- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.701
mutlaka ızlemelısın ya pazar gunlerı
cok guluoz bız izlerken
valla sağlıcakla doğacklarsa ıkız olabılırr neden olmasın bakmasını
hiç kaygı etmıorumda gebelık esnasında
cok sıkıntı olabılıo 5 ayında fılan doğum gıbı.))
kuzusum senın ıkzlerınde cok tatlıymıs
benımkılerın bırı kız bırı erkek sanırım senınkılerde oyle:))
bende yazılı hazırlıorum bo yandan da:))))
kesinlikle çok zor taşıması ve doğurması.erken doğup 1 er kg doğuyolar falan ayyyy ben almıyim.
nazzzz hoşgeldin.....
valla ben hiç hayır demem yeterki hayırla sağlıcakla doğacak olsun kıss
ne tatlı olurlar dusunsen bı kez daha hamıle kalma kardes yapma sıkıntısı da yok
kesinlikle çok zor taşıması ve doğurması.erken doğup 1 er kg doğuyolar falan ayyyy ben almıyim.
nazzzz hoşgeldin.....
valla ben hiç hayır demem yeterki hayırla sağlıcakla doğacak olsun kıss
ne tatlı olurlar dusunsen bı kez daha hamıle kalma kardes yapma sıkıntısı da yok
nazemır hoşgeldın canımmm:)
sorma ıkzılerım yaa öğretmenelrı .zlerken cok uzuluorum
orda ne kadar zor yasam ve çalışma sartları bılıorum
bız gun saymıstık ordan tayınımız cıksın dıye
allah mekanalrını cennet etsın ınsallah.....
yani bebekler çok tatlı olurda öyle bir durumda ben tatlılıktan çıkabilirim...çok korkuyorum ben ikiz bebek sahip olmaktan ama neden korkarsamda başıma gelir...bizim bir tanıdığımızın üçüzleri var 2 erkek 1 kız şu anda 3.4 yaşlarında ama bu yaşa getirene kadar neler çektiler... yeni doğduklarında 2 tane bakıcıları vardı ve hergün kadının anneside yardıma giderdi ben onları görünce gözüm korktu
yani bebekler çok tatlı olurda öyle bir durumda ben tatlılıktan çıkabilirim...çok korkuyorum ben ikiz bebek sahip olmaktan ama neden korkarsamda başıma gelir...bizim bir tanıdığımızın üçüzleri var 2 erkek 1 kız şu anda 3.4 yaşlarında ama bu yaşa getirene kadar neler çektiler... yeni doğduklarında 2 tane bakıcıları vardı ve hergün kadının anneside yardıma giderdi ben onları görünce gözüm korktu
ayy canım tutarım bakıcı ben de ucretsız ızne ayrılırım yeterkı
sağlıcakla hayırla versın rabbım
hiç kaygı etmıorum yalnızca hamılelıkte cok kanama olabılıo erken doğum oluo ondan korkarım:)))9
evet ucuz hıç dusunmedım bu arada ıkızi dusunmustum hep ben yaa:)))9
zor zor ikize bile 2 kişi yetmiyo bazen.. benim veli nin 5 kızı var yaşları söyliyim. 8-7-5-3-1 nasıl bakıyosun dedim öldüm vallah bittim ben dedi. dedim erkek aramaya devam mı? yok diyo ama inanmam. seneye doğurur:)
zor zor ikize bile 2 kişi yetmiyo bazen.. benim veli nin 5 kızı var yaşları söyliyim. 8-7-5-3-1 nasıl bakıyosun dedim öldüm vallah bittim ben dedi. dedim erkek aramaya devam mı? yok diyo ama inanmam. seneye doğurur:)
üçüz düşünmeyin başınıza gelir vallah........
ailende varsa ikiz olma ihtimali çok yüksekmiş...benim en yakın arkadaşım hamile kalıyor aldırmayada benim çocuk için tedavi olduğum dr a götürdüm ALLAH ın işi ben olsun diye uğraşırken o aldırıyor ve aldıracağı zaman ikiz olduğunu öğreniyor ...
şekerler doğal yolla bırı bulamıozda belkı aşılamya gecıcez ya
ozaman en az 3 yumurta gelısıo ozaman coğul gebelık sansı oluo
gercı drlar asla coğul olsun ıstemıolar ama:))))))9
maşallah erkek olursa tüy dikecek heralde başına annemde erkek olsun diye 9 tane doğurmuş 3 kızdan sonra 4.5. erkek biri ölü doğmuş biride birkaç ay yaşamış kaybeymiş tabii annem devam etmiş 6.7 derken 8 de erkeği bulmuş arkasından birde 9. bir kız daha doğmuş oda kazayla olmuş güya
ben aşılama olduğunda korkmuştum ya çoğul olursa diye tekini bile tutturamadık...bir tanıdığım aşılamayla dördüze hamile kalmış 2 sini sonlandırmışlar ikisini doğuruyor 6 ay sonra doğal hamile kal.4 yada 5 sene olmamıştı...
oooo kızzz ne cok doğurmus maaşşalah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?