Eltim öğretmen,kaynanama geldiklerinde asla yerinden kalkmaz. Canı isterse selam verir istemezse takmaz. Oğlum oğluyla iyi anlaşır,eğer onlar kaynamdalarsa,bizimde dışarda işimiz varsa benim oğlumu eltimin oğluyla oynasın diye göndermek istemezler. Ama elti tarafından,bir istek değil o öyle istiyor diye maile oğlumu alikoymaya kalkıyor. Kendi ailemle pikniğe gidecez bir gün herkes kopeklniyor,x burda kalsın oynasınlar diye. Gözüm döndü attım arabaya eltimin oğlanla benim oğlanı,madem oynamak istiyorlar,beraber orda oynarlar dedim( eltim benimle oğlunu asla yalnız bırakmak istemez) almak isterlerse konum atarım alırlar dedim,carliyordu elti kv bastım gittim.Ramazandayiz bir gün eltim masada ben masada,ben orucum o değil,tuz istediler benden kv de evinde,alnımda bu evin kölesi x mi yazıyor dedim,isteyen kalkıp alabilir yada x(elti) narin totsunu kaldırıp getirversin dedim. Yemeği yedim,masadan kalktım geldim beklenen masa toplama,bulaşık halletme,çay kahve ikrami benden asla yapmadim. Sonra eltim bana çamur atmaya kalktı,bayramda herkes toplanmisken yerin dibine soktum soktum cikardim,aglattim. Bir senedir yüzüne bakmiyordum,şimdi simdi miyavlamaya başladı. Yazarken basit gibi geldi de ben seytanlasiyirum,hal tavır mimiklerde hakwdene hakkettigi gibi