• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Bugün cerrahpaşa da İsmail beye gittim.Artık devlet hastanesinde sadece derslere giriyormuş.Muayene etmiyo.Cerrahpaşa da prof kalmamış anlayacağınız yasa gereği onlar özeli seçtiler haklı olarak.Neyse ben 1.denememde başarısız olduğum için yumurta rezervim azalmış bu ay kafamı sakinleştirip kimseyle görüşmycem.Hayıt otu ve soğan kürüne bende buradski yazıları okuduktan sonra umutlandım.FSh değerim 14.36 bunun yüksek olmasının dışında bi sorun yok.Acaba hayıt otu bana fayda edermi.Ederse size yazacağım.İsmail beyde tedavi olan veya olacak olan varmı hanımlarr
selammm kedicimmmmmmm:3:valla keçiboynuzu kıll yün yedik içtik ama bunları yeepmadım valla.ama dikkatli kullan canım birde mesela bi daha ki ayada test yap fsh a bak muhakkak Allahhh şifalık versin bir an önceee:16:
kızlar çakşır kökünün sperm sayısını ve hareketlılıgını arttırdıgını söluyolar aranızda kullanan varfmııı???

:53:ahh be kardeşim hep bişiler diyolarr ama ben duymadım canım...sen deenedin mi?:16:

yok be canım ne belirtisi asaaabiyet var o kadar:))oda regli geleyor dedim ama şimdi ne zman gelir yaaa:26:
kız asabiyet de gebelik belirtisi vallahi bak....
anam yaaa ikizlerr sana özelden attım şifreyi neyin ya ben reghi diilmki neden öle olduu:53:yab böle kıl gibi bir kahver-lik kanamada diilde az az kremsi akıntım var yani çoook az olmakln birlşkte onun arasından çıktıı:))ikizzlerr ben şu sperm arama işini merak ettim yaaa:26:ben bebek istiyorum dedim gittim alll olur bebeniz dediler hemen tüp yaptık:9::37:ondan takip makip bu konularda çok az fikrim var ama denemeye değer yaaa nasıl olack çok merakkk ettim bennnnnn:32:

umut biliyomusun eşinin azosperm olduğunu öğrendiğimiz en yakın arkadaşıma bir yıl boyunca dru ultrasonu sokuppp yumurtayıı döllmeye çalışan spermm görüyorum demşşş::37:bu mal insan bana yılın sonunda dedi çok güvenmiş tabi benim ruhum muhalefet malumunuz :52:sonra tahliller tetkikler adamda sperm yok dışarı çıkan canlı...yaa yaşa ki gör demişlerr benim tüpçüye gittik kadın dedi biz mikroskopla zor görüyozzz:9:ahahahhaÇ:)dedim o abi keşke kahve falı baksa dimi amaa:)))
grafiğini düzelttim şekerim.hehehe benim dr da mikroskopta bakcakmış işte. bu da mı gol değil acaba bu da mıııııııı:52::52:bilmiyom artık gözleri iyi görüyosa...
ahhh İKİZLERRR sen varya buralara yakın olaydınn senii çoktann kolundan tutup hem rüştü beye hem serap hanıma götürürdüm.biri yıllarca zeynep kamilin tüp bebek kilinik şefliğini yapmışşş öbürsü hem tüpçüü hemde riskli gebelik uzmanı gatadan emekli prof çok kıyaall toktorlarr örtmenimmm ya gözüm kapalı güveniyorumm ölee yaniii ki ben çok kıl insanım:(milletin yere koyamadığı yücel karamanı öldüresim geldiydii meselaaamm:)))
aman yaaa üfff yeni dr uma söylerim o bakar vajina sıvısına da napim....yeter ki güveneyim di mi...

kız asabiyet de gebelik belirtisi vallahi bak....

grafiğini düzelttim şekerim.hehehe benim dr da mikroskopta bakcakmış işte. bu da mı gol değil acaba bu da mıııııııı:52::52:bilmiyom artık gözleri iyi görüyosa...

aman yaaa üfff yeni dr uma söylerim o bakar vajina sıvısına da napim....yeter ki güveneyim di mi...

ayy anam ben bilmiyom be ikizlerr hayal gibi:)hep belirtiler tamam bebek yok oluy ahahhhaa:Dşartlar çok olgun bi anlasa inatçı sıpaşlarrrrr:Dcanım saol eline sağlık orasına burasına mıçmakta üstüme yok benim yaaa:52:evet sen druna güven yine herşeyi yaptırırsın baktırırsınnn..şimdi plan ne ikizlerr 2-3 ay takip sonra tüpp takip kimle karra verebildin mi?? bide benim taplo ne diy bacı ne zaman regli olmalıyım oraya göree:27:çok oluyorum dimiii:D

selammm kedicimmmmmmm:3:valla keçiboynuzu kıll yün yedik içtik ama bunları yeepmadım valla.ama dikkatli kullan canım birde mesela bi daha ki ayada test yap fsh a bak muhakkak Allahhh şifalık versin bir an önceee:16:

:53:ahh be kardeşim hep bişiler diyolarr ama ben duymadım canım...sen deenedin mi?:16:

Derincik,ben 1 ay kürleri uygulasam diyom belki fsh düşer.Ocakta da iyi hazırlanmış bir rahimle yeniden başlarım diyom 1.ci 27 ekimde yapıldı.2. aralıkta yapalım dedi dr.Bn napsam bilemedim bi akıl verirer:32:

ayy anam ben bilmiyom be ikizlerr hayal gibi:)hep belirtiler tamam bebek yok oluy ahahhhaa:Dşartlar çok olgun bi anlasa inatçı sıpaşlarrrrr:Dcanım saol eline sağlık orasına burasına mıçmakta üstüme yok benim yaaa:52:evet sen druna güven yine herşeyi yaptırırsın baktırırsınnn..şimdi plan ne ikizlerr 2-3 ay takip sonra tüpp takip kimle karra verebildin mi?? bide benim taplo ne diy bacı ne zaman regli olmalıyım oraya göree:27:çok oluyorum dimiii:D

yok canım çok olmuyosun senin gül hatırın var. cipsinin de hatrı var:) şaka bi yana önemli değil.
bak şimdi o kırmızı artı var yaaaaa dikine olan yumurtladığın güne çekiliyor yatay olanda ortalama sıcaklık değerine çekiliyor. yani sen 13. gün ayın 16 sında yumurtladın. eğer bu çizgi doğru ise sen 13+ 14 diyeceksin ve o gün adet olacaksın adetin 27 gün sürecek 28. gün gelecek okiş?
yani dpo denen ovulasyon sonrasındaki luteal faz.
14 gün sürüyor yaaaa normalde.en fazla da 16 gün en az 12 gün. sen dpo 14 ü bitirip dpo 15 de adet olmalısın
plan işte 2 dr a da aynı gün gideyim diyorum hangisini beğenirsem onla 2 ay takip.beğenmezsem başka dr aramaya devam. sora gelsin israel aruh gelsin kent hospital gelsin bebe yada bebeler.....

Derincik,ben 1 ay kürleri uygulasam diyom belki fsh düşer.Ocakta da iyi hazırlanmış bir rahimle yeniden başlarım diyom 1.ci 27 ekimde yapıldı.2. aralıkta yapalım dedi dr.Bn napsam bilemedim bi akıl verirer:32:

kedicimm şimdiik bu fshın çok yüskek çıkmış be canım:(hep diil bir kere bile çıksa acele etmeyi öneriyo drlar.şimdiikkk aralıkta deneyebilirsin esasında ama hazır mısın?beynen fiziken.yeni bir negatif alırsan nasıl karşılayacaksın?bunlar mühim canım.tabi hesap tutmaz çarşıyı buda gerçekk....şimd senin ilk tüpte kaç yumoş oldu kaç hücreli vs az bi bilgi ver bakam fikir beyan edem sana:)

yok canım çok olmuyosun senin gül hatırın var. cipsinin de hatrı var:) şaka bi yana önemli değil.
bak şimdi o kırmızı artı var yaaaaa dikine olan yumurtladığın güne çekiliyor yatay olanda ortalama sıcaklık değerine çekiliyor. yani sen 13. gün ayın 16 sında yumurtladın. eğer bu çizgi doğru ise sen 13+ 14 diyeceksin ve o gün adet olacaksın adetin 27 gün sürecek 28. gün gelecek okiş?
yani dpo denen ovulasyon sonrasındaki luteal faz.
14 gün sürüyor yaaaa normalde.en fazla da 16 gün en az 12 gün. sen dpo 14 ü bitirip dpo 15 de adet olmalısın
plan işte 2 dr a da aynı gün gideyim diyorum hangisini beğenirsem onla 2 ay takip.beğenmezsem başka dr aramaya devam. sora gelsin israel aruh gelsin kent hospital gelsin bebe yada bebeler.....

saol yewrum tenkyuuu sana binlerceee:54:şimdii ben planı sevdimmm:16:birde drlarla konuşurken artık her konuya aşşaığı yukarı vakıfız ya daha kolay oluyor karşındakini tartman.ama en önemlisi senin inanman güvenmen.3 kez denedim 2 serap bi rüştü netice ortada ama benim güvenim ikisine de tam.en mühimide bu bence:)ya ben bide acuk nazlıyım mesela benlee ilgilenceeekkk ahahaha ben soracam o uzun uzun anlatacakkk:Darayacam hemen açacaaakk ahahaha:Dben az zor bi hastayım ama iki drumda idare ettiler beni sağolsunlarr:Dbir tüpçü varr arkaadaşımın eşi yurt dışındalar bana dedi ki drunu seçerken tarzını gözden geçir ona göre seç konuşkan biri isen ona göre başka türlüyse ona göre:Dbende sevecem abi duygusal adamıımm.:)))içim ısınacakkk:Dişalllaaahhhhhh hemencik güveneceğin bizi bebişlerreeee kavuşturacakkk dr teyze amca kimse onla kavuşşş:Dhakkında hayırlısı olsun dualarım seninleee:)

anım meraba...benim de bir kereliğine fsh değerim 15 çıkmıştı..ben de çok araştırdım dktoruma danıştım ve DHEA kullanmaya başladım...tabi yanında, hayıt aslanpenesi çayı ve vitamin takviyeleri bir de bal polen çöerek otu karışmı kullanıyorum...ben çok faydalı buldum bu kürleri ama sen de bi araştır istersen...

iyiyim kuşuuuumm.napıyımm..
kurstan çıktım ancak geldim eve...şimdi yemek yicem..sen naapın kanama manama bişeyer demişin...tablonu düzelttirmişin ...bakcam şimdi...

yaa hoşgeldinnnnnnn:3:yaa evet ikizlercim yidiim naneleri düseltti benim az leke geldi az evvelde kremsi bir akıntım varr garip yani tam krem diil pembe diil anam bi denişikk:37:1 haftam var imişşş taploya göre regliyee belkim yaklaşıy diyedir:)

yaa hoşgeldinnnnnnn:3:yaa evet ikizlercim yidiim naneleri düseltti benim az leke geldi az evvelde kremsi bir akıntım varr garip yani tam krem diil pembe diil anam bi denişikk:37:1 haftam var imişşş taploya göre regliyee belkim yaklaşıy diyedir:)

hoşşşşşşördük canımcım...:1:...evet senin topiğe de yazdım...13. gün çatlamış..11. 12. 13. ve 14. günler önemliydi...çalıştıysan iyi diye....benim çizgimi de çekti tablo sonunda benimki de aşağıdaki gibi..daha 10 gnüm var benim...belli olmaz şimdi...

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ya zaten bu isteği yüzünden bu ay da gitsem mi diyorum ama verdiği antibiyotiği de içmedim artık sinir oldum.antibiyotik manyağı yaptı bizi. ölüyolarsa napcak ki sanki tüp yapın dicek. vajinama benzin döküp yakıcak değil yaaaa..........
yani geçerli ve önemli bi tetkik mi bu hiç duymadığım bişey yaaa.
acaba diyorum ben mi abarttım kadına sinir olupta . ama kadın ilaç bitince çağırmadı bile beni 2 gün sonra gel o zaman diyo sorunca. yani bu bir eksi değil mi?

yok yok gıtme daha yaa cnmm
o uygulama güzel bı yerden duymustur kesın:))))))
ya normalde hiç sorun yokken ılmuosa sperm antikoruna bakılıo
aa senın dr dediğini duymamıstım hiç bı yaptır bakem
canlı kalmııosa takıple ugrasmazsın direk tüpe gecrsın cnm

anam yaaa ikizlerr sana özelden attım şifreyi neyin ya ben reghi diilmki neden öle olduu:53:yab böle kıl gibi bir kahver-lik kanamada diilde az az kremsi akıntım var yani çoook az olmakln birlşkte onun arasından çıktıı:))ikizzlerr ben şu sperm arama işini merak ettim yaaa:26:ben bebek istiyorum dedim gittim alll olur bebeniz dediler hemen tüp yaptık:9::37:ondan takip makip bu konularda çok az fikrim var ama denemeye değer yaaa nasıl olack çok merakkk ettim bennnnnn:32:

umut biliyomusun eşinin azosperm olduğunu öğrendiğimiz en yakın arkadaşıma bir yıl boyunca dru ultrasonu sokuppp yumurtayıı döllmeye çalışan spermm görüyorum demşşş::37:bu mal insan bana yılın sonunda dedi çok güvenmiş tabi benim ruhum muhalefet malumunuz :52:sonra tahliller tetkikler adamda sperm yok dışarı çıkan canlı...yaa yaşa ki gör demişlerr benim tüpçüye gittik kadın dedi biz mikroskopla zor görüyozzz:9:ahahahhaÇ:)dedim o abi keşke kahve falı baksa dimi amaa:)))

ahahahhaah o doktorun kartal gozumu varmıs:)))))
hay allhım bu drlar nerden mezun oluo acaba cok merak edıorum:)))

hoşşşşşşördük canımcım...:1:...evet senin topiğe de yazdım...13. gün çatlamış..11. 12. 13. ve 14. günler önemliydi...çalıştıysan iyi diye....benim çizgimi de çekti tablo sonunda benimki de aşağıdaki gibi..daha 10 gnüm var benim...belli olmaz şimdi...

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

guzelce çatlamıs sermavıcım yumosun
bu son ablon olur umarım bebiş gelır sonunda:)))))

ikizleerrrr:9:anam yaa küçümen arının yaptığına bakkk:)yoğurtt kooyy :33:heheheh:))

umutcumm hadi işallah bu ay biri patlatsın bir bebe beeeee:dben diilim ama bil yani az az az azzcık bi kahve bişi geldi kılgibi bi akıntı kremin içinde:dkanımcaaa öncü birlik buuu:d:31:

Ayyyyyyyyyyyyyy evdeki tüm elektrikkllii aletler bozuluyorsaaa bu eskidiğiniz anlamına mı gelirrrr yaa aben mi yanılıyorummmmm:36::36::36::36::36::36::36:

ay bizim evdeki lambalarda patlıyor birer birer... Evin yarısının lambası kesti acaba bu nedemek... Eşimde dalga geçiyor perilermi var evde diye....birde bizim şu bir kaç aydır elektrikli eşyalar bir bir bozuldu 2.değiştirdik en sonda elektrikli süpürge rahmetli oldu yeni alınacak... Valla eşyalarda bozulmasa biz eskidiğimizi anlamayacaz...

Bende dün gece rüyamda bebeği cam bir şeyin içine koyup yatağımızın üstüne koyuyorum bugünkü gündür bu rüyayı düşünüyorum hayırdır inşallah...

ne diyeyim ki...senin esas sorunun tüpten çok öte karasalcım.herkes içinde bulunduğu durumu atlatmak için bir yol arıyor hayatta herkes için bu böyşle her konu için...benim öylediklerimin bir kaç level üstü yaşadığın durum.ortalama acının üzerinde yani.rahatsızlıklarını biliyordum ama içinde bulunduğun durum rahatsızlığından çok çok daha önemli:(yani oldukça ekstrem bir durum bu seninkisi.Rabbim bir an evvel aydınlığa çıkmanı nasipp etsin.biz hayatta bebek meseleleriyle boğuşuyoruz yıkılıp yıkılıp kalkıyoruz güya...ama senin için durum tam böylede değil...:(ne biliym inşallah hakkında hayırlısı olsun...Allah kulunu darda koymaz karasal.ne kadar zor olsada yaşadıklarının elbet bir nedeni bir de sonu var inşallahh...senin için dua edicem:(ama eşinin tavrı yani bebek çok istiyorsun her cümlenden o kadar belli ki...hatta benim gördüğüm pek çok kişiden çok...hatta benden çok...ama ben Allaha senin için en iyisi ne ise o olsun diye dua edicem...Allah yardımcın olsun,yardımcımız olsun...ama bir konuda yine ısrar edicem ben senin için söylemiyorum söylediklerimi.durumun gerçekten ekstrem bir durum senin seçtiğin yol bu umarım fat-ydada sağlar ama zaten ben ona yönelik söylemiyorum hayatım;)genel toplam bir bakış açısı olarak belirtiyorum:)bu konuda anlaştığımızı umuyorum...sen değilsin senin tavrın değil konu ben geneli itibariyle belirttim;)inşallahh en kısa zamandaa herşey yoluna girer,Rabbim kulunu darda koymaz işallah gördüğün göreceğin bu olur mübarek günde ne diyim:(

özür dilerim aksi davrandıgım için :(

Back