Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

yetercıgım İnşallah canım kontrolunuz mukemmel gecer ve ıyı haberler alırıız senden.bak suan ezan okunuyor ve Allah bılıyor tum kalbım senınle dua edıyorum eşin için.

Sağol cnm
bin muhteşem güneş ve uçurtma avcısı çok iyiydi bende okudum ve herkese tavsiye ediyorum diğer kitaplarada bakıcam en yakın zamanda tatildeyken " bir gün'ü " okudum 5 günde bitti aslında kitaplığımda "umut" var onu okumam lazım "vedayı" bitirdim tedavi döneminde kitap okumak iyi geliyor :))

Ay cnm bu kitabı hamileyken çok aradım bulamadım zaten 2 gün sonrada kötü haberi aldım tedaviye başladığımda mutlaka alıcam çok sağol

yetercıgım İnşallah canım kontrolunuz mukemmel gecer ve ıyı haberler alırıız senden.bak suan ezan okunuyor ve Allah bılıyor tum kalbım senınle dua edıyorum eşin için.

sağol ben senin yüreğinin ne kadar güzel olduğunu çok yi biliyorum canım rabbim okunan ezanın hürmetine tüm dualrımız kabul etsinnn

valla iyi olur kuzum ben bir takıldımmı kurtulamıyorum kitaptan

Kızlar ateş ateş dediniz ölçtüm şimdi 36.4 çıktı reglime 7 gün var :1 ne demek ateş falıma bakar mısınız

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın dr gideceğiz eşimin kontrölü var dua edin bize

Kızlar ateş ateş dediniz ölçtüm şimdi 36.4 çıktı reglime 7 gün var :1 ne demek ateş falıma bakar mısınız
sabah ılk kalktığında dıl altından ölçeceksın kusum
tercıhen 7-8 arası:))))))

o kıtap ta cok guzel canım okumustumm
ama o ılk denemsınde kalıyor yaa bızım ıcın sole negatıflerıde almıss
bununla basetmıs bırı lazım bak benım 2 nagatıf var:))))
onuda ben yazayım mı napım:))))))

yetercım dualarım senınle canım yarın ararım senı ogleden sonra muhakkak opuyorum Allah'a emanet ol.

umutcum dedıgın dogru ılk denemede hamıle kalıyor orası bıze pek uymuyor ama yasanan bıcok seyı bızlerde yasıyoruz eslerımızle:)))mustehcen kısımlardan bıle azda olsa soz etmıs ya onlarda ınsanın gulumsemesıne yol acıyor.bence her bırımız bırer kıtap yazacak kadar derın yasıyoruz bu tedavılerı:)))))

cok haklısın canımm
hepınızın yasadıkları cok derin
ayy soyle bırımız yazsak burdakı arkadaslardan da bahsetsek
ne gusel olır kesın rekor satar
bıyek kk dan bıle bı cok okuyucusu olur valla:))))

herkese selamlar uzun zamandır kk ya girmiyodum ki bu konunun açılması çok çok iyi olmuş hepimize ugurlu gelsin inş :)

ben 31 yaşında 9 yıllık evliyim 4 yıldırda 4 aşılama ve 2. tüp denemem oldu ve 2. tüp denememin sonucunu daha çok yeni alarak 28 haziranda artık tüp bebek denemek istemiyorum bizim sorunumuz sperm azlıgı canlılık az ama şöyle bi durumumuz oldu eşimin spermleri 8milyon900 iken 2.tüp bebekte aldıgımız sonuç 21milyon 500 tek umut veren sevindirici yanı bu oldu benim için.artık yoluma normal yolla denemeye devam edecegim rabbim inşallah normal yolla verir eger vermezsede 34 yaşında başka düşüncelerim var :) esirgeme yurtlarında bizim gibi annlere evlat olacak çocuk dolu oyüzden bu kararı aldım taşımak degil bakmak önemli olan düşüncesiyle bunu yapmak istiyorum.tabiki kendi bebegimin olmasını isterim ama kısmet biraz kadercide olmak lazım diye düşünüyorum fazla şartları zorlamanın anlamı yok rabbim ne verirse hayırlsıını versin belkimde hiç beklemedigim anda bilmedigim anda melegim çıkar gelir:) inşallah rabbim hepimize nasip etsin anne olmayıııııııı

kıslaaaaaaaaarrr, herkese günaydın, hepinizi koskocaman öpüyorummmm

tablo nasıl oluşturuluyor burdan kızlar, hepimiz beklenen regli tarihlerimizi yazsakta birbirimizi takip altına alsak, umutbizimolsun bu görev sana düşüyor arkadaşım

ejderha dövmeli kız serisini nefessiz okudum ben 3 kitap 2 haftada bitmişti yani harika tavsiye ederim amaaaa Moskof cariye hürrem'i tek geçerim mutlaka okunması gereken bir kitap o bittikten sonra Moskof cariyenin kızı Mihrimah'ı tavsiye ederim arkasından piraye iyi gider :)))) okumayı seviyorum özellikle yeni kitap kokusuna bayılıyorum koklayıp koklayıp okuyorum ve kızlar lütfen orijinal kitap alın emeğe saygı bağlamında iyi okumalar :))))))
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın dr gideceğiz eşimin kontrölü var dua edin bize
canımmm inşalah iyi sonuçlarla gelirsin dualarım seninle......

aramıza hoş geldin zinal çok güzel bir düşünce aslında evlat edinmek benimde çok istediğim bir mevzu hatta ben kaç çocuğum olursa olsun bir tane evlat edinip ona sıcak bir yuva vermeyi çok isteyenlerdenim ama malesef eşim çok karşı bu duruma bir türlü ikna edemiyorum peki hiç çocuğumuz olmazsa yine almazmıyız evlatlık diyorum "asla sen bana ben sana yeteriz bir başkasının bebeğine baba olamam ben" diyor ((( inşallah canım hepimiz anne olmanın güzel hazzını yaşarız :))))

bu davete hayır denmez, ben de geldim. ama bu ay biz ilk tüp bebek denememizi yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…