Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

selammmmmmmmm bakamadım geçmişeee iyisiniz umarım ohh dün gülmece yaptımm cem yılmaza gittimmbu arada şu ateş işinden anlayanlar bi yardımmm yaaaa:S
‎1- 36.3 r 1. gün
2- 36.5 r 2. gün
3- 36.5 r 3. gün
4---------
5- 36.5 r 5. gün
6- 36.3 test yaptım 1. kademe
7- 36.4 test yaptım 1. kademe
8- 36.1 test yaptım 1. kademe
9- 36.4 test yapmaddım:)
10-36.0test yaptım 2. kademee:))) preseedd
11.36.6 test yaptım 2. kademe:)))preseed
12-36.4 test yaptım 2. kademe:)))
13-36.4 test yaptım 2. kademe:))

hacettepede raporsuz 2400$ zekai Tahir Burak kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma hastanesinde 1200 tl biri 4800 tl biri 1200 fark neki bukadra uçurum var?

deriinn burda mısınn...:))

derinim yaa 11 de çatlamış gibi duruyo ama sonra da tekrar ilk değerlere dönmüş. şu ff de grafik yapsan daha net görcez ortalamayı falan. sen bu tabloyu ateş ölçme topiğine koysana bi de tecrübeli arkadaşlar lütfen bi bakar mı diye sevimli bi not yaz.

ikizzzzerrrr mercüü şekerriiim şeffaafff akıntım var regli olmuş hissi vercek derece haytaa bayada çok haa ulen tüpte bu kadan akıyodu yani diyebilirmsen napıyosun hayatım ben halkket bunu bide oralara soraammne var ne çok nasılsın

kıslar nbrsınıı bakalımm moraller bozuk yınee aaa doverım ama:)))))
bnede cıkıs yapmıorum pc uykuya alıorum esım acmıs pcyı basında değildim:)
butun kıslar toplanmıs.)
yok kuzum yaa bazen mod düşüyoda toparlanıyoz kız kız zaten destek olcaz birbirimize ve bu topiğe 2. 3. 4. ......bebeklerimizi duyuracaz olcak olcak işteee
hacettepede raporsuz 2400$ zekai Tahir Burak kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma hastanesinde 1200 tl biri 4800 tl biri 1200 fark neki bukadra uçurum var?
karasalcım o ne farkmış öyle yaa anlamadım ama biri ilaçsız değer olmasın ?

yok yok ikisindede ilaç yok direk merkeze ödenecek fiyat :)

bende 2 kez düşük yaptım hanımlar ... üzücü bir durum herkz olur bir daha diyor doktor sorun olmadgını söylüyor eşim çocuk isityor zordayım...

yok yok ikisindede ilaç yok direk merkeze ödenecek fiyat :)
hııııııımmmmmmmmm bilemedim :26:
bende 2 kez düşük yaptım hanımlar ... üzücü bir durum herkz olur bir daha diyor doktor sorun olmadgını söylüyor eşim çocuk isityor zordayım...

geçmiş olsun beterin beteri var tesellimidir bilmem ama bebeğini kaybedenler topiğinde eline alıp kaybedenler var benimde 1 kaybım var ne yapalım takdir i ilahi hepimiz çocuk istiyoruz olacak ve tamamına ulaşacak inşallah tedavi görüyor musun

yavyucuklayımmmmmm (bıdık gibi yazdım )nasılsınız iyimisiniz

canım sen çalışmalara ara verme o zaman. bazı aylar gerçekten çok geliyo akıntı. bu ay ben 17 mm iken dr a gitmiştim foşur foşur muayenede bile dışarılara aktı kadında bu kadar çok olması da şaşırtıcı östrojen den işte dedi.

bende daha banyoları temizlicem sora duş ama canım hiç istemiyo üfff yapmam lazım yarın anca pasta börekle uğraşcam çünkü. c.tesi 11-13kişi arası değişen misafirim var daaa biri de yatılı...
ayrıca bebek işinden vazgeçtim ben artık istemez oldum. size destek olcam kendim çalışmıcam. bu ay kloemen kullancam ama ondan sonrada olmazsa bırakıyorum. tüp falan da yapmıcak gibiyim.

istemezsem dert de etmem beni acıtmaz.

gidip banyonun birini temizleyip gelim üfff.

Son düzenleme:
iyidir yetercim yuvarlanıyoz temizlik falan var pasaklı ve açım ama yemicem meyve yerim

ikizler ben de temizlik yaptım üstün körü ama temiz gözüküüüü en azından yarın 4 kişi akşam yemeğine gelcekler benimde biri yatıya kalcak çorbamı da yapıyım dedim yarın sıkışmasın süperim vallaa tebrik ettim kendimi bende banyo yapacam şimdi of üşeniyomda saçım da çok uzadı kurumuyo haftaya bi gün kestircem fazla kısaltmam ama yine de işe yarar

bende bazen senin gibi oluyorum buralara girmek içimden gelmiyor yada sadece okuyp çıkıyorum bazende buradaki arkadaşlıkları özlüyorum öyle saçma sapan ikilemde kalıyorum...bende geçen adetimde yumurta takibi falan yaptıracaktım bayrama denk geldi gidemedim bundada vardır bi hayır dedim.... sonrada görev gibi ilişki falan bende bu ay boşverdim ne ovulasyon günü ne bişey olursa olur olmazsa olmaz modundayım kafam daha rahat...(istemezsem dert de etmem beni acıtmaz).hoşuma gitti bu lafın

bende ev süpürüyom ama terleyip hasta olmiyim diye bi oda süpürüp nete geliyom nasıl ama? daha silcem 10 a kadar sürer benim iş...
bugün temizlik günü heralde herkes temizlikte bugün bende temizledim güzelce evi

bir sürü kadın yaşıyor senin yaşadıklarını bende bir düşük yaptım... dr da bir sorun olmadığını söylüyorsa yaşında gençse bir süre daha doğal deneyebilirsin yok bekleyemem diyorsan dr kontorölünde yumurta takibi yaptırabilirsin...inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evladını kucağına alırsın

iyiyiz canım arada bunalım moduna girsemde çabuk çıkıyorum ... sen nasılsın ...

derıncım henuz catlamamıs bence
bugun cok akıntın varmıs bence bu gece catlar obur gunde atesın 36.7lere cıkar buyuk ıhtımal
preseedle olsumn bugunde:)))

slm kızlar nasılsınız bakalım? uzun zamandır girmiyorum . aklıma getirip stres olmayayım diye. tabii duramıyorum. var mı bana vereceğiniz sürpriz haberler?? meraktan giriyorum aynı zmanda umut için. umut her zaman var. görüşmek üzere fıstıklar. haberleriniz bekliyorum ne olur biri girip haber yazsın..

evet cnm arada bende vazgecıorum
tamam kabul olmuo olmıcak galıbva dıorum ama
yıne yeserıo umutlar:))))

bı değişiklık yok kuzum aynıyız beklıoruz bakalım:))))

yeterımm nasılsın kuzum aldınmı sonucları bugun alıodun sanırım

altıma etcem KOCACIM ,ERKEGİM,HAŞİN VARLIK ın arkadaşı geldi wc giremedim ses çıkar ayıp olur die altıma etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…