Tümörüm ve Sevgilim... Film Gibi...

canım Allah şifa versin büyük geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla ameliyattan çıkarsın..ne güzel yanında tüm sevdiklerin...onların desteğine karşılık ver ve sende çabuk iyileş emi:)

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Allah'a şükür herkes desteğini veriyor, hissettiriyor sonuna kadar. İnşallah ben de çabucak iyileşirim. :KK61:

konunu okurken duygulandım
çok şanslısın sevgilin yanında olduğu için
böyle şeyler kötü günde belli oluyor malesef
Allah ım yardımcın olsun
umarım sağlığına kavuşursun

Evet, ailem şükür ki zaten hep yanımda oldu ama insanın sevdiğinin böyle durumlarda yanında olması gerçekten çok iyi hissettiriyor, moral veriyor insana. Allah'a şükür kötü günümde de herkes yanımda oluyor, inşallah ben de ameliyattan sonra daha sağlıklı olarak devam edeceğim hayatıma.

cok gecmis olsun, umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun.
Kotu seyler dusunmemeye calis,sevdiklerin yaninda..
Allah sifa versin,hersey gonlunce olsun

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. İnşallah geçip gidecek bu da.

canım..öncelikle geçmiş olsun..:KK71:
hep denir ya hayat bir sınav diye buda senin sınavın ..
iyi tarafını düşün etrafındaki insanların gerçek yüzünü böylelikle görmüşsün..
çok şükür ki sevdiğin yanında ya birde tersi olsaydı..bide ona üzülecektin.
ben inanıyorum yaşın genç atlatırsın
Rabbim şifa versin inşallah

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Allah sevdiği kulunu sınarmış derler, inşallah sevdiği kuluyuzdur da sebep budur. Allah'a şükür herkes yanımda, ailem, sevdiğim, arkadaşlarım, bu ayrı bir şükür sebebi zaten benim için... Sanırım ilk duyduğumda da beni zorlayan bu olmuştu, 22 yaşındayım, daha çok gencim ve daha yapacak çok şeyim var diye ağlamıştım erkek arkadaşımın göğsünde de o gece... Zavallım da beni teskin etmek için ne uğraşmıştı...

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşl....
şükret ki tümör iyi huyluymuş ....
bak seni seven destek olan ailen ve sevdiğin var
onlar yanında en büyük destekçilerin bence ...
inşl ameliyatında çok güzel geçer de eski sağlığına kavuşursun...

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Biz de ona şükrediyoruz zaten, neyse ki iyi huylu diye... Kesinlikle, böyle zamanlarda çok önemli oluyor insanın değer verdiklerinden destek alması ve ben bu konuda çok şanslıyım Allah'a şükür... İnşallah her şey gelip geçecek, anlatacak bir anı olarak kalacak bana bu da...

Şu an tüm kalbimle sana dua ediyorum.Seni en iyi ben anlayabilirim.Çünkü annem de geçen yıl tam 4 operasyon geçirdi. Göğsündeydi ama onunki kötü huylu. İlaç tedavileri de bitti şu an durumu Allah'a şükür gayet iyi. Yaşadığın duyguların hepsine biz de yaşadık merak etme canım hepsi geçecek ve sen rahat bir nefes alacaksın. Çok şanslısın ki sevgilin yanında. Hastanede öyle insanlarla tanıştım ki... 24 yaşında gencecik kızı kocası hastalığa yakalandıktan sonra terk etmiş. Annesi destekçisiydi hep. Ama ben onun yüzünü bile bir gün solgun görmedim hep gülüyordu. Sen de gül her şeye rağmen gül... Sevgilin ve ailen hep yanında olacaklar inşallah. Ve unutma ki Allah hiç kimseye taşıyamayacağı kadar yük vermez. O senin güçlü olduğunu ve bu günleri atlatacağını biliyor. Dualarımız seninle...

Allah annene de gani gani şifa versin inşallah, Allah'a şükür durumu gayet iyi şimdi, çok sevindim. Benim de aklıma o geldi zaten ya tek olsaydım kimsem olmasaydı diye ve düşüncesi bile çok korkutuyor inan... Allah'a şükür herkes yanımda benimle... Rabbim de inşallah şifasını verecek, atlatacağız bu günleri... Allah razı olsun...

Yazıyı okumaya başlayınca içimden inşallah menenjiomdur diye dua ettim.

Keşke hiç olmasa ama ... Korkacak bir şey yok. İyi huylu bir tümör.

Operasyon ve sonrası biraz sıkıntı olsa da.. Geçer gider. Kontrollere gidersin ve normal hayatına dönersin inşallah en kısa sürede. Şimdiden geçmiş olsun.

Çok teşekkürler, herkes zaten iyi huylu olduğu için çok daha rahat. İnşallah geçecek gidecek...

öncelikle cok gecmis olsun.
her hayirda bir ser,her serde bir hayir vardir derler ya,senin durumunda böyle sanirim.
sanslisin cünkü basta erkek arkadasin olmak üzere etrafinda seni destekleyen insanlar var.okurken erkek arkadasinin yaptiklari beni baska diyarlara götürdü sanki,cok duygulandim bir erkegin bunlari yapabilecegini gördügüm icin.
ve yine sanslisinki en kisa zamanda bu durumu atlatip buraya yine "sözleniyorum,ne tür bir kiyafet giysem" yada "kizlar nisan bohcasina ne koyulur" gibi konular acacagin icin:KK34:
ALLAH yardimcin olsun

Çok çok teşekkürler, Allah razı olsun. Kesinlikle öyle bir durum oldu cidden de. Etrafımdaki herkes benimle, dualarındayım çok şükür... Ve erkek arkadaşım... O benim Süperman'im gibi bir şey, ne zaman zorda kalsam ne zaman ihtiyacım olsa hep yanımda, iyi anımda kötü anımda, şu kadarcık zamanda yaptıklarını say say bitmez... İnşallah bu durumu atlatıp senin de dediğin o güzel konuları buraya açarım, tek derdim bu olur. Allah razı olsun çok çok...

canım benim benzer şikayetlerle ananem 70 yaşında beyin ameliyatı geçirdi. bizde çok korktuk ama 70 yaşında kadın ameliyattan ayık ve konuşarak çıktı. sadece o ameliyatı geçirene kadar sıkıntı inan ameliyat ve sonrası korktuğundan daha kolay. ameliyattan sonrada kısa sürede iyileşti.sen çok gençsin eminim bu süreci çok daha kolay atlatırsın. ayrıcada o değerli adama sımsıkı sarıl bu devirde öyle erkeklerin soyu tükendi :)

Ne güzel, anneannene Allah şifa versin. 22 yaşındayım ben, inşallah çok daha kolay atlatırım. Zaten sımsıkı tuttum elini, o da benimkini hep destek full destek modundayız. :KK61: Allah razı olsun...

allah sifani versin cnm...yine sanslisin ki ameliyat olabilecek bi yerde...insallah tez zamandakurtuursun o illetten...sevgilinede helal olsun ...böyle erkekler cok nadir...kötügününde de yanindaysa ona gözü kapali güven derim ben....

Allah razı olsun... İnşallah halledeceğiz geçip gidecek... Ona zaten ne kadar dua etsem azdır, her anlamda güvenim var ona Allah'ın izniyle, hele ki şu olanlardan sonra... Bizi birbirimize yazan Rabbime şükür...

Geçmiş olsun kızım,dualarım seninle....

Çok teşekkürler, Allah razı olsun...

Allah yardımcın olsun dualarım senin ve senin durumunda olan herkesle
her şeyin hayırlısı olacaktır inşallah dilediğince olur ailene sana sevenlerine Allah yardım etsin kötü düşünme lütfen inşallah en güzel sonuçları alıp burada paylaşırsın bizlerle
Allah'a emanet ol

şunu da söylemeden geçemedim
benim babamın hipofizde tümörü var ve bize yaşattıklarından dolayı inan bilmiyorum ne durumda sadece aylık iğneleri olduğunu biliyorum ameliyattan korktuğu için ilaç tedavisi olduğunu bir kere bile içim sızlamadı onun için annemle kardeşim de aynı şekilde sadece acıyorum haline kendini getirdiği duruma bundan 10 sene önce olsa başta annem olmak üzere kahrolurduk ama insan ne yaparsa kendine yapar işte
ben senin yazdıklarını okurken ağlayarak cevap veriyorum
yani çok şanslısın ben seni hiç tanımayan biri olarak içim acıyorsa yaşadığına ailen sevdiğin insan ne durumdadır onlar için iyileşip bunu da atlatırsın Rabb imin izniyle

Allah razı olsun, inşallah senin de dediğin gibi her şey sadece güzel değil, en güzel olacak. Çok teşekkürler iyi dileklerin için.

Babanla aranızda ne geçti bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun, sizin de babanın da... İnşallah o da şifasına kavuşur en kısa zamanda... Senin de dediğin gibi gerçekten çok şanslıyım... İnşallah başta ailem ve sevdiğim olmak üzere böyle güzel insanların destekleriyle atlatacağım geçip gidecek...

Rabbim yardımcn olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursn canım her zaman dua edcm senin için....

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. İnşallah geçip gidecek, sağlığıma kavuşacağım daha iyi bir şekilde...

Bu çok zorlu bir süreç.Bende şubat ayında sevgilimin beyninde kitle olduğunu öğrendim.Benzer şikayetleri vardı ve ilk gittiğinde hiç bir şey çıkmamıştı.Sonra bayılma gibi bir şey olup başka doktora gidince çıktı ortaya.O yüzden aylardır bu süreci yaşayan biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki.Umarım sağlığınıza kavuşursunuz.Her şey yolunda gider.İyileşen bir sürü insan örneği var.İnşallah bizi de bulacak bu güzel zamanlar.​

Allah erkek arkadaşına şifa versin acil inşalah... Çok teşekkürler, Allah razı olsun iyi dileklerin için. İnşallah hepimiz o güzel zamanları göreceğiz, dua edelim ve iyi düşünelim yeter...

Geçmiş olsun, dualarım sizinle. Etrafınızda sizi seven bu kadar çok insan olduğu için şanslısınız. Eminim onların sayesinde çok daha çabuk ve kolay atlatacaksınız bu sıkıntılı dönemi.

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Gerçekten de çok şanslıyım bu anlamda, inşallah öyle olacak, daha da sağlıklı olacağım...

çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. bi akrabam aynı şeyden ameliyat oldu, şimdi maşallah ikinci çocuğuna hamile. Allah'ım çaresiz dert vermesin. bu da gelir geçer.

Çok teşekkürler gerçekten, Allah razı olsun. Akrabanıza da Allah çok çok şifalar versin. Amin, inşallah ben de ameliyatımdan sonra zamanı geldiğinde buraya öyle başlıklarla gelirim.

Cok gecmis olsun,umarim her sey yoluna girer en kisa zamanda.Sevdiklerin yaninda oldugu icin cok sanslisin...Bir an once iyiles =)

Çok teşekkürler. Allah'a şükür ki sevdiklerimin hepsi çok vefalı. İnşallah atlatıp geçeceğim gidecek...

canim öncelikle gecmis olsun.okurken cok duygulandim...aklina kötü seyleri getirme hersey düzelir canim bak ne güzel sevdiklerin yaninda onlarin destegiyle herseyi atlatirsin...allah sana acil sifalar versin

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. Temiz kalbinle bana üzülmüşsün öyle de, Allah razı olsun cidden. İnşallah düzelecek her şey, atlatacağız bunu da. Çok teşekkürler...

geçmiş olsun inş operasyon iyi geçer herşey eskisinden daha güzel olur...

Allah razı olsun, inşallah her şey daha da güzel olacak...

Tatlım RABBİM acil şifalar versin.Böyle bir aileye hatta böyle koca yürekli bir sevgiliye sahipken sen bu durumuda atlatırsın canım benim .Aklına kötü şeyler getirme herşey ALLAH tan iyiyi düşün ki iyi olsun dualarım seninle.Erkek arkadaşında adam gibi adammış ki gerçekten topuklarını vura vura kaçmamış herşeyiyle desteğin olmuş sende o çocuğu üzmede moralini yüksek tut unutma herşeyin başı moral bunuda atlatıcaksınız el birliğiyle RABBİM sevdiklerine bağışlasın seni çabucak iyileşip ayağa kalkmanı nasip etsin .ALLAH a emanet ol tatlım.buda bir sınav unutma ve moralini mümkün mertebe yüksek tut.sen güçlü olursan etrafındaki pervane olan insanlarada o gücü verirsin .sevgiyle kal tatlım RABBİM şifanı tez vakitte versin inşallah

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Ne güzel konuşuyorsun, inşallah öyle olur atlatırım geçer gider. Allah razı olsun. Erkek arkadaşım... Onu anlatmaya kelimeler de sayfalar da yetmez, iyi ki var... Gerçekten çok büyük destekçim, çünkü moralim bozulduğunda ailemin canı sıkılmasın diye hep ona yansıtıyorum ama o da Allah razı olsun hep yanımda, çok destek veriyor bana. Hatta yazış tarzın bana onu hatırlattı, o da mesaj yazarken Allah, Rabbim, Mevlam gibi kelimeleri büyük harflerle yazar hep... :KK61: İnşallah bu sınavı da atlatacağız, Rabbimin sevdiği kuluyumdur inşallah. Allah çok çok razı olsun, inşallah geçip gidecek her şey ben daha da sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatıma devam edeceğim...

cnm öncelikle geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin. operasyonun çok çok iyi geçer ve bir an önce eski yaşantına dönersin inşallah. benzer bi durumu ben de yaklaşık 4 yıl önce yaşadım. erkek arkadaşımdan (yani şimdiki eşim :KK1:) ayrılmayı düşündüm ama o bana bunun lafını bile ettirmedi. :KK69: şimdi bir yıllık evliyiz ve bebek bekliyoruz. inşallah bu yaşadıkların senin için de mazide bir anı olarak kalır sadece:KK70:

Allah razı olsun, çok teşekkürler. İnşallah, her şey çok güzel olacak. Allah'ıma şükür ne güzel sağlığıa kavuşmuşsın ve eşin de hep yanında olmuş. Allah göstermesin bir daha, bir ömür mutluluk ve sağlıkla yaşayın inşallah eşinle. Analı babalı, hayırlı bir evladınız olur inşallah.

Allah acil şifalar versin canım..Ne mutlu sana ki sevgilin yanında ne güzel demiş sana saçlarımızı birlikte kazıtırız diye çok duygulandım..
Bu sayafalarda neler okuyoruz hastalıklarında bırakıp giden eşten tutta sevgiliye kadar..
Sen bu konuda çok şanslısın..
İyi düşün ki çok çok iyi olsun
Bizi durumundan haberdar et..
Çok geçmiş olsun

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Allah'a şükür ki benim sevdiğim başka kimse değil o... Hep beni düşünür, benim mutluluğum için çabalar, nazar değmesin bitanedir. Kesinlikle çok şanslıyım Allah'a şükür, herkes yanımda. İnşallah haberdar ederim girebildikçe siteye. Çok teşekkürler.

Canım şimdiden geçmiş olsun,Allah şifalar versin..

Buradan 22 hafta sonra güzel haberlerini de okuruz İnşaallah..

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Önümüzdeki Salı doktorumuza gideceğiz ve süreç öyle başlayacak, bakalım ameliyat tarihi falan bir kesinleşsin inşallah haber veririm ben yine gelişmeleri...

Canim gecmis oldun.
Benim anneminde beyninde tumor var seninkisi gibi iyi huylu...cekmeyen kimse anlamaz allah yardimcin olsun.annem 4mm iken farketti ve ilacla tedaviye basladi sonra 2mm dustu ve dr.tedaviyi kesti.2 yil aradan sonra gene ayni sikayetler baslayinca dr.gorunduk.tahlil,mr derken tumorun 8mm buyudugunu ogrendik..tabi uzucu bir olay ama herseye ragmen sevdikleri yaninda aynen senin gibi..onunde daha uzunca bir hayat var sevdiceginle..ameliyatla tamemen temizleneceksin.korkma bence ilactan daha saglikli bir yol.annem yillarca lac kullana kullana bin turlu hastalik sahibi oldu.kadin ilaclardan kel kalayazdi,adeti kesildi,guatirasi buyudu vs..beterin beteri var hayatim..hersey yoluna girecek.cok sanslisin umarim bir omur sevdiklerin yaninda olurlar.gecmis olsun..

Çok çok teşekkürler, Allah gani gani razı olsun. Allah yardımcınız olsun senin de annenin de, çok şükür ki sevdikleri yanında, inşallah bundan sonra her şey çok daha güzel olur... Ben de ilaç tedavisi olursa bundan korktum biraz aslında, çünkü bir tanıdığımız var aynı hastalığı yaşayan, hatta kendisi doktor, onunki ne kadar büyüklükte bilmiyorum ama yıllardır kontrol altında tutuluyor ilaç tedavisi vs. yle. Çocuk yapması yasaktı aslında, haliyle evlenmesi de... (Ben de hiç anlayamazdım nasıl bir hastalık ki derdim kendi kendime...:26:) Gerçi evlendi çocuk da yaptı ama insan yine de korkuyor sürekli büyür mü bir şey mi oldu acaba diye hissetmekten... Ve ben kendimi de biliyorum, sürekli o duyguyla, o psikolojiyle yaşayamam, bir süre sonra istemem kontrol doktor falan daha kötü olurum... Çok şanslıyım gerçekten böyle bir ailem, böyle arkadaşlarım ve böyle bir sevdiğim olduğu için... Erkek arkadaşıma ilginçtir ben bu hastalığı hiç bilmezken ona taa önceden: "Diyelim ki evlendik ve benim bir hastalığım var, çocuk olmuyor, sorun bende. Ne yaparsın?" diye sormuştum. Bana o zaman "Ben seninle çocuk için evlenmiyorum ki, ben seni seviyorum, bir ömür seninle olayım yeter bana demişti." Bu ilaç tedavisi muhabbetini duyunca da cevabı yine değişmedi. Allah razı olsun ondan, iyi ki var...

okurken çok duygulandım... Rabbim yanında olsun canım.. Allah sevgilinden de bin razı olsun.. İnsanın dostu da düşmanı da böyle zamanlarda belli olur.. Ama sen şanslısın hem rahatsızlığın çok ciddi değil hem seni yürekten seven insanlar yanında.. İnşallah 2 hafta sonra mutlu haberlerini alırız.. :26:

Çok çok teşekkürler, kalbinin inceliğindendir bu duygulanma. İnşallah, Allah razı olsun. Çok şükür güvendiğim kimse beni boşa çıkarmadı, bu bana öyle bir moral oluyor ki her şey çok daha kolay görünüyor gözüme... İnşallah haberlerimi veririm yine, çok teşekkürler...

Çok çok geçmiş olsun.Umarım eskisinden daha sağlıklı bir bedene ve daha mutlu bir hayata tez vakit kavuşursun,Canım..

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. İnşallah her şey çok daha güzel olacak hayırlısıyla...

canim cok gecmis olsun,sevgilinin yaninda olmasi sana buyuk moral olmusz bu durumda insan yuzustu birakilirsa dahada kotu olur ,allah yardimcin olsun:nazar:

Çok teşekkürler gerçekten. Allah razı olsun ondan binlerce kez, iyi ki var. Amin inşallah, çok teşekkürler.

Canım inan senin için çok çok dua edeceğim buradaki herkes gibi.
Ne kadar şanslısınki seni seven bir sevdiceğin ve yanında olan bir ailen var.
Sen de en kısa zamanda iyileşip kaldığın yerden devam edeceksin hayata.
Sakın ha sakın aklına kötü şeyler getirme. Bu tür durumlarda moralini yüksek tutmanın ne denli önemli olduğunu
sen bizden çok daha iyi biliyorsundur. O yüzden bunda da bir hayır vardır deyip moralini yüksek tutacaksın.
Ki zaten bak kötü bişey de yokmuş. Hiç kendi kendine kuruntu yapıp kötü şeyler düşünme tamam mı :KK54:

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. Gerçekten de şanslıyım çok şükür, onların sayesinde her şey daha kolay görünüyor gözüme. Allah'a şükür moralim etrafımdakiler sayesinde gayet iyi, zaten beni arayan soran herkes maaşallah sesin çok güzel geliyor diyor. Hayırlısı diyorum, halledeceğiz inşallah bunu da. Çok çok teşekkürler, Allah razı olsun.

canım tüm dualarım seninle Rabbim sana tez vakitte şifa göndersin
Aşkınlada bir ömür boyu mutlu olun inşallah
sana tavisyem böyle vefalı birini sakın kaçırma

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. İnşallah hep beraber olacağız, gerçekten de vefa ve de sevgililik kelimesi eşittir o benim için. Her buluşmada çiçeği elinden eksik olmaz, adeta elleriyle besler beni bir şeyler yerken. Elimi hiç bırakmaz, sıkı sıkı tutar... Çok bilirim kaç defa işyerinden tüyüp sırf beni eve bırakmak için peşimden gizlice gelip sürpriz yaptığını... 1. ay dönümümüzde gece yarısı olmadan sırf hediye yüzüğü parmağıma takabilmek için evimin oraya gece yarısı koşturup geldiğini, su gibi olduğunu... Beni eve bırakma derdine saat çok geç olunca bir gece camide yatmak zorunda kaldığını... Hastanede benimle beraber gözünü kırpmadan ayakta kalıp o gece başımı dizine koyup saçlarımı severek uyuttuğunu; ağlarak uyandığımda da bebek gibi teselli ettiğini... Gerçekten film karesi gibi hepsi gözümün önünde... Allah nazarlardan saklasın iyi ki benimle, gözünden sakınır beni Allah'a şükür ki... Böyle bir zamanda böyle biriyle beraber olduğum için Allah'a ne kadar şükretsem azdır zaten tümöre falan üzülene kadar...

Rabbim hiç görmemişe döndürsün.inşallah eskisinden daha iyi olursun canım.çok geçmiş olsun .Allahım yardımcın olsun.

Allah razı olsun. İnşallah her şey daha da güzel olacak, çok teşekkürler.

Allah acil şifalar versin inşallah, ne mutlu sevdiğiniz yanında hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayın :KK34:

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Çok şükür ki sevdiğim, herkes yanımda, destek oluyorlar bana.

canım geçmiş olsun allah şifa versn okurken çok duygulandım ne güzelki seni seven bir erkek arkadaşın ailen var onları düşün pozitif ol umarım çok kolay atlatcan eskisinden iyi olcan allah yar ve yardımcın olsun

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Erkek arkadaşım da sevdiğim de çok şükür tam destek veriyorlar. İnşallah her şey daha güzel olacak, atlatacağım, geçecek gidecek... Amin, Allah razı olsun.

Allah acil şifalar versin ..

Çok teşekkürler, Allah razı olsun...

Dualarımız seninle,sana uzun ve ruh ikizinle geçecek mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum...

Çok teşekkürler, Allah razı olsun... İnşallah bir ömür sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat süreriz bitanemle, çok teşekkürler.

Allah Acil Şifalar Versin..
Tüm Sevdiklerin Yanında, İyileşmen İçin Ne Kadar Güzel Bir Sebep..

Amin, Allah razı olsun. Allah'a şükür ki öyle, ben de en kısa zamanda iyileşip halledeceğim inşallah.

Allahım yardımcın olsun arkadaşım.Allahım çözümü olmayan dertt vermesin.Acil şifalar diliyorum.

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Amin, inşallah bizimki çöezelecel gidecek bitecek.

Rabbim acil şifalar versin

Çok teşekkürler, Allah razı olsun.

Allah acil şifalar versin canm benm sevdiğin herkes yanında ve iyi huylu bi tümor yani geçmesi büyük ihtimal olan bi hastalık..Rabbime dua et o gücüne güç katar senin için bende dua edicem hayatta hepimiz bişilerle sınanıyoruz işte. Kendine çok dikkat et emi :KK19:

Çok teşekkürler, Allah razı olsun... İnşallah geçecek gidecek hepsi, bu da sınavdır Allah'ın izniyle atlatırız geçer. Çok teşekkürler.

Çok özür dilerim kızlar, hakkınızı helal edin. Şimdi vaktim olmadığı için çıkmak zorundayım ama en kısa zamanda gireceğim ve tek tek ilgileneceğim o güzel, emek verdiğiniz cevaplarınızla. Görüşmek üzere.

çoook çoook geçmiş olsun....inşallah en kısa zamanda iyileşirsin daha çook gençsin...yolun hep açık olsun o şanslı erkeğinle evlenir boy boy çocukların olur inşallah...:KK9::KK71::nazar:

Allah şifa versin. çok zor bir durum. seni çok iyi anlıyorum. babamında bağırsaklarında tümör vardı ve kötü huyluydu. kabul etmek çok zor oldu. soranlara kitle diyorduk. çok şükürki hepsi bitti.

senin durumun çok şükür ki iyiymiş. sevgilinde yanında... çok şanslısın aslında... mutlu ol inşallah hep... Allah seni sevdiklerine bağışlasın.

cok gecmis olsun alllah acil sifalar versin güzelim
en kisa zamanda iyilesirsin insallah

Rabbim acil şifalar versin güzelim. Daha genceciksin, seni sevenlerle birlikte üstesinden gelirsin inşallah.
Herşeyden herkesten önce kendin inan buna. İyi haberlerini merakla bekliyoruz:KK71::KK71::KK71:

ALLAH yardımcın olsun şifa versin sana... sapa sağlam olucaksın yine aqmeliyattan sonra hep bunu düşün ve mümkün olduğunca iyi düşün kötü ihtimalleri aklından sil...

canım benim olumsuz düşünceleri at kafandan iyi olacaksın bunu düşün sadece yanlız belirtiler ne kadar sıradan yani tansiyon gibi migren gibi iyiki üstüne düşüp doktara gitmişsin geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum:KK71:

<inşallahh tüm guzellkler bı anda bozulmazzzz:) allahım sana aşkında aılenınde guzelını nasip etmıiişş poztıf ol canım:) moral cok önemlı kendını uzme senın mutlu haberlerını burdan alalım ınsallah:):KK69:

canım hiç korkma bu şekilde ameliyat olan 2 tanıdığım var 2 si de şu an maaşallah turp gibiler
emin ol herşey güzel olacak
bizi mutlaka haberdar et
Allah yardımcın olsun...
çok çok geçmiş olsun..

canım çooook geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin ...
canını sıkma inşallah herşey düzelecek ameliyatından sapasağlam ,sağlıklı ,güle oynaya çıkacaksın ...
dualarımız seninle ...

canımmm Allahım yardımcı olsun... herşey güzel olacak gibi gözüküyor, moral bozukluğu yok değil mi... :) hep böyle devam etsin ilişkiniz inşallah, sen de sağlığına kavuş en yakın zamanda, dualarımız seninle :)

allah yardmcın olsn canımm.. sevdiklerin yanında olduktan sonra .. sevdklerinin duaları yanında olduktan sonra. allahın iznylee atlatrsn bunudaa..

Çok geçmiş olsun kardeşim.Allahın izniyle en kısa zamanda toparlanır ve sağlığına yeniden kavuşursun inşallah dualarımız seninle.

ALLAH acil şifalar versin inan içim buruk buruk olduuuu bir an önce sağlığna kavuşman dileğiyle sevgilinde ornek olacak bı davranış sergilemiş tebrik ettim doğrusu:KK71:

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Ne güzel kalpli bir insansın demek ki de beni yüzyüze görmediğin halde bile benim için için burkuluyor, üzülüyorsun. Allah kendin gibi güzel insanlarla karşılaştırsın seni hep, inşallah. Çok teşekkürler, o konuda da çok şanslıyım Allah'a şükür, erkek arkadaşım bu süreçte her şeyim oldu, Allah razı olsun ondan binlerce kez... :nazar:

Okurken tümörün risk seviyesinin düşük olması en mutlu eden yerdi gerçekten,Allah acil şifalar erkek arkadaşınızla birlikte mutlu yıllar nasip etsin..

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Çok çok teşekkürler iyi dileklerin için, inşallah. :KK61:

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. İniallah geçio gidecek bu da...

geçmiş olsun ;Allah acil şifalar versin:KK71::KK71::KK71:

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Hasta olan herkese şifalar versin Rabbim inşallah.

Allah acil şifalar versin. daha nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallahh.. dularımız sizinle en yakın zamanda iyi haberlerinizi bekliyoruz :)

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. İnşallah, benim için dua eden beni düşünen bu kadar güzel insanı habersiz bırakmak olmaz zaten. :KK61::KK71:

cnm allah acil şifa versin bian önce iyileşirsin inş.lah okurken bi taraftan üzüldüm bi taraftanda senin adına çok sevindim ne mutlu sana seni bu kadar çok seven bi adam var yanında kıymetini bil bi an önce o adam için iyileş :KK71:

Allah razı olsun, inşallah geçip gidecek her şey... Çok teşekkürler, iyi ki var ve iyi ki benimle, Allah bize bir ömür hayırlısını nasip etsin... :KK61:

Çok geçmiş olsun, Dilerim eski sağlığınıza kavuşursunuz:KK71:

Çok teşekkürler, Allah razı olsun, inşallah atlatacağız bunu da...

Allah şifa versin. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun. ve sevdiğinle mutlu sağlıklı bir hayatın olur.

Allah razı olsun, inşallah, çok teşekkürler. İnşallah, gerçekten böyle birine rastgelmek her insana nasip olmaz, Allah'a şükür iyi ki var, çoğu zaman onu Rabbim'den bana gönderilmiş bir hediye gibi hissediyorum, özellikle şu zor süreç açısından... :nazar:

Allah şifa versin:KK70: her şerde bi hayır vardır derler,bunda da sevgilinizi tanımış olmanız güzel birşey.inşallah ameliyatı da sorunsuz bi şekilde atlatıp geleceğinize yürürsünüz birlikte:KK16:

Amin, Allah razı olsun. Kesinlikle, bunu bu olaylar olduğunda çok daha iyi anladım. Aslında bana bir ara obsesif kompulsif teşhisi konmuştu ki bunun tümörden kaynaklanmış olması muhtemel. Ben o ilacı bir süre kullandım ve o ilacın ödem dağıtıcı etkisi varmış, benim tümörümün etrafındaki ödemin belki de daha çok büyümesini o önledi... Ve ben o ilacı birkaç gün aksattım, o sırada baş ağrılarım oldu ki bunun sebebi de muhtemelen tümör ama bu ilaç bırakıldığında öyle bir etki olduğunu bildiğim için çok ciddiye almadım ki o sırada erkek arkadaşımın ısrarları devreye girdi... Şunu anladım ki Allah beni resmen korudu, gözetti... Çok şükür Rabbime... Gerçekten de her işte bir hayır vardır...

cok gecmiş olsun canım benim ALLAH o iki haftayı 2 saniye gibi gecirsin hiç birsey anlamadan saglıgına kavusursun inşallahh.olumlu güzel düşünki pozitif enerjiyi cagır üzerine..cok sanslısın ki öyle aileye ve sevgiliye sahipsin..

Çok çok teşekkürler, Allah razı olsun. İnşallah hiçbir şey anlamadan geçecek gidecek... Allah razı olsun onlardan binlerce kez, bu sebeple bir sürü insandan o kadar dua aldım ki gerçekten Rabbime ne kadar şükretsem azdır...

canımm çoook geçmiş olsun.. :KK70:

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler.

ALLAH sana ve senin vasıtanla tüm ama tüm hastalara acil şifalar versin.tüm sevdiklerine sana gerekli gücü,sabrı ve umudu versin.O'na sığın tevekkül et gör bak nasıl da yoluna gircek herşey.durumundan da haberdar et bizleri lütfen.dualarımızdasın...

Amin... Allah razı olsun, inşallah her hasta şifasına kavuşsun hayırlısıyla... Allah razı olsun... Rabbimden hayırlısı dedik ve bakalım inşallah hayırlısını nasip etsin bize her şeyin... İnternete ulaşabildiğim her an size haber edeceğim inşallah. :KK61: Allah razı olsun...

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Rabbim sevdiğinle birlikte mutlu bir ömür versin inşallah.

Çok çok teşekkürler, Allah razı olsun. İnşallah, amin, Allah hayırlısını nasip etsin her şeyin...

Allah acil şifa versin :KK70: Okurken baya duygulandım ama şunuda şükürkü hastalık sürecinde moral bozan başka olaylarla karşılaşmamışsınız :)

Amin, Allah razı olsun. Ben de bazen dışardan biri gibi oturup baktığımda olaylara senin gibi hissediyorum, hüzün ve mutluluk bir arada... Çok şükür ki herkes yanımda, yanıbaşımda...

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.çok şanslısın ki sevgilin yanında herşey gönlünce olur umarım.

Allah razı olsun, inşallah. Allah'a binlerce kez şükür ki ailem de arkadaşlarım da sevdiğim de sonuna kadar destek... Ne şükür ki Allah bana güzel bir aile, güzel arkadaşlar ve güzel bir sevdicek nasip etmiş... Bunun bile ne kadar şükretsem azdır Rabbime...

Allah'ım sana acil şifalar versin. Bu süreçte çok güçlü olmaya çalış, kötü ihtimalleri aklına bile getirmemeye çalış. Dua ederken senin içinde edeceğim. :KK70:

Allah razı olsun, inşallah. Allah'a şükür içimde çoğunlukla güzel hisler var bir bilinmezlik korkusuna rağmen. Çok teşekkürler...

cnm yaaa cok uzuldum rabbim acil şifa versin insallah sana ve snn gibi sifa bekleyen herkese dualarımız seninle..

Allah razı olsun, çok teşekkürler, inşallah...

Çok büyük geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun aciil şifalar diliyorum.. moralini yüksek tutmaya bak canım. seni seven bir sürü insan var madem ki onları yarı yolda bırakmak istemiyorsun o zaman sen de hastalığının iyiye gitmesi için moralini hep yüksek tut..belki kolay olmayabilir bu söylediğim ama bunu yapmak zorundasın kendin için, sevenlerin için =))

Allah'ım en kısa zamanda şifanı verir inşallah canım.

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. Zaten ben bu tümör meselesiyle dalga geçiyorum, gülüyorum ediyorum. :KK61: Alllah'a şükür moralmen gayet iyiyim, herkes yanımda çok şükür ki. Çok teşekkür ederim ilgin alakan için. :KK61:

öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu ameliyatı cnm..ama sen şanslısın yinede bunu unutma.en büyük şansın tümörün iyi huylu.dier şansın ise yanında sevdiklerin var ..sevgilinin desteği ve fedarklıklarıda çok güzel.. hiç moralini bozma cnm dularımz sennle..

Allah razı olsun, inşallah atlatacağım geçecek. Kesinlikle o konuda Allah'a şükrediyorum ki O'na şükretmen gereken o kadar şey var ki... Allah'a şükür herkes yanımda, Allah razı olsun...

her şey iyi olacak canım aklına hiç kötü birşey getirme.bazen hayatta şer gibi görünen olayların altından bir hayır çıkar kimbilir belki bu yaşadıkların hayata daha farklı bir pencereden bakmanı ve farkındalığını artıracaktır.bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle...

İnşallah, Alah razı olsun. Ben de öyle düşünüyorum, Allah bize bir kapı bir yol açtı gibi, inşallah hayırlısıyla O'nun istediği gibi o yolu takip edebilirim... Çok teşekkürler...

canımm benimm çok geçmiş olsun....Allah şifa versin, ne mutluki yalnız değilsin bütün sevdiklerin yanında çok şanslısın kıymetini bil tatlım :) erkek arkadaşında gerçekten tam bir adammış helal olsun ....

oncelikle gecmis olsun canim.. Allah sifa versin insAllah .. annemdede vardi tumor ilacla tedavi oldu .. uzun bi surec ve cok dikkat gerektiren bir donemdesin suan .. moralini cok cok yuksek tutman lazim ki cabucak iyilesebilesin .. yanindada sevdiklerinin olmasi gercekten cok buyuk sans senin icin ..

bize arkadaşlık dostluk bir çok açılacak konu ve vereceğin fikir borçlusun .... hiç bir yere gidemezsin :KK69: güzel yüreğinle ve hakettiklerinle gitmezsinde zaten korkun yersiz. ameliyattan sonra öpeceğin bir ailen ve bakışlarından sevgisini anladığın bir aşkın olacak veee seni bekleyen bak kaç kulüp üyesi. sağlıkla açacağın yeni ve müjdeli konunu bekliyoruz dualarımız seninle sağlıkla dön aramıza :KK69:

X