- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.721
üçüz düşünmeyin başınıza gelir vallah........
maşallah erkek olursa tüy dikecek heralde başına annemde erkek olsun diye 9 tane doğurmuş 3 kızdan sonra 4.5. erkek biri ölü doğmuş biride birkaç ay yaşamış kaybeymiş tabii annem devam etmiş 6.7 derken 8 de erkeği bulmuş arkasından birde 9. bir kız daha doğmuş oda kazayla olmuş güya
maşallah ama sorsanız yanında 1 evladı bile yok herkes biryerde
ayyy kız ya dayanamaz da ellerini yersem :)))ayyy ınsallah kuzumm ınsallah ağzından bal damlıo
bıze dua edın emıf meryem doğunca allahın ıznıyle
actır elelrını amın yaptır:)))
bursalı mıymış meryem elif :))))) doğru dedim inş. ismini topişin.allah muradını versin canımmm..
kız ananem 4 kez ikiz doğurmuş ailede kimsede çıkmadı ama ... bense birini bile yapamıyom bu ne yaman çelişki:))))
ozaman senin olunca büyük ihtimal ikiz bekliyoruz senden...benim ananemde 7 çocuk doğurmuş annemede beddua etmiş artık annem ne kadar kızdırdıysa inşallah seninde benim kadar çocuğun olur diye anneminde 9 tane doğurmuş ama 7 si hayatta valla bizim sülalede çok doğurgandır ama nedense ben tembel çıktım
ayyy kız ya dayanamaz da ellerini yersem :)))
eh bursada doğacak kısmetse ama anası babası bursalı değil bilmem artık bursalı sayılır mı? evet doğru dedin adını elifcik elif meryem..
huuu nazooo nasılsın??? karşılaşamıyoruz hiç..
evet 7 kardeşiz keşke benzesek ama ben bile kızıyken benzeyemedimşimdi 7 kardeşmisiniz? maşallah valla. birazda biz annene azcık da olsa benzesek.....
ayyy kız ya dayanamaz da ellerini yersem :)))
eh bursada doğacak kısmetse ama anası babası bursalı değil bilmem artık bursalı sayılır mı? evet doğru dedin adını elifcik elif meryem..
huuu nazooo nasılsın??? karşılaşamıyoruz hiç..
aynen yaa sülale de herkes ilk ayda gabe kalır hiç kısırlık sorunu yaşanmadı. beni bulur işte......
benim ananem genleri saklamış heralde kendi çok zor büyütünce. ilk ikizler de ölmüş. bende de zor çıkar hiç kimsede çıkmadı...ne çocuklarda ne torunlarda.
ne güzel bugün hep umutlu haberler geliyor bize. bizlerden de böyle haberler çıkmaya başlasa artık ne güzel olur...ne kadar ara verdiniz. yani tüpten ne kadar sonra hamile kaldın?
allah sağlıklı şanslı anneli babalı bir ömür versin bebeğine .
arkadaşlar merhaba ,hafta sonu kuzenimin düğünü vardı,benden sonra nekadar evlenen varsa her birinin kucağında birer bebek bir havalar,hele diğer kuzenimin benden sonra iikinci oğlu oldu,defalarca beni çatlatmak için ay iki çocukla ne kadar zormuş hazırlanmak kendini beğenmekler burnu beş karış havada ,boğazım düğüm düğüm oludu iki gün boyunca göz yaşlarım içime aktı,şimdi söyleyin bana 5 yıldır bebek özlemiyle yanıp tutuşutorum,bunları yaşayınca ben nasıl ağlanmayım ümitlerim kırılmış,yaşam sevincini kaybetmiş durumdayım,
hafta sonu bizde düğündeydik kuzenim evleniyorduu (erkek kuzen )evlenen kuzenin kız kardeşi 10 ay önce evlenmişti ve tabiki bebeği kucağında (rabbim sağlıklı uzun ömürler versin )işte aynen senin anlatığın tavırlar içinde ben üzerime alınmıyorummm bu davranışları ama benim kız kardeşim (bıdıkın annesi )onların söyledikleri her söze hemen (bizim yerimize )cevabı yapıştırıyorr sağolsunnnn
ama o insanların unutuğu bir şey var ONLARA BEBEĞİ VERENDE ALLAH BİZLERE VERMEYENDE ALLAH
selam kızlar naber? biz kızımla attalara geldik :)) ankarada seminerdeyim kısmetse yarın akşam dönüşüm..
haftasonu kontrole gittim tombalak olmuş bizimki.. galiba güçleniyor artık akşam nasıl vurdu oturdum sevincimden hüngür hüngür ağladım.. hepinize duacıyım bu hissi tatmayanımız kalmaz inşallah..
arkadaşlar benimde hikayem mucizeyle sonuçlandı Allahıma çok şükür hikayemi kısaca anlatayım size belki umut olur sizlere bende 3 yıl bekledim ancak çocuğum olmadı ne bende nede eşimde herhangi bir sorun yoktu bizde tüp bebeğe giden tüm yolları denedik olmadı en son tüp bebeğe geldi sıra onuda denedik ilk denemede pozitifti ancak 9 haftalıkken kaybettim bebeğimi sonra ara verdim kasımda başlıycakken ekimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve bir mucizeyi Allahım yaşattı bana şimdi Allahdan saklasın 5 aylık bir kızım var yani demem o ki Allahtan hiç bir zaman ümidinizi kesmeyin Allah çok büyük sabredin ve yürekten isteyin Allah hepinizin yardımcısı olsun hepinize bebiş versin hayırlısıyla
kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür yarın devremülke gidiyorum kaplıcalara 5 gün kalıcam pazartesi dönerim hem dinlenicem hemde değişiklik olsun istiyorum tüp bebek ten sonra evden dışarı çıkamadım anca toparladım kendimi umarım kaplıcalar iyi gelir bu ay güzel çalıştık gibi 1 gün fire verdim ondad midemden rahatsızlandım 7-9-11-14-15 çalıştık bakalım hayırlısı olsun inş. tutturmuşuzdur. bugün adetimin 18 . günü adete 10-11 gün var sol tarafta 2 tane çikolata kistim var ya bugün sol tarafımda hep iğne batması gibi sızı duydum saniyelik oluyo geçiyo ama sürekli böyle oldu neden oldu anlamadım bi fikriniz varmı kızlar:44:
rahat bir uyku için 1 kase yoğurt yedim ki bu gece tüp bebek falan yaptırmadan, rüyamda doğurduğumu falan görmeden , rahat bi uyku çekeyim diye.
yani kızlar iyi geceleeeeeeerrrrrrr........... hepinize tatlı rüyalar.......
kıslarrr herkes acık unuttu heralde:)))))
bende diziyi sona erdıtemeyeceğimm uykum geldii
yaa yatayım barı kociş kacncı uykuya geçtı kanepede:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?