Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

sagol canım benim inşallah şu cuma günleri rabbim agzından duysun

alahım hayırlısını versin çok da bekletmesin ((((

Son düzenleme:
kızlar gebelik çok uyku yapıyor, şimdi biraz uyuyacam,
sonra pasta börek yapmam lazım çok işim var ama gözümü açamıyom.
napcan işte katlancaz bunca ay bekledik dimi ama

yaa sorma hazırlık yine çok gecikti okuldan geldim uyudum işler bitmedi öyleeee gebeyim diye desem o da değil enerjim düştü heralde...
sen napıosun? bi taraftan pasta yapıyom haaaaa

çok foktan bir sabaah. uyanmışım kahvaltı hazırlıyorum o taytı çıkart diyo eşim. dedim çıkartmam ben seviyom. durdu duramadı ben seni böle görmek istemiyom dedi iyi kendin yap kahvaltını dedim yatıtım. oda yemeden çıktı gitti. nezararı varsa bütün bi yaz giydirmedi evin içinde bile neymiş balkona çıkıyomuşum şimdi balkonada çıkmıyorum hala giyemiyorum millet dışarda giyyio ben evde giyemiyorum. ((((((

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
anammmmmmmmm bu ne neşe çoşmuşsunuzzzz gebeler düşük yapanlarrr ohhhhh ohhhhhh her şey tiye alınmışşşşşş
hep böyle olun inşşşşşşşşşşşşş

kuzum ben bu erkekeleri hiçç anlamıyorummmmm yaaaaaaa

ALLAHM yarabbım yha
ugrasmak ıcın bısı bulamıolar
eften puften sebplerlen ugrasıolar
sen sıkma o tatlı canını
canın ne ıstıorsa onu gıy

ALLAHM yarabbım yha
ugrasmak ıcın bısı bulamıolar
eften puften sebplerlen ugrasıolar
sen sıkma o tatlı canını
canın ne ıstıorsa onu gıy

çocuk yapıyoduk soyunmuştum soyunmamı fırsat bildi çıkardıgım taytı çaaarrt die yırttı anam bi kuruyum bi kuruyum ölüyom yara oldu valla içi sürmedigimiz krem kalmadı şu preseed bi gelseydi. gözüm postacı beklerrr

kizlar selam herkese :)) epeydir girmiyordum bugun bakayim belki hayirli bir haber vardir sizlerden dedim ama sanirim maalesef yok ( neyyse umudumuzu kaybetmek yok , yola devam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…