- 19 Eylül 2015
- 43
- 26
- 88
- Konu Sahibi theteacherofenglish
İnşallah tutunmustur pozitif düşünelimBilmiyorum bu resssmen adet ağrısı yani Evet ilk deneme .. 5. Gün embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tutunmustur pozitif düşünelimBilmiyorum bu resssmen adet ağrısı yani Evet ilk deneme .. 5. Gün embriyosu
İnşallah cok sağlıklı güzel embriyolarınız oluşur vakti vardır elbetBenim embriyom olusmadi.
İnsallah siz hangi aşamadasınızİnşallah tutunmustur pozitif düşünelim
Sağlıklı beslenmek çok önemli bende 2 ay spor ve Akdeniz diyeti uyguladım vücudumun yapısı değişmişti.Benim embriyom olusmadi.
Benim 3. Tüp Berfu hocada ilk.İnsallah siz hangi aşamadasınız
Transfer oldunuz muuBenim 3. Tüp Berfu hocada ilk.
Evet pazartesi oldumTransfer oldunuz muu
Sizin nasıl geçiyorEvet pazartesi oldum
Belim ve bacaklarım çok ağrıyorSizin nasıl geçiyor
Güzel haberlerin belirtileridir insallahBelim ve bacaklarım çok ağrıyor
İnşallah Bebisler tutunuyordur size, hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBelim ve bacaklarım çok ağrıyor
Kavonozda olan ürünü kullandım. Zaten kullanır kullanmaz adetim düzene girdi. Ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez bence.C life`in hangi urununu kullandiniz? Tesekkurler.
Clifebitkiselkarisim yazarsanız çıkar.Tesekkur ederim ilginize. Ben de bir donem Regenesis ve Redostim kullandim. C-life instagram sayfasini bir turlu bulamadim.
Bir de kullanırken ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Yumurtlamadan 2 gün önce kullanmayı bırakıp adet olunca tekrar başlıyorsunuz. Toplam 3 adet dönemi kullanıp 1 ay ara veriyorsunuz o ara verdiğiniz dönemde tüp bebek için yumurta toplama işlemi yaptırırsınız. Belki de gerek kalmadan hamile kalırsınız belli olmaz. Inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim de rezervim ve yumurta kalitem düşüktü o yüzden embriyolarım kaliteli değildi. 4. tüp bebek denememde hamile kaldım. Kalitesi düşük olmasına rağmen tuttu çok şükür. Clife ile adetimi düzene sokup o şekilde son transferime hazırlandım. Herkese de öneriyorum. Inşallah sizin de olurC life`in hangi urununu kullandiniz? Tesekkurler.
Bu arada clife a başlamadan önce sayfa ile iletişime geçin. Yanlış hatırlamıyorsam WhatsApp numarası vardı, nasıl ne şekilde kullanacağınızı bilgilendiriyorlar. Ekstra kullandığınız ilaçları da söylüyorsunuz ona göre bilgilendiriyorlarC life`in hangi urununu kullandiniz? Tesekkurler.
Iyı akşamlar embriyo kalıtenız nasıldı.. Benım embrıyolarımda üçüncü günde 1 orta 1 tane önüne göre ıyı embriyo ile 2 tane donduruldu 5 embrıyom da 5.günde gelışımı yavasladı sadece aralarından 1 tanesı önde 6 güne ulasmasını takıp ettıler ve dedıklerı gıbı 6 güne ulastı döndürüldü toplam 3 embriyo m oldu kalıtelerı hep orta olarak gıttı.. Kalıtesının çokda ıyı olarak düşünemiyor um ama 6 güne gelmesı savastı dıyorum embrıyom. Sızın nasıldı kalıte olarak kacıncı gün döndürüldü tuttuğu nu soyledınız hayırlı olsun Saglıkla kucağınıza almayı nasıp eylesinBir de kullanırken ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Yumurtlamadan 2 gün önce kullanmayı bırakıp adet olunca tekrar başlıyorsunuz. Toplam 3 adet dönemi kullanıp 1 ay ara veriyorsunuz o ara verdiğiniz dönemde tüp bebek için yumurta toplama işlemi yaptırırsınız. Belki de gerek kalmadan hamile kalırsınız belli olmaz. Inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim de rezervim ve yumurta kalitem düşüktü o yüzden embriyolarım kaliteli değildi. 4. tüp bebek denememde hamile kaldım. Kalitesi düşük olmasına rağmen tuttu çok şükür. Clife ile adetimi düzene sokup o şekilde son transferime hazırlandım. Herkese de öneriyorum. Inşallah sizin de olur
4bc kalitede idi. Çok umutlu bir kalite değildi ama son kalan embriyom nasip oldu tuttu. 5. gün embriyosu iki tane transfer edildi. Ikisi de aynı kalitede idi ama 1 tanesi ilerlediIyı akşamlar embriyo kalıtenız nasıldı.. Benım embrıyolarımda üçüncü günde 1 orta 1 tane önüne göre ıyı embriyo ile 2 tane donduruldu 5 embrıyom da 5.günde gelışımı yavasladı sadece aralarından 1 tanesı önde 6 güne ulasmasını takıp ettıler ve dedıklerı gıbı 6 güne ulastı döndürüldü toplam 3 embriyo m oldu kalıtelerı hep orta olarak gıttı.. Kalıtesının çokda ıyı olarak düşünemiyor um ama 6 güne gelmesı savastı dıyorum embrıyom. Sızın nasıldı kalıte olarak kacıncı gün döndürüldü tuttuğu nu soyledınız hayırlı olsun Saglıkla kucağınıza almayı nasıp eylesin
Bu numaraları bır türlü cozemedım bende çok sormadım orta kalıte dıye hep bılgı verıldı 4 gün donduruldugu ıcınmı 4 yoksa kalitesi olarak mı degerlendırılıyor4bc kalitede idi. Çok umutlu bir kalite değildi ama son kalan embriyom nasip oldu tuttu. 5. gün embriyosu iki tane transfer edildi. Ikisi de aynı kalitede idi ama 1 tanesi ilerledi
Amin inşallah hepimiz içinGüzel haberlerin belirtileridir insallah
Amin inşallahİnşallah Bebisler tutunuyordur size, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah