Tunceli///62

B

balerina

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi balerina
Merhaba arkadaşlar tuncelli olan kişileri buraya davet etmek istiyorum.Ben tunceli geliniyim.Merak ediyorum k.k da tuncelli olanlar varmı.sohbete bekliyorum.

• Konu Sahibi balerina
İlginç k.k da hiç Tuncelli yok.Yolunuz geçmemişmi buralardan.?????

• Konu Sahibi balerina
balerina092 ciğim.ben tuncelili değilim ama elazığlıyım.duyduğuma göre tunceli çok güzel bi yermiş.doğa manzaraları harikaymış

• Konu Sahibi balerina
bıgsıze .!.:
balerina092 ciğim.ben tuncelili değilim ama elazığlıyım.duyduğuma göre tunceli çok güzel bi yermiş.doğa manzaraları harikaymış
Evet canım gerçekten güzel.Kışın ayrı güzellik yazı ayrı güzellik.Ben Elazığ'ada çok gittim.Başkadır Harput kalesi :)

• Konu Sahibi balerina
EVET ÇOK HOŞTUR HARPUT.İNŞALLAH BENDE Bİ GÜN ORALARA GELİRİM:çiçek:

• Konu Sahibi balerina
balerinam bende elazıglıyem.annem babam elazıglı olunca az biraz bizde oluyoz dimi.gerçekten güzel. hele türbeleri muhteşem...üzülme bacım hemşerun geldi işte..

• Konu Sahibi balerina
valla ben tunceliliyim balerina senin hemşeri oldugunu yeni ogrendim..buralar sahane bir yer ama yasamak için pek degil yani gecim kaynakları acısından

• Konu Sahibi balerina
özgür sağol canım hoş geldin ozaman.çok öptüm.

• Konu Sahibi balerina
delice zeytin .!.:
valla ben tunceliliyim balerina senin hemşeri oldugunu yeni ogrendim..buralar sahane bir yer ama yasamak için pek degil yani gecim kaynakları acısından
Delicem ben 16 yıldır Tuncelini iyi kötü herşeyini gözümle gördüm.Evet haklısın çok zor yaşamak ama eskiden daha zor değilmiydi zeytinciğim?ama zeytin yaa o ovacık gözelerinin,o kavakların,o munzurun zevkide bir başka değilmi.tuncelindeki ilk festivali biz açtık konvoylarla.sevindim dersimden birilerini tanıdığıma canım.çoköptüm seni.

haklısın diyoru ya gezmek için şahane bir yer yada bole artık hayat kaygsı yasamayan insanlar için ama henüz hayatını kurmayan insanlar için gercekten zor bir yer çalışma şartları falan kısıtlı..haa bide gargut var canımm:biggrin:

Ooo çitlembik Ayni He E Bacim Söylesene Biz Birbirimizi Iyi Anlariz He:)çok Sevindim Konuşalim Yine Canim

balerina konusalim arkadasim biz birbirimizin dilinden anlariz gibime geliyor herkese sevgiler saygilar

slm arkadaşlar bende tuncelılıyım yanı dersimli varya buralar super munzur gozeler ve daha neler neler balerına bende burdayım unutmayın beniii tuncelıye gelen herkesi beklerimm.ayrıcada pülümürde oturuyorum....sevgilerrr

haklısın balerina gercekten cok guzel ağlayan kayalar falan memleketimiz güzel bi doğaya sahip..

merhaba dostlar bende dersimliyim bizim yüreğimizde dil,din,ırk ayrımı olmaz atalarımızdan böyle öğrendik böylede devam ettirmek boynumuzun borcu insan olabilmek saygıyı sevgiyle harmanlayıp hayatı güzelleştirmektir.Yüreğinizden sevgi ve saygı eksilmesin.

dün düzgün babaya gittim çok yoruldum ama en tepeye cıkınca bu yorgunluga deydıgını anladım harıka bır yerr bıdaha boyle bır manzara gorebılecegımı sanmam çok yoruldum ama bıdaha çık deseler seve seve cıkarım

aa düzgün baba demişken oranın fotoları bende var tepeden buraya koyayım arkadaşlar..malum baya meşhur bir ziyarettir bu civarda bilmeyen yoktur..:smile:

ayıp ediyon kankam fotoda koyacam daha çok var anlatılacak..:smile:

X