• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bağlatma

selectra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
17
0
86
47
Ankara
herkese merhaba

37 yaşındayım 16 yaşında bir kızım var.daha önce 2 kere spiralle 2 kerede geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım.maalesef eşimin çocuk istememesi üzerine kürtaj yaptırdım.uzun zamandır doğum kontrol hapı kullanıyorum fakat iyi bir sigara içicisi olmam dolasıyla doğum kontrol hapını artık kullanamayacağımı söyledi drum.tüplerimi bağlatmaya karar verdim sizlerinde fikirlerini almak istiyorum.
hamile kalmak ve kürtaj yaptırmak istemiyorum artık.bu yöntemin en kesin çözüm olacağını düşünüyorum.ne dersiniz
birde tekrar çok isterseniz tüp bebek şansınız varmış.

herkese merhaba

37 yaşındayım 16 yaşında bir kızım var.daha önce 2 kere spiralle 2 kerede geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım.maalesef eşimin çocuk istememesi üzerine kürtaj yaptırdım.uzun zamandır doğum kontrol hapı kullanıyorum fakat iyi bir sigara içicisi olmam dolasıyla doğum kontrol hapını artık kullanamayacağımı söyledi drum.tüplerimi bağlatmaya karar verdim sizlerinde fikirlerini almak istiyorum.
hamile kalmak ve kürtaj yaptırmak istemiyorum artık.bu yöntemin en kesin çözüm olacağını düşünüyorum.ne dersiniz

canım yerinde olsam bağlatmam çünkü çevremde bağlatıpda daha sonra çok pişman olanlar var
karar senin iyi düşünüp karar vermelisin.
kendi kendini kısırlaştırıyorsun sonuçta...

herkese merhaba

canım karar senin .senin için en doğru neyse onu yap sen ne düşünüyorsun

Back