B
balerina
Ziyaretçi
- Konu Sahibi balerina
Merhaba arkadaşlar tuncelli olan kişileri buraya davet etmek istiyorum.Ben tunceli geliniyim.Merak ediyorum k.k da tuncelli olanlar varmı.sohbete bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım gerçekten güzel.Kışın ayrı güzellik yazı ayrı güzellik.Ben Elazığ'ada çok gittim.Başkadır Harput kalesi :)bıgsıze .!.:balerina092 ciğim.ben tuncelili değilim ama elazığlıyım.duyduğuma göre tunceli çok güzel bi yermiş.doğa manzaraları harikaymış
Delicem ben 16 yıldır Tuncelini iyi kötü herşeyini gözümle gördüm.Evet haklısın çok zor yaşamak ama eskiden daha zor değilmiydi zeytinciğim?ama zeytin yaa o ovacık gözelerinin,o kavakların,o munzurun zevkide bir başka değilmi.tuncelindeki ilk festivali biz açtık konvoylarla.sevindim dersimden birilerini tanıdığıma canım.çoköptüm seni.delice zeytin .!.:valla ben tunceliliyim balerina senin hemşeri oldugunu yeni ogrendim..buralar sahane bir yer ama yasamak için pek degil yani gecim kaynakları acısından