• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ay evet ınfaz edebılırsın kuzum hakertı cunku
ayy keske kudurk olsa adam yaa
valla razıyım boyle pesınden koşmak daha zor
yanı bı sekılde oluruz dese ben ayarlıcam ama kestırıp atıo napım:=)))
dun çatlamıs gıbı gozukuo cnm yarında onaylarız ııce:)9
benım yemek oldu kaçtımm

haklısın ben de aslında bu tüp bebek konusu kesinleşmeden ev işine girmek istemiyorum pek de işte öyle bakınıyoz her daim olduğu gibi.
fazla da birikmişimiz yok aslında . arabayı satıp 20 ye falan 2. el bişey alırsak kalan 30 u da eve katarız.
eh işte birikmişleri ve anne babadan falan biraz destekle az bişey de kredi alsak diyoz ama bilmiyom hayırlısı işte.
beğendiğimiz evler çok pahalı 340 lardan başlıyo . o kadarını alamayızda zaten bari bunu satar sonra bi daha kredi çekeriz biraz daha iyi bi ev olur diyom. öff zor valla zor........
bebek de yokki önümüzü görelim di mi:26::26:

benim kocamda aslında o kadar çok bebek istiyo ki bana çaktırmıyo sorun bende, ben üzülüyorum diye. uzay üssünde olsak adam ilişkiye hazır. ben küstüm dedim dün bişeye kızmıştım bu gece çalışma yok dedim. gelmiş bana sırnaşıyo, anında alttan alıyo... sırf bebek için yani yoksa o da sıkıldı biliyom 4 gün üst üste...

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumlar rabbim tüm edilen dualarımzı kabul etsinnnn
hepimize sağlık huzur versin inşşş

Selam kızlarrr ya tam alıntıları yaptım yazarken gitti pc:S:27:

İkizlerciimm selamlarrr;)vallahi benim iş tuhaf oldu ilk kez cihazla takip ettim 26. günden sonra test yapmadı cihaz yeni ovulasyon dönemi diye ama 30 lu günlerde pırtlamışım:Sdr dedi işte rahim kalınlığııı,vs herşey süpermiş gitti yanniii:Spreseed vardı purtlamayı beklerken onuda kullanmadım ahahhaha.D:şimdi ateşde ölçüyom dün bugün testide yaptım ama ne sıklıkla yapsam her ay aynı mı yumurtlanırrr ki hiç reglimi böyleee attıracakk 28 inden 6 sına bir ovulasyonum olmamıştı açıkçası:Sbence sen tüpe kapalıya açığa takılma ateşe devam çalışmaya devamm:)hiç belli olmaaa tüpe başlayacağın güne dek :Dbu arada yaşında ne varrrrrrrrrr:47:eşimin kızkardeşinin görümcesi 36 yaşında ikizlere hamile tüple ing de.yaşıolarrr:D45 e kadar hattaaa devamı bile var yaaaa umut heppp varrrrr :Dasla unutma yaşın bebek fikri için bile oldukça iyi insanların acaba diye düşünüğü bi yaş benimde eşimim 36 ve şipermiziz bayaa azz:)şimdi bakalım bu ay neler olacak:):21:ben daha ne haltlar karıştıracam bünye olarak hiiçç bilmiyorumm:S

Umudumm ayşeciimmmm ve herkesiiii öperimmmmmmm:D

Selam Canlarım,
Birkaç zamandır girmedim giremedim. İnanın yazacak bişey bulamıyorum o kadar karamsarımki. Bugün evlilik yıldönümümüz ve inanın ben hatırlamak bile istemiyorum. Tam 6 yıl bitti ve ben hala aynı yerde sayıyorum. Evet bunun toplasan son 2 yılında bebek istedik ama sonuçta kısa bir sürede değil. Hep neden diyorum ne gerekiyorsa yapıyorum hiç birşeyden kaçmıyorum bu kadarcık zamanda 4 aşılama 3 tüp bebek yaptım ve hala ellerim boş. Doktorlar hiçbir sorunuz yok olacak diyor ama neden olmuyor. Bu kadar tedavide olmamışken doğal yolla nasıl olmasını beklerimki bilemiyorum. Bir yanım evet olacak diyor, ama ya diğer yarım… :( Hiç durmadan tüp bebek yapmak istiyorum taki bebeğime kavuşana kadar. Kendimde o güçü buluyorum ama işte birde koca faktörü var. Ben bu kadar isterken mücadeleye açıkken onun daha rahat davranması beni çıldırtıyor. Benim için arabamın olması evimin olması inanın bişey ifade etmiyor ben bebeğim olsun istiyorum. Maddi durumum yetmese bile gözümü kırpmadan arabamı satar tüp bebek yaparım ama işte bunu kocama anlatamam. En çok canımı acıtan galiba eşimin beni anlamaması ve bu şekilde rahat davranması :(

Bayram da hele kabus gibiydi aynı evin içinde milletle köşe kapmaca oynadım resmen bebek sormasınlar diye. Ne diyecektim onun bile bilmiyorum millete. Evet bizde sorun yok ama bebeğimiz olmuyor mu diyecektim. Onu da demek istemiyorum kimseye hesap vermek açıklama yapmak istemiyorum. Bir arkadaşım vardı bana evet bebeğim olsun istiyorum ama en çok göbeğim şiş bir şekilde gezip milete göstermek istiyorum derdi aynınısı bende şimdi diyorum o kadar insanlar canımızı acıtıyorki hamile kalıp göbeğimi milletin gözüne sokmak istiyorum :(

Ovulasyon cihazı aldım 2 aydır kullanıyorum ama bu ay oda sapıttı reglimin 8. Günü ikinci çizgiyi gösterdi ve bir türlü 3. Çizgi çıkmadı. Tam 18 gündür sanki cihaz takıldı ve inatla 2. Çizgiyi gösteriyor. Anlamadım bugün doktordan randevu alacaktım niye böyle yumurtladımmı yoksa kistmi oldu niye böyle gösteriyor diye. Doktorumda tatildeymiş oda kaldı.

Yani ben bu aralar biraz keyifsizim. Allahım tez zamanda bizi bu sıkıntıdan kurtarsın ve bebişlerimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Öpüyom kocaman sizleri…..

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
sizleri özlemiştim hoşgeldiniz.
Derincim senin yumurta geldi cihaz mı anlamadı? kaçırdın mı yani?
bu ay nasıl oldu boş mu geçti yani bu cihaz konusunda bilgi sahibi olmadığımdan pek anlamıyorum galiba ne olup bittiğini.
yalnız bugün ve dün gece yine benim idrar sorunum nüks etti. bu ay hamile olmak istemiyorum . garip bi çelişki ama gidip anestezi alıp idrar torbama baktıracağım . keşke bir an önce adet olsam. geçti sanmıştım ama nedense ara vermiş. gece uyuyamadım adam gibi, ağrıdan huzurszuluktan. sağlık olmayınca neyliyim bebeği.hiç gözümde yok. eskisi kadar hevesim de kalmadı zaten...

Godescim seni çok merak ettim !
tahmin ettim canının sıkkın olduğunu...
insanları artık takmıyorum arada sinir olsamda. zaten hevesim de kalmadı dedim ya bu kadar bekledikten sonra.
kendi sağlığım önemli olmazsa olmaz geç olursa geç olsun napim....
senin yumurtlama oldu mu şimdi. çift çizgi ne 3 çizgi ne?

Son düzenleme:
Selam Canlarım,
Birkaç zamandır girmedim giremedim. İnanın yazacak bişey bulamıyorum o kadar karamsarımki. Bugün evlilik yıldönümümüz ve inanın ben hatırlamak bile istemiyorum. Tam 6 yıl bitti ve ben hala aynı yerde sayıyorum. Evet bunun toplasan son 2 yılında bebek istedik ama sonuçta kısa bir sürede değil. Hep neden diyorum ne gerekiyorsa yapıyorum hiç birşeyden kaçmıyorum bu kadarcık zamanda 4 aşılama 3 tüp bebek yaptım ve hala ellerim boş. Doktorlar hiçbir sorunuz yok olacak diyor ama neden olmuyor. Bu kadar tedavide olmamışken doğal yolla nasıl olmasını beklerimki bilemiyorum. Bir yanım evet olacak diyor, ama ya diğer yarım… :( Hiç durmadan tüp bebek yapmak istiyorum taki bebeğime kavuşana kadar. Kendimde o güçü buluyorum ama işte birde koca faktörü var. Ben bu kadar isterken mücadeleye açıkken onun daha rahat davranması beni çıldırtıyor. Benim için arabamın olması evimin olması inanın bişey ifade etmiyor ben bebeğim olsun istiyorum. Maddi durumum yetmese bile gözümü kırpmadan arabamı satar tüp bebek yaparım ama işte bunu kocama anlatamam. En çok canımı acıtan galiba eşimin beni anlamaması ve bu şekilde rahat davranması :(

Bayram da hele kabus gibiydi aynı evin içinde milletle köşe kapmaca oynadım resmen bebek sormasınlar diye. Ne diyecektim onun bile bilmiyorum millete. Evet bizde sorun yok ama bebeğimiz olmuyor mu diyecektim. Onu da demek istemiyorum kimseye hesap vermek açıklama yapmak istemiyorum. Bir arkadaşım vardı bana evet bebeğim olsun istiyorum ama en çok göbeğim şiş bir şekilde gezip milete göstermek istiyorum derdi aynınısı bende şimdi diyorum o kadar insanlar canımızı acıtıyorki hamile kalıp göbeğimi milletin gözüne sokmak istiyorum :(

Ovulasyon cihazı aldım 2 aydır kullanıyorum ama bu ay oda sapıttı reglimin 8. Günü ikinci çizgiyi gösterdi ve bir türlü 3. Çizgi çıkmadı. Tam 18 gündür sanki cihaz takıldı ve inatla 2. Çizgiyi gösteriyor. Anlamadım bugün doktordan randevu alacaktım niye böyle yumurtladımmı yoksa kistmi oldu niye böyle gösteriyor diye. Doktorumda tatildeymiş oda kaldı.

Yani ben bu aralar biraz keyifsizim. Allahım tez zamanda bizi bu sıkıntıdan kurtarsın ve bebişlerimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

merhaba godes,
seni çokkkkk iyi anlıyorum canım. biz de 7. yılı bitirdik. ama hala tedavi planlayıp durmak zor geliyor. zamanında olsaydı ilkokula başlayacaktı diyip duruyorum. özellikle de tedavi sonrası 2-3 ay çok zor geçiyor. hormonlar normale dönene kadar kimseyi görmek istemiyorum. ama sonra geçince o bunalımlı halim, diyorum ki kocam beni seviyor ben de onu. en önemlisi bu.

herkes kendi biricik, tek hayatını yaşıyor. ne o hamilelere sinir ol ne de kendini gereksiz üz. bigün bebişlerimiz geldiğinde bu günler hiç yaşanmamış gibi olucak eminim....

Selam Canlarım,

canım yazdıkların ne kadar ben ne kadar çok ben var

godescim demişsin ya göbeğimi gözlerine sokucam diye. 7 aydan sonra o zaten kendiliğinden gözlerine girercek:52::52:
ben 3-4 aylık hamilelerin fındık kadar göbeklerini sırf hamile olduğunu gösterebilmek için daracık elbiselerle ortaya çıkarmaya çalışmalarına güldüğüm kadar hiç bişeye gülmüyorum. bizim örf adetimize göre biraz saklanır gizlenir zaten bi zaman sonra istesende saklayamıcaksın. uyuz oluyorum insanlara sanki bi tek sen doğuruyon . kadınların %90 küsürü zaten doğurgan. havan kime beni de içine alan % 8 -9 a mı :9::9::9:

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
sizleri özlemiştim hoşgeldiniz.
Derincim senin yumurta geldi cihaz mı anlamadı? kaçırdın mı yani?
bu ay nasıl oldu boş mu geçti yani bu cihaz konusunda bilgi sahibi olmadığımdan pek anlamıyorum galiba ne olup bittiğini.
yalnız bugün ve dün gece yine benim idrar sorunum nüks etti. bu ay hamile olmak istemiyorum . garip bi çelişki ama gidip anestezi alıp idrar torbama baktıracağım . keşke bir an önce adet olsam. geçti sanmıştım ama nedense ara vermiş. gece uyuyamadım adam gibi ağrıdan. sağlık olmayınca neyliyim bebeği.hiç gözümde yok. eskisi kadar hevesim de kalmadı zaten...

Godescim seni çok merak ettim !
tahmin ettim canının sıkkın olduğunu...
insanları artık takmıyorum arada sinir olsamda. zaten hevesim de kalmadı dedim ya bu kadar bekledikten sonra.
kendi sağlığım önemli olmazsa olmaz geç olursa geç olsun napim....
senin yumurtlama oldu mu şimdi. çift çizgi ne 3 çizgi ne?

ikizler hayatım benimki digital cijhazlardan:)6. gün başla diyo başladım 26. güne dek devam ettim ondan sonra testi kabul etmedi o ndan sonrasına pırtlamam denk geldii:Dşöyle ki bi daha böle olsa cihazı sıfırlayıpp yine test yaparımda akılsızlık ettimm anlayacağın:Dhiçbişeyin dijitali insanı anlaöıyo yaaa :1:ya bu ay hamile kalmak istemiyosan kesin hamilesindiirrrrrr:9:

GODESSSS seni dövücem öyle sanıyorum:D:9:tatlışım benimmm:)seni yerimmm kutlu olsunnn:)yıldönümünüz:)hadi kalk giy süslen çık dışarıı tadını çıkar 2 kişi olmanın şimdilik tabiii:D::54::54::54:

godescim demişsin ya göbeğimi gözlerine sokucam diye. 7 aydan sonra o zaten kendiliğinden gözlerine girercek:52::52:
ben 3-4 aylık hamilelerin fındık kadar göbeklerini sırf hamile olduğunu gösterebilmek için daracık elbiselerle ortaya çıkarmaya çalışmalarına güldüğüm kadar hiç bişeye gülmüyorum. bizim örf adetimize göre biraz saklanır gizlenir zaten bi zaman sonra istesende saklayamıcaksın. uyuz oluyorum insanlara sanki bi tek sen doğuruyon . kadınların %90 küsürü zaten doğurgan. havan kime beni de içine alan % 8 -9 a mı :9::9::9:

budurrrrrrrrrrrrrrrr:9:he ya havan kimee bizim kediler 6 tane aybı anda fırtlatıyy yaaaaa:27:

ikizler hayatım benimki digital cijhazlardan:)6. gün başla diyo başladım 26. güne dek devam ettim ondan sonra testi kabul etmedi o ndan sonrasına pırtlamam denk geldii:Dşöyle ki bi daha böle olsa cihazı sıfırlayıpp yine test yaparımda akılsızlık ettimm anlayacağın:Dhiçbişeyin dijitali insanı anlaöıyo yaaa :1:ya bu ay hamile kalmak istemiyosan kesin hamilesindiirrrrrr:9:

GODESSSS seni dövücem öyle sanıyorum:D:9:tatlışım benimmm:)seni yerimmm kutlu olsunnn:)yıldönümünüz:)hadi kalk giy süslen çık dışarıı tadını çıkar 2 kişi olmanın şimdilik tabiii:D::54::54::54:

ay yok mörfi kanunları bende sökmez pek hamile falan değilimdir de yinede adet gelmeden aneztezi alamam. daha da çok var . ağrım da her geçen dakika artıyor. idrar torbamda 4 koca bardak su var taş gibi ama işeme yok. allahım bütün sebebi bilinmeyen saçma sapan şeyler beni neden buluyor.....bu kadar mı çürüğüm yoksa kıl mıyım?bunu çözemiyorum.
dijital bişeyin seni anlalamaması en azından doğal:) ben kendimi bile anlamıyorum bazen:50::50:
keşke cihazı sıfırlasaydın. o da ne diye kendi karar veriyo canım 26 çok kısa bazı hatunlar için.

godes kendine haksızlık ediyosun. ben 22 yaşında evlendim 32 yaşındayım. düşünürsem 7-9 yaşlarında iki çocuk sahibi olabilirdim. 2 yıl çok da uzun değil. acele ettikçe uzaklaşıyo bu meretler... hadi kocana sarıl ve akşam mutlu olun bu gece. bebeği hiç ama hiç düşünmeyin. sadece bedenleriniz birbirini sevdiğiniz için birleşsin :38:

Son düzenleme:
merhaba godes,
seni çokkkkk iyi anlıyorum canım. biz de 7. yılı bitirdik. ama hala tedavi planlayıp durmak zor geliyor. zamanında olsaydı ilkokula başlayacaktı diyip duruyorum. özellikle de tedavi sonrası 2-3 ay çok zor geçiyor. hormonlar normale dönene kadar kimseyi görmek istemiyorum. ama sonra geçince o bunalımlı halim, diyorum ki kocam beni seviyor ben de onu. en önemlisi bu.

herkes kendi biricik, tek hayatını yaşıyor. ne o hamilelere sinir ol ne de kendini gereksiz üz. bigün bebişlerimiz geldiğinde bu günler hiç yaşanmamış gibi olucak eminim....
Canım herşey geçiyor bütün üzüntüler bitiyor gün geliyor fakat O gün ne zaman işte. Ah bir bilebilsek.... Hiç bir zaman hamilelere sinir olmadım aslaaaa. AMa kendimi üzüyorum işte :( bakalım nereye kadar devam edecek böyle..
canım yazdıkların ne kadar ben ne kadar çok ben var
Canım hemen hemen hepimizin yaşadıkları aynı. O yüzden birbirimizi iyi çok iyi anlıyoruz. Bizi biziden başka en yiyi anlayan kim varki zaten.
Canım çok doğru demişsin bende daracık giyenlere sinir oluyorum ben öyle söylerken herkes hamile olduğumu görsün anlamında demiştin. Yoksa bir utanma olur insanda tabikide. Valla biz galiba o %10 luk kısma giriyoruz. Tez amanda kavuşalım artık yeter bu kadar üzüntü ve bekleyiş...

Döv beni benim canımın içi... Valla artık 2 kişi olmanın tadı olmuyor canım.

ikizler, sana katılıyorum canım.yeni nesil hamileler de var bi gariplik. ne ilk ne son olacak doğuran kadın olarak ama bi tavır bi eda. tamam heyecanı bi yere kadar anlarım ama işyerim de var şu an antipatik insan grubundan. üniversiteli cahil diyorum ben ona. en çok radyasyon yayan cihazlardan birinin dibinde oturuyor, günde 15 saat cep telefonuyla konuişuyor ama biri ona nasılsın demeye görsün vayyy. aman bi ilgili bi bilgili pozları var ki sanki ilk o doğuracak....göbek şov yapılıyor önümden geçerken, bi keresinde kem gözler çatlasın dedi hatta bana duyurmak :52::52::52::52: bunu söylediği ortamda da en az 4-5 tane evlenmemiş bayan var. hadi ben istiyorum olmuyor ama onların suçu ne? ruh eşini bulamamış olmaları mı?

budurrrrrrrrrrrrrrrr:9:he ya havan kimee bizim kediler 6 tane aybı anda fırtlatıyy yaaaaa:27:

he yaaa bizim okuldaki kadınlar da yılda bi tane fırtlatıyo. eğitim düzeyi düştükçe fırtlatma sayısı artıyo. ters orantı.
yani bi farkımız olsun milletten. ben çocuk yapmaya karşıyım. postmodern bi insan olarak çocuk insanı geriletir bu yüzden yapmıyoruz der bi de havamı atarım olur biter..
napacaz ki bebeyi ancak kulu kölesi olacaz sora da kıymet bilecek mi bakalım hııh:19:

Son düzenleme:
ikizler, sana katılıyorum canım.yeni nesil hamileler de var bi gariplik. ne ilk ne son olacak doğuran kadın olarak ama bi tavır bi eda. tamam heyecanı bi yere kadar anlarım ama işyerim de var şu an antipatik insan grubundan. üniversiteli cahil diyorum ben ona. en çok radyasyon yayan cihazlardan birinin dibinde oturuyor, günde 15 saat cep telefonuyla konuişuyor ama biri ona nasılsın demeye görsün vayyy. aman bi ilgili bi bilgili pozları var ki sanki ilk o doğuracak....göbek şov yapılıyor önümden geçerken, bi keresinde kem gözler çatlasın dedi hatta bana duyurmak :52::52::52::52: bunu söylediği ortamda da en az 4-5 tane evlenmemiş bayan var. hadi ben istiyorum olmuyor ama onların suçu ne? ruh eşini bulamamış olmaları mı?

acaba sen hamile kalınca o zaman ne yapacak zavallım. diğerlerinin de ahı tutar ama. ben nispetten hiç hoşlanmam. allah katında büyük suç bence.
bir de doğurunce görcen bakalım sen onu ne kadar nasıl anne olabililecek. doğurmak marifet değil sonrası önemli. var benim 30 öğrencim anaları 20 sini sadece doğurmuş. 10 tanesi eğitilip gelmiş okula. umurlarında değil. bir gün çantasını açıp bakmayan o kadar çok gerzek varki!!!

Back
X