• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeeekkkk

Yok doktorum farklı ben İstanbuldayım siz Anksradaydiniz sanırım. Test günüm 27 temmuz. Benim doktorum ilk dört gün istirahat etmemi ve duşa girmememi söyledi. Beslenme için sebze meyve,kabız olmamaya dikkat etmem gerektiği söylendi.
Evet ankaradayımm. İlk gününüz nasıl geçiyor 🍀

Opu olalı 9 gün oldu hala regl olamadım. Bu normal mi. Şimdi Günümde olursam 2. Reglde gidicem. Ağustos sonu transferim olucak🙏🏼
Bazen erken ya da geç geliyormuş adet süresi uzun ya da kısa sürebiliyormuş endişelenmeyin. Eğer ilaçsız adet oluyorsanız yakın zamanda olursunuz 🍀

Erkenden test yapmayı düşünüyor musunuz 😂😂
Kendime söz vermiştim çünkü aşılamada onu yaptım pozitifti değer düştü kimyasalmış. Ama şuan kendime güvenemiyorum muhtemelen tutacağım. Hemşire birgun öncesinde de yapabilirsin dedi ama bnim hedefim şuan 10 günü bile atlatmak

2 yumurta toplandı. Biri 3. Gün donduruldu diğeri 5 e gidemedi. Amhım düşük. Rahim dinlendirmedeyim şu an 9 gün oldu opu olalı. Sizin ?

2 yumurta toplandı. Biri 3. Gün donduruldu diğeri 5 e gidemedi. Amhım düşük. Rahim dinlendirmedeyim şu an 9 gün oldu opu olalı. Sizin ?
Neye göre dinlendirme yapıyorlar cok merak ediyorum ya.. 2 yumurta toplananada yapıyorlar 28 yumurta toplananada .. bana biraz fuzuli geliyor..
ben mayıs ayında opu oldum cumartesi günü transfer olacağım ilaç tedavisindeyim suan 🍀🍀

Back