- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.741
çok geç de olsa günaydım yetercim senden sonra ne gelen olmuş ne gideeennnn.....
uzaylıya taş atan hain köylüden sonra boş olup dolu gözüken hain tabloma saf hayallerle benden başka bakacak birileri olabilir umuduyla paylaşıyorum kıslar. buyrun...
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşin yükselme sebebine gelince eşim olmadığı için üşüyüp yorgana kafamı da sokuyorum herhalde sabah terli ve sıcak uyanıyorum.. eşim varken kafam dışarda ve terlememiş oluyorum o günler düşük çıkıyor. yani bu bazal vücut ısısı geyiği bence çok da doğru değil.bi sürü faktör etkiliyor. sağlıklı uyku da uyumuyorum çoğu gece zaten.
aaaaa bu arada rüyamda kartallar gördüm ne hissettiniz bilmiyorum ama ben bi netten bakayım...
bi kaç gündür gelemedim.
nasılsınız?
ben dün kırmızı kartı gördüm!!((
öyle işte....
geçmiş olsun canım... iyiyiz allaha şükür.. o kartı bende pazar göreceğim günler kala keyif yapıyorum gebeymiş gibi hehehe hohoho.....bi kaç gündür gelemedim.
nasılsınız?
öyle işte....
kuzusum beklıcez başka caresı yok dpo 16 dan oncekı yaptığımz butun yorumlar geyik oluyor
o gun hala dusmemıs olursa cumartesı ozaman yorumlayalım
ben bıraz soğudum ates ölçme yontemınden yanılttı benı bu ay:)
kartal yavrusu necib evlada delalet eder miş
ben hem annesini hem yavrularını gördüm birden çoktu...:)))))
kartal yavrusu necib evlada delalet eder miş
ben hem annesini hem yavrularını gördüm birden çoktu...:)))))
bide mal mülk uzun hayatmış....
cok gusel bı ruya cnm ınsallh cıkar bakıkız ıkız konustukk
oyle kuzum ya ateşş yontmeıne küstüm bende:)
haklısın canım.o işte de sorunu olanlar var.hayırlısı olsun nısacım
yaa regl olmaıta bı nımet napalım:))
geçmiş olsun canım... iyiyiz allaha şükür.. o kartı bende pazar göreceğim günler kala keyif yapıyorum gebeymiş gibi hehehe hohoho.....
ben de yazdım ya zati bu yöntem uyduruk diye. vücudun etki tepkisine göre değişiyor bi kere ısı. bi tek ovulasyon ve gebelik etkilemez ya bunu bin bir türlü sebep olabilir yükselmesinin de alçalmasınında...
ben zaten biliyorum ki hamile kalmadığımı ateşi artık alışkanlık icabı ölçüyorum bir de dedim yaa azcık da hayal kurmamı sağlıyo ayaklarım yere basarak tabi....
adet pazar damlar damlamazsa salı damlar benim . ama %99 pazar gelecek.
haklısın canım.o işte de sorunu olanlar var.
iyi yapıyorsun boşver tadını çıkar...bakarsın gerçekten öyle olur...
kızlar ben şimdi adetliyim ya şu süt maydanoz şeysini yapmayı düşünüyorum.ne dersiniz?sütü aldım en yağlısından anacım1 demette maydanozum var.içine atıp kaynatacam dimi?...sonrada kutuya tutacam buharını
çok kaynar olmaması lazım bildiğim kadarıyla ben bunu maydonoz ve suyla yapmıştım iltihaplara iyi geliyormuş güya ama ben bir faydasını görmedim ama maydonozu kaynatıp içtim biraz iyi geldi
duyunca bi deneyeyim dedim canım yaa.çünkü bendede iltahap var.belki bi faydası olur...
bırakın uleyyyyyn bu işleri ateş mateş gereksiz zaman kaybıkuzusum beklıcez başka caresı yok dpo 16 dan oncekı yaptığımz butun yorumlar geyik oluyor
o gun hala dusmemıs olursa cumartesı ozaman yorumlayalım
ben bıraz soğudum ates ölçme yontemınden yanılttı benı bu ay:)
ben de bu günlerde görmek üzereyim umutun dediği gibi adet görebilmek de bi nimetbi kaç gündür gelemedim.
nasılsınız?
öyle işte....
haklısın canım.o işte de sorunu olanlar var.
kızlar ben şimdi adetliyim ya şu süt maydanoz şeysini yapmayı düşünüyorum.ne dersiniz?sütü aldım en yağlısından anacım1 demette maydanozum var.içine atıp kaynatacam dimi?...sonrada kutuya tutacam buharını
duyunca bi deneyeyim dedim canım yaa.çünkü bendede iltahap var.belki bi faydası olur...
bırakın uleyyyyyn bu işleri ateş mateş gereksiz zaman kaybı
ben de bu günlerde görmek üzereyim umutun dediği gibi adet görebilmek de bi nimet
o yöntemi duydum çok komik sakın tutuyu yakma ah ah umut işte benim de denemediğim pek bişi kalmadı artık tüpe gitcez o da bu ay ertelenir herhalde kurbana denk gelebilir diye of olmayacaksa olmuyo işte
bende küstüm o zaman hıhcok gusel bı ruya cnm ınsallh cıkar bakıkız ıkız konustukk
oyle kuzum ya ateşş yontmeıne küstüm bende:)
gelsin gelsin sağlıklı olsunda bi bana bi eşime biz zaten iki kişiyiz :)))) sağlıklı olcaksa gelsinler...kucaklarımız dolsun hem belki eşimi yanıma gönderirler bu bahaneyle erkenden :)desene ikizler geliyor
inşallah keşke ...........haklısın canım.o işte de sorunu olanlar var.
bırakın uleyyyyyn bu işleri ateş mateş gereksiz zaman kaybı
ben de bu günlerde görmek üzereyim umutun dediği gibi adet görebilmek de bi nimet
o yöntemi duydum çok komik sakın tutuyu yakma ah ah umut işte benim de denemediğim pek bişi kalmadı artık tüpe gitcez o da bu ay ertelenir herhalde kurbana denk gelebilir diye of olmayacaksa olmuyo işte
canım onu içemiyorum ya....canım ıltıhap varsa soğan kuru yapsana..
haklısın canım...yumurtlayabildiğimizin kanıtı.çok şükür....bırakın uleyyyyyn bu işleri ateş mateş gereksiz zaman kaybı
denemeye çalışırım.maydanozu seviyorum da bitki sularında pek hazzetmiyorum....bende adetliyken maydonoz suyu içiyorum iltihapların gittiğini bile görebilirsin en fazla 1 hafta falan sonra bırakıyorum
bende küstüm o zaman hıh
gelsin gelsin sağlıklı olsunda bi bana bi eşime biz zaten iki kişiyiz :)))) sağlıklı olcaksa gelsinler...kucaklarımız dolsun hem belki eşimi yanıma gönderirler bu bahaneyle erkenden :)
inşallah keşke ...........
nisaaaaaaaaaaaaaaaa
bu yumurtlama döneminde yapılıyo diye hatırladım ronya ya sorsana....
kız sen yine mi hamile değilsin
en çok senden bekliyorum ben haberin ola... 2. bombayı patlat artık preseed de kullandın bu ayyyy
kızıyom ama haaaaa
canım onu içemiyorum ya....
denedim çok midemi bulandırıyor...
afedersin ilk yudumdan sonra çıkarıyorum...
haklısın canım...yumurtlayabildiğimizin kanıtı.çok şükür....
denemeye çalışırım.maydanozu seviyorum da bitki sularında pek hazzetmiyorum....
canım adet ya da yumurtlama dönemi diye biliyorum.ronya kim ki güzelim?
1. bombayı kim patlattı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?