- 2 Mayıs 2017
- 236
- 128
- 103
- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Belirtileriniz var mı peki ? Benim hafif kasık sancısı ve baş ağrım haric bi belirtim yokAynen. Bende bol bol yatıyorum ama artık yatmaktan belim sırtım ağrıdı. İnşallah çok amin
Amiinnnn inşallahMerhaba bende bugün transfer oldumRabbim hepimize güzel haberler almayı nasip eylesin
Banada 29 temmuz dediler ama bende bekliceğimi düşünmüyorum ilk tedavimiz zatenAmiinnnn inşallahbenim de dündü test günüm 28 Temmuz ama bekleyeceğimi sanmıyorum
Benimde birseyim yok şuan sanki erken zaten bu kadar erken oluyor mu acaba hiç bilmiyorum.Belirtileriniz var mı peki ? Benim hafif kasık sancısı ve baş ağrım haric bi belirtim yok
Benim de transferim dün duBenim de transferim dündü
İnşallahAa aynı gün olan bir kişi daha. Hayırlı olsun inşallah 17.07 bizim mucize günümüz olsunNasıl geçiyor neler yapiyorsunuz
Benim de ilk tedavim o yüzden çok heyecanlıyımmmBanada 29 temmuz dediler ama bende bekliceğimi düşünmüyorum ilk tedavimiz zatensizin taze mi dondurulmuş mu
Ne Güzel tesadüfBenim de transferim dün du
Kişiden kişiye değişiyor sanırım belirtilerBenimde birseyim yok şuan sanki erken zaten bu kadar erken oluyor mu acaba hiç bilmiyorum.
9.gun diye niyetlendim açıkçası, öncesi beni ne kadar erken oldgunu bilsem de acaba negatif mi duygusunu cogaltacak ama şimdi daha çok pozitif gibi hissedip geçiriyorum zamanimiNe Güzel tesadüfBen cuma günü kan vermeyi düşünüyorum dayanamayıp pozitif çıkar mı ki acaba
Bende de hiç belirti yok ama normaldir sanırım 1.gun yeni bitti inşallah hanimlar sağlıcakla nasio olurKişiden kişiye değişiyor sanırım belirtiler
Hakkımızda en güzeli olsun inşallah
Cuma erken olur gibi ,ama ben her adımı görmek istiyorum etkilenmem merak ediyorum derseniz , ilk beta çıkışını bile yakalayabilir sinizNe Güzel tesadüfBen cuma günü kan vermeyi düşünüyorum dayanamayıp pozitif çıkar mı ki acaba
Bende de hicbirsey yok sanki olmaz diye düşünüyorum ilk günden ama tabi yaşayanlar varsa belki yazarBende de hiç belirti yok ama normaldir sanırım 1.gun yeni bitti inşallah hanimlar sağlıcakla nasio olur
Bizimde dondurulmuş 5. Gün embriyoBenim de ilk tedavim o yüzden çok heyecanlıyımmmdondurulmuş 5. Gün embriyosu sizin ?
Canımmm opu öncesi ben de meriofert kullandım ve son üç iğnemi bulamadık bitmişti muadili de yoktu yaşadığım ildeKızlar hangi ilaçları kullandınız siz ilk, bana meriofert ve cetrotide bulmam istendi ama meriofert asla bulamıyorum başına böyle bişey gelen var mı nasıl yol izlediniz veya elinde meriofert ilaç olan var mıdır acaba
Canımmm opu öncesi ben de meriofert kullandım ve son üç iğnemi bulamadık bitmişti muadili de yoktu yaşadığım ilde
İstersen bi doktoruna danış canım muadili varsa o da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?