- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
yetercıgım ıı canm sen nasılsın
vay be benım tup bebk topıgının hatunlarının hepsı burda
keske farklı ve gusel yerlerde bulusuyor olsaydık
hepımız aynı yerdeyız
ama ınsallah rabbm hayırlısını verıp bızıde anne yapacal
zınal,cakır,umut,yeter,godes,,,,tup bebek gunlerımı hatırlattınız
Herkese günaydınlaaaaarrrrrrrr
Günaydın kızlaaaaaaaaar :))
Topiş yalnız kalmış :26: :26: :26: Nasılsınız ?
hoş geldin esra evet herkeler burada
kuzum inşş bebişleimizin konuşulduğu topiklerdede birlikte olacağız
günaydın kızlar inşallah yetercim bebişim bugün böyle yaptı şunu dedi diye konuşmakta nasip olsun hepimize :))))))
mrb kızlar bende 2 hafta önce bebegimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi inşallah gene olur dogal yolla ama şunu anladım tüp bebek işi çk zormuş Allahım herkesin gönlüne göre versin
mrb kızlar bende 2 hafta önce bebegimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi inşallah gene olur dogal yolla ama şunu anladım tüp bebek işi çk zormuş Allahım herkesin gönlüne göre versin
yetercıgım ıı canm sen nasılsın
vay be benım tup bebk topıgının hatunlarının hepsı burda
keske farklı ve gusel yerlerde bulusuyor olsaydık
hepımız aynı yerdeyız
ama ınsallah rabbm hayırlısını verıp bızıde anne yapacal
zınal,cakır,umut,yeter,godes,,,,tup bebek gunlerımı hatırlattınız
Cnm geçmiş olsun gerçekten zor deneyimler bunlar hele bulup kaybetmek daha fena bende 13. haftada kaybettim ama ne diyoruz :)) durmak yok yola devam
Bende hastalanıcam sanırımbelim karnım ağrıyor sağ göğsüm sızlıyor ( ya kızlar bişey sorucam gerçi temmuz 18 de doktora gidicem de idrarım da koku var acaba ilaç kullansam mı ??
tupbaby cnm bnm hani hatırlıyormusun hotdog die bir arkadaşımız daha vardı o noldu acaba haberin varmı? hiç yazmıyorda artık
doktora sormadan ilaç kullanma sakın aslaaaaa
Bende istemiyorum kullanmak sonuçta normal deniyoruz ne olur ne olmaz belki şans yüzüme gülerriske atmayalım
tabiki canım hiç belli olmas, benim 18 temmuz regli günüm, inşallah doğal yolla tutar, ya busefer çok uğraştık valla, olması gerek yani hahahasenin regli günün nezaman yakın mı?
Hehe evet cnm 11 temmuz ama 2 gün önce gelir normalde bakalım benimde bebeğimi kaybedeli 3 ay olmuş olacak eşimde ilacı kullanalı 1 ay bu reglimden sonra malum saatleri değiştiricemsabaha karşı daha etkiliymiş
Gerçi bu ay çok denedik gün aşırı ama bilmiyorum
üzülme canım nasibi buymuş zor tabi ama sonucunu düşününca katlanmak kolay oluyor..Amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin...mrb kızlar bende 2 hafta önce bebegimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi inşallah gene olur dogal yolla ama şunu anladım tüp bebek işi çk zormuş Allahım herkesin gönlüne göre versin
aynene böyle canım moral bozup hayata küsmek yok devam devam devam olacak inancını koruCnm geçmiş olsun gerçekten zor deneyimler bunlar hele bulup kaybetmek daha fena bende 13. haftada kaybettim ama ne diyoruz :)) durmak yok yola devam
Hehe evet cnm 11 temmuz ama 2 gün önce gelir normalde bakalım benimde bebeğimi kaybedeli 3 ay olmuş olacak eşimde ilacı kullanalı 1 ay bu reglimden sonra malum saatleri değiştiricemsabaha karşı daha etkiliymiş
Gerçi bu ay çok denedik gün aşırı ama bilmiyorum
olur inşallah, çok uğraşıyoruz bu iş için, inşalah dileğimize kavuşuruz yaaa, bellimi olur bide bakarsın tutturuz ve burdan takdiklerimizi paylaşırız diğer arkadaşlarımızla, hepimize bol şans
üzülme canım nasibi buymuş zor tabi ama sonucunu düşününca katlanmak kolay oluyor..Amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin...
aynene böyle canım moral bozup hayata küsmek yok devam devam devam olacak inancını koru
:))))çalışan kazanır test çubuğu kızarıııırrr nasip canım hadi inşallah hamişsindir :)) ama olmazsada saatleri değiştirince çalışmaya devam
Valla ben noktasına kadar paylaşırım :)) ben geçen sene bu ay tedaviye başlamıştım normal tutsaydı bu zamana kadar tutardı neredeyse 2 senedir deniyoruz ama bilmiyorum bu sefer günleri kaçırmadan gün aşırı deniyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?