ne diyeyim ki...senin esas sorunun tüpten çok öte karasalcım.herkes içinde bulunduğu durumu atlatmak için bir yol arıyor hayatta herkes için bu böyşle her konu için...benim öylediklerimin bir kaç level üstü yaşadığın durum.ortalama acının üzerinde yani.rahatsızlıklarını biliyordum ama içinde bulunduğun durum rahatsızlığından çok çok daha önemli

yani oldukça ekstrem bir durum bu seninkisi.Rabbim bir an evvel aydınlığa çıkmanı nasipp etsin.biz hayatta bebek meseleleriyle boğuşuyoruz yıkılıp yıkılıp kalkıyoruz güya...ama senin için durum tam böylede değil...

ne biliym inşallah hakkında hayırlısı olsun...Allah kulunu darda koymaz karasal.ne kadar zor olsada yaşadıklarının elbet bir nedeni bir de sonu var inşallahh...senin için dua edicem

ama eşinin tavrı yani bebek çok istiyorsun her cümlenden o kadar belli ki...hatta benim gördüğüm pek çok kişiden çok...hatta benden çok...ama ben Allaha senin için en iyisi ne ise o olsun diye dua edicem...Allah yardımcın olsun,yardımcımız olsun...ama bir konuda yine ısrar edicem ben senin için söylemiyorum söylediklerimi.durumun gerçekten ekstrem bir durum senin seçtiğin yol bu umarım fat-ydada sağlar ama zaten ben ona yönelik söylemiyorum hayatım

genel toplam bir bakış açısı olarak belirtiyorum:)bu konuda anlaştığımızı umuyorum...sen değilsin senin tavrın değil konu ben geneli itibariyle belirttim

inşallahh en kısa zamandaa herşey yoluna girer,Rabbim kulunu darda koymaz işallah gördüğün göreceğin bu olur mübarek günde ne diyim