Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

hoş geldin esra evet herkeler burada
kuzum inşş bebişleimizin konuşulduğu topiklerdede birlikte olacağız

günaydın kızlar inşallah yetercim bebişim bugün böyle yaptı şunu dedi diye konuşmakta nasip olsun hepimize :))))))

ALLAHIN İZNİ İLE olacak inşşşş rabbim bu kadar duayı geri çevirmez bizrimizden birisini kabul edecek inşşşşşşş

mrb kızlar bende 2 hafta önce bebegimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi inşallah gene olur dogal yolla ama şunu anladım tüp bebek işi çk zormuş Allahım herkesin gönlüne göre versin

mrb kızlar bende 2 hafta önce bebegimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi inşallah gene olur dogal yolla ama şunu anladım tüp bebek işi çk zormuş Allahım herkesin gönlüne göre versin

evet malesef her tutnan bebek dünyaya gelmiyor her geblik doğumla sonuçlamıyor
ama başka şansımız yok

Cnm geçmiş olsun gerçekten zor deneyimler bunlar hele bulup kaybetmek daha fena bende 13. haftada kaybettim ama ne diyoruz :)) durmak yok yola devam

effeeeeeeettt esra hepimis burdayız yine esksi gibi

Cnm geçmiş olsun gerçekten zor deneyimler bunlar hele bulup kaybetmek daha fena bende 13. haftada kaybettim ama ne diyoruz :)) durmak yok yola devam

tupbaby cnm bnm hani hatırlıyormusun hotdog die bir arkadaşımız daha vardı o noldu acaba haberin varmı? hiç yazmıyorda artık

Bende hastalanıcam sanırım belim karnım ağrıyor sağ göğsüm sızlıyor ( ya kızlar bişey sorucam gerçi temmuz 18 de doktora gidicem de idrarım da koku var acaba ilaç kullansam mı ??

Bende istemiyorum kullanmak sonuçta normal deniyoruz ne olur ne olmaz belki şans yüzüme güler riske atmayalım

tabiki canım hiç belli olmas, benim 18 temmuz regli günüm, inşallah doğal yolla tutar, ya busefer çok uğraştık valla, olması gerek yani hahaha senin regli günün nezaman yakın mı?

tabiki canım hiç belli olmas, benim 18 temmuz regli günüm, inşallah doğal yolla tutar, ya busefer çok uğraştık valla, olması gerek yani hahaha senin regli günün nezaman yakın mı?

Hehe evet cnm 11 temmuz ama 2 gün önce gelir normalde bakalım benimde bebeğimi kaybedeli 3 ay olmuş olacak eşimde ilacı kullanalı 1 ay bu reglimden sonra malum saatleri değiştiricem sabaha karşı daha etkiliymiş
Gerçi bu ay çok denedik gün aşırı ama bilmiyorum

olur inşallah, çok uğraşıyoruz bu iş için, inşalah dileğimize kavuşuruz yaaa, bellimi olur bide bakarsın tutturuz ve burdan takdiklerimizi paylaşırız diğer arkadaşlarımızla, hepimize bol şans

üzülme canım nasibi buymuş zor tabi ama sonucunu düşününca katlanmak kolay oluyor..Amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin...
aynene böyle canım moral bozup hayata küsmek yok devam devam devam olacak inancını koru

:)))) çalışan kazanır test çubuğu kızarıııırrr nasip canım hadi inşallah hamişsindir :)) ama olmazsada saatleri değiştirince çalışmaya devam

olur inşallah, çok uğraşıyoruz bu iş için, inşalah dileğimize kavuşuruz yaaa, bellimi olur bide bakarsın tutturuz ve burdan takdiklerimizi paylaşırız diğer arkadaşlarımızla, hepimize bol şans

Valla ben noktasına kadar paylaşırım :)) ben geçen sene bu ay tedaviye başlamıştım normal tutsaydı bu zamana kadar tutardı neredeyse 2 senedir deniyoruz ama bilmiyorum bu sefer günleri kaçırmadan gün aşırı deniyoruz bakalım

Allahtan o testin kızardığını gördüm hemde nar gibi kırmızı 2 sn belirmişti hatta eşim eee bunda 2 çizgi var dediğinde hadi ordan dalga geçme demiştim çünkü ben belli belirsiz çıkar iyi bak demiştim heheh

katırlıyorum tupbaby cim senle aynı zamanlarda başladık tedaviye, aynı anda kaç kişi birden hamile kalmıştık, sonra nasıl olduysa teker teker bebeklerimizi kaybettik, ya düşük yada kalp atışı olmayınca kürtaj ve şimdi tekrar hep birlikte yeniden savaşmaya karar verdik, busefer bu savaşı kazanacağımızı biliyoruz. en azından şunu öğrendikki embriyonun tutmasıyla iş bitmiyor, önemli olan sonrası için hazırlanmak ve önlem almak. dilerimki hepimiz galip çıkarız bu savaştan

Buarada ben eşimin sper sayısını falan bilmiyorum akşam ewe gittiğimde bakıp yazayım size sizde değerlendirme yapın olur mu ? Doktor normal yolla olur ama ne zaman onu bilemeyiz demişti düşük ihtimaldi yani doğru demiş :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…