Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayy evet kuzum oyle demıstık ogune zaten kalmamaıstır demıstık bende hatırladım
canımm..cok sukur sağlığımız yerınde cnm allah dermansızdert vermesın
ben vanda çalışmıstım sımdı baktım faceden benden sonra atanan bı öğretmen vardı
yenı evlı eşiyle bırlıkte ölmusler cok cok uzuldum
eşimi kaybettiğimi dusundum bıa n yada suan en kaz altında olduğunu
kafayı yerdım heralde..bebek de olucak bı gun canımm rabbım bılıodur zamnını
allah bızı ayırmasın

ayyy ınsallah kuzumm ınsallah ağzından bal damlıo
bıze dua edın emıf meryem doğunca allahın ıznıyle
actır elelrını amın yaptır:)))

arkadaşlar benimde hikayem mucizeyle sonuçlandı Allahıma çok şükür hikayemi kısaca anlatayım size belki umut olur sizlere bende 3 yıl bekledim ancak çocuğum olmadı ne bende nede eşimde herhangi bir sorun yoktu bizde tüp bebeğe giden tüm yolları denedik olmadı en son tüp bebeğe geldi sıra onuda denedik ilk denemede pozitifti ancak 9 haftalıkken kaybettim bebeğimi sonra ara verdim kasımda başlıycakken ekimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve bir mucizeyi Allahım yaşattı bana şimdi Allah dan saklasın 5 aylık bir kızım var yani demem o ki Allahtan hiç bir zaman ümidinizi kesmeyin Allah çok büyük sabredin ve yürekten isteyin Allah hepinizin yardımcısı olsun hepinize bebiş versin hayırlısıyla

evt yaa bende doğuda çalıştım o civarda. bu idrar sorunlarım da ordan bana mirastır. o kadar soğuktu ki ve müdür kaloriferi yaktırmazdı bereyle eldivenle montla, üstüne şalla oturduk bi dönem. meğer kömürleri evine götürüyormuş.birisi kameraya çekti en son. ne zor şartlar altındalar bir de hayatlarından oldular. çok üzgünüm bende bugün şükrettim iyiki ben oradayken böyle felaketler olmadı. annesi babası dinar depreminde ölünce alanya ya evlatlık verilen 24 yaşındaki öğretmen kız da öldü ne kadar trajik.şükür şükür herşey olur sağlık ömür olsunda.......

bursalı mıymış meryem elif :))))) doğru dedim inş. ismini topişin.allah muradını versin canımmm..

Son düzenleme:

ne güzel bugün hep umutlu haberler geliyor bize. bizlerden de böyle haberler çıkmaya başlasa artık ne güzel olur...ne kadar ara verdiniz. yani tüpten ne kadar sonra hamile kaldın?
allah sağlıklı şanslı anneli babalı bir ömür versin bebeğine .

valla umutum bende diyemem böyle bir şeyi ama benim bıdıkın anansı varya o diyor HIII BU KIZLAR BECERKSİZ BİR BEBEK BİLE YAPAMIYORLAR ALLAH VERMİYOR BUYRUN SİZ YAPINDA NE BECERKLİSİNİZ GÖRELİM bende oturuyorum izliyorum onu

Son düzenleme:
sağlıkla kucakla inşşş

süperrrr bugun cok gusel haberler aldık
umarım devamı gelır
allah bagıslasın bebeğinizi
paylaştığınız için de cok sağolun:))

bızım okulda eşi kendısını aldatan kadın varya
o hava atıp duru ayy ebn ılk aydan kaldım sonra spiralı cıkardığım ılk ayda 2. ye kaldım
ceket atılsa ustume hamıle kalıorumm ayy dedım ıcımden senın kocan baka kadınlarada atıo o ceketı
okadar sinir oldumkı:))))

ya işte sen de demişsin ya hayattaki tek marifetleri tek rolleri annelik. onunda hakkını verebilirlerse ne ala... biçok kadın evde çocuğunun ödevini bile kontrol etmiyor .bir de bunlar öğretmen. marifet doğurmak olsaaaaaaa....

o kendi bahtına ağlasın önce kimbilir çocuklarının başka bilmediği bir yerlerde kardeşleri vardır.... 10 tane doğursa nolcak kocasını tutamamış saf.....

Son düzenleme:

ya aslında söylenecek ne çok şey var ama biz yine susarak gösteriyoruz büyüklüğümüzü

hiç sorma bazen öğren diği için mutlu oluorum bılıomusun
sureklı karsısındakını ezmeye çalısan bı kadındı bıraz olsun cenesı kestii
ayy bız soylee 7 yıldızlı otellerde tatıl yaptıkk ayy soyel gezdık
es hiç yok ortalıkta ama adaam memleketınden ne haltlar yıyo
bıde ınsana kendını kötu hısettırıo sankı bız gıdemıomusuz gıbı
dıokı benım bı cantam su kadar bılmem ne kullıyen yalan:))))))
yanı kendımı bazen cok acımasız gıbı goruorum ama napımm hakedıo oda

kııısss ıkız arabaları varrr koyarız gezdırırız
hem bulusuruz daa:))))
umutsuz ev kadınlarındakı elife dönmeyelımde

kız ikiz arabası olsa nolcak 4 bebekle nasıl gezecen biri altına yapacak acıkacak ayyy tek başına çıkılmaz yok anacımmm ben yapamam. hiç bana göre değil...
elif nasıl bir karekter?

kız ikiz arabası olsa nolcak 4 bebekle nasıl gezecen biri altına yapacak acıkacak ayyy tek başına çıkılmaz yok anacımmm ben yapamam. hiç bana göre değil...
elif nasıl bir karekter?

elifın bır ıkızı ıkı tane de daah cocuğu var dellırıo
coocuklar tencere kapakalrını bırbırıne vurup çalıolar dusun artık:))))

onlara hadlerini bildirmek lazım sonradan görme olduğu belli... hiç tahammül edemem ya hiiiiç.....
kaale almam sinirinden çatlaar insan yerine koymuyorum diye yada saçmaladığı zaman gülerim laf sokarım.
vardı bizdede bi tane öyle. şimdi yok allahtan öyle saçma sapan insan... zaten canımız burnumuzda bir de onun için canını sıkma sakın ez geç:))))))) eşini hatırlat hehe hohohoh

Son düzenleme:

bende sureklı laf sokuorum esı konusunda yapmam da
onun kadar basit olmiim dıye bıde allahtan korkarım kız
,ama diğer konularda dıorum ayol dıorum senın nasılsa bı ayakkabın su kadar lıra:))))
mıllet katılıo gulmekten:)))))

ayyyyyy amanın ben okuldan sonra 4 çocuğu kesin askeri düzene sokarım çocuklar kişiliklerini bulamaz valla...

mutlaka ızlemelısın ya pazar gunlerı
cok guluoz bız izlerken
valla sağlıcakla doğacklarsa ıkız olabılırr neden olmasın bakmasını
hiç kaygı etmıorumda gebelık esnasında
cok sıkıntı olabılıo 5 ayında fılan doğum gıbı.))

işte en güzeli de bunlarla dalga geççen salaklıklarını ortaya dökçen onu bile zor anlar sanırsam ama........

evet işte basitleşmeden yapabilmek lazım ama her zaman da olgun olamıyo insan... kork allahtan ama:) allahta seni üzmek için konuşursa onu görür korkma...

Son düzenleme:

kuzusum senın ıkzlerınde cok tatlıymıs
benımkılerın bırı kız bırı erkek sanırım senınkılerde oyle:))
bende yazılı hazırlıorum bo yandan da:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…