen eski sinamaları ilk defa seyrediyormuş gibi zevkle izliyorum seviyorum yeşilçam filmlerini

tükan kapandı......... herkes mışıldıyor bazıları horulduyor. bense boğaz ağrımla başbaşa kaldım o benim en sadık dostum onsuz 1 ay geçirmem bile mucize sanırsam.......antibiyotik başladım.
13 yıl bebeği olmayan bi arkadaşım vardı 2 tüp 3-5 aşılama oldu. tüpü de kapalı çıkmıştı. hsg sonrası 4. ayda gebe kaldı 38 yaşında doğurdu. aklıma geldi de yazıyım dedim.
artık kabullenmek istiyorum bu durumu eski hayatıma dönmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.kısır olduğumdan habersiz :9:saf saf mutlu mutlu yaşıyormuşum. dertsiz tasasızmışım.
gece gece çenem açıldı tek başıma konuşuyorum iç sesimi susturup bende fosurdamaya gidiyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalar,
aslında yazdığım bi kaç topik varken,nerden cıktı bu topik derseniz
uzun süredir kendimi resmen arafta hissediyorum şöyle bir özetleyim anlaşılacaktır:)
ben 28 eşim 32 yasında,bundan 2 yıl once bu zamanlar bebek planlamaya başladık..
bı kaç ay olmayınca,gebelik bölümünden ateş ölçme topiğine girmeye başladım sık sık,
sonraki ay eşimdeki varikoseli öğrendik sonra varikoselden sonra hamile kalanlar topiğine,
1 yıl olmayınca aşılamaya başlayalım dedik o topiklerde fink attım,az dozla cok yumurtam olusunca
aşılmadan tüpe geçildi direk ve böylece son durağım tüp bebek özel bölümündeki topikler oldu...
vallahi henüz bitmedi:))))sonra 2 negatif denemden sonra benım eşimin 1.5 yıl önce yapılan ameliyatının
basarısız olduğu ve varıkoselle bırlıkte reflununde olduğu gıbı durduğunu öğrendik,cok sukur dıorum cunku hala boşa çabalıyor olacaktık,eğer spermlerı onarmıosanız tüp bebek yaptırmakta manasız oluyor..
son durumumuz 2 ay önce eşim çifttarflı varıkosel amelıyatı oldu bi dolu ven varmıs varıkosellı,hepsi bağlanıp kesıldı..suan seneye yaza kadar kendımıze sure verdik doğal denicez:))))))
fakat artık böyle bi topik açmak şart oldu..benim ilk başladığım topiğimde nerdeyse kimseyi tanımıyorum maaşallah hepsi hamile kaldı,ve aklımın bir ucunda da tüp bebek gelişmeleri olacak nasılsa diye yeni topiği buraya açtım...
benim içimde umut,güç ve emek verecek dirayet var ama çevremde kımseyla paylaşamadığım için sizlere ihtiyacım var, gelin birbirimize moral ve güç verelim, sadece bebekten değil hayattan da,modadan da magazinden de bahsedelim..dularımızı paylaşalım ve burda kocaman bi voltran oluşturalım...bi yandan da tüp bebekteki gelişmeleride takip ederiz..eğer kafamdaki paylaşımlar olursa hiçbirimize bu süreç zor gelmeyecek allahın ıznıyle
hadii beklıyorum hepınızı 5 cayına muhabbete:))))))))
hayırlısı olsun inşallah

canım doktorlar ne kotuunu soylerler herzaman
gulum diye bı kızcağız vardı onada oye demsılerdı ama
sonradan kıloalmaya başladı ve zamanında doğdu
sen canını sıkma proteın ağırlıklı beslenmeye çalışbebeğin kılo alacağı sekılde
beslenmeye çalış cnm stres yapma ama tamammı zaten huzurluymussun
olumsuz bısı olsabu kadar rahat olmazısn bence:))))))))))))

kötü bişey olacağı zaman anneler hisseder değil mi kuşum?? hissetmediğime göre kötü bişey de olmayacak topiğin kızına :)))) azaltılmış doktor numunesi:1:

fırlayan bi kol bacak yada bi organ görürseniz o benim bilesiniz vallakasık ve bacak agrılarımdan çatlama noktasına geldim sanki patlıycam parça parça organlarım dagılcakmış gibi alllam yarım ettt
http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd bugünkü ffim ne olur bi bakın ilk defa yeşil ışık yandı hep kırmızıydı

Son düzenleme:
Back