Tümörüm ve Sevgilim... Film Gibi...

canımm Rabbim şifa versin
Biz bekliyoruz burada seni ameliyat sonrası gülen bir yüzle ve umutlarla

Çok çok geçmiş olsun.
İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Sevdiklerinizle mutluluklar...

Canım Allah şifanı versin. Yazdıklarını okurken çok duygulandım. iyi yönünden bak, sevdiklerin yanında sana değer verenler etrafında. İnsanız hepimizin başına herşey geliyo. Allahım Yar Ve Yardımcın Olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Allah'a şükür herkes yanımda, Allah herkesten razı olsun. İnşallah, amin.

öncelikle Allah şifa versin sana ve seninle benzer durumda olanlara..benim 6.hissim kuvvetlidir bazen içime doğar bazı şeyler :KK1: yazını okuyunca sanki yıllardır tanıyormusum bir dostummusun gibime geldi :) kalbinin cok cok temiz olduğuna inanıyorum senin.. zaten biliyosundur sanslı olduğunu olsun birde ben söylemek isterim :nazar: cok sanslısın ailen sevdiklerin yanında.. birde onları düşünüp üzülmek zorunda değilsin.. moralini yüksek tut boş kalma sürekli birseylerle uğras insallah allahın izniyle atlatırsın kendine iyi bak :KK34:

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. Öyle hissetmene inan çok sevindim, öyle bir bağ kurabildiysek ne mutlu. :KK61: Allah razı olsun, inşallah kalbim temiz olması, Allah'ın sevgili kulu olmamdır sınanma sebebim. Sağolsun herkes yanımda, ne yapsam haklarını ödeyemem. Allah'a şükür moralim gayet iyi, geziyorum, yiyorum, içiyorum, hiçbir şeyimden geri kalmıyorum, tabii dikkat ederek. İnşallah atlatacağım, geçecek gidecek.

cnm hersey cok guzel gecicek insallah ,o guzel yuregine gore olucak hersey.. rabbim sifa versin bir omur boyu cook mutlu ol insallah..

Allah razı olsun, çok teşekkürler. İnşallah her şey çok güzel olacak...

canımmmmm geçmiş olsun:KK71::KK71: allahın izniyle giirip çıkarsın ameliyata...şükredelimki kötü huylu degilmiş beterin beteri var ömrüm hastanelerde geçmiş biri olarak ' annem babamla hep hastanelerdeyim' daha beterleri var ameliyattan illa korkucaksın ama iyi yönlerini düşün hastanelerdeki hastaları görsen neler var neler...sen çok şanslısın ailen var agbin kardeşlerin sevdigin onların destegiyle iyi olacaksın.anneni aileni düşün onlar nekadar üzülüyordur.sen moralinii yüksek tutki üzülmeki ailen sevdiginde üzzülmesin.arkadaşlara katılıyorum nişan dügün hazırlıklarını bekliyoruz forumda ....:13:

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Allah'a şükür, çok doğru söylüyorsun. Annenle babana da çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah. Çok şükür ki sevdiklerim, herkes yanımda, hatta akrabalardan bile hiç ummadığım bir şekilde ameliyatım için memleketten buraya gelecek olanlar var, Allah'a şükür beni dünyanın en kıymetli ailelerinden birine vermiş; bana en güzel, en temiz kalpli arkadaşlardan nasip etmiş ve en düşünceli, sevgili bir erkek arkadaş yazmış... Bunlar için bile ne kadar şükretsem azdır... Allah'a şükür gayet iyiyim moral anlamında, sizlerin desteğinin de etkisi büyük bunda tabii. :KK71: İnşallah vakti geldiğinde o başlıklarla geleceğim siz güzel arkadaşlarımın fikrini almaya... :KK61::KK34::KK71:

cok gecmiş olsn canım. ne mutlu sana tüm sevdklern sennlee .

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Çok şükür herkes yanımda...

Büyük geçmiş olsun.. Gönlünü ferah tut ameliyatının başarılı geçeceğine inanıyorum sevdiklerinin gücüyle bir an önce atlatacağına inanıyoru.. Acil şifalar dilerim..

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. İnşallah atlatacağız geçecek, çok teşekkürler...

inşallah Allah ın izniyle ameliyatınız başarılı geçer ve sevdikerinize eskisinden daha da sağlıklı olarak kavuşursunuz...:KK16:

İnşallah, amin. Allah razı olsun, çok teşekkürler iyi dileklerin için...

geçmiş olsun umarım en yakın zamanda eskisinden daha iyi olursunuz,bazen bazı şeyler hayatı,çevremizdeki insanları anlamamız için iyi fırsat oluyor tabiki bu durum olmasaydı keşke ama kader,herşey istediğiniz gibi olsun aşkınızda bu süreçte artarak çoğalın:KK70:

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. Çok şükür ki beni kimse hayal kırıklığına uğratmadı, Allah razı olsun herkesten. Ben bu rahatsızlığı biraz da nimet olarak görüyorum bu anlamda... Her işte bir hayır vardır, en iyisini O bilir. Çok teşekkürler, Allah razı olsun...

çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin seni sevdiklerine bağişlasın

Allah razı olsun, çok teşekkürler, inşallah...

canım öncelikle çok sanşlısın aslında insanlar gerçek yüzlerini kötü tecrübelerle gösterirler ..erkek arkadaşın harbi çocukmuş..ne mutlu sana ..hayatta herşeyin ilacı mutlu olmaktır..tüm kötü günleri geride bırakıcaksın tüm kalbinle inan buna ..umarım çok mutlu olursunuz tanrım hiç ayırmasın sizi ve sizin gibi tüm sevenleri...tabi beni ve kocamıda:)))):nazar:

Evet, Allah'a şükür, iyi ki var, Allah ondan binlerce kez razı olsun... Allah'a şükür herkesin desteği arkamda ve ben gayet rahatım, moralim de çok iyi... İnşallah atlatacağız gidecek. Çok çok teşekkürler iyi dileklerin için, amin. Eşinle sana iki cihan saadeti nasip etsin Allah inşallah. :nazar:

çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun . dilerim ameliyatınız çok iyi geçer .. dualarım sizinle ..

Allah razı olsun, inşallah. Çok çok teşekkürler.

İnşallah en kısa zamanda iyileşir o erkek arkadaşınla ömür boyu mutlu bir hayat yaşarsınız. dualarım sizinle.

Allah razı olsun, inşallah. Çok çok teşekkürler iyi dileklerin ve duaların için...

çok tanıdık geldi bu durum.. benimde kolumun altındaki lenf bezlerim şişmişti doktor ailede kanser olduğunu öğrenince ayrıntılı incelemişti, aramız bozuk olmasına rağmen sevgilim duyduğu andan itibaren benimle ilgilendi..
allah sizi ayırmasın ve sana acil şifalar wersin..

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Şuan sağlıklı sıhhatlisindir inşallah, Allah şifa versin. İnşallah erkek arkadaşınla mutlu mesutsundur. :nazar: Sağolsun erkek arkadaşım bu rahatsızlıktan önce de beni hep el üstünde tutuyordu, aslında bir şey değişmedi bu anlamda... :KK61: :nazar:

Canım benim her şey çok güzel olacaktır eminim.Bak ... timör iyi huyluymuş.Mesajdan sonra henüz siteye girmemişsin.Tekrar buraya geldiğinde hepimiz sağlık haberini kutluyor olacağız.Allahtan acil şifa dilyor , güzel haberlerini bekliyoruz canım benim.

İnşallah, amin. Allah razı olsun güzel dileklerin için. Allah'a şükür olabilecek en iyi durumda her şey, korunduğumu hissediyorum resmen çoğu zaman. İnşallah şu ameliyat sürecini atlatayım bir, internete ulaşabildiğim ilk yerde haber vereceğim sizlere, güzel kalpli arkadaşlarıma. :KK71:

canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim sağlığı versin ailene sevdiklerine ve seni sevenlere bağışlasın ama seni o kadar çok seven biriyle birlikte olduğun için ve seni hiç yalnız bırakmadığı için çok şanlısın dualarım seninle canım eski sağlıklı mutlu günlerine tekrar dönerin inşallah

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Kesinlikle, çok çok şanslıyım hem de, Allah'a ne kadar şükretsem azdır. İnşallah, çok teşekkürler iyi dileklerin için...

Çok geçmiş olsun.. Umarım en kısa zamanda iyileşir, sevdiğinle birlikte mutlu olursun..

Çok teşekkürler, Allah razı olsun. İnşallah, şimdiden o günlerin hayallerini kuruyorum zaten. :KK61: Çok teşekkürler iyi dileklerin için...

canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum yaradanımdan ıyı dusun moralını bozma kı sevdıklerın yanında sende onların yanında olacaksın

Allah razı olsun, inşallah derdi veren Allah devasını da verir. Allah'a şükür moralim gayet iyi, inşallah atlatacağız geçecek...

Öncelikle büyük geçmiş olsun.İnşallah ameliyatınızda iyi geçecektir.Sevdiğiniz insanın yanınızda olması,sizin değerli olduğunuzu hissettirmesi ne güzel...Allahtan acil şifalar diliyorum.

Allah razı olsun, inşallah, amin. Ondan gani gani Allah razı olsun, iyi ki var, hakkını ödeyemem gibi geliyor ne yapsam... :nazar: Allah razı olsun, çok teşekkürler.

canım benim... allah acil şifalar versin, hep mutlu olun inşallah :)

Allah razı olsun, çok teşekkürler. İnşallah o çok güzel günler de gelecek. :KK61:

allah acil şifalar versin

Çok teşekkürler, inşallah geçip gidecek.

çoook çoook geçmiş olsun....inşallah en kısa zamanda iyileşirsin daha çook gençsin...yolun hep açık olsun o şanslı erkeğinle evlenir boy boy çocukların olur inşallah...:KK9::KK71::nazar:

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. İnşallah gelip geçecek her şey, çok mutlu olacağız. :nazar: Allah gani gani razı olsun.

Allah şifa versin. çok zor bir durum. seni çok iyi anlıyorum. babamında bağırsaklarında tümör vardı ve kötü huyluydu. kabul etmek çok zor oldu. soranlara kitle diyorduk. çok şükürki hepsi bitti.

senin durumun çok şükür ki iyiymiş. sevgilinde yanında... çok şanslısın aslında... mutlu ol inşallah hep... Allah seni sevdiklerine bağışlasın.

Allah razı olsun. Allah babana acil şifalar versin, neyse ki şimdi iyi çok şükür, Allah korusun, kollasın hep inşallah. Atlatmışsınız bitmişsiniz çok şükür...

Allah'a şükür çok iyi, herkes yanımda ve erkek arkadaşım da Allah razı olsun bir an bile tereddüt etmedi yanımda olmaktan, böyle bir zamanda hele, ne kadar şükretsem azdır... :nazar: Amin, inşallah atlatacağız, çok mutlu olacağız hep...

cok gecmis olsun alllah acil sifalar versin güzelim
en kisa zamanda iyilesirsin insallah

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Amin, inşallah atlatacağız, geçecek gidecek...

Rabbim acil şifalar versin güzelim. Daha genceciksin, seni sevenlerle birlikte üstesinden gelirsin inşallah.
Herşeyden herkesten önce kendin inan buna. İyi haberlerini merakla bekliyoruz:KK71::KK71::KK71:

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Her anlamda gerçekten çok şanslıyım, inşallah atlatacağım etrafımdaki güzel insanların desteğiyle. İnşallah, ameliyattan sonra ilk internete ulaşabildiğim anda direk En Büyük KK :KK61: .

ALLAH yardımcın olsun şifa versin sana... sapa sağlam olucaksın yine aqmeliyattan sonra hep bunu düşün ve mümkün olduğunca iyi düşün kötü ihtimalleri aklından sil...

Amin, Allah razı olsun. Çok şükür % 90 hep içim rahat ve aklımda güzel şeyler var, etrafımdaki insanlar sağolsunlar. Çok teşekkürler.

canım benim olumsuz düşünceleri at kafandan iyi olacaksın bunu düşün sadece yanlız belirtiler ne kadar sıradan yani tansiyon gibi migren gibi iyiki üstüne düşüp doktara gitmişsin geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum:KK71:

Allah razı olsun, inşallah halledeceğiz geçecek. Evet, kesinlikle öyle, Allah razı olsun erkek arkadaşım ısrar etmese çok geç farkederdim muhtemelen, çünkü ben öyle hastalığa pek aldırış etmeyen bir insanım, hastane, ilaç falan hiç sevmem. Ondan Allah razı olsun, iyi ki var... :nazar:

sevgilinide tebrik ediyorum onun enerjisi sevenlerinin duası seni çabucak iyileştirecek bide bugün kandil hepimizin dualarındasın:KK16:

geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun.

Merhabalar arkadaşlar,

Ben de sıkıntımı paylaşayım dedim çünkü gerçekten dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var... Yaklaşık 1-2 aydır arada bir vuran bir baş ağrım vardı ancak ben pek ciddiye almadım, sıradan bir şeydir dedim geçtim... Birkaç haftadır da mide bulantıları vardı ve ben yine çok oralı olmadım. Pazartesi günü okulum başlayana kadar yaz tatilimi değerlendirmek üzere güzel bir yerde işe başlamıştım ki bir şeyler daha da ters gitmeye başladı. En son Salı günü işten çıkmak üzereyken istifra ettim. Öğlen yediğim bir şey dokunmuştur dedim ve yine aklıma bir şey gelmedi... Çarşamba sabahı çok fenaydım, gözlerimi açıp bilgisayara bakamıyordum bile ve işten izin almak zorunda kalıp eve geldim, bunu da önceki gece uykusuz kalmama bağlamıştım... Perşembe sabahı da kalktığımda kafamı kaldıramıyordum bile yataktan ve işyerini arayıp yine izin almak durumunda kaldım... Sabah kahvaltıda da kısa süreli bir görme bulanıklığı yaşadım. O gün artık hem işyerine ayıp olmasın diye, hem de erkek arkadaşımın bitmek bilmeyen ısrarlarıyla (iyi ki de ısrar etmiş) neyim var neyim yok öğrenmek için hastaneye gittim. Erkek arkadaşım sağolsun hep benimleydi. Doktor şikayetlerimi duyunca bir baş röntgeni ve tomografi istedi. Tomografinin sonucunu elime alınca baktığımda anlamıştım kötü bir şeyler olduğunu ama yakıştıramadım, kabullenmek istemedim. Erkek arkadaşımın çalıştığı eczane hastaneye çok yakın, tomografi sonucu çıkınca haber et beraber gidelim doktora dedi. O da tomografiyi eline alınca anladı bir şeyler olduğunu ve "Bu ne aşkım, daha önce böyle bir şey var mıydı?" dedi. Ben yok mok dedim, anlamamazlığa vurdum... Doktorun yanına gittik, doktor tomografiyi eline alıp inceledikten sonra "Daha önce hiç çekilmiş bir tomografin yok mu?" diye sordu. Ben de olmadığını söyledim. Bizi başka bir yere götürdü ve o tomografinin açıklamasını yaptı. Beynimde bir tümör olduğunu söyledi, tabii ben o anda direk ağlamaya başladım... Şoka girdim, elim ayağım titremeye başladı. Daha 1 gün öncesinde sapasağlam olduğum düşünürken birden bir tümörün varlığını değil kabul etmek algılayamamıştım bile... Abim şehir dışında askerde ama o doktor olduğu için beni en iyi o anlar, en soğukkanlı o karşılar diye ona haber verdim... O sırada doktor emar ve kan tahlili istedi. Kanı verdikten sonra onun sonuçlarına göre emar çekilmeyi bekliyordum. Tabii evde annemler onca saat geçti neredesin ne oldu diye aradılar, ben haliyle telefonda bir şey söyleyemedim, bir de kan tahlili yapacaklarmış deyip geçiştirdim... Sağolsun erkek arkadaşım baştan sonuna kadar hep yanımdaydı, en son emarı da çekindikten sonra beyin cerrahiyle görüştük falan. Serviste doktor bana direk yatış kağıdını yazmaya başladı, tabii mümkün değildi, eve gidip annemlerle konuşmam gerekiyordu. Erkek arkadaşım bana eve kadar eşlik etti. Eve geldim, ben eve gelene kadar abim babamlarla konuşmuş, gedliğimde ikisi de çökmüş haldelerdi, onların o hallerini görmek ömrümden ömür götürdü zaten... Onlarla oturdum konuştum, abime tomografileri mailledim, o da beyin cerrahı bir arkadaşına... Bizimkiler hemen doktor araştırmasına girdi ve öylece başladı her şey... O sırada ben arayıp arayıp ulamaşamadığım ablamlara sonunda ulaştım ve telefonda durumu anlatmak zorunda kaldım, onlar da eve geldiler öylece... O akşam doktorun gözetimi altında kalmamın daha iyi olacağı düşünüldüğü için hastaneye geri döndüm ve girişim yapıldı... Küçük ablam benimle refakatçi olarak kaldı. Gece 1'de ablamın erkek arkadaşımın geldiğini söylemesiyle uyandım birden ve kapıda onu gördüm... Çok mutlu olmuştum, gece boyunca bir an bile yanımdan ayrılmadı... Kötü bir şeydi vesile belki ama bu bizim beraber ilk gecemiz ve sabahı edişimizdi. Garibim sabah saat 6'da gözüne bir damla uyku girmeden eve gitti, ordan da işyerine geri geldi... Sabah işe gitmeden önce yanıma uğradı yine, zavallımın gözleri şişmişti, annesine anlatmış olanları ve boşalmıştı adeta, çünkü bütün gün ve gece hep sadece onun yanında ağlamıştım... Olanları anlatırken yine gözünden bir iki damla gözyaşı süzüldü zavallımın. Öğle civarı hastaneye yanıma gelirken aldığı milshaketen (bizim için özel bir anlamı vardır) bir yudum bile içemeden gitti, ben de o olmadan içemedim.. Öğleden sonra da emarın sonucuyla geldi yanıma, yatağımın başına... Milkshakelerimizi beraber içtik... Emarın sonucunda doktor taburcu olabileceğimizi söyledi ancak üstünün imzası gerekiyordu, doktor da ameliyattan yeni çıkacaktı, biz de o sırada onu beklerken yemeğe gittik... Arkadaş da vardı ve tabii ki erkek arkadaşım yine bir kuruş ödetmedi her zamanki gibi, yemekten sonra işyerine dönmek zorunda kaldı alelacele... Taburcu olurken de illa bana haber ver diye tutturdu, gelmesiyle elimden reçeteyi alması bir oldu... Gitti ve 2 dakika sonra ilaçlarla geldi, tabii yine tek kuruş ödetmemişti... Ondan sonra son kez sıkı sıkı sarıldık ve gitti... En yakın arkadaşının ablasının düğününe... İstemmesine rağmen, ısrarımla...

Bana gelince, bugün ünlü bir doktora tümörümün ameliyatla mı yoksa ilaç tedavisiyle mi halledebileceğini sorduk ve sonuç ameliyattı. Allah'a şükür ki tümörüm menenjiom adında iyi huylu bir tümördü ve en alt risk grubunda yer alıyordu. Ancak fazla büyük olması (3,5 cm) ve motor sistemine baskı yapmasından ötürü cerrahi müdahale şarttı...

Perşembe... Pazar... Arada sadece 3 gün var... Ama bütün bir hayatım değişti sanki... Ablamın nişanı ertelendi ve ben haliyle işi bırakmak zorunda kaldım... Bazen, nadir de olsa korkuyorum kötü bir şey olmasından... Gerçekten böyle şeylerin sadece filmlerde olabileceğini sanardım ama bizim hayatlarımız da zaten bir filmden ibaretmiş, onu anladım... Kısa bir süredir çıkmamıza rağmen sevgilimin gerçekten doğru insan olduğuna eminim diyebilirim ve benim için yaptığı fedakarlıkları saysam bitmez... Sadece küçük ablam ve kuzenim onunla birebir tanıştı ama ikisi de çok sevdi... Hatta ablamın erkek arkadaşı bile yüzyüze tanışmadan çok sevdi... Bütün ailem aynı şekilde... Bu yüzden daha zor geliyor her şey belki de, bu yüzden daha çok korkuyorum sanırım... Çünkü Allah korusun bana bir şey olması durumunda ailemden ayrı düşünmem gereken biri daha var... Ona direkt söyledim aslında bir sürü sağlıklı kız var, benimle zamanını heba etmek zorunda değilsin vs. diye ama tek dediği bunları bir daha duymayayım oldu... Hatta bugün telefonda saçımı muhtemelen kazıtacağım dedim, tamam işte ben de kazıtırım, beraber uzamasını bekleriz dedi... Ve daha nice örnekleri var bu anlamda.. Sağolsunlar ailesi de aynı şekilde destekçi ve arkamızdalar...

Hayatımın aşkı yanımda ve bir anda çıkan tümörüm... Birbirimize aşığız, ruh ikizi olmak diye bir şey varsa o benim ruh ikizim... Film gibi adeta her şey... 2 hafta sonra ameliyat sürecim başlayacak... Çoğunlukla iyiyim ama bazen ya? diyorum, korkuyorum ailemi üzme, sevdiğim insanı yarıyolda bırakma ihtimalinden... Her şey böyle güzelken, böyle mutluyken diyorum bazen... İnşallah diyorum hep, hayırlısı nasip olsun her şeyin...

Kusura bakmayın uzun oldu ama paylaşmak istedim... Şimdiden okuyan/yorum yapan herkesin gözlerine/ellerine sağlık, çok teşekkürler.

canım çok geçmiş olsun kendimi zor tutuyorum ağlamamak için seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşan biri olarak.bende geçen sene yüz felci geçirdim bunun araştırması yapılırken emar sonuçunda beyinde küçük bir kitle olduğu saplandı daha yüz felcini atlatmadan böyle bir şey çıkmışdı eşim o kar üzgündü ki ben onu üzmemek için kendimi o kadar sıktım ağlamamak için ama eve geldiğimde anneme anlatırken kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım.hepiz çok üzgündük bütün bir pazar gününü hastanede geçirdik eşimin annesi, kardeşi, eşim ve ben(kendi ailem hala bilmiyo üzülmesinler diye söylemedim)çok şükür ki kötü birşek çıkmadı 6 mm büyüklüğünde hipofiz edenomu olduğunu sene bir emar çekilip büyüyüp büyümediğine bakılıyor sadece ben şimdiye kadar 3 kere emar çektirdim büyüme yok çok şükür allahım sanada acil şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah böyle zamanda sana destek veren sevdiğimiz kişilerin yanı başımızda olması da çok güzel

allah tez zamanda şifalar versin canım.İnşallah sevdiklerinle beraber bir ömür boyu geçirirsin.

canım benim Allah sana acil şifalar versin canım..okudukça yüreğim ürperdi...aynı şeyleri şuan biz hala yaşıyoruz nişanlımla...oda yılbaşından beri kanser hastalığıyla mücadele veriyor..amaliyat oldu,tahlil sonuçlarını bekledik derken temmuzu bulduk canım...biz de hep sarıldık birbirimize onu bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi...yıllardır evlenemedik,hep aksilik çıktı bu seferde bu çıktı yoksa bu yaz düğün vardı...neyse ki tedavisi bitti,şuan o kanserli hücre tamamen yok oldu mu diye pet çekecekler türkiyeye gidecek pazar günü ve inşallah ki tertemiz çıkar bir daha tedavi falan görmez....bende çok dertleştim bu forumdaki arkadaşlarla hepsinden Allah razı olsun...

Rabbbim şu kandilin suyu yüzü hürmetine sana ve şifa bekleyen herkese şifalar nasip etsin güzelim...aileden başka sevdiğinin yanında olması insana daha çok güç veriyor..bu aşamada biz de bunu anladık.. birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi...sevgilinde seni çok seviyor anlaşılan...inşallah burada onunla evleneceğini paylaşacağın günlerin gelmesini diliyorum tabiki hayırlı ise...Çok çok sağlıklı ol canım....Hiç üzülme,moral çok önemli ve ben eskisinden daha da iyi olacağına inanıyorum...şükür ki iyi huylu canım...ilerde bu günler sadece anı olarak kalır sende gör bak....Rabbim ve melekleri seni korusun.....Allaha emanet ol...

rabbim tez zamanda acil şifalar versin bir daha da göstermesin....

sizin şahsınızda bu mübarek günde rabbim şifa bekleyen tüm kullarına şifalar versin...

güzel haberlerinizi bekliyoruz...

rabbime emanet olunn....

zaten moralim bozuktu okuyunca ağladım
canım allah tez zamanda şifa versin sana dualarım seninle bu mübarek günde

merhabalar arkadaşlar,

ben de sıkıntımı paylaşayım dedim çünkü gerçekten dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var... Yaklaşık 1-2 aydır arada bir vuran bir baş ağrım vardı ancak ben pek ciddiye almadım, sıradan bir şeydir dedim geçtim... Birkaç haftadır da mide bulantıları vardı ve ben yine çok oralı olmadım. Pazartesi günü okulum başlayana kadar yaz tatilimi değerlendirmek üzere güzel bir yerde işe başlamıştım ki bir şeyler daha da ters gitmeye başladı. En son salı günü işten çıkmak üzereyken istifra ettim. öğlen yediğim bir şey dokunmuştur dedim ve yine aklıma bir şey gelmedi... çarşamba sabahı çok fenaydım, gözlerimi açıp bilgisayara bakamıyordum bile ve işten izin almak zorunda kalıp eve geldim, bunu da önceki gece uykusuz kalmama bağlamıştım... Perşembe sabahı da kalktığımda kafamı kaldıramıyordum bile yataktan ve işyerini arayıp yine izin almak durumunda kaldım... Sabah kahvaltıda da kısa süreli bir görme bulanıklığı yaşadım. O gün artık hem işyerine ayıp olmasın diye, hem de erkek arkadaşımın bitmek bilmeyen ısrarlarıyla (iyi ki de ısrar etmiş) neyim var neyim yok öğrenmek için hastaneye gittim. Erkek arkadaşım sağolsun hep benimleydi. Doktor şikayetlerimi duyunca bir baş röntgeni ve tomografi istedi. Tomografinin sonucunu elime alınca baktığımda anlamıştım kötü bir şeyler olduğunu ama yakıştıramadım, kabullenmek istemedim. Erkek arkadaşımın çalıştığı eczane hastaneye çok yakın, tomografi sonucu çıkınca haber et beraber gidelim doktora dedi. O da tomografiyi eline alınca anladı bir şeyler olduğunu ve "bu ne aşkım, daha önce böyle bir şey var mıydı?" dedi. Ben yok mok dedim, anlamamazlığa vurdum... Doktorun yanına gittik, doktor tomografiyi eline alıp inceledikten sonra "daha önce hiç çekilmiş bir tomografin yok mu?" diye sordu. Ben de olmadığını söyledim. Bizi başka bir yere götürdü ve o tomografinin açıklamasını yaptı. Beynimde bir tümör olduğunu söyledi, tabii ben o anda direk ağlamaya başladım... şoka girdim, elim ayağım titremeye başladı. Daha 1 gün öncesinde sapasağlam olduğum düşünürken birden bir tümörün varlığını değil kabul etmek algılayamamıştım bile... Abim şehir dışında askerde ama o doktor olduğu için beni en iyi o anlar, en soğukkanlı o karşılar diye ona haber verdim... O sırada doktor emar ve kan tahlili istedi. Kanı verdikten sonra onun sonuçlarına göre emar çekilmeyi bekliyordum. Tabii evde annemler onca saat geçti neredesin ne oldu diye aradılar, ben haliyle telefonda bir şey söyleyemedim, bir de kan tahlili yapacaklarmış deyip geçiştirdim... Sağolsun erkek arkadaşım baştan sonuna kadar hep yanımdaydı, en son emarı da çekindikten sonra beyin cerrahiyle görüştük falan. Serviste doktor bana direk yatış kağıdını yazmaya başladı, tabii mümkün değildi, eve gidip annemlerle konuşmam gerekiyordu. Erkek arkadaşım bana eve kadar eşlik etti. Eve geldim, ben eve gelene kadar abim babamlarla konuşmuş, gedliğimde ikisi de çökmüş haldelerdi, onların o hallerini görmek ömrümden ömür götürdü zaten... Onlarla oturdum konuştum, abime tomografileri mailledim, o da beyin cerrahı bir arkadaşına... Bizimkiler hemen doktor araştırmasına girdi ve öylece başladı her şey... O sırada ben arayıp arayıp ulamaşamadığım ablamlara sonunda ulaştım ve telefonda durumu anlatmak zorunda kaldım, onlar da eve geldiler öylece... O akşam doktorun gözetimi altında kalmamın daha iyi olacağı düşünüldüğü için hastaneye geri döndüm ve girişim yapıldı... Küçük ablam benimle refakatçi olarak kaldı. Gece 1'de ablamın erkek arkadaşımın geldiğini söylemesiyle uyandım birden ve kapıda onu gördüm... çok mutlu olmuştum, gece boyunca bir an bile yanımdan ayrılmadı... Kötü bir şeydi vesile belki ama bu bizim beraber ilk gecemiz ve sabahı edişimizdi. Garibim sabah saat 6'da gözüne bir damla uyku girmeden eve gitti, ordan da işyerine geri geldi... Sabah işe gitmeden önce yanıma uğradı yine, zavallımın gözleri şişmişti, annesine anlatmış olanları ve boşalmıştı adeta, çünkü bütün gün ve gece hep sadece onun yanında ağlamıştım... Olanları anlatırken yine gözünden bir iki damla gözyaşı süzüldü zavallımın. öğle civarı hastaneye yanıma gelirken aldığı milshaketen (bizim için özel bir anlamı vardır) bir yudum bile içemeden gitti, ben de o olmadan içemedim.. öğleden sonra da emarın sonucuyla geldi yanıma, yatağımın başına... Milkshakelerimizi beraber içtik... Emarın sonucunda doktor taburcu olabileceğimizi söyledi ancak üstünün imzası gerekiyordu, doktor da ameliyattan yeni çıkacaktı, biz de o sırada onu beklerken yemeğe gittik... Arkadaş da vardı ve tabii ki erkek arkadaşım yine bir kuruş ödetmedi her zamanki gibi, yemekten sonra işyerine dönmek zorunda kaldı alelacele... Taburcu olurken de illa bana haber ver diye tutturdu, gelmesiyle elimden reçeteyi alması bir oldu... Gitti ve 2 dakika sonra ilaçlarla geldi, tabii yine tek kuruş ödetmemişti... Ondan sonra son kez sıkı sıkı sarıldık ve gitti... En yakın arkadaşının ablasının düğününe... Istemmesine rağmen, ısrarımla...

Bana gelince, bugün ünlü bir doktora tümörümün ameliyatla mı yoksa ilaç tedavisiyle mi halledebileceğini sorduk ve sonuç ameliyattı. Allah'a şükür ki tümörüm menenjiom adında iyi huylu bir tümördü ve en alt risk grubunda yer alıyordu. Ancak fazla büyük olması (3,5 cm) ve motor sistemine baskı yapmasından ötürü cerrahi müdahale şarttı...

Perşembe... Pazar... Arada sadece 3 gün var... Ama bütün bir hayatım değişti sanki... Ablamın nişanı ertelendi ve ben haliyle işi bırakmak zorunda kaldım... Bazen, nadir de olsa korkuyorum kötü bir şey olmasından... Gerçekten böyle şeylerin sadece filmlerde olabileceğini sanardım ama bizim hayatlarımız da zaten bir filmden ibaretmiş, onu anladım... Kısa bir süredir çıkmamıza rağmen sevgilimin gerçekten doğru insan olduğuna eminim diyebilirim ve benim için yaptığı fedakarlıkları saysam bitmez... Sadece küçük ablam ve kuzenim onunla birebir tanıştı ama ikisi de çok sevdi... Hatta ablamın erkek arkadaşı bile yüzyüze tanışmadan çok sevdi... Bütün ailem aynı şekilde... Bu yüzden daha zor geliyor her şey belki de, bu yüzden daha çok korkuyorum sanırım... çünkü allah korusun bana bir şey olması durumunda ailemden ayrı düşünmem gereken biri daha var... Ona direkt söyledim aslında bir sürü sağlıklı kız var, benimle zamanını heba etmek zorunda değilsin vs. Diye ama tek dediği bunları bir daha duymayayım oldu... Hatta bugün telefonda saçımı muhtemelen kazıtacağım dedim, tamam işte ben de kazıtırım, beraber uzamasını bekleriz dedi... Ve daha nice örnekleri var bu anlamda.. Sağolsunlar ailesi de aynı şekilde destekçi ve arkamızdalar...

Hayatımın aşkı yanımda ve bir anda çıkan tümörüm... Birbirimize aşığız, ruh ikizi olmak diye bir şey varsa o benim ruh ikizim... Film gibi adeta her şey... 2 hafta sonra ameliyat sürecim başlayacak... çoğunlukla iyiyim ama bazen ya? Diyorum, korkuyorum ailemi üzme, sevdiğim insanı yarıyolda bırakma ihtimalinden... Her şey böyle güzelken, böyle mutluyken diyorum bazen... Inşallah diyorum hep, hayırlısı nasip olsun her şeyin...

Kusura bakmayın uzun oldu ama paylaşmak istedim... şimdiden okuyan/yorum yapan herkesin gözlerine/ellerine sağlık, çok teşekkürler.

okurken ağladım çok etkilendimm bu mübarek gecede allahında izniyle sağlığına kavuşmanı çok isterin inş olur çok şanslısın seni deli gibi seven bir adam var :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61: Iyi düşüncel bir insansın kalbine göre versin rabbim:KK71:

cnm benım ne guzel yazmışsın umarın en kısa zamanda ıyıleşirsin çok ama çok mutlu olursun sevdiğinle...guzel haberlerını beklıyoruz ınşalla ıyıleştım dıye yazarsın buraya....şunu unutma senden cok daha kötü durumda olanlar var kendını şanslı hısset ve motıve et kendını bırakma kendını gez toz eğlen sevdığınle aılenle düşünme bıle.....

işte sevgi, aşk böyle zamanlarda daha yoğun yaşanır... senin ki de öyle olmuş ve ne şanslısın ki yanında olan bi sevgilin , ailen var... bu yüzden yaşama sevincini hiç kaybetme.bu illet hastalığın mutluluğuna gölge düşürmesine izin verme... Allah acil şifalar versin... umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun...

Çok özür dilerim kızlar, hakkınızı helal edin. Şimdi vaktim olmadığı için çıkmak zorundayım ama en kısa zamanda gireceğim ve tek tek ilgileneceğim o güzel, emek verdiğiniz cevaplarınızla. Görüşmek üzere.

Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşmen için dua edeceğim

Benim de en yakınım eşim beyin ameliyatı geçirdi 4,5 * 3,5 cm lik bir tümördü onun beynindeki "akustik nörinom" ya da (köşe tümörü) diyorlar
tümörün varlığını öğrenmemizle ameliyatı arasında tam 1 ay vardı, o süreyi ömrümüz boyu unutamayız
yaşadıklarını biliyorum,
çok şükür ki iyi huylu
maşallah eşim ameliyattan sağ salim çıktı ve şu an gündelik yaşamına kaldığı yerden aynı şekilde devam ediyor, 7 saatlik bir ameliyattı ama beni nerdeyse 70 yaşına getirmişti,
hiç korkma üzülme, her şey daha güzel olucak
tez vakitte iyi haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
Canımmm benim inşaallah en yakın zamanda iyileşir cok daha sağlıklı olursun kıyamam sana erkek arkdsında ne kadar mükemmel biriymiş Allahım sizi ayırmasınn birlikte yaşlanırsınız inşallahhh:nazar: Senin için tüm kalbimle dua edicemm mutlu sağlıklı huzurlu günler seni bekliyorr iyileşş tatlım biranönce burda bize güzel müjdeli haberler ver :KK54:

canim benim, bu gece mubarek kandil gecesi. Allah bu kandil gecesinin hürmetine seni sevdiklerine bagislasin. hem bak tümörün en kücük riskli olanlardanmis. bence hic korkmana gerek yok. ben senin ameliyati iyi bir sekilde atlatacagina inaniyorum. beyin ameliyati zordur. bizim de bir yakinimiz bir sene önce beyin tümörü nedeniyle ameliyat oldu. ameliyattan sonra bir iki hafta kendisi ayaga falan kalkamadi ama suanda cok iyi cok sükür, iyilesti, hic bir seyi kalmadi.

insallah en kisa zamanda sagligina kavusursun ve burdan bize dügün tarihini müjdelersin. :)

Kurban oldugum Allahim safi sifati ile acil sifalar versin bu mubarek gunler hurmetine....

X