Selam Canlarım,
Birkaç zamandır girmedim giremedim. İnanın yazacak bişey bulamıyorum o kadar karamsarımki. Bugün evlilik yıldönümümüz ve inanın ben hatırlamak bile istemiyorum. Tam 6 yıl bitti ve ben hala aynı yerde sayıyorum. Evet bunun toplasan son 2 yılında bebek istedik ama sonuçta kısa bir sürede değil. Hep neden diyorum ne gerekiyorsa yapıyorum hiç birşeyden kaçmıyorum bu kadarcık zamanda 4 aşılama 3 tüp bebek yaptım ve hala ellerim boş. Doktorlar hiçbir sorunuz yok olacak diyor ama neden olmuyor. Bu kadar tedavide olmamışken doğal yolla nasıl olmasını beklerimki bilemiyorum. Bir yanım evet olacak diyor, ama ya diğer yarım…

Hiç durmadan tüp bebek yapmak istiyorum taki bebeğime kavuşana kadar. Kendimde o güçü buluyorum ama işte birde koca faktörü var. Ben bu kadar isterken mücadeleye açıkken onun daha rahat davranması beni çıldırtıyor. Benim için arabamın olması evimin olması inanın bişey ifade etmiyor ben bebeğim olsun istiyorum. Maddi durumum yetmese bile gözümü kırpmadan arabamı satar tüp bebek yaparım ama işte bunu kocama anlatamam. En çok canımı acıtan galiba eşimin beni anlamaması ve bu şekilde rahat davranması
Bayram da hele kabus gibiydi aynı evin içinde milletle köşe kapmaca oynadım resmen bebek sormasınlar diye. Ne diyecektim onun bile bilmiyorum millete. Evet bizde sorun yok ama bebeğimiz olmuyor mu diyecektim. Onu da demek istemiyorum kimseye hesap vermek açıklama yapmak istemiyorum. Bir arkadaşım vardı bana evet bebeğim olsun istiyorum ama en çok göbeğim şiş bir şekilde gezip milete göstermek istiyorum derdi aynınısı bende şimdi diyorum o kadar insanlar canımızı acıtıyorki hamile kalıp göbeğimi milletin gözüne sokmak istiyorum
Ovulasyon cihazı aldım 2 aydır kullanıyorum ama bu ay oda sapıttı reglimin 8. Günü ikinci çizgiyi gösterdi ve bir türlü 3. Çizgi çıkmadı. Tam 18 gündür sanki cihaz takıldı ve inatla 2. Çizgiyi gösteriyor. Anlamadım bugün doktordan randevu alacaktım niye böyle yumurtladımmı yoksa kistmi oldu niye böyle gösteriyor diye. Doktorumda tatildeymiş oda kaldı.
Yani ben bu aralar biraz keyifsizim. Allahım tez zamanda bizi bu sıkıntıdan kurtarsın ve bebişlerimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Öpüyom kocaman sizleri…..