- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
esracıım yok denecek kadar azdan kastın ne bizimki 5 milyon :)) sizinki ne kadardı ve nasıl bir tedavi izleniyor canım
Ay kızlar size birşey anlatıcam ;
Benim gittiğim kuaförde çalışan bir kız 45 gün önce evlendi geçen gün gittim bana demez mi hamileyim diye 4 haftalık çok sevindim bir o kadarda şaşırdım ewlendikleri zaman tam yumurtlama dönemine denk gelmiş tutmuş :)) Ewlenmeden öncede 2 bebek aldıırmış (keyfi) ah dedim bu doğurganlığının kıymetini bil o kadar zorki biizim içinn çocuk sahibi olmak...
Keyfi çocuk aldırmak nasıl birşey yaa allahın işine karışılmaz ama ne biliyim böyle duydukça millettin bu şanssına ağzım açık kalıyor
hoş geldin ailemiz tamamlanıyorrrrrrr inşş buranın ilk hamişlerinden olursunnnnn
selamlar,
ben araniza yeni katildim.
37 yasindayim.
yasim dolayisiyla da çok tedirginim.
bu bebegi çok istedigimi gitgide daha kuvvetle hissediyorum.
büyük konusmayim ama dogal olsun istiyorum ve herhangi bir tüp bebek denemesi yapmiycam.
5aydir deniyoruz...her ay adet görmek moralimi yipratmaya basladi.
bugün yine adet gördüm ve isyerinde olmasam hüngür hüngür aglayabilirdim.
buradan iyi haberler duyup, iyi haberler verip herkese moral vermek ve deneyimlerimi paylasmak istiyorum.
dualarim sizlerle...benden de duanizi esirgemeyin!
canim benim insallah..hepimizin dogal yoldan olur insallah..tup bebek asiri yipratici asiri hemde..helede benim gibi cok hassasan..artik beynim ruhum ole yorulduki....dogal yoldan olur insallah hepimizinnnn..aminnnn
tupbabay canim haklisin..ama birde her zaman her gordugu yerde soranlar yokmu? sanki inadina inadina...insallah bizimde kucaklarimiz dolar bir gun cok cok zor....
esracim bizim sayis izden daha kotu..en yuksek 1 milyon bile olmadi hic...hareket ve morfoloji zaten yok...ustelik sen bir kez gebe kaldin dogal yoldan..yine kalirsin..biraz stresten uzak dur takmamaya calis bence.sizde harekette iyiydi hatirladigim kadariyla..su anda bir kac aydir ovitrelle verdi bize kaan hoca onu kullaniyoruz? siz gorustunumuz kaan hocayla
çok çok sagol canim...
inan dileklerini okurken bile gözlerim doldu.
bu süreçler zaten insani hassaslastiriyor.
en takmiyorum diyeni bile yipratiyor.
ben simdilik o yola sapmadan sansimi denicem, olmazsa da kaderime razi gelicem diyorum...ama büyük konusmak da istemiyorum.
herseyin hayirlisi neyse o olsun....sabirrr!
Hoşgeldin aramıza cnm :)) Doktora gittin mi ? Bence önce git muayene ol ve ona göre planını belirle :)) Umarım tüp bebeğe gerek kalmaz ama kalırsada korkma canım yıpratıcı bir tedavi olsada o mutlu sonucu aldığında dünyalar senin oluyor :)) Bak bana tedaaviye başlamak için can atıyorum insan yılmıyor bu öyle birşey ki maddi manevi gücünü düşünmeden mutlu sona ulaşana kadar mücadelene devam ediyorsun :))
Ne arkadaşlar tanıdım kredi çeken , evlerini , arabalarını satan bu bebek özlemi öyle birşey ki insanın gözü birşey görmüyor .
Tüp bebek öcü gibi birşey değil ki şansımız eğer tüp bebekse sonuna kadar mücadelemize devam edicez şahsen ben böyle düşünüyorum .
1 Negatif denemem var 2. de bebeğime kavuştum dedim ama kaybettim hemde çok kötü şekilde 3 ay oldu ama şuanda 4 gözle tedavimi bekliyorum tabi tedaviye kadarda normal yolla deniyoruz belki şans bizede güler diye
Hoşgeldin aramıza cnm :)) Doktora gittin mi ? Bence önce git muayene ol ve ona göre planını belirle :)) Umarım tüp bebeğe gerek kalmaz ama kalırsada korkma canım yıpratıcı bir tedavi olsada o mutlu sonucu aldığında dünyalar senin oluyor :)) Bak bana tedaaviye başlamak için can atıyorum insan yılmıyor bu öyle birşey ki maddi manevi gücünü düşünmeden mutlu sona ulaşana kadar mücadelene devam ediyorsun :))
Ne arkadaşlar tanıdım kredi çeken , evlerini , arabalarını satan bu bebek özlemi öyle birşey ki insanın gözü birşey görmüyor .
Tüp bebek öcü gibi birşey değil ki şansımız eğer tüp bebekse sonuna kadar mücadelemize devam edicez şahsen ben böyle düşünüyorum .
1 Negatif denemem var 2. de bebeğime kavuştum dedim ama kaybettim hemde çok kötü şekilde 3 ay oldu ama şuanda 4 gözle tedavimi bekliyorum tabi tedaviye kadarda normal yolla deniyoruz belki şans bizede güler diye
Yılmak yok çalışmaya devam :)))))Kızlar günaydın ben hastalandım artık önümüzdeki maçlara bakacağız
hayırlısı olsun canım bakarsın hamiş kalıvermişsin bizede yazarsın beraber seviniriz inşallahhhh1aşılama arkasından laparoskopi ile tüpümün birinin alınması ardından negatif 1 tüp bebek deneyimimden sonra hani olmaz yaaaa yinede bende buralarda olayım dedimm:)) tabiki normal yoldan deniyorum tüpten sonraki ilk ayımız bu ama ben tek tüplü olduğumdan zaten şansımız %50 ki üstüne birde eşimin morfoloji ve hareketlilik sorunu var...ekime kadar normal deneyip ekimde tekrar tüpe başlayacamm....
hayırlısı....
kıslar selamlar herkese,
tupbaby cim maça devam yılmak yok
mavi0 cnm sonucun nedir öğrenmedinmi hala, inşallah hamilesindir cnm ya....
selamlar,
ben araniza yeni katildim.
37 yasindayim.
yasim dolayisiyla da çok tedirginim.
bu bebegi çok istedigimi gitgide daha kuvvetle hissediyorum.
büyük konusmayim ama dogal olsun istiyorum ve herhangi bir tüp bebek denemesi yapmiycam.
5aydir deniyoruz...her ay adet görmek moralimi yipratmaya basladi.
bugün yine adet gördüm ve isyerinde olmasam hüngür hüngür aglayabilirdim.
buradan iyi haberler duyup, iyi haberler verip herkese moral vermek ve deneyimlerimi paylasmak istiyorum.
dualarim sizlerle...benden de duanizi esirgemeyin!
hoşgeldinn umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız hiç üzülme ağlama olacak önce kendin inan strese girme biliyorsun stres kötü etkiliyor rahat ol bide malum işten sonra ayağa hemen kalkma ayaklarını yukarı kaldır en az 15 dk yat hadi hayırlısı
hpsbulduk umudum
topıgı acmıssın ama sen yok sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?