Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ronya kk nın eskilerinden 2 yılda hamile kalmış oda....... geçen aylarda hamile olduğunu öğrendi . son ay yapmış bunu ateş ölçme de ve 2 milyondan 72 milyona topiğinde bulursun:)

tamam canım bakayım bi...olmadı özelden yazarım:) kızmaz heral
next in 1. bombası tüpe giderken hamiş olduğunu öğreniyor da sonra bebek 5. ayda galiba malesef hayatta kalamıyor...
yaaa....ay inşallah tekrar hamile kalır...
ne haber kızlarrrr

iyiyim canım sen nasılsın....

ay kızlar bişey soracam.
dün gece kocişim ocakta deneme yapalım dedi.
ben yok dedim en az mayısa kadar istemiyorum.yorgun hissediyorum kendimi.
hem spermleri kuvvetlendirelim birza falan bi sürü konuştum.
adamın şevkini de kırmak istemiyorum .
kafam karıştı.
sizce doğru mu yapıyorum.
anam miiletin kocası deneme istemez benim ki de koştur koştur deneme yapacak ....

canım onu kırmamak için ortada buluşun mart gibi falan konuş bakalım bi. benimde kocaya kalsan hiç tüp yapmayalım 1-2 yılda nasılsa olur hehehehe.
sen şanslısın bu konuda gücün varsa sende toparlan biraz şubat falan bakarsınız duruma göre.

ronya özelden cevap verir mutlaka. sen bi sor istersen...

Son düzenleme:

sağol kuzum çok şükür
kız çok şanslısın (bununda farkındasın )eşin ne güzel deneme yapalım demişş kolundan tutup sürükleyerek merkeze gitmeyn erkekler var kıymetini bil eniştenin
canım snein kendini hazır hisetmen çok önemli tabiki ama eşinde çok isityorsa bence merkeze bir gidin görüşün dr ne diyecek hemen hadi başlıyoruz diyecekmi bakalımm

yok canım benim ki çok istiyor o yüzden hemen ekonomimiz azıcık düzelince merkeze koşturuyoruz.ama daha histeroskopi çektirmemiz lazım. ve de kaan aydosun yanına gitmemiz o yüzden erteledim ben.
tamam canım yazarım şimdi.

haklısın canım çok şanslıyım biliyorum.
ama sperm kalitemizi yükseltmeyi istiyorum ben sonra deneme yapmak istiyorum.
kaan aydosa gideceğiz ocak şubat gibi....

evet evet spermleri düzeltmeden yapmayın o sorunla tüp e başlamayın canım. nasılsa yaşın küçük bekleseniz daha iyi ben onu unutmuştum..

canım kaan hocaya bı gdın o sızı zaten yonlendırır
su kadar su ş
ilaçları kullanın sonrada su aralar tupe gecebılırız der sen hiç yorma kafanı cnm:))

bende öyle düşündüm de işte benim koca ocak diye başlayıca dün akşam acaba rededince ters teper mi diye endişe ettim ama bi şey olmaz heralde.ikna olmuş gibiydi.önemli olan senin hazır olman sonuçta ben sadece sperm veriyorum her şey senin vucuduna uygulanıyor dedi.

nısacım ronyanın esı bızım gıbı varıkosel amelıyatı olmustu
3. ayında süper bı duzelme göruldu 25 mılyon du ml de ve ılerı hbızlısı %63tu
ronyada iğne kullandı yumurta gelişimi ıcın,zaten onun bı oğlu vardı 2. ıcın ugrasıyoprdu
o maydonoz seyıne ben pek ıannmıorum cnm yaa sadece buhar ne kadar ıcerıye gıdebılırkı
o sadece bunuda yapmamamıs olmayım dıye yaptı ama bence yapmasada kalacaktı zaten:)

bende aynı mantıkla yapacağım canım yaa.her şeyden bi umut arar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…