- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.021
ben hiç birşey bilmiyorum ilk tüp bebek tutmadı regl oldum şimdi benim ne yapmama gerek? ateş ölçmek ne? ovilasyon ne? ne yiyiyp içmeliyim napmalıyım o çizgileri olan hatta dijitali olan ovilasyon cihazı ne banada anlatında bende yapıyım...(((
İkizler canım
Bendeki ovulasyon cihazı yumurta 17 mm üstüne gelince 2. çizgi oluyor sonra çatlarkende 3. çizgi oluyor. Ama benimki daha reglinin 8. günü 2. çizgiyi gösterdi ama 3. çizgi olmadı takıldı kaldı. Reglime 6 gün var ama hala 2. de sayıklıyor cihaz.
canım eşinle sağlık huzur içine nice senlere umarım yeni girdiğiniz seneniz size bebiş getirisin
biz evlediğimizde bebğimiz olsaydı 7 yaşında olacaktı ama yok maleseff
ayy hiç güleceğim yoktu godesimbu ne biçim bi sayıdır uğurlu mu uğursuz mu anlamadım.2 aydır 8. gün dr a gidiyom 17 mm yumurta kapalı tarafta diyo
demek seninde kaderin 8. gün 17 mm haaaa
demekki çatlamadı senin yumurta bu ay cihaza güvenebilirsek tabikide! ateşin ne alemdeydi peki?ölçseydin çünkü gerçekten yakalıyosun ateşle.bak tablomu koyayım 13 günden sonra nasıl çıktı ateş hiç de bi hastalığım falan da yokken ! (grip vb)
benim bu ay 13 de çatladı ateşime göre. her gün 2mm büyümemiş bazı günler 1 mm büyümüş...
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ay tatlım ya ben ateş olayını pek yapamıyorum yaa. O zor geliyor. Tamamen cihaza göre yaşıyorum ben ahahaha.
Valla seninkide öyle canım 17 mm bu nedir böyle yaa. Sneinde şansına kapalı taraf denk geliyor. ARtık nedendir bilmiyorum çok büyük sorunları olanların bile normal yolla hamile kalacağına inanıyorum çok garip değilmi. Şİmdi sen kapalı taraf falan diyorsunya içimden kim bilir neden olmasınki kapalıda olsa olacağı varsa olur diyorum. Hakkımızda hayırlısı tatlım.
Yetercim çok teşekkür ederim iyi temennilerin için...dün kaçırmışım yazını şimdi farkettim kusura bakma...
selam kızlar,
bugün doktora gidebildim sonunda. biliyorsunuz 11 gün geçmişti adetim ama testler negatifti.
doktor yumurtan gözüküyor en geç 1 haftaya adet olursun dedi
sonrasında da tüp bebek denemelerimiz hakkında konuştuk. donma çözme ve aşılamayı saymadı. aslında sadece 2 deneme sayılır dedi. sizin kendiliğinden olmaması için sebep yok dedi (7 yıldır sebeb neyse artık).
beklemek istemiyorsanız tabiki tüp bebek deneyin dedi.
ama temmuz ayındaki histereskopinin gereksiz yapıldığını söledi(
co-cultur ve imsi deneyin diyen diğer doktorumuza katılmadığını da söledi. çok yumurtanız oluyor nasılsa bi kısmını tüp bebek, bi kısmını mikroenjeksiyon deneyelim dedi.(bunun sebebini de doğal seleksiyona bağladı bi şekilde)
kafam çok karışık.....
ben hiç birşey bilmiyorum ilk tüp bebek tutmadı regl oldum şimdi benim ne yapmama gerek? ateş ölçmek ne? ovilasyon ne? ne yiyiyp içmeliyim napmalıyım o çizgileri olan hatta dijitali olan ovilasyon cihazı ne banada anlatında bende yapıyım...(((
canım ilişki sonrası işemek lazımmış ha haberin olsun yoksa mikrop kapıp idrar yolu enf. olabiliyormuş ben bunu evlendiğimden beri uygularım sen de yapıyo musun bi de çok sık ilişki olunca ben de de işemede yanma oluyo bi de böle dene bekalımoh oh yarasın çalışmalar hehehe ha bire sex sex sex bayram da yoruldum valla. mükafat olarak da idrar yapamama
bende yemeğin pişmesini bekliyorum eşim daha gelmedi. artık feriha ya takılırım. kız bu ay idrar geçsede gebe olsak bari aynı anda sora buluşur kutlarız hehehe
çok sağolun kızlar... inşallah çoluk çocuklu olsun bundan sonraki yıllar... nex81 galiba bana yazmıştın mesajı
canım ilişki sonrası işemek lazımmış ha haberin olsun yoksa mikrop kapıp idrar yolu enf. olabiliyormuş ben bunu evlendiğimden beri uygularım sen de yapıyo musun bi de çok sık ilişki olunca ben de de işemede yanma oluyo bi de böle dene bekalım
evet nazemircim sana yazmıştım yıldönümünüz için
canım öncelikle bi sakin ol! kaç aydır yada yıldır bebek istiyosun? ne gibi tetkikler yapıldı?ne gibi sorunlar bulundu? durumunuzu bi anlat?
ve sık sık da buraya gel:) bildiklerimizi paylaşırız doğal yolla denersin sende biraz.şimdi vaktim yok ama sana uzun bi mesaj yazıcam bugün.[/QU
yaşım 25 birbuçuk yıllık evliyim benim baya sorunlu rahim ters yumurtalıklarımın yarısı kistler sebebi ile alındı yapılan laparaskopi sonucunda rahim bagırsaklara yapışık denildi ve acil tüp bebek denendi bayram öncesiydi tutumadı şimdi ne yapmalıyım nezaman tekrar denemeliyim normal yolla olurmu bilmiyorum kimseyede soramıyorum bu yolda çömüm ablalarımdan yardım beliyorumşaka bi yana bilgi istiyorum...
gunaydıın cnm ozeldık valla:)))umutcum mrb canım sen kapanış yapmışsın ben de açılışı yapayım dedim biraz başka topikleri okudum tüp bebe yaptırayım diyom da bu ay aslında beklesek olur mu ki olmaya da bilir yaş da geçiyo canım sıkılıyo bu duruma daha önce olduydu şimdi gene başa sarıyorum Allah ım hayretsin sonumuzu dermansız dert vermesin isyana gircek diye korkuyorum sonuçta bebek dışında herşeyim var
ben tam gün olduğumdan beri alışverişe fırsatım olmuyo ama demokrasilerde çareler tükenmez gezmenin dokunmanın yerini tutmasa da internetten alışveriş ediyorum bazen sürprizler olmuyo değil ama zaten ucuzlardan aldığım için olsun diyorum kociş içerde uyuyo karnım acıktı acep nezanan kalkar ki kimsecikler de yok konuşalım malüm pazar sabahı hahaha
evet canım 20 dakka yatıp sora kalkıp işiyorum. öyle sabaha kadar kalkmayın bacak duvarda yapamıyorum. zaten idrar torbam delindi delincek. bu adetten sonra sistoskopi olcam ocak da tüpe başlayabilir miyizbakalım. bu işin sonucuna göre belli olcak.
oy oy oyyyy yavrum anlatmakla olmaz yaşamak lazım tek tek araştırmak lazım
canım öncelikle bi sakin ol! kaç aydır yada yıldır bebek istiyosun? ne gibi tetkikler yapıldı?ne gibi sorunlar bulundu? durumunuzu bi anlat?
ve sık sık da buraya gel:) bildiklerimizi paylaşırız doğal yolla denersin sende biraz.şimdi vaktim yok ama sana uzun bi mesaj yazıcam bugün.[/QU
yaşım 25 birbuçuk yıllık evliyim benim baya sorunlu rahim ters yumurtalıklarımın yarısı kistler sebebi ile alındı yapılan laparaskopi sonucunda rahim bagırsaklara yapışık denildi ve acil tüp bebek denendi bayram öncesiydi tutumadı şimdi ne yapmalıyım nezaman tekrar denemeliyim normal yolla olurmu bilmiyorum kimseyede soramıyorum bu yolda çömüm ablalarımdan yardım beliyorumşaka bi yana bilgi istiyorum...
merhaba hoşgeldın karasal
ılk olarak kendılığınden yumurtluomusun
yanı takıp yaptırdınmı hiç
eğer kendılığınden yumurtlama olmuosa doğal yolla olması cok zor
ılk olarak onu öğren ..reglının 10.gunu fılan gıdersen yumurta varmı bellı olur
daha sonrada 21. gunde progesteron testı yaptır çatlıomu öğrenırsın
rahımde sıkıntılarla gebe kalınabılıo demekki drun tüp denediğine göre
ama benım bıldığı kadarıyla hulya avsarında rahmı tersti amelıyat oldu
düzelttırdı sonra hamıel kaldı..
histereskopi yapıldımı rahmı duzeltmeye yonelık
son olarak esınde sorun varmı spermler iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?