• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tünelin sonunda ışık yok...

Bosansam çocuklar babalarını cok seviyorlar çok etkilenirler.

Boşan çığırtkanlığı yapmak istemiyorum, sizin hayatınız. Ama lütfen araştırmaları okuyun. Z kuşağının bakış açıları ile ilgili. Sosyal medyaya rahatça ulaşan çocuklar artık eskisi gibi bahane kabul etmiyorlar, benciller evet ama bazen bu iyi olabiliyor. Tak tak söylüyorlar karşılarındaki insanların hatalarını. Bahaneleri saçmalık olarak görüyorlar. Şimdi böyle, bir de ilerisini hayal edin lütfen.

Bu yazdığınızı, benim de yazdıklarımı saklayın. 20 yıl sonra bir açıp okuyun bakalım. Çocuklarınız annelerini mutsuz eden, maddi anlamda haklarını yedirten, hatta amca çocuklarına onları ezdirten babayı seviyorlar mı sevmiyorlar mı?

Çocuklarımın ezildigini görüyorum. zaten farkındaysanız en büyük problemim bu. elimden geldigince onları bu ortamdan uzaklaştırmaya çalışıyorum haftanın yarısını bu binadakilerle görüşmemek için annemin evinde geçiriyorum. Sırf onlar için bu konuda fobim olmasına rağmen araba sürmeyi ogrendim. Ama en ufak bir laftan bile kavga çıkaran bir insan var karşımda. bu evde otururken aynı işlerde çalışırken elimden geldiğince çocuklarımı uzak tutmaya calisiyorum inanın.
Yani korkakça davranıyorsunuz.
Çocuklarınıza nasıl bir rol model olduğunuzun farkında mısınız?
Kendiniz gibi korkak, sinik yetiştiriyorsunuz.

Gidip bir ev tutun geliyorsan gel kalacaksanda boşanalım çocukları mahkemenin belirlediği saatlerde görürsün diyin.Sizle birlikte olmak istiyorsa gelir.Eltiyi de evinize gelip size hakaret etmeye kalkarsa evden kovun.Kavgaysa kavga ayrılıksa ayrılık.Maddi durumunuz yerindeyse neyden çekineceksiniz ki ? Hangi neden sizin sağlığınızdan,mutluluğunuzdan önemli olabilir ? Hele çocuklarınızın ezilmesine ses çıkarmadığınızı okuyunca iyice sinirlendim

Siz 2 kat kavga çıkarın o apartmanda kim daha deli gorsunler eltiniz narsist veya degil sizi bu kadar etkiliyor oluşu cok sacma elti yani ya elti .sorun sizin esinizde ve sizde bence .sınırlarınızı çizememişsiniz su an bunun acısını çekiyorsunuz. Cocuklariniz icin böyle mutsuz yaşıyorsunuz bu apartmanda ama aynı zamanda çocuklarınızın ezilmesine göz yumuyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana olmuş biraz . Esinize rest cekseniz taşınmaz mi ordan siz kötü olunca biraz düşünmeye başlamış madem biraz üzerine gidin bence bu konunun çocuklarınızın ruh sagligi icin .ileride özgüvensiz ezik bireyler olsun ister misiniz bence istemezsiniz

En değerli varlıklarınıza eltinizin çocukları eziyet ediyor ve siz susuyorsunuz öyle mi? Demek ben değer vermenin nasıl bir şey olduğunu yanlış anlamışım. Evladında olsa işine gelmiyorsa susacakmışsın. Hiç şunu dediniz mi? Evlatlarım ben mutsuz olursam mutsuz olur. Eşim kaç senede düzelmemiş hala düzelmez.... boşan diyeceğim ama onu da yapacağınızı zannetmiyorum. Ne de ezilen evlatlarınız onları ezdiren babalarını çok seviyorlar. Ne de olsa evlatlarını ezdirse de o iyi bir baba(!)
Eşimi savunacak değilim. Beni bu hale getiren onun pasifligi zaten.klasik olacak belki ama Kına gecemde kavga çıktı ve ben orada bile hakkından gelmiştim bunlarin. Ama eşim sonrasında hiç destek olmadı bana ve sanırım ben de sindirildim. İyi insan dememin sebebi asla kırıcı konuşmaz, hicbirseyi esirgemez asla yardımdan çocuk bakımından vs usenmez. Bir kere eltim ve avanesi sosyal medyadan hep beraber yazılar yazarak beni rezil ettiler. Bunun sebebi de çocuğu küçük kızıma vurmuştu yapma diye bağırdım ben de. Onun intikamı olarak görümcem de dahil olup saydirdilar bana. Ben de çocuğumu alıp anneme gittim. Sonra bir gün geldim çocuğun beşiğini almaya bu arada eşim hergun anneme geliyor görmeye. Kayinvalidemi kapıda gördüm surat yaptım konuşmadım. Eşim niye anneme böyle davranıyorsun diye tepki gösterdi bana. Sonra eşim ikna etti beni eve döndüm ama bayramda görümcem sarılmak istedi elimle ittirdim. Ertesi gün ağlayarak eşimi aradı ve eşimde üzülme kardeşim vs diye onu teselli etti.

Oyle eltiyi evimde bana hakaret ettigi sırada güzelce elimi saçına dolayıp bir güzel benzetip sonra da çeker çıkarım evden. bütün akrabalara da soyleyip biliyorum sizde bunu yapmak istiyordunuz ama sizin yapmadığınızı ben yaptım der üstüne kocaya da geliyorsan gel gelmiyorsanda boşuyorum deyip çocuklarımla ailemle başka bir yasam kurmaya bakarım. Dövmek istediğim için kızanlar olur belki ama 10 yılın acısı alınmasın mi birşey olmaz azıcık elti okşamaktan 😂

Eşimi savunacak değilim. Beni bu hale getiren onun pasifligi zaten.klasik olacak belki ama Kına gecemde kavga çıktı ve ben orada bile hakkından gelmiştim bunlarin. Ama eşim sonrasında hiç destek olmadı bana ve sanırım ben de sindirildim. İyi insan dememin sebebi asla kırıcı konuşmaz, hicbirseyi esirgemez asla yardımdan çocuk bakımından vs usenmez. Bir kere eltim ve avanesi sosyal medyadan hep beraber yazılar yazarak beni rezil ettiler. Bunun sebebi de çocuğu küçük kızıma vurmuştu yapma diye bağırdım ben de. Onun intikamı olarak görümcem de dahil olup saydirdilar bana. Ben de çocuğumu alıp anneme gittim. Sonra bir gün geldim çocuğun beşiğini almaya bu arada eşim hergun anneme geliyor görmeye. Kayinvalidemi kapıda gördüm surat yaptım konuşmadım. Eşim niye anneme böyle davranıyorsun diye tepki gösterdi bana. Sonra eşim ikna etti beni eve döndüm ama bayramda görümcem sarılmak istedi elimle ittirdim. Ertesi gün ağlayarak eşimi aradı ve eşimde üzülme kardeşim vs diye onu teselli etti.
Eşiniz kaypak, siz sinik, çocuklar ezik.
Mükemmel aile.

Bana sürekli hakaret edip,laf sokan bir arkadaşım geldi şimdi aklıma ben tepki gösterince şaka yaptım derdi millette ona inanırdı.2 yıl böyle geçti arkadaş grubumuz dağılmasın diye onun densizliklerini çektim sonra bir gün patladım onla bir daha görüşmeyeceğimi söyledim ve o gruptan çıktım.Bir süre yanlız kaldım ama çok daha Mutlu olduğumu fark ettim.Demek istediğim yanlızlıktan korkmayın hiçbir şey manipulatör insanlarla beraber kalmaktan daha kötü değildir.Korkmayın

Bunlar yine sizi haklı çıkarmaz. O zavallı çocuklara yapılan eziyeti haklı göstermez. Alın çocukları gidin. Eşim ikna etti döndüm diyorsunuz. Ne dedi de ikna oldunuz ve o ağlayarak gittiğiniz eve döndünüz? Ne demiş olabilir?

Aslında birçok kez aklıma geldi. Eşim kötü bir insan değil sadece hiç baskın bir karakter değil. Sanırım benden önce de ailesi içinde ezilen bir insandı. Bana kötü davranmaz ama sadece üzülür geçer.
Benim eşimde baskın karakter değil ailesi aldigima sattigima gezdigimize laf eder eşimi doldururdu ,en son canımı sıkacak işler yaptılar eşimde dahil hepsini bir güzel hasladim ortalığı karistirdim şimdi karisamiyorlar küsüm evime hiçbirini almıyorum ,size de önerim tek sorun eltiyse canını sıktığı zaman şöyle evire çevire bı döv aklı başına gelir en azından kusersiniz kurtulursun,benim eltiler böyle yapacak yeri optururum eşiniz pasif siz pasif olmayın madem aileniz arkanızda.

Bana sürekli hakaret edip,laf sokan bir arkadaşım geldi şimdi aklıma ben tepki gösterince şaka yaptım derdi millette ona inanırdı.2 yıl böyle geçti arkadaş grubumuz dağılmasın diye onun densizliklerini çektim sonra bir gün patladım onla bir daha görüşmeyeceğimi söyledim ve o gruptan çıktım.Bir süre yanlız kaldım ama çok daha Mutlu olduğumu fark ettim.Demek istediğim yanlızlıktan korkmayın hiçbir şey manipulatör insanlarla beraber kalmaktan daha kötü değildir.Korkmayın
Beni anlamanıza o kadar sevindimki. Bazı insanlar çok şanslı hayatında böyle birileri olmamış hiç sanırım. Artık harekete geçeceğim desteğiniz için teşekkür ederim.

Benim eşimde baskın karakter değil ailesi aldigima sattigima gezdigimize laf eder eşimi doldururdu ,en son canımı sıkacak işler yaptılar eşimde dahil hepsini bir güzel hasladim ortalığı karistirdim şimdi karisamiyorlar küsüm evime hiçbirini almıyorum ,size de önerim tek sorun eltiyse canını sıktığı zaman şöyle evire çevire bı döv aklı başına gelir en azından kusersiniz kurtulursun,benim eltiler böyle yapacak yeri optururum eşiniz pasif siz pasif olmayın madem aileniz arkanızda.
Açık söyleyeyim eltim beni kesinlikle evire çevire döver öyle bir durumda.

Beni anlamanıza o kadar sevindimki. Bazı insanlar çok şanslı hayatında böyle birileri olmamış hiç sanırım. Artık harekete geçeceğim desteğiniz için teşekkür ederim.
Benim de babam beni ezdi ezdi. İllallah ettirdi büyün aileye. Bastık k.çına tekmeyi. Şimdi tek başına yaşıyor ezik ezik. Beter olsun. Siz de aynısını yapmazsanız ilerde evlatlarınızın ilk fırsatta yapacakları şey bu işte

Bugün haberde gördüm, bir oyuncu , köpeğine saldıran dogo arjantin cinsi köpekle boğuşmuş, adamın elinin kemikleri kırılmış ve 12 dikiş atılmış. İnsan hayvanı için bunu yapıyor siz çocuklarınızın pısırıklaşmasını izliyorsunuz. Kendinize gelin çok sinirlendim . Kim o elti ya hem beni sinir hastası yapacak hem çocuklarımı mahvedecek. Normalde kimseyle kavga eden biri değilim ama saçını başını yolar havasını bi tarafına iter atarım evden. Eltiniz tam bir manyak siz de pısırıksınız. Eşiniz zaten benim gözümde adam değil. İnsan bu kadar pısırık olur mu ? Yapacağınız şey belli eşinize diyeceksiniz ki ya bu evden gidiyoruz ve sen o iş yerinden hakkını alıp çıkıyorsun ve bu evi de satıyoruz ya da bundan sonra pısırıklığınla kendin uğraş. Sonra da bir gün elti eve gelince güzel bir beden eğitimi dersiyle yolluyorsunuz , mevzu da kapanıyor

Eltiniz size zorbalık yapıyor ama siz izin veriyorsunuz buna . Kaç yaşındasınız o döverse biz mi söyleyelim yok mu kardeşiniz yakın arkadaşınız siz dövğn madem , hem öyle bir dövğn ki yılların acısı çıksın madem nedir bu ya

Valla delinin tekiyim ortalığı karistirirdim ben olsam,dayak yiyecegimi bile bilsem yeter deyip saldirirdim özellikle kendi evinizde kavga edin tam dava acmalik olur ,siz çok alttan almışsınız benim gibi ama geç değil ben evliliğimin 11.senesi bıktım yeter dedim herkesle tartıştım esimede boşarim seni dedim herkes sustu eşimin tarafından kimseyle görüşmuyorum,
Sizede önerim madem kavga etmem diyorsanız eşinize ya evi tasirsin yada bosanirsin restini çek.

Eşiniz kaypak, siz sinik, çocuklar ezik.
Mükemmel aile.
Pardon ama ben aslan, kocam kaplan, çocuklarımda panter demiyorum ben de. Bunların ozelestirisini ben zaten yapmisim. Kendimi de eşimi de ne kadar yetersiz gördüğümü de söyledim.

Back