- 27 Ocak 2011
- 816
- 95
canım Allah şifa versin büyük geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla ameliyattan çıkarsın..ne güzel yanında tüm sevdiklerin...onların desteğine karşılık ver ve sende çabuk iyileş emi:)
Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Allah'a şükür herkes desteğini veriyor, hissettiriyor sonuna kadar. İnşallah ben de çabucak iyileşirim.
konunu okurken duygulandım
çok şanslısın sevgilin yanında olduğu için
böyle şeyler kötü günde belli oluyor malesef
Allah ım yardımcın olsun
umarım sağlığına kavuşursun
Evet, ailem şükür ki zaten hep yanımda oldu ama insanın sevdiğinin böyle durumlarda yanında olması gerçekten çok iyi hissettiriyor, moral veriyor insana. Allah'a şükür kötü günümde de herkes yanımda oluyor, inşallah ben de ameliyattan sonra daha sağlıklı olarak devam edeceğim hayatıma.
cok gecmis olsun, umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun.
Kotu seyler dusunmemeye calis,sevdiklerin yaninda..
Allah sifa versin,hersey gonlunce olsun
Çok teşekkürler, Allah razı olsun. İnşallah geçip gidecek bu da.
canım..öncelikle geçmiş olsun..
hep denir ya hayat bir sınav diye buda senin sınavın ..
iyi tarafını düşün etrafındaki insanların gerçek yüzünü böylelikle görmüşsün..
çok şükür ki sevdiğin yanında ya birde tersi olsaydı..bide ona üzülecektin.
ben inanıyorum yaşın genç atlatırsın
Rabbim şifa versin inşallah
Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Allah sevdiği kulunu sınarmış derler, inşallah sevdiği kuluyuzdur da sebep budur. Allah'a şükür herkes yanımda, ailem, sevdiğim, arkadaşlarım, bu ayrı bir şükür sebebi zaten benim için... Sanırım ilk duyduğumda da beni zorlayan bu olmuştu, 22 yaşındayım, daha çok gencim ve daha yapacak çok şeyim var diye ağlamıştım erkek arkadaşımın göğsünde de o gece... Zavallım da beni teskin etmek için ne uğraşmıştı...
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşl....
şükret ki tümör iyi huyluymuş ....
bak seni seven destek olan ailen ve sevdiğin var
onlar yanında en büyük destekçilerin bence ...
inşl ameliyatında çok güzel geçer de eski sağlığına kavuşursun...
Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Biz de ona şükrediyoruz zaten, neyse ki iyi huylu diye... Kesinlikle, böyle zamanlarda çok önemli oluyor insanın değer verdiklerinden destek alması ve ben bu konuda çok şanslıyım Allah'a şükür... İnşallah her şey gelip geçecek, anlatacak bir anı olarak kalacak bana bu da...
Şu an tüm kalbimle sana dua ediyorum.Seni en iyi ben anlayabilirim.Çünkü annem de geçen yıl tam 4 operasyon geçirdi. Göğsündeydi ama onunki kötü huylu. İlaç tedavileri de bitti şu an durumu Allah'a şükür gayet iyi. Yaşadığın duyguların hepsine biz de yaşadık merak etme canım hepsi geçecek ve sen rahat bir nefes alacaksın. Çok şanslısın ki sevgilin yanında. Hastanede öyle insanlarla tanıştım ki... 24 yaşında gencecik kızı kocası hastalığa yakalandıktan sonra terk etmiş. Annesi destekçisiydi hep. Ama ben onun yüzünü bile bir gün solgun görmedim hep gülüyordu. Sen de gül her şeye rağmen gül... Sevgilin ve ailen hep yanında olacaklar inşallah. Ve unutma ki Allah hiç kimseye taşıyamayacağı kadar yük vermez. O senin güçlü olduğunu ve bu günleri atlatacağını biliyor. Dualarımız seninle...
Allah annene de gani gani şifa versin inşallah, Allah'a şükür durumu gayet iyi şimdi, çok sevindim. Benim de aklıma o geldi zaten ya tek olsaydım kimsem olmasaydı diye ve düşüncesi bile çok korkutuyor inan... Allah'a şükür herkes yanımda benimle... Rabbim de inşallah şifasını verecek, atlatacağız bu günleri... Allah razı olsun...
Yazıyı okumaya başlayınca içimden inşallah menenjiomdur diye dua ettim.
Keşke hiç olmasa ama ... Korkacak bir şey yok. İyi huylu bir tümör.
Operasyon ve sonrası biraz sıkıntı olsa da.. Geçer gider. Kontrollere gidersin ve normal hayatına dönersin inşallah en kısa sürede. Şimdiden geçmiş olsun.
Çok teşekkürler, herkes zaten iyi huylu olduğu için çok daha rahat. İnşallah geçecek gidecek...
öncelikle cok gecmis olsun.
her hayirda bir ser,her serde bir hayir vardir derler ya,senin durumunda böyle sanirim.
sanslisin cünkü basta erkek arkadasin olmak üzere etrafinda seni destekleyen insanlar var.okurken erkek arkadasinin yaptiklari beni baska diyarlara götürdü sanki,cok duygulandim bir erkegin bunlari yapabilecegini gördügüm icin.
ve yine sanslisinki en kisa zamanda bu durumu atlatip buraya yine "sözleniyorum,ne tür bir kiyafet giysem" yada "kizlar nisan bohcasina ne koyulur" gibi konular acacagin icin
ALLAH yardimcin olsun
Çok çok teşekkürler, Allah razı olsun. Kesinlikle öyle bir durum oldu cidden de. Etrafımdaki herkes benimle, dualarındayım çok şükür... Ve erkek arkadaşım... O benim Süperman'im gibi bir şey, ne zaman zorda kalsam ne zaman ihtiyacım olsa hep yanımda, iyi anımda kötü anımda, şu kadarcık zamanda yaptıklarını say say bitmez... İnşallah bu durumu atlatıp senin de dediğin o güzel konuları buraya açarım, tek derdim bu olur. Allah razı olsun çok çok...
canım benim benzer şikayetlerle ananem 70 yaşında beyin ameliyatı geçirdi. bizde çok korktuk ama 70 yaşında kadın ameliyattan ayık ve konuşarak çıktı. sadece o ameliyatı geçirene kadar sıkıntı inan ameliyat ve sonrası korktuğundan daha kolay. ameliyattan sonrada kısa sürede iyileşti.sen çok gençsin eminim bu süreci çok daha kolay atlatırsın. ayrıcada o değerli adama sımsıkı sarıl bu devirde öyle erkeklerin soyu tükendi :)
Ne güzel, anneannene Allah şifa versin. 22 yaşındayım ben, inşallah çok daha kolay atlatırım. Zaten sımsıkı tuttum elini, o da benimkini hep destek full destek modundayız. Allah razı olsun...
allah sifani versin cnm...yine sanslisin ki ameliyat olabilecek bi yerde...insallah tez zamandakurtuursun o illetten...sevgilinede helal olsun ...böyle erkekler cok nadir...kötügününde de yanindaysa ona gözü kapali güven derim ben....
Allah razı olsun... İnşallah halledeceğiz geçip gidecek... Ona zaten ne kadar dua etsem azdır, her anlamda güvenim var ona Allah'ın izniyle, hele ki şu olanlardan sonra... Bizi birbirimize yazan Rabbime şükür...
Geçmiş olsun kızım,dualarım seninle....
Çok teşekkürler, Allah razı olsun...
Allah yardımcın olsun dualarım senin ve senin durumunda olan herkesle
her şeyin hayırlısı olacaktır inşallah dilediğince olur ailene sana sevenlerine Allah yardım etsin kötü düşünme lütfen inşallah en güzel sonuçları alıp burada paylaşırsın bizlerle
Allah'a emanet ol
şunu da söylemeden geçemedim
benim babamın hipofizde tümörü var ve bize yaşattıklarından dolayı inan bilmiyorum ne durumda sadece aylık iğneleri olduğunu biliyorum ameliyattan korktuğu için ilaç tedavisi olduğunu bir kere bile içim sızlamadı onun için annemle kardeşim de aynı şekilde sadece acıyorum haline kendini getirdiği duruma bundan 10 sene önce olsa başta annem olmak üzere kahrolurduk ama insan ne yaparsa kendine yapar işte
ben senin yazdıklarını okurken ağlayarak cevap veriyorum
yani çok şanslısın ben seni hiç tanımayan biri olarak içim acıyorsa yaşadığına ailen sevdiğin insan ne durumdadır onlar için iyileşip bunu da atlatırsın Rabb imin izniyle
Allah razı olsun, inşallah senin de dediğin gibi her şey sadece güzel değil, en güzel olacak. Çok teşekkürler iyi dileklerin için.
Babanla aranızda ne geçti bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun, sizin de babanın da... İnşallah o da şifasına kavuşur en kısa zamanda... Senin de dediğin gibi gerçekten çok şanslıyım... İnşallah başta ailem ve sevdiğim olmak üzere böyle güzel insanların destekleriyle atlatacağım geçip gidecek...
Rabbim yardımcn olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursn canım her zaman dua edcm senin için....
Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. İnşallah geçip gidecek, sağlığıma kavuşacağım daha iyi bir şekilde...
Bu çok zorlu bir süreç.Bende şubat ayında sevgilimin beyninde kitle olduğunu öğrendim.Benzer şikayetleri vardı ve ilk gittiğinde hiç bir şey çıkmamıştı.Sonra bayılma gibi bir şey olup başka doktora gidince çıktı ortaya.O yüzden aylardır bu süreci yaşayan biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki.Umarım sağlığınıza kavuşursunuz.Her şey yolunda gider.İyileşen bir sürü insan örneği var.İnşallah bizi de bulacak bu güzel zamanlar.
Allah erkek arkadaşına şifa versin acil inşalah... Çok teşekkürler, Allah razı olsun iyi dileklerin için. İnşallah hepimiz o güzel zamanları göreceğiz, dua edelim ve iyi düşünelim yeter...
Geçmiş olsun, dualarım sizinle. Etrafınızda sizi seven bu kadar çok insan olduğu için şanslısınız. Eminim onların sayesinde çok daha çabuk ve kolay atlatacaksınız bu sıkıntılı dönemi.
Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Gerçekten de çok şanslıyım bu anlamda, inşallah öyle olacak, daha da sağlıklı olacağım...
çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. bi akrabam aynı şeyden ameliyat oldu, şimdi maşallah ikinci çocuğuna hamile. Allah'ım çaresiz dert vermesin. bu da gelir geçer.
Çok teşekkürler gerçekten, Allah razı olsun. Akrabanıza da Allah çok çok şifalar versin. Amin, inşallah ben de ameliyatımdan sonra zamanı geldiğinde buraya öyle başlıklarla gelirim.
Cok gecmis olsun,umarim her sey yoluna girer en kisa zamanda.Sevdiklerin yaninda oldugu icin cok sanslisin...Bir an once iyiles =)
Çok teşekkürler. Allah'a şükür ki sevdiklerimin hepsi çok vefalı. İnşallah atlatıp geçeceğim gidecek...
canim öncelikle gecmis olsun.okurken cok duygulandim...aklina kötü seyleri getirme hersey düzelir canim bak ne güzel sevdiklerin yaninda onlarin destegiyle herseyi atlatirsin...allah sana acil sifalar versin
Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. Temiz kalbinle bana üzülmüşsün öyle de, Allah razı olsun cidden. İnşallah düzelecek her şey, atlatacağız bunu da. Çok teşekkürler...