- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.001
nazemırcımm merhabaa
yul donumunuz kutluu olsunn
hayat böyle istemesende olmayana da olana da göbüşünü göstercen .. ama o soranlara bence göbüşü transparan giy ancak rahatlarsın. tam destek benden... benim de elticiğim bi mutlu bi mutlu olmuyo diye...utanmasa istemeye istemeye 2. yi yapcak....
bende oyle hatırlıorum:))))))
cnm bence bı an once koydur belkı olcak ve sen bugunlerı bebeksız gecirmıs oluosun
benım esın bozulmasa ben yarıyılda ıstanbula gelıp tup yaptırcam
bence zaman kaybı aşılama ıle denenen zamanlar
evet doğal olabılır ama ne zaman dıorum dr dıo bekleyın doğlada olur
ama ne kadar bekleyım 2.5 yıldır bklıorum
aynen bende 1 yıla 3 deneme sığdırdım:)))
ama hala doymadım:)))))9
reglım sanırım 23 gıbı gelcek daha yenı yukseldi 3 gun oldu çatlayalı:)
ayy ne gusel ıste her dem taze askınız:))))sağol canım... sanki 14 yıl geçmemiş 14 ay geçmiş gibi geliyor zaman ne çabuk geçiyor
derıncım elbet kotudur amadoktorlaraBenim ki denedi öyle şeyler oldu ki inanamazsın:S
ne biliim be canım gelmiyor içimden korkuyorum galiba:Sben direk negatifinde kıymetini bilenlerdenim öyle şeyler yaşadım ki aylarca süründüm belirsizlikler içindepozitif kaadar iyi bir sonuçtur negatif.arasındaki tüm olabilecekklerse korkunç sanırım ben korkuyorum artık...
hayat böyle istemesende olmayana da olana da göbüşünü göstercen .. ama o soranlara bence göbüşü transparan giy ancak rahatlarsın. tam destek benden... benim de elticiğim bi mutlu bi mutlu olmuyo diye...utanmasa istemeye istemeye 2. yi yapcak....
ayy kuzum kolay kolay kımsenın reglı pek gecıkmıo
gecıkınce gebiş qavcısı gıbı hatırlıorum valla
artık bı hamıle ıstıoz açılısı yapsın
aslında bı ara ugrayıp gelmyeblerden melısh83 var tup denemıs eger o kalırsa ılk gebısı olacak
gelıp yamıo ama ben yazmasını rıca ederım:)))))))))
hadı hayırlısı yarın haber ver bızede
keşke güzel haberle gelsem canım...
ama neden bilmiyorum 5 deneme de test günüm gelmeden koşa koşa kan tahlili yaptıran ben bu defa hiç aklımdan bile geçirmedim.
o kadar umutsuzum. korku sardı birde hamiş değilim ama başka bişi mi oldu diye. yani kist filan olursa ne yaparım bilmiyorum. zaten sorun yokken olmuyo bi de tedavi gerektirecek bişi olmasın allahım diye dua ediyorum sadece.
abuu aysecıkk sen burdaymıssın kıs yemekten bahsedıorum bende.)
nasılsınızz meryem hanımlar nasıl:))))
selamlar...geçmiş bayramınızı kutlarım...godes evlilik yıldönümünü kutlarım inşallah birdahaki evlilik yıldönümünde bebeğinizle kutlarsınız...benimde bugün eşimle birlikte evliliğe ilk adımımızı attığımızın 14.yılı yani kaçtığımız gün ...bizimde evlendiğimizde hemen çocuğumuz olsaydı 13 yaşlarında olacaktı ... ama demekki benim için böylesi hayırlıymış...
ayy valla sanslısın kuzum benımkı görev oldu dıyıp duruo
napalım baska sansımız yokkı tedavıye kadar mecbur kacırmamaya calısıcaz yumişi
bende cnm ıste onumuzu goremıoruz bebej olmadan
bısey yapamıoruz..tüp ıcın gerek oluo cunku bız bıde ıl dısına gıtcez
otelde kal yemek derken bı tup masrafı kadarda o cıkar allah yardım etsın bıze:))))
umutluu tatlım regl oldunmu nbrsın uzamıstı ııce:)
esra hoşgeldınn bızım topiğin saatlerı var öğleden sonra 3 gbı herks okuldan gelıo
ozaman burda oluoz genelde:))
yeterım sen napıosun esın nası cnm
kardesın donmuslara ne zaman başlıo
bende bülent beyle görüştüm
doğal deneyın dıo bahra kadar olmazsa aşılayama gecerız dıo
ılerı hızlımız yok dedım o onemlı dııl dıdı:)))
kuzuss evet yakalamıssınız
yumişii:)ınsallah bu ay gelır bı gebiş habrı benden gelmıcek ımkansız da
hiç bukadar umutsuz olmamıstım yaw kacırdığına emın olunca beklemek dahada zor oluo bıranönce regl olasım var:)
derinimm hoşgeldınn kızzsen 36 yasındamıydın ayy değildin yaa
ben oyle hatırlamıorum:)))
bana stres yapıo ovulasyon testlerı yaa ateşle bakıorum yada bı gun dra gıdıorum
yumişin boyutuna bakı bende tahmın edebılıorum yakslasık gununu:))9
senın donmusun vardı sanırım ne zaman başlıcaksın
canım kız kardeşim dondurlmuşları denmeyecek devletten 2. hakını deneyecek dondurulmuşalrı sonraya bırakacak
eşimin pzrts mr var canım inşş iyi şeyler duyarım
nazemir nice 14 senelere canım çoluklu çocuklu........
next next next 81 81 81
sana mesaj yazdım öğlen ama yazmadan kaçıverdin
next next next 81 81 81
sana mesaj yazdım öğlen ama yazmadan kaçıverdin
hu huuuuuuuuuuu next hayatım hoşgeldin...
nasıldı bayram çeşme..
moral depolayıp geldin değil mi....
bomba gibisindir şimdi sen...
ah canım koca yoldaymış otomatiğe bağladım yine yarın sabah girer yazarım koca çalışacak çeşme iyiydi ama sıktı bayramda kalabalık değildi şimdi de bi yazıyom bi yemk yapıyom hayat son sürat devam ediyo
hadi hayırlı haberlerle gel yetercim. dua edicem senin için...
nazemir nice 14 senelere canım çoluklu çocuklu........
mutlu yıllr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?