- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.981
ayy valla sanslısın kuzum benımkı görev oldu dıyıp duruohaklısın ben de aslında bu tüp bebek konusu kesinleşmeden ev işine girmek istemiyorum pek de işte öyle bakınıyoz her daim olduğu gibi.
fazla da birikmişimiz yok aslında . arabayı satıp 20 ye falan 2. el bişey alırsak kalan 30 u da eve katarız.
eh işte birikmişleri ve anne babadan falan biraz destekle az bişey de kredi alsak diyoz ama bilmiyom hayırlısı işte.
beğendiğimiz evler çok pahalı 340 lardan başlıyo . o kadarını alamayızda zaten bari bunu satar sonra bi daha kredi çekeriz biraz daha iyi bi ev olur diyom. öff zor valla zor........
bebek de yokki önümüzü görelim di mi:26::26:
benim kocamda aslında o kadar çok bebek istiyo ki bana çaktırmıyo sorun bende, ben üzülüyorum diye. uzay üssünde olsak adam ilişkiye hazır. ben küstüm dedim dün bişeye kızmıştım bu gece çalışma yok dedim. gelmiş bana sırnaşıyo, anında alttan alıyo... sırf bebek için yani yoksa o da sıkıldı biliyom 4 gün üst üste...
umutluu tatlım regl oldunmu nbrsın uzamıstı ııce:)kizlar şoole bi bakayim dedim , ama kimsecikler yok , ben de kacayim bari... herkese umut dolu gunler diliyorum, kendinize iyi bakin.
esra hoşgeldınn bızım topiğin saatlerı var öğleden sonra 3 gbı herks okuldan gelıonerde bu kızlar yhaaaaaaaaaaaaaaa
yeterım sen napıosun esın nası cnmgünaydın hayırlı cumlar rabbim tüm edilen dualarımzı kabul etsinnnn
hepimize sağlık huzur versin inşşş
kuzuss evet yakalamıssınızkızlar 13. gün yumurtam çatır çatır çatlamış değli mi:)
çatlamaısna çatlamış da bakalım spermler vızır vızır gidip yumoşun içine dalabilimiş, embriyo oluşturabilmiş ve kapalı tüpten geçip uterusa varabilmiş midir? ölme eşeğim ölmeeeeeeeeeee
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Selam kızlarrr ya tam alıntıları yaptım yazarken gitti pc:S
İkizlerciimm selamlarrrvallahi benim iş tuhaf oldu ilk kez cihazla takip ettim 26. günden sonra test yapmadı cihaz yeni ovulasyon dönemi diye ama 30 lu günlerde pırtlamışım:Sdr dedi işte rahim kalınlığııı,vs herşey süpermiş gitti yanniii:Spreseed vardı purtlamayı beklerken onuda kullanmadım ahahhaha.D:şimdi ateşde ölçüyom dün bugün testide yaptım ama ne sıklıkla yapsam her ay aynı mı yumurtlanırrr ki hiç reglimi böyleee attıracakk 28 inden 6 sına bir ovulasyonum olmamıştı açıkçası:Sbence sen tüpe kapalıya açığa takılma ateşe devam çalışmaya devamm:)hiç belli olmaaa tüpe başlayacağın güne dek bu arada yaşında ne varrrrrrrrrr eşimin kızkardeşinin görümcesi 36 yaşında ikizlere hamile tüple ing de.yaşıolarrr 45 e kadar hattaaa devamı bile var yaaaa umut heppp varrrrr asla unutma yaşın bebek fikri için bile oldukça iyi insanların acaba diye düşünüğü bi yaş benimde eşimim 36 ve şipermiziz bayaa azz:)şimdi bakalım bu ay neler olacak:) ben daha ne haltlar karıştıracam bünye olarak hiiçç bilmiyorumm:S
Umudumm ayşeciimmmm ve herkesiiii öperimmmmmmm
hiç kimse bişey yazmıyor herkes geçmişi mi okuyor yahuuu..........
godescim arada ınsan bu duygulara kapılıoSelam Canlarım,
Birkaç zamandır girmedim giremedim. İnanın yazacak bişey bulamıyorum o kadar karamsarımki. Bugün evlilik yıldönümümüz ve inanın ben hatırlamak bile istemiyorum. Tam 6 yıl bitti ve ben hala aynı yerde sayıyorum. Evet bunun toplasan son 2 yılında bebek istedik ama sonuçta kısa bir sürede değil. Hep neden diyorum ne gerekiyorsa yapıyorum hiç birşeyden kaçmıyorum bu kadarcık zamanda 4 aşılama 3 tüp bebek yaptım ve hala ellerim boş. Doktorlar hiçbir sorunuz yok olacak diyor ama neden olmuyor. Bu kadar tedavide olmamışken doğal yolla nasıl olmasını beklerimki bilemiyorum. Bir yanım evet olacak diyor, ama ya diğer yarım…Hiç durmadan tüp bebek yapmak istiyorum taki bebeğime kavuşana kadar. Kendimde o güçü buluyorum ama işte birde koca faktörü var. Ben bu kadar isterken mücadeleye açıkken onun daha rahat davranması beni çıldırtıyor. Benim için arabamın olması evimin olması inanın bişey ifade etmiyor ben bebeğim olsun istiyorum. Maddi durumum yetmese bile gözümü kırpmadan arabamı satar tüp bebek yaparım ama işte bunu kocama anlatamam. En çok canımı acıtan galiba eşimin beni anlamaması ve bu şekilde rahat davranması
Bayram da hele kabus gibiydi aynı evin içinde milletle köşe kapmaca oynadım resmen bebek sormasınlar diye. Ne diyecektim onun bile bilmiyorum millete. Evet bizde sorun yok ama bebeğimiz olmuyor mu diyecektim. Onu da demek istemiyorum kimseye hesap vermek açıklama yapmak istemiyorum. Bir arkadaşım vardı bana evet bebeğim olsun istiyorum ama en çok göbeğim şiş bir şekilde gezip milete göstermek istiyorum derdi aynınısı bende şimdi diyorum o kadar insanlar canımızı acıtıyorki hamile kalıp göbeğimi milletin gözüne sokmak istiyorum
Ovulasyon cihazı aldım 2 aydır kullanıyorum ama bu ay oda sapıttı reglimin 8. Günü ikinci çizgiyi gösterdi ve bir türlü 3. Çizgi çıkmadı. Tam 18 gündür sanki cihaz takıldı ve inatla 2. Çizgiyi gösteriyor. Anlamadım bugün doktordan randevu alacaktım niye böyle yumurtladımmı yoksa kistmi oldu niye böyle gösteriyor diye. Doktorumda tatildeymiş oda kaldı.
Yani ben bu aralar biraz keyifsizim. Allahım tez zamanda bizi bu sıkıntıdan kurtarsın ve bebişlerimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Öpüyom kocaman sizleri…..
bende onu sorcaktımkızlar merhaba,
sizleri özlemiştim hoşgeldiniz.
Derincim senin yumurta geldi cihaz mı anlamadı? kaçırdın mı yani?
bu ay nasıl oldu boş mu geçti yani bu cihaz konusunda bilgi sahibi olmadığımdan pek anlamıyorum galiba ne olup bittiğini.
yalnız bugün ve dün gece yine benim idrar sorunum nüks etti. bu ay hamile olmak istemiyorum . garip bi çelişki ama gidip anestezi alıp idrar torbama baktıracağım . keşke bir an önce adet olsam. geçti sanmıştım ama nedense ara vermiş. gece uyuyamadım adam gibi, ağrıdan huzurszuluktan. sağlık olmayınca neyliyim bebeği.hiç gözümde yok. eskisi kadar hevesim de kalmadı zaten...
Godescim seni çok merak ettim !
tahmin ettim canının sıkkın olduğunu...
insanları artık takmıyorum arada sinir olsamda. zaten hevesim de kalmadı dedim ya bu kadar bekledikten sonra.
kendi sağlığım önemli olmazsa olmaz geç olursa geç olsun napim....
senin yumurtlama oldu mu şimdi. çift çizgi ne 3 çizgi ne?
canım dra gıdecektın reglın gecıkmıstı dıe hatırlıorum gıttınmı:)))merhaba godes,
seni çokkkkk iyi anlıyorum canım. biz de 7. yılı bitirdik. ama hala tedavi planlayıp durmak zor geliyor. zamanında olsaydı ilkokula başlayacaktı diyip duruyorum. özellikle de tedavi sonrası 2-3 ay çok zor geçiyor. hormonlar normale dönene kadar kimseyi görmek istemiyorum. ama sonra geçince o bunalımlı halim, diyorum ki kocam beni seviyor ben de onu. en önemlisi bu.
herkes kendi biricik, tek hayatını yaşıyor. ne o hamilelere sinir ol ne de kendini gereksiz üz. bigün bebişlerimiz geldiğinde bu günler hiç yaşanmamış gibi olucak eminim....
godescim demişsin ya göbeğimi gözlerine sokucam diye. 7 aydan sonra o zaten kendiliğinden gözlerine girercek
ben 3-4 aylık hamilelerin fındık kadar göbeklerini sırf hamile olduğunu gösterebilmek için daracık elbiselerle ortaya çıkarmaya çalışmalarına güldüğüm kadar hiç bişeye gülmüyorum. bizim örf adetimize göre biraz saklanır gizlenir zaten bi zaman sonra istesende saklayamıcaksın. uyuz oluyorum insanlara sanki bi tek sen doğuruyon . kadınların %90 küsürü zaten doğurgan. havan kime beni de içine alan % 8 -9 a mı
ikizler, sana katılıyorum canım.yeni nesil hamileler de var bi gariplik. ne ilk ne son olacak doğuran kadın olarak ama bi tavır bi eda. tamam heyecanı bi yere kadar anlarım ama işyerim de var şu an antipatik insan grubundan. üniversiteli cahil diyorum ben ona. en çok radyasyon yayan cihazlardan birinin dibinde oturuyor, günde 15 saat cep telefonuyla konuişuyor ama biri ona nasılsın demeye görsün vayyy. aman bi ilgili bi bilgili pozları var ki sanki ilk o doğuracak....göbek şov yapılıyor önümden geçerken, bi keresinde kem gözler çatlasın dedi hatta bana duyurmakbunu söylediği ortamda da en az 4-5 tane evlenmemiş bayan var. hadi ben istiyorum olmuyor ama onların suçu ne? ruh eşini bulamamış olmaları mı?
ayy valla sanslısın kuzum benımkı görev oldu dıyıp duruo
napalım baska sansımız yokkı tedavıye kadar mecbur kacırmamaya calısıcaz yumişi
bende cnm ıste onumuzu goremıoruz bebej olmadan
bısey yapamıoruz..tüp ıcın gerek oluo cunku bız bıde ıl dısına gıtcez
otelde kal yemek derken bı tup masrafı kadarda o cıkar allah yardım etsın bıze:))))
umutluu tatlım regl oldunmu nbrsın uzamıstı ııce:)
esra hoşgeldınn bızım topiğin saatlerı var öğleden sonra 3 gbı herks okuldan gelıo
ozaman burda oluoz genelde:))
yeterım sen napıosun esın nası cnm
kardesın donmuslara ne zaman başlıo
bende bülent beyle görüştüm
doğal deneyın dıo bahra kadar olmazsa aşılayama gecerız dıo
ılerı hızlımız yok dedım o onemlı dııl dıdı:)))
kuzuss evet yakalamıssınız
yumişii:)ınsallah bu ay gelır bı gebiş habrı benden gelmıcek ımkansız da
hiç bukadar umutsuz olmamıstım yaw kacırdığına emın olunca beklemek dahada zor oluo bıranönce regl olasım var:)
derinimm hoşgeldınn kızzsen 36 yasındamıydın ayy değildin yaa
ben oyle hatırlamıorum:)))
bana stres yapıo ovulasyon testlerı yaa ateşle bakıorum yada bı gun dra gıdıorum
yumişin boyutuna bakı bende tahmın edebılıorum yakslasık gununu:))9
senın donmusun vardı sanırım ne zaman başlıcaksın
umuttttyok eşim 36 ben 26 bizim görümcenin görümcesi hamiş o 36 anam nasıl bi anlatım oldu yaaa valla donmuşlar bayya bi donacak gibi kurtlu ben 1 yılda 3 tüp yapan ben gidemiyom desemmm okul ocakta tatil ama eşim ocakta ingiltereye gitmek istiyor bende yok yaa donmuşu koyalım demedim içimden gelmediii :Sne biliym sanırım yaz tatiline kalacak ya bilmiyorum umut ben niye böyle oldummm:S:26:ee senin regli kaçında ne kaa kaldı gelmesin tebi deee ne zamanı bekliyozzz
bende onu sorcaktım
bı suredır ıyı gıbıydı dıye
ama sanırım ilşkı tetıklıo cnm yaa baskı yapıo yaa
ayy ıkızlercım bende aynısını yapıcam valla okadar o anın hayalıyle yasıorumkı
karnımı gere gere yuricem
o aban sureklı bebek soranlara göstermek ıcın daracık gıycem ııce cıkartcam
cok yaktılar canımı bayramalrı zehir ettıler..
aman sormadan o kendini hatırlattı sağolsun benim güzel mesanem.
kız umut nispet yapanlara yap da herkese çıkarma kız göbüşügünah günah
ayy yok kuzum bılıorum da o ısrarla sorup benı sıkıstıranlara yapcam cnm
cok canımı yaktılar becerememısler mı hala dıye soruolarmıs ablama ,rabbım bı nasıp etsınn
de cnm yoksa benım gıbı olmayan bırının canını yakmak ıstemem gozune sokup
ayy kıs ıkzıler bızde olduda gerip gezmedı kaldı haa:)))))))
merhaba umutcuğum,
doğru hatırlıyorsun canım doktora gidecektim ama yarına kaldı malesef.
herkes bayram tatilini 9 güne çıkarmış anam, bi randevu alamadım aradığım 3 doktordan. şimdi daha önce hiç gitmediğim birine gidicem yarın öğleden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?