- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
- Konu Sahibi theteacherofenglish
26 yaşındayım ondan sanırımNeden tek embriyo transferi yapıyorlar ? Bende salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer yaptılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 yaşındayım ondan sanırımNeden tek embriyo transferi yapıyorlar ? Bende salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer yaptılar.
Bende 28 ama bizim azosperm sebebimiz belki şans yüksek olsun diye öyle yapmışlardır.26 yaşındayım ondan sanırım
Bilemiyorum.. gönlümden de tek geçiyordu allah biliyor.. dile getirmemiştim ama bu sekilde uygun gördü doktor sanırımBende 28 ama bizim azosperm sebebimiz belki şans yüksek olsun diye öyle yapmışlardır.
Her şey gönlünüzce olsun o zamanBilemiyorum.. gönlümden de tek geçiyordu allah biliyor.. dile getirmemiştim ama bu sekilde uygun gördü doktor sanırım
Bizimde yaş ve ilk deneme olduğu için tek transfer hakkımız olduğunu söylediler tek yaptılar. Ama zaten şimdiye kadar dondurmuş olmaları gerekiyor ya neden simdi soruyorlar Bn orayı anlayamadım. Acaba ikisini birlikte mi doldurmuşlardi bu surecteBir şey sormak istiyorum kızlar. Bizim 2 adet dondurulmus embriyomuz var biri transfer edilecek. Bugün arandım işte teki transfer edilecek. Kalanı dondurma işlemi yaptırmak isterseniz diye bilgilendirmek için aradılar. Embriyolog biri kaliteli biri orta kalitede demişti. Orta kaliteliyi dondurmak sizce ne kadar mantıklı . Doktorumuzlada konuşacağız tabi ki ama sizede sormak istedim
Sizin yaş kaç ve ilk deneme mi? Bizimde yapmadılar da çift. Tek tek dondurdular en bastaNeden tek embriyo transferi yapıyorlar ? Bende salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer yaptılar.
Zaten iki tane sağ kalmışlardı rahim dinlendirme sürecindeydim. Donuklar zaten de negatif olursa vs gibi nedenlerle soruyolsr sanırkmBizimde yaş ve ilk deneme olduğu için tek transfer hakkımız olduğunu söylediler tek yaptılar. Ama zaten şimdiye kadar dondurmuş olmaları gerekiyor ya neden simdi soruyorlar Bn orayı anlayamadım. Acaba ikisini birlikte mi doldurmuşlardi bu surecte
28 yaşındayım ilk denememiz. Biz azosperm hastasıyız o yüzden şansın yüksek olması için 2 tane transfer yaptılar sanırım.Sizin yaş kaç ve ilk deneme mi? Bizimde yapmadılar da çift. Tek tek dondurdular en basta
Belki olabilir. Hatta bnim yaşım 32. Nerede oluyor tedaviniz28 yaşındayım ilk denememiz. Biz azosperm hastasıyız o yüzden şansın yüksek olması için 2 tane transfer yaptılar sanırım.
Tabi hazir embriyoyu kimse gözden çıkaramaz bence. Birinin bile haberi gelsin diye ne heyecanlarla beklemiştik. Transferiniz yarın kaçta olacak. Size şimdiden şans diliyorumZaten iki tane sağ kalmışlardı rahim dinlendirme sürecindeydim. Donuklar zaten de negatif olursa vs gibi nedenlerle soruyolsr sanırkm
9.45 te kan vereceğim 12-1 gibi olacakmıs bakalımmTabi hazir embriyoyu kimse gözden çıkaramaz bence. Birinin bile haberi gelsin diye ne heyecanlarla beklemiştik. Transferiniz yarın kaçta olacak. Size şimdiden şans diliyorum
Bisey daha soracağım size şuan öncesinde progestan kullanıyor musunuz? Fitil ya da iğne.9.45 te kan vereceğim 12-1 gibi olacakmıs bakalımm
Ankara a lifeBelki olabilir. Hatta bnim yaşım 32. Nerede oluyor tedaviniz
Prolutex iğne estrofem prednol corasprin duphaston kullanıyorumBisey daha soracağım size şuan öncesinde progestan kullanıyor musunuz? Fitil ya da iğne.
Galiba prolutex de progesteron için kullanılıyor. Benim doktorum da öncesinde başlattı da transferden önce doğal olarak progesteron yüksek çıkmıştı bunu kafaya takmıştım da hala aklıma takılıyor o yüzden merak ettim. Diğer ilaçlarımız aynı zaten Bnim coraspin yerine enox igne. Pihtilasmaya yatkınlık çıktığı içinProlutex iğne estrofem prednol corasprin duphaston kullanıyorum
Yüksek cıkınca ne olduGaliba prolutex de progesteron için kullanılıyor. Benim doktorum da öncesinde başlattı da transferden önce doğal olarak progesteron yüksek çıkmıştı bunu kafaya takmıştım da hala aklıma takılıyor o yüzden merak ettim. Diğer ilaçlarımız aynı zaten Bnim coraspin yerine enox igne. Pihtilasmaya yatkınlık çıktığı için
Burada yazılanlarda hep düşük olması gerektiğini yazmislardi baya düşük 1.5 altı. Ama Bn sorduğumda hemsire donmuş transferde farklı zaten ilaca başlıyorsunuz gibisinden Bi açıklama yaptı. Bisey olmadı yani iptal olacak sanmıştım. Yine de bnim gbi olan var mı merak ediyorum o yüzden sordumYüksek cıkınca ne oldu
Seni görünce yazmak istedim, surkeli aklimda test yapmak var kendimi tutmak istiyorum ama okuduklarim duyduklarim çift embriyo çıkar artık silik de olsa görürsen için rahatlar diye düşünmeye başladım nasıl bekliyorsunuz ne düşünüp de bekliyorsunuz acaba gündüzleri yogunumda aksamlari geliyor işte yine de aklimaBurada yazılanlarda hep düşük olması gerektiğini yazmislardi baya düşük 1.5 altı. Ama Bn sorduğumda hemsire donmuş transferde farklı zaten ilaca başlıyorsunuz gibisinden Bi açıklama yaptı. Bisey olmadı yani iptal olacak sanmıştım. Yine de bnim gbi olan var mı merak ediyorum o yüzden sordum
Evet evet taze de sanırım düşük olması gerekiyormuss.. iptal olmasında bekleme süreci ayrı zorluBurada yazılanlarda hep düşük olması gerektiğini yazmislardi baya düşük 1.5 altı. Ama Bn sorduğumda hemsire donmuş transferde farklı zaten ilaca başlıyorsunuz gibisinden Bi açıklama yaptı. Bisey olmadı yani iptal olacak sanmıştım. Yine de bnim gbi olan var mı merak ediyorum o yüzden sordum
Evet yazilanlar beni endiselendirmisti. Bide yuksek olunca transferin anlami yok gbisinden seyler yaziyordu.Bugün sizin transferiniz için de ayrı heyecanlıyımEvet evet taze de sanırım düşük olması gerekiyormuss.. iptal olmasında bekleme süreci ayrı zorlu