• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeeekkkk

Bir şey sormak istiyorum kızlar. Bizim 2 adet dondurulmus embriyomuz var biri transfer edilecek. Bugün arandım işte teki transfer edilecek. Kalanı dondurma işlemi yaptırmak isterseniz diye bilgilendirmek için aradılar. Embriyolog biri kaliteli biri orta kalitede demişti. Orta kaliteliyi dondurmak sizce ne kadar mantıklı . Doktorumuzlada konuşacağız tabi ki ama sizede sormak istedim
Bizimde yaş ve ilk deneme olduğu için tek transfer hakkımız olduğunu söylediler tek yaptılar. Ama zaten şimdiye kadar dondurmuş olmaları gerekiyor ya neden simdi soruyorlar Bn orayı anlayamadım. Acaba ikisini birlikte mi doldurmuşlardi bu surecte

Bizimde yaş ve ilk deneme olduğu için tek transfer hakkımız olduğunu söylediler tek yaptılar. Ama zaten şimdiye kadar dondurmuş olmaları gerekiyor ya neden simdi soruyorlar Bn orayı anlayamadım. Acaba ikisini birlikte mi doldurmuşlardi bu surecte
Zaten iki tane sağ kalmışlardı rahim dinlendirme sürecindeydim. Donuklar zaten de negatif olursa vs gibi nedenlerle soruyolsr sanırkm

Zaten iki tane sağ kalmışlardı rahim dinlendirme sürecindeydim. Donuklar zaten de negatif olursa vs gibi nedenlerle soruyolsr sanırkm
Tabi hazir embriyoyu kimse gözden çıkaramaz bence. Birinin bile haberi gelsin diye ne heyecanlarla beklemiştik. Transferiniz yarın kaçta olacak. Size şimdiden şans diliyorum 🍀

Prolutex iğne estrofem prednol corasprin duphaston kullanıyorum
Galiba prolutex de progesteron için kullanılıyor. Benim doktorum da öncesinde başlattı da transferden önce doğal olarak progesteron yüksek çıkmıştı bunu kafaya takmıştım da hala aklıma takılıyor o yüzden merak ettim. Diğer ilaçlarımız aynı zaten Bnim coraspin yerine enox igne. Pihtilasmaya yatkınlık çıktığı için

Galiba prolutex de progesteron için kullanılıyor. Benim doktorum da öncesinde başlattı da transferden önce doğal olarak progesteron yüksek çıkmıştı bunu kafaya takmıştım da hala aklıma takılıyor o yüzden merak ettim. Diğer ilaçlarımız aynı zaten Bnim coraspin yerine enox igne. Pihtilasmaya yatkınlık çıktığı için
Yüksek cıkınca ne oldu

Yüksek cıkınca ne oldu
Burada yazılanlarda hep düşük olması gerektiğini yazmislardi baya düşük 1.5 altı. Ama Bn sorduğumda hemsire donmuş transferde farklı zaten ilaca başlıyorsunuz gibisinden Bi açıklama yaptı. Bisey olmadı yani iptal olacak sanmıştım. Yine de bnim gbi olan var mı merak ediyorum o yüzden sordum

Burada yazılanlarda hep düşük olması gerektiğini yazmislardi baya düşük 1.5 altı. Ama Bn sorduğumda hemsire donmuş transferde farklı zaten ilaca başlıyorsunuz gibisinden Bi açıklama yaptı. Bisey olmadı yani iptal olacak sanmıştım. Yine de bnim gbi olan var mı merak ediyorum o yüzden sordum
Seni görünce yazmak istedim, surkeli aklimda test yapmak var kendimi tutmak istiyorum ama okuduklarim duyduklarim çift embriyo çıkar artık silik de olsa görürsen için rahatlar diye düşünmeye başladım 😅nasıl bekliyorsunuz ne düşünüp de bekliyorsunuz acaba🥰🐣🐣 gündüzleri yogunumda aksamlari geliyor işte yine de aklima

Evet evet taze de sanırım düşük olması gerekiyormuss.. iptal olmasında bekleme süreci ayrı zorlu 🫠

Back