• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

kızlar bişey sorucam size.benim son adet tarihim 17 hazirandı,gebelik testini ne zaman yaptırsam çıkar?kan ya da idrar?adet düzensizliğim var o yuzden ne zaman geçti ne zaman geçmedi bilmiyorum.önceki aylarda da 14 nisan-7 mayıs-17 haziran dı.bu ay iyi gelişmiş bi yumurtam varmış bizde onu değerlendirdik gün aşırı :)) sürekli kasık ağrısı ve acayip göğüs ağrım var.bunlar aynı zamanda adet belirtileri de olduğu için hangisi gelicek bilemiyorum :) karnımda sabaha lkarsı oyle değişik bişey olduki anlatamam.kendimi iyi hissetmiyorum bugun hiç :((

kızlar bişey sorucam size.benim son adet tarihim 17 hazirandı,gebelik testini ne zaman yaptırsam çıkar?kan ya da idrar?adet düzensizliğim var o yuzden ne zaman geçti ne zaman geçmedi bilmiyorum.önceki aylarda da 14 nisan-7 mayıs-17 haziran dı.bu ay iyi gelişmiş bi yumurtam varmış bizde onu değerlendirdik gün aşırı :)) sürekli kasık ağrısı ve acayip göğüs ağrım var.bunlar aynı zamanda adet belirtileri de olduğu için hangisi gelicek bilemiyorum :) karnımda sabaha lkarsı oyle değişik bişey olduki anlatamam.kendimi iyi hissetmiyorum bugun hiç :((

Cnm umarım hamişsindir :)) ama bence biraz daha bekle gerçi adetlerin düzensizmiş onun için ne zaman yapılır test kestiremedim . 4-5 gün bekle olmadı kan testi yaptır belki idrarda çıkmaz.
Tüp bebek tedavisi olmuşmuydun daha önce ??
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :81: :81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

bencede bir kaç gün bekle erken daha ama kandan baktır ayın 15 gibi idrara güvenme canım inşşşşşşşş hamişsindirrrrrrrr

ebrucum inşllh hamilesindir dediğin gibi belirtiler çok benziyo birbirine ama idrar testi için erken çok.inşllh bebişinin tutunma işaretleridir.

mrb kızlar bende 2 hafta önce bebegimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi inşallah gene olur dogal yolla ama şunu anladım tüp bebek işi çk zormuş Allahım herkesin gönlüne göre versin

umut inşallah bu sefer doğal yollardan olur kısmet değilmiş demekki allan bidaha yaşatmasın seni baya takip ettim çokda dua etmiştim inşllh tüpe gerek kalmadan alırsın kucağına.

selammm kizlar..butun kizlar toplanmisizz....bizdede sorun erkek infertilitesi..sayi haraket morfoloji hepsi diplerde..varikosel ameliyati oldu esim benimde..ve malesef basarisiz tup denemem var...bir daha aynis eyleri yasamamak icin dualar ediyorum gece gunduz..bir tane olsun yeter...Allahim bu yolda ugras veren herkese nasip etsin insallah saglikli hayirli bebisler...kendi derdimle ayri ugrasiyorum..birde elden gelen sorular beni deili ediyor..yok neden hala hamile degilsin? yok bak senden sonra evlenenler patir patir dogurdu....soyle alip basimi gidesim var cokkk uzaklara...ama her umidimi kaybettigim anda tekrardan toparlaniyorum....

insallah hepimizi bir an once anne olabiliriz...

selammm kizlar..butun kizlar toplanmisizz....bizdede sorun erkek infertilitesi..sayi haraket morfoloji hepsi diplerde..varikosel ameliyati oldu esim benimde..ve malesef basarisiz tup denemem var...bir daha aynis eyleri yasamamak icin dualar ediyorum gece gunduz..bir tane olsun yeter...Allahim bu yolda ugras veren herkese nasip etsin insallah saglikli hayirli bebisler...kendi derdimle ayri ugrasiyorum..birde elden gelen sorular beni deili ediyor..yok neden hala hamile degilsin? yok bak senden sonra evlenenler patir patir dogurdu....soyle alip basimi gidesim var cokkk uzaklara...ama her umidimi kaybettigim anda tekrardan toparlaniyorum....

hoş geldin ailemiz tamamlanıyorrrrrrr inşş buranın ilk hamişlerinden olursunnnnn

Hoşgeldin cnm :))
Hepimizin ortak noktası bebek özlemi bizler elimizden geleni yapalım da gerisi Allahımıza kalmış .
Ne güzel yazmışsın " her umidimi kaybettigim anda tekrardan toparlaniyorum " diye :) Durmak yok yola devam milletede kulak asma ne büyük cehalettir karı koca arasındaki özel paylaşımları sormak kime ne ama sana şöyle söyleyeyim bende ; bizde böye durumlar olduğunu bilmediğim dönemlerde her evlenen arkadaşıma sorardım :)) yok mu diye :47: o cehaet içindeydim yaniii
Ama şimdi başıma geldi yaa nasıl bir acı oduğunu biliyorum yaa asla bu konuda soru sormuyorum diyeceğim o dur ki yaşamayan bilemez :19: :19: :19: :19: :19: Hepimiz bebişlerimize kavuşacağız bu sitede bizimle aynı yollardan geçmiş olan arkadaşlarımız var onlar nasıl sahip oldularsa bizlerde allahın izniye bebişlerimize kavuşacağız ama biraz sabır :))
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Ay kızlar size birşey anlatıcam ;
Benim gittiğim kuaförde çalışan bir kız 45 gün önce evlendi geçen gün gittim bana demez mi hamileyim diye 4 haftalık çok sevindim bir o kadarda şaşırdım ewlendikleri zaman tam yumurtlama dönemine denk gelmiş tutmuş :)) Ewlenmeden öncede 2 bebek aldıırmış (keyfi) ah dedim bu doğurganlığının kıymetini bil o kadar zorki biizim içinn çocuk sahibi olmak...
Keyfi çocuk aldırmak nasıl birşey yaa allahın işine karışılmaz ama ne biliyim böyle duydukça millettin bu şanssına ağzım açık kalıyor:14::14::14:

Son düzenleme:
Benim gittiğim kuaförde çalışan bir kız 45 gün önce evlendi geçen gün gittim bana demez mi hamileyim diye 4 haftalık çok sevindim bir o kadarda şaşırdım ewlendikleri zaman tam yumurtlama dönemine denk gelmiş tutmuş :)) Ewlenmeden öncede 2 bebek aldıırmış (keyfi) ah dedim bu doğurganlığının kıymetini bil o kadar zorki biizim içinn çocuk sahibi olmak...
Keyfi çocuk aldırmak nasıl birşey yaa allahın işine karışılmaz ama ne biliyim böyle duydukça millettin bu şanssına ağzım açık kalıyor:14::14::14:

canım ahh bir fark etseler bu şanslarını
ya birde bu insanlara kızıyorum ne yapasananız yapın yaşarsanız yaşayın ama kornma diye bir şey var günah ya bu bebekleri aldırmak :47::47::47::47::47:

canım ahh bir fark etseler bu şanslarını
ya birde bu insanlara kızıyorum ne yapasananız yapın yaşarsanız yaşayın ama kornma diye bir şey var günah ya bu bebekleri aldırmak :47::47::47::47::47:

Yetercim bana ne dedi biliyor musun bunuda aldıracaktım ama doktor 3 kürtajdan sonra hamile kalma durumun zor olur dediği için doğurmaya karar verdim =))

Yetercim bana ne dedi biliyor musun bunuda aldıracaktım ama doktor 3 kürtajdan sonra hamile kalma durumun zor olur dediği için doğurmaya karar verdim =))

kuzum ne diyeceksin:26::26::26::26::26::26: bu insanların istemediği bebek için her şeyini verecek o kadar insan varkii:14::14::14::14::14: ama bunu o bayana anlatmasın :26::26::26::26:çünkü 2 kürtajdn sonra hemen hamile kalmış :20::20::20::20::20::20:

allahın işi işte vardır bi hayır diyoruz.bizim burdada bakıyorum herkesin 2 3 çocuğu var mahallenin kedisi gibi ürüyolar sonra o çocuukları nası dövüp nası bağrıyolar sokak ortasında..
benim halamında çocuğu olmadı o hep derki gizli saklı yapsaydım kesin olurdu ..

kıslar selamlar herkese,
tupbaby cim maça devam yılmak yok
mavi0 cnm sonucun nedir öğrenmedinmi hala, inşallah hamilesindir cnm ya....

allahın işi işte vardır bi hayır diyoruz.bizim burdada bakıyorum herkesin 2 3 çocuğu var mahallenin kedisi gibi ürüyolar sonra o çocuukları nası dövüp nası bağrıyolar sokak ortasında..
benim halamında çocuğu olmadı o hep derki gizli saklı yapsaydım kesin olurdu ..

allahım neler düşünüyoruz
kız kadeşimde diyorki (kız kardeşiminde 7 yıldır bebeği yok )abla eşlerimizden boşanıp öylemi denesk acaba çocuk olduktan sonra tekrar tekrar evleniriz :30::30::30::30::30::30::30:
tabiki bu işin şakası rabbim hayırlsını nasip etsin ama sokataki çocuklara atılan ittilen çocuklara banda üzülüyorum bakamyacakasan yapma kardeşim bu bu kadar kolar bir şey

Back