Tümörüm ve Sevgilim... Film Gibi...

geçmiş olsun inş operasyon iyi geçer herşey eskisinden daha güzel olur...

Tatlım RABBİM acil şifalar versin.Böyle bir aileye hatta böyle koca yürekli bir sevgiliye sahipken sen bu durumuda atlatırsın canım benim .Aklına kötü şeyler getirme herşey ALLAH tan iyiyi düşün ki iyi olsun dualarım seninle.Erkek arkadaşında adam gibi adammış ki gerçekten topuklarını vura vura kaçmamış herşeyiyle desteğin olmuş sende o çocuğu üzmede moralini yüksek tut unutma herşeyin başı moral bunuda atlatıcaksınız el birliğiyle RABBİM sevdiklerine bağışlasın seni çabucak iyileşip ayağa kalkmanı nasip etsin .ALLAH a emanet ol tatlım.buda bir sınav unutma ve moralini mümkün mertebe yüksek tut.sen güçlü olursan etrafındaki pervane olan insanlarada o gücü verirsin .sevgiyle kal tatlım RABBİM şifanı tez vakitte versin inşallah

cnm öncelikle geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin. operasyonun çok çok iyi geçer ve bir an önce eski yaşantına dönersin inşallah. benzer bi durumu ben de yaklaşık 4 yıl önce yaşadım. erkek arkadaşımdan (yani şimdiki eşim :KK1:) ayrılmayı düşündüm ama o bana bunun lafını bile ettirmedi. :KK69: şimdi bir yıllık evliyiz ve bebek bekliyoruz. inşallah bu yaşadıkların senin için de mazide bir anı olarak kalır sadece:KK70:

Allah acil şifalar versin canım..Ne mutlu sana ki sevgilin yanında ne güzel demiş sana saçlarımızı birlikte kazıtırız diye çok duygulandım..
Bu sayafalarda neler okuyoruz hastalıklarında bırakıp giden eşten tutta sevgiliye kadar..
Sen bu konuda çok şanslısın..
İyi düşün ki çok çok iyi olsun
Bizi durumundan haberdar et..
Çok geçmiş olsun

Canım şimdiden geçmiş olsun,Allah şifalar versin..

Buradan 22 hafta sonra güzel haberlerini de okuruz İnşaallah..

Canim gecmis oldun.
Benim anneminde beyninde tumor var seninkisi gibi iyi huylu...cekmeyen kimse anlamaz allah yardimcin olsun.annem 4mm iken farketti ve ilacla tedaviye basladi sonra 2mm dustu ve dr.tedaviyi kesti.2 yil aradan sonra gene ayni sikayetler baslayinca dr.gorunduk.tahlil,mr derken tumorun 8mm buyudugunu ogrendik..tabi uzucu bir olay ama herseye ragmen sevdikleri yaninda aynen senin gibi..onunde daha uzunca bir hayat var sevdiceginle..ameliyatla tamemen temizleneceksin.korkma bence ilactan daha saglikli bir yol.annem yillarca lac kullana kullana bin turlu hastalik sahibi oldu.kadin ilaclardan kel kalayazdi,adeti kesildi,guatirasi buyudu vs..beterin beteri var hayatim..hersey yoluna girecek.cok sanslisin umarim bir omur sevdiklerin yaninda olurlar.gecmis olsun..

okurken çok duygulandım... Rabbim yanında olsun canım.. Allah sevgilinden de bin razı olsun.. İnsanın dostu da düşmanı da böyle zamanlarda belli olur.. Ama sen şanslısın hem rahatsızlığın çok ciddi değil hem seni yürekten seven insanlar yanında.. İnşallah 2 hafta sonra mutlu haberlerini alırız.. :26:

Çok çok geçmiş olsun.Umarım eskisinden daha sağlıklı bir bedene ve daha mutlu bir hayata tez vakit kavuşursun,Canım..

canim cok gecmis olsun,sevgilinin yaninda olmasi sana buyuk moral olmusz bu durumda insan yuzustu birakilirsa dahada kotu olur ,allah yardimcin olsun:nazar:

Canım inan senin için çok çok dua edeceğim buradaki herkes gibi.
Ne kadar şanslısınki seni seven bir sevdiceğin ve yanında olan bir ailen var.
Sen de en kısa zamanda iyileşip kaldığın yerden devam edeceksin hayata.
Sakın ha sakın aklına kötü şeyler getirme. Bu tür durumlarda moralini yüksek tutmanın ne denli önemli olduğunu
sen bizden çok daha iyi biliyorsundur. O yüzden bunda da bir hayır vardır deyip moralini yüksek tutacaksın.
Ki zaten bak kötü bişey de yokmuş. Hiç kendi kendine kuruntu yapıp kötü şeyler düşünme tamam mı :KK54:

canım tüm dualarım seninle Rabbim sana tez vakitte şifa göndersin
Aşkınlada bir ömür boyu mutlu olun inşallah
sana tavisyem böyle vefalı birini sakın kaçırma

Rabbim hiç görmemişe döndürsün.inşallah eskisinden daha iyi olursun canım.çok geçmiş olsun .Allahım yardımcın olsun.

Allah acil şifalar versin inşallah, ne mutlu sevdiğiniz yanında hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayın :KK34:

canım geçmiş olsun allah şifa versn okurken çok duygulandım ne güzelki seni seven bir erkek arkadaşın ailen var onları düşün pozitif ol umarım çok kolay atlatcan eskisinden iyi olcan allah yar ve yardımcın olsun

Dualarımız seninle,sana uzun ve ruh ikizinle geçecek mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum...

Allah Acil Şifalar Versin..
Tüm Sevdiklerin Yanında, İyileşmen İçin Ne Kadar Güzel Bir Sebep..

Allahım yardımcın olsun arkadaşım.Allahım çözümü olmayan dertt vermesin.Acil şifalar diliyorum.

Allah acil şifalar versin canm benm sevdiğin herkes yanında ve iyi huylu bi tümor yani geçmesi büyük ihtimal olan bi hastalık..Rabbime dua et o gücüne güç katar senin için bende dua edicem hayatta hepimiz bişilerle sınanıyoruz işte. Kendine çok dikkat et emi :KK19:

X