• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tünelin sonunda ışık yok...

Çocuklarımın ezildigini görüyorum. zaten farkındaysanız en büyük problemim bu. elimden geldigince onları bu ortamdan uzaklaştırmaya çalışıyorum haftanın yarısını bu binadakilerle görüşmemek için annemin evinde geçiriyorum. Sırf onlar için bu konuda fobim olmasına rağmen araba sürmeyi ogrendim. Ama en ufak bir laftan bile kavga çıkaran bir insan var karşımda. bu evde otururken aynı işlerde çalışırken elimden geldiğince çocuklarımı uzak tutmaya calisiyorum inanın.
Korkmayın lütfen sizi sindirdikleri için böyle yapıyo elti kişisi sizde kavga çıkarın o zaman alttan alıyorlar tecrübeyle sabittir neler çektim ben ama yaşım küçükdü kendim yurttaşındaydım yakınında kimsem yoktu yapmayın bunu çocuklarınıza lütfen

Herşey bir yana, insanın evladına kötü muamale yapiliyorsa ve kimsenin umrunda değilse o raddede herkese haddini bildirip gemileri yakmalı..

Çok korkuyorsunuz ve korktuguuz disardan çok hissediliyor haliyle.o nedenle konumunuz ve vasfiniz siz dur demedikce yıllaaar yıllar böyle kalir.

Kimse size merhamet edip de ya şu kıza haksizlik ettik yillarca artik kendimize gelelim demez,demeyecek..

Hakettiginiz insani muameleyi kendiniz söke söke alacaksınız.

Gerginlikten taşkinliktan korkuyorsunuz anladim ama ne olabilir ki en fazla?günlerce huzursuz mu olursunuz,agzinizın tadimi kacar ne yani??
E Sizin şuan yasadiginiz hayatın tadi ruzu var mi sanki.hic değilse bir kere tantana cikar hekes etegindeki tasi döker evli evine köylü köyüne gider...asalak gibi insansılardan kurtulursunuz.

Çok korkuyorsunuz.korkmayin bukadar.insanlari gözünüzde devleştirmeyin.

Back