- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Evet ankaradayımm. İlk gününüz nasıl geçiyorYok doktorum farklı ben İstanbuldayım siz Anksradaydiniz sanırım. Test günüm 27 temmuz. Benim doktorum ilk dört gün istirahat etmemi ve duşa girmememi söyledi. Beslenme için sebze meyve,kabız olmamaya dikkat etmem gerektiği söylendi.
Güzel sonuclar alırsınız insallahBenim de transferim dündü
İnsallah aminnnGüzel sonuclar alırsınız insallahilk gününüz nasıl geçiyor
Bol dinlenmeli geçiyor. Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bu kadar boş olunca galiba dinliyorumEvet ankaradayımm. İlk gününüz nasıl geçiyor
Aa aynı gün olan bir kişi daha. Hayırlı olsun inşallah 17.07 bizim mucize günümüz olsunBenim de transferim dündü
Güzel sonuçların belirtisidir insallah ağrılarİnsallah aminnnsağ ve sol kasığımda ufak ağrılar var ama şiddetli değil. Onun haricinde yatıyorum dinleniyorum yürüyorum bol su protein ve meyve yemekle geçiyor. Siz transfer oldunuz mu?
Güzel şeyler söylüyorsa dinleyin demiyorsa boşverinBol dinlenmeli geçiyor. Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bu kadar boş olunca galiba dinliyorum
Aynen. Bende bol bol yatıyorum ama artık yatmaktan belim sırtım ağrıdı. İnşallah çok aminYa sizin de mi dündüüübol bol yatıyorum arada yürüyorum, meyve ve protein ağırlıklı besleniyorum bu şekilde geçiyor. Sonu güzel olsun inşallah hepimiz için
Bazen erken ya da geç geliyormuş adet süresi uzun ya da kısa sürebiliyormuş endişelenmeyin. Eğer ilaçsız adet oluyorsanız yakın zamanda olursunuzOpu olalı 9 gün oldu hala regl olamadım. Bu normal mi. Şimdi Günümde olursam 2. Reglde gidicem. Ağustos sonu transferim olucak
Ayy amin inşallahGüzel sonuçların belirtisidir insallah ağrılarben cumartesi günü olacağım transfer
Bahçeci ankarada tedavi görüyorumAyy amin inşallahsizin de Allah yardımcınız olsun, cumartesi günü için bol şans diliyorum hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?
Her an başka birsey diyebiliyorGüzel şeyler söylüyorsa dinleyin demiyorsa boşveringüzel sonuçlar alalım insallah hangi gün kan testi vereceksiniz
Erkenden test yapmayı düşünüyor musunuzHer an başka birsey diyebiliyorTest günüm 27si olarak söylendi. Ben aslında ilk gün sayılmıyor saniyordum
Kendime söz vermiştim çünkü aşılamada onu yaptım pozitifti değer düştü kimyasalmış. Ama şuan kendime güvenemiyorum muhtemelen tutacağım. Hemşire birgun öncesinde de yapabilirsin dedi ama bnim hedefim şuan 10 günü bile atlatmakErkenden test yapmayı düşünüyor musunuz
Ben de bahçeci ankaradayım Berfu hocanın hastasıyımBahçeci ankarada tedavi görüyorum
Gecmis olsun nasıl geçti opu nuz . Transfer tsrihi belirlediniz miBen de bahçeci ankaradayım Berfu hocanın hastasıyım
Neye göre dinlendirme yapıyorlar cok merak ediyorum ya.. 2 yumurta toplananada yapıyorlar 28 yumurta toplananada .. bana biraz fuzuli geliyor..2 yumurta toplandı. Biri 3. Gün donduruldu diğeri 5 e gidemedi. Amhım düşük. Rahim dinlendirmedeyim şu an 9 gün oldu opu olalı. Sizin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?