Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Benim ki denedi öyle şeyler oldu ki inanamazsın:S

ne biliim be canım gelmiyor içimden korkuyorum galiba:Sben direk negatifinde kıymetini bilenlerdenim öyle şeyler yaşadım ki aylarca süründüm belirsizlikler içindepozitif kaadar iyi bir sonuçtur negatif.arasındaki tüm olabilecekklerse korkunçsanırım ben korkuyorum artık...

sağol canım... sanki 14 yıl geçmemiş 14 ay geçmiş gibi geliyor zaman ne çabuk geçiyor
ayy ne gusel ıste her dem taze askınız:))))
derıncım elbet kotudur amadoktorlara
gore umutturn da geceırılen kımyuasal gebelıkler
ben hiç kalamadım mesela vardır bı hayır tabıkı ama
doktorlara olusmus bı gebelık dusuk bıleolsa umut verıcı:))

ayy sorma cnm benım okuldakı kendını surungen sanan salağa transparan anca kar eder
esının spermelrı kalıtelıymısde cocouklar zekı olmus
eşımın amelıyat olduğunu bılıo da yanıı
konuyu açmıo dırek sormuo bana ama

keşke güzel haberle gelsem canım...
ama neden bilmiyorum 5 deneme de test günüm gelmeden koşa koşa kan tahlili yaptıran ben bu defa hiç aklımdan bile geçirmedim.
o kadar umutsuzum. korku sardı birde hamiş değilim ama başka bişi mi oldu diye. yani kist filan olursa ne yaparım bilmiyorum. zaten sorun yokken olmuyo bi de tedavi gerektirecek bişi olmasın allahım diye dua ediyorum sadece.

bızımde okulda bı arkadasın ıkı hafta gecmıs
zaten 3 cocuğu var ay bıde guluo
dedım hocam sen nıye dıkkate tmıosun her ay
reglım gectıı ay kaçtımı yoksa bılmem ne zaten perısan halde
bıde 4. gelırse:)ayy ben kaygı dıorum kadın gayet rahat:))))
bu aralara mevsım donuo onan da olabılrı bebıs de olabılir neden olmasın kuzum
hem kıst varsa bıle gecıcı kısttır regle gıder stres yapma cnm
adı beklıoz yarın:)
ay kızlar salata yapıorumm nar eksılı yesıl salata buyrun yemeğe:)))

canım eşinle sağlık huzur içine nice senlere umarım yeni girdiğiniz seneniz size bebiş getirisin
biz evlediğimizde bebğimiz olsaydı 7 yaşında olacaktı ama yok maleseff

Son düzenleme:

canım kız kardeşim dondurlmuşları denmeyecek devletten 2. hakını deneyecek dondurulmuşalrı sonraya bırakacak
eşimin pzrts mr var canım inşş iyi şeyler duyarım

mrb ikizler nasılsın idrarla başın dertte ha yine canım önce sağlık sonra bebek inşallah ben bayramda senin gibi epey çalıştım valla bıktık ya Allah isteyene versin hahahahahahhaha olmasa da kötü tabi bal yiyen baldan bıkarmış bakalım senle aynı zananlarda öğreniyoruz sonucu mutlu son artık yaa

next next next 81 81 81

sana mesaj yazdım öğlen ama yazmadan kaçıverdin

yok yavrum ya ben de yazmaya çalıştım ama okula yeni bilgisayar alındı o da beni tanımadı sşifreyi gir yaz bi baktım üye ol diyo yine çıldırttı beni duırum öyleydi bakayım yazım gitmemiş galiba ne yazmışsın bi okuyayım

next next next 81 81 81

sana mesaj yazdım öğlen ama yazmadan kaçıverdin

hu huuuuuuuuuuu next hayatım hoşgeldin...
nasıldı bayram çeşme..
moral depolayıp geldin değil mi....
bomba gibisindir şimdi sen...

ah canım koca yoldaymış otomatiğe bağladım yine yarın sabah girer yazarım koca çalışacak çeşme iyiydi ama sıktı bayramda kalabalık değildi şimdi de bi yazıyom bi yemk yapıyom hayat son sürat devam ediyo

oh oh yarasın çalışmalar hehehe ha bire sex sex sex bayram da yoruldum valla. mükafat olarak da idrar yapamama

bende yemeğin pişmesini bekliyorum eşim daha gelmedi. artık feriha ya takılırım. kız bu ay idrar geçsede gebe olsak bari aynı anda sora buluşur kutlarız hehehe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…