• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeeekkkk

Merhaba aynı gün transfer olanlar nasılsınız merak ediyorum. İster istemez kendimi dinliyorum ve Bi belirtileri bisey yok sanki T theteacherofenglish
Merhaba canım
Benim ilk üç gün kasık ağrım vardı, bıgün ne kasık ağrım ne başka bir şey. Biraz endişeliyim 😢 ama siz Belirti yok diye üzülmeyin her kadının Farklı dönemlerde ortaya çıkıyor belirtiler.

Merhaba canım
Benim ilk üç gün kasık ağrım vardı, bıgün ne kasık ağrım ne başka bir şey. Biraz endişeliyim 😢 ama siz Belirti yok diye üzülmeyin her kadının Farklı dönemlerde ortaya çıkıyor belirtiler.
Benimde öyle canım yaklaşık 3 gün kasık ağrısı ve batması oldu. Yani transferden sonra 4 5 ve 6.gününde.

Ama bugün henüz olmadı bu batma ve bugün 7.günüm. Benim embriyo 3.gün 9 hücreli.

Bastırınca elimle göğsümü hafif hafif hep hassasiyet var transferden sonra başladı bu da

Bu posttan güzel haberler çıkmasını bekliyorum haydi bakalım.. günaydın herkese 🍀🍀 transfere kaldı son 2 🥲
Benimde öyle canım yaklaşık 3 gün kasık ağrısı ve batması oldu. Yani transferden sonra 4 5 ve 6.gününde.

Ama bugün henüz olmadı bu batma ve bugün 7.günüm. Benim embriyo 3.gün 9 hücreli.

Bastırınca elimle göğsümü hafif hafif hep hassasiyet var transferden sonra başladı bu da
Benim hassasiyetim de yok 😢 siz nasıl besleniyorsunuz ? Neler yapıyorsunuz bu günlerde

Birbirimize desteğe çok ihtiyacımız var bu günlerimize…. İnsallah hepimizin sonucu pozitif olur rabbim kucaklarımızı yavrularımızla doldursun inşallah 🤍

Benim hassasiyetim de yok 😢 siz nasıl besleniyorsunuz ? Neler yapıyorsunuz bu günlerde

Birbirimize desteğe çok ihtiyacımız var bu günlerimize…. İnsallah hepimizin sonucu pozitif olur rabbim kucaklarımızı yavrularımızla doldursun inşallah 🤍
Fast food ve dışarıdan yemek siparişlerinden uzak duruyorum.

Sabahları peynir Yumurta Ceviz Zeytin vs
Kahvaltıdan sonra 12 gibi avokado yiyorum peynir ile ezerek.
Öğlen sebze yemeği ya da corba
Aksam ton balıklı salata ya da tavuk ya da sulu yemek

meyve kafama göre yiyorum saati yok. Ayrıca kabak çekirdeği yiyorum.

Kabız olmamak için her sabah aç karnına Kuru kayısı yiyorum 2 3 tane üzerine su iciyorum

Evet canım kullanıyorum ben
ama protulex benimki. muadil sanırım
Olabilir onu duymadim yine progesteron icindir muhtemelen. Ben bide enox yapiliyorum.İğne için çıkıyor musunuz nasıl yapıyorsunuz? Benimde progestan da hep saatine dikkat etmiştim gunasiri yapiliyor iki keredir eve hemşire cagiriyorduk bugün epey gecikecegini söyledi yeni birini buldum fln en az Bi saat geçti saati de acaba sorun olur mi?

Fast food ve dışarıdan yemek siparişlerinden uzak duruyorum.

Sabahları peynir Yumurta Ceviz Zeytin vs
Kahvaltıdan sonra 12 gibi avokado yiyorum peynir ile ezerek.
Öğlen sebze yemeği ya da corba
Aksam ton balıklı salata ya da tavuk ya da sulu yemek

meyve kafama göre yiyorum saati yok. Ayrıca kabak çekirdeği yiyorum.

Kabız olmamak için her sabah aç karnına Kuru kayısı yiyorum 2 3 tane üzerine su iciyorum
Sonucu güzel olur inşallah 😇

Olabilir onu duymadim yine progesteron icindir muhtemelen. Ben bide enox yapiliyorum.İğne için çıkıyor musunuz nasıl yapıyorsunuz? Benimde progestan da hep saatine dikkat etmiştim gunasiri yapiliyor iki keredir eve hemşire cagiriyorduk bugün epey gecikecegini söyledi yeni birini buldum fln en az Bi saat geçti saati de acaba sorun olur mi?
Enox ilk defa duydum. Esokar iğne verdi bana doktorum kan sulandırıcıymış.

Benim annem yapıyor iğneyi. Meslek icabı tatildeyim şu an ama evime geçince hastaneye gideceğim büyük ihtimalle.

Saat dilimi için doktorum bana net bi saat vermedi ama mesela akşam 7.30 da yapıyorsan ertesi akşam 6.30 8.30 civarı yapabilirsin sıkıntı olmaz dedi progestan için. Yani akşam saat dilimimde olmaz sorun olmazmış.

Enox ilk defa duydum. Esokar iğne verdi bana doktorum kan sulandırıcıymış.

Benim annem yapıyor iğneyi. Meslek icabı tatildeyim şu an ama evime geçince hastaneye gideceğim büyük ihtimalle.

Saat dilimi için doktorum bana net bi saat vermedi ama mesela akşam 7.30 da yapıyorsan ertesi akşam 6.30 8.30 civarı yapabilirsin sıkıntı olmaz dedi progestan için. Yani akşam saat dilimimde olmaz sorun olmazmış.
Benimde enox kan sulandırici. Benim de enoxu kendimiz yapıyoruz ama diğeri için mecburen bir hemsire gerekiyor. Sizde öğretmensiniz sanırım bende ☺️ Benimde gunasiri oldugu için sorun olmaz demişti hemşire ama işte insan herseyi dudunuyor bu aşamada

Back