• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bı değişiklık yok kuzum aynıyız beklıoruz bakalım:))))

hayırlısı olsun hepimiz için. her siyahın bir beyazı, her karanlığın bir güneşi vardır. mutlaka buna inanıyorum ve bi gün bizim için de güneş doğacak. Rabbim en uygun zamanı biliyor. beklemekten başka çaremiz yok. güzel haberler vereceğimiz günler de gelir inşallah. Sağlığımız yerinde olsun da.

hayırlısı olsun hepimiz için. her siyahın bir beyazı, her karanlığın bir güneşi vardır. mutlaka buna inanıyorum ve bi gün bizim için de güneş doğacak. Rabbim en uygun zamanı biliyor. beklemekten başka çaremiz yok. güzel haberler vereceğimiz günler de gelir inşallah. Sağlığımız yerinde olsun da.

amin cnm aminn ınsallh dediğin gıbı olur ben ınaıorum az kaldı:)))

kkııssss ıkıslerrr bu derin yok yinee
napıo acep kapandılar valla:7::7::7:

kıs onların maç kaç kaç bitcek acaba bugün hehehe:52::52:
bizim bebek olayından sonra hep 1-0 hep 1-0 . yine gol değil yani:44::44:
bari derin 1-1 bitirse....
ben de temzilikten gelemedin anacım kimseye de laf yetiştiremedim. hazır kocam yoğuken bende gece gece temzliği bitirdim. gündüz çok uykum vardı okuldan geldim uyudum. gebeyim yaa böle bi yorgunluk bi uyku bastırıyo:52::52::52:
şimdi de duşa gircem ama duşdan önce küveti ovayım üstüne de sıcacık bi banyo. allahım kimseyi evsiz soğukta bırakma vanlılar napıyo acep şimdi tüh tühhh. hayvanları da soğukta aç bırakma yarabbim.

Son düzenleme:
kıs onların maç kaç kaç bitcek acaba bugün hehehe:52::52:
bizim bebek olayından sonra hep 1-0 hep 1-0 . yine gol değil yani:44::44:
bari derin 1-1 bitirse....
ben de temzilikten gelemedin anacım kimseye de laf yetiştiremedim. hazır kocam yoğuken bende gece gece temzliği bitirdim. gündüz çok uykum vardı okuldan geldim uyudum. gebeyim yaa böle bi yorgunluk bi uyku bastırıyo:52::52::52:
şimdi de duşa gircem ama duşdan önce küveti ovayım üstüne de sıcacık bi banyo. allahım kimseyi evsiz soğukta bırakma vanlılar napıyo acep şimdi tüh tühhh. hayvanları da soğukta aç bırakma yarabbim.

çok güldüüüüm. ov ov anacım mis olsun ev heh oohhh deterjen kokuyo. kolay gelsin yaptım bende çişimi anaaaam ölüyodum.hopa kıslarrr aşadan yukardan kıvırrrrr.

çok güldüüüüm. ov ov anacım mis olsun ev heh oohhh deterjen kokuyo. kolay gelsin yaptım bende çişimi anaaaam ölüyodum.hopa kıslarrr aşadan yukardan kıvırrrrr.
git kız kakalı çişli altına koyvermişşindir sen. hem kocanın arkadaşı wc kapısında mı bekliyo yoksa sen öyle bi yeri göğü inletiyon sesin salona kadar mı duyuluyo nıhaaaaa:52::52::52:
ben şimdi tüm temizliği bitirdim duş aldım ve saçlarım kururken tükanı kapatim dedim. yarın da mamalara girişcem bir kısmını yapcam. allahtan 2 hafta önce temizliğe abla gelmişti de ben öyle çok ayrıntı iş yapmadım her yer temizdi camlar bilene. klozetleri bile domestosla yıkamadım üşendim sildim ıslak mendille içlerini domestosladım. pek içime sinmedi ama belim ağrıyo gebe gebe bu kadar iş yapmam doğru değil:30::30::30:

duştaykende duşakabin ve küveti ovdum bundan iyisi can sağlığı.

ama kocamla eski günlerim aklıma geldi bu altına yapmış moklu karasalım yüzünden. idrar torbam sorunsuzken bebe fikri de yokken ne güzel ben 2-1 falan yenerdim maçları. nerdeeeee o eski günler dün gibi aslında pek de yakın. izin vermiyom ki adam çalışsın dur ağrıdı sızladı dur yumurta gelen tarafa dön :52::52::52: ayyy çok utandım :17::17::17: beni atcaklar siteden dava açıyolarmış baksana uyarı çıkıp duriiiiiiiiii

Son düzenleme:
iyidir yetercim yuvarlanıyoz temizlik falan var pasaklı ve açım:56: ama yemicem meyve yerim

ikizler ben de temizlik yaptım üstün körü ama temiz gözüküüüü en azından:23: yarın 4 kişi akşam yemeğine gelcekler benimde biri yatıya kalcak çorbamı da yapıyım dedim yarın sıkışmasın süperim vallaa tebrik ettim kendimi :24: bende banyo yapacam şimdi of üşeniyomda saçım da çok uzadı kurumuyo haftaya bi gün kestircem fazla kısaltmam ama yine de işe yarar :34:
bende seni tebrik ettim aç gezme çorbadan bari iç.
merak ettim acayip
ne çorbası yaptın çorbalara karşı özel ilgim var da
güzel oluyosa tarifini ver hemen banaaaaaaaaaaaaa
benim temzilik çok süpper oldu. çünkü 2 hafta önce abla gelip pırıldatmıştı. ben cila yaptım koca da yok yaa pek kirlenmemiş zatiiii yağmur da yağmadı hiç camlar da gıcır:52::52:
bende bazen senin gibi oluyorum buralara girmek içimden gelmiyor yada sadece okuyp çıkıyorum bazende buradaki arkadaşlıkları özlüyorum öyle saçma sapan ikilemde kalıyorum...bende geçen adetimde yumurta takibi falan yaptıracaktım bayrama denk geldi gidemedim bundada vardır bi hayır dedim.... sonrada görev gibi ilişki falan bende bu ay boşverdim ne ovulasyon günü ne bişey olursa olur olmazsa olmaz modundayım kafam daha rahat...(istemezsem dert de etmem beni acıtmaz).hoşuma gitti bu lafın

bugün temizlik günü heralde herkes temizlikte bugün bende temizledim güzelce evi

bir sürü kadın yaşıyor senin yaşadıklarını bende bir düşük yaptım... dr da bir sorun olmadığını söylüyorsa yaşında gençse bir süre daha doğal deneyebilirsin yok bekleyemem diyorsan dr kontorölünde yumurta takibi yaptırabilirsin...inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evladını kucağına alırsın

iyiyiz canım arada bunalım moduna girsemde çabuk çıkıyorum ... sen nasılsın ...

nazcım napim valla çareyi istememekte buldum. soranlara da vazgeçtik biz o işten diyorum. iptal...........

sağolun kızlarrrr rabbime şükür eşim için has gittik yorgunum aam uyuyamadım size bakim dedimmm

bakın nette bir sayfa buldummmm belki ilginizi çeker Gebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın!
yeter sonuç ne zaman çıkacak???*

haydi kapattım tükanı herkese laf yetiştirdim içim rahat rahat uyuyabilirim gariiii:52::52: rüyamda ne zaman gebe kalcamı göster yarab
iyi geceler. lafımın üstüne laf koyulmasın lütfen bu gece:4::4:

haydi kapattım tükanı herkese laf yetiştirdim içim rahat rahat uyuyabilirim gariiii:52::52: rüyamda ne zaman gebe kalcamı göster yarab
iyi geceler. lafımın üstüne laf koyulmasın lütfen bu gece:4::4:

lafımın üstüne koymayınmı dedin ayyy üstte olmayı pek severim ooohhhhh ayyyyy aman aman :D nihahha koydum bile büyük bir zevkle

kızlar günaydın uzun zamandır kk ya girmedim onun için burayada gelemedim size tavsiyem sonuç ne olursa olsun kendinizi dinlendirin eger rabbiminde ol deme zamanı gelmişse olur haziranda tüp yaptım negatif aldım hiç ummadıgım beklemedigim anda reglim gelmedi testler faln dr derken hamile oldugumu ögrendim. 3 aşılama 2 tüple 9 yıldır hamile kalamayan ben normal yolla kaldım ama sevincim 5-6 gün sürdü düşük yaptım. demekki rabbim bunu yaşattı inşallah ileride zamanı g3eldiginde saglıkla kucagıma alacagım günüde gösterecek diye bekliyorum Allahım hepimize hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin

yeterımm nasılsın kuzum aldınmı sonucları bugun alıodun sanırım

bende seni tebrik ettim aç gezme çorbadan bari iç.
merak ettim acayip
ne çorbası yaptın çorbalara karşı özel ilgim var da
güzel oluyosa tarifini ver hemen banaaaaaaaaaaaaa
benim temzilik çok süpper oldu. çünkü 2 hafta önce abla gelip pırıldatmıştı. ben cila yaptım koca da yok yaa pek kirlenmemiş zatiiii yağmur da yağmadı hiç camlar da gıcır:52::52:

nazcım napim valla çareyi istememekte buldum. soranlara da vazgeçtik biz o işten diyorum. iptal...........

yeter sonuç ne zaman çıkacak???*

canlarım sağolunnnn mr sonucu çarşb gün çıkacakkkk dün başka bir tetkik için gittik oda 15 gün sonra çıkacak

hayırlı cumalar cuma hürmetine tüm dualrımız kabul olsunnnn açılan ellerimiz boş dönmesin inşşşşşş

kızlar günaydın uzun zamandır kk ya girmedim onun için burayada gelemedim size tavsiyem sonuç ne olursa olsun kendinizi dinlendirin eger rabbiminde ol deme zamanı gelmişse olur haziranda tüp yaptım negatif aldım hiç ummadıgım beklemedigim anda reglim gelmedi testler faln dr derken hamile oldugumu ögrendim. 3 aşılama 2 tüple 9 yıldır hamile kalamayan ben normal yolla kaldım ama sevincim 5-6 gün sürdü düşük yaptım. demekki rabbim bunu yaşattı inşallah ileride zamanı g3eldiginde saglıkla kucagıma alacagım günüde gösterecek diye bekliyorum Allahım hepimize hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin

geçmiş olsun canımmm rabbim bir daha böyle bir şey yaşatmasın inşşşşşş
canımmmm aslında ne kadar üzülürsek üzüleleim ağlayalım yaşanacak olanların önüne geçemiyoruz (geçemeyiz)bu biliyoruz ama yinede kendimizi üzüyoruz aslında yaşadıklarımıza 4ne olursa olsun rabbimize sığınıp şükretmememiz gerekiyor sebinde dedğin gibi doğrusu ama bazan duygularımız aklımızn önüne geçebiliyor
RABBİM BU CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE HEPİMİZN KUCAKLARINI DOLURSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SAĞLIKSIHAT HUZUR VERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Kızlar selam =))

Soway işten ayrıldığı için ve evinde internet olmadığı için artık topiğimize gelemiyor size çok selamı var çook çoook öpüyor hepinizi =))

Yeterim inş sonuçlar temiz çıkar canım dualarım seninle

Kızlar selam =))

Soway işten ayrıldığı için ve evinde internet olmadığı için artık topiğimize gelemiyor size çok selamı var çook çoook öpüyor hepinizi =))

sağol kuzum allah razı olsunnn

kıslar merhaba
bı arkdas doğum yapmıstı bebeğinde anomali varmıs yogun bakımda ama yasmazmıs
cok cok uzuldum odsını aldılar susledıler ve şimdi bebek olmıck cok acı
rabbım sağlıklısıı ve hayılrlısını versın
yutak borusu yokmus anlasılmamıs kontrollerde
kıslar sakın ısyan etmeyın bulup kaybetmek daha acıı
rabbım kımseye göstremsın
bugun cuma butun dularımız kabul olsun ınsallh:)))

geçmiş olsun canımmm rabbim bir daha böyle bir şey yaşatmasın inşşşşşş
canımmmm aslında ne kadar üzülürsek üzüleleim ağlayalım yaşanacak olanların önüne geçemiyoruz (geçemeyiz)bu biliyoruz ama yinede kendimizi üzüyoruz aslında yaşadıklarımıza 4ne olursa olsun rabbimize sığınıp şükretmememiz gerekiyor sebinde dedğin gibi doğrusu ama bazan duygularımız aklımızn önüne geçebiliyor
RABBİM BU CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE HEPİMİZN KUCAKLARINI DOLURSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SAĞLIKSIHAT HUZUR VERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Yetercim dogru söylüyorsun canım ben bu halimede şükrediyorum kendimi bir oyun içinde level atlamış gibi görüyorum :) rabbim hepimize isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Kızlar selam =))

hoşgeldin tupbaby, ben de ikinizi merak ediyordum. göremedim bi süredir. neler yapıyosun? soway e de selamlar...
kıslar merhaba
bı arkdas doğum yapmıstı bebeğinde anomali varmıs yogun bakımda ama yasmazmıs
cok cok uzuldum odsını aldılar susledıler ve şimdi bebek olmıck cok acı
rabbım sağlıklısıı ve hayılrlısını versın
yutak borusu yokmus anlasılmamıs kontrollerde
kıslar sakın ısyan etmeyın bulup kaybetmek daha acıı
rabbım kımseye göstremsın
bugun cuma butun dularımız kabul olsun ınsallh:)))
allah sabrını versin inşallah çok acı.
zinalcim, hepimiz sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize inşallah bigün. çok geçmiş olsun.

Back